sağol cnm evet halıfleks olcak heryerevet dinlenıyorum ee gündüz uyumayınca :):):)
sagol cnm evet sinemaya gıdıcez 13:45 seansına yetışırsek eyva eyvaha gidicezzzzzzz
halılar gelıomuş halıfelksmi güle güle kullannnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar.....
Mügeeee diğer topikte genelde cinsiyetler belli oluyor ağırlıklı kız inş.sana da bana da bir kiz gelecek
Eşime ay kız geliyor hayırlısı dedim Alp eve gelene kadar ayyyy kiz geliyo kizzzz diyor)
ekranda gördü bebek bebek diyor hiç korkmadı bu sefer baktı drla konuştu şükür allahıma
Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)
Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)
oy maşallah maşallah Allahım mutluluğunuzu arttırsın ve daim etsin.
duvardan duvara istediğin zmn kaldırabiliyosuncanım yazın nasıl yapacaksın kaldırabilecek misin halıfleksleri. sizin oralar çok sıcak halıyla da durulmaz yazları
sağol cnmvalla kızlar gecmıse pek bakamadım aklımda kalanlar
tuğba yaptıkların super görünüyo elıne sağlık canım
sevgıcım inşallah guzel bı kızın olur cnım
mugecım halılarını gule gule kullan kendınıde fazla yorma
elayada gecmıs olsun denızcım
burcu sızde duselmıssınızdır ınşallah
keremınde burun akıntısı kesılmıstır ınsallah sultan
mırayada masallah akıllı bıdık yuzuk ıstıyo he valla elıf bı hafta hergun mısafırım olunca daha yaptığım ve cekmedıklerım bıle oldu
çok geçmş olsun yaa keçi gribi çok zor atlatılıyomuş inş.. hemen geçermerhaba herkese .inşallah herkesin h.sonu güzel geçmiştir.
öncelikle sevgicim hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza sağlıklı olmasıda ayrıca sevindirici.
geçmişe pek bakamadım kusura bakmayın .
h.sonu eşimde hastalandı bayağ kötü oldu adam kulaklarına kadar vurdu boğazının ağrısı.bi yandanda kayra hasta hiç keyfi yok ve neden anlamıyorum burun akıntımız var az öksürük zaten antibiyotiğe devam ediyoruz ama hiç hali yok kaç gündğr düzelmedi ya acaba köpek dişlerimi çıkıcak bilmiyorum ki yarın ablamın dr una götürücem bide .bugunde anneme gidicem bi kaç gün kalıcam.
eglenmiş ela yanivar cnm olmaz mı hem sağanak resmen..ama arabadan indik hemen spor salonuna girdik..yağmur etkilemedi yani..ela da dans etti alkışladı eğlendi iyi oldu :)
güle güle kullanın şimdiden mügecim evet taş zor oluyo ısınmıyo bi türlü iyi olacak..
haklısın melek..gündüz uyuyunca insan yine 1 saatte olsa mola veriyo dinleniyo..akşam erken yatması çok güzel ama dedğin gibi normalden daha yorgun oluyosun. öğlen uyumayınca..ama ben yinede senin yerinde olmayı tercih ederdim :)
bugün eşimin doğum günü sabah güzel bi kahvaltı hazırladım kutladım ..ama yapacağı işler varmış bi türlü gelmek bilmedi masaya..ela nın en ufak hareketine de terslenince sinir oldum ne bu senin sinirin diye..şimdide amcamlarla araba bakmaya gittiler daha da sinir oldum..bu elayla yapışık yaşamak da çook zor geliyo bazen..öğlen annemlere bırakıp gidicem bende bi yerlere..regl dönemimde zaten..kimseyi alttan alacak durumda değilim..onların beni alması lazım..
benide aglatacaksınnnnnnnniyi pazarlar kızlar..
beni en iyi siz anlarsınız diye yazıyorum..
uzun bi süredir hep kağanla beraberiz..artık hiç yalnız kalmıyorm diye şikayet ediyorum..
az önce babası sen biraz kafanı dinle diye kağanı da aldı dışarı çıktı..ama aklım hep oğlumda..nasıl birşeymş bu annelik..inannın ağladım bile oğlumdan nasıl ayrı kalmak isterim ben diye..yavrum benim o kadar çok seviyorum ki..şimdi dört gözle bekliyorum kızlar gelsinler de gül yüzlü oğlumu göreyim diye..eşimi aradım getir diye..
çok karışık bir haldeyim..oğluma günlük yazmaya başladım az önce..ne kadar sevdiğimi yazdım sayfalarca..en çok söylediği kelimeleri yazdım ilerde okusun diye..şu anda bile ağlıyorum kızlar..
annelik dünyanın en güzel duygusuymuş meğer..onsuz olunmuyor..yavrum benim hemen gelsede o gül kokusun içine çeksem kuzumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?