herkülll şirvan... popomu kaşıyayım da nazar değmesin....
maşallah maşallah sana cnm nazar değmesin inşallah....
ay bende de heyecan var ya yarın cinsiyet öğrenicem ya bir tarafımda diyor ki erkek işte ne bekliyorsun ki)
valla bizimki de kakayla gezer hiiiç de rahatsız olmaz
çok pasaklısın derim ben pasaklı diilim anane pasaklı der)
size ne anlatıcam:)birkaç gün önce kerem 4 lerde kalktı oturdu parmaklarınla oynadı sonra bizim yatağa geçti ayakucumuzda yattı
yattığını hatırlıyorum hayal meyal ayaklarımıda çektim hatta
bir ara sıcak bastı battaniyeyi aşağı itliyorum die ben keremi aşağya it:))
ıhh ııhh diye ses geliyo ama kafamı toparlayamadım çocuğu aşağı itlediğimi bağırınca anladım hemen kalktımhem komik hem korkunçtu yerler halıfleks Allah tan :)
selam kızlar
duru melek hoşgeldin!!!!!!!!!!!!!
darısı diğer hamişlerin başına
ayy oku oku yoruldum valla ne birikmiş bilgisayara virüs girmişti
kurtulduk çok şükür melisin fotoları kurtarılamayacak diye ödüm kopmuştu kurtarır kurtarmaz yedekledim
en kısa zamanda yaptıracağım
oo müge bizimkide aynııııııııııııı eh tekme tokat gırışıyor resmen
şimdilerde laptop oyuncagı var
annenin A'sı
babanın B'si
ve 1-2-3-4-5 ögrenıyor ben 1 dıyorum o 2 diyor 5 kadar sayıyor ama bazen 4 unutuyorrrrr
annei ne kadar sevıorsun eliyle 10 yapıyor bazende ellerini sonunu kadar acıyor
eşimi adı feti
babanın adı ne dıyoruz feti diyor agzından o kadar şirin cıkıyorki kelimerle lokum gibi yemek gelıyorrrrrrrr
allhaım dertlerını hastalıklarını göstermesinnnnnnnn
eeeeeeeeeee 2 yaşlarında oluyolar koskocaman oldularrrrrrrrrrrrr
Elaya çok sevindim.....
veeeee işte geldim burdayım ......
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye
Elaya çok sevindim.....
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye
Günaydın!
Sağol Sinemcim,eşime söyleyeyim ben de,bastıralım.Seninkilerin de kurtulmasına sevindim.
Tuğba,Eren in o hali ne öyle,maşallah.dün seyrettim de,ben bile seyrederken hop etti içim.Sen de cesaretlisin demek ki.Nazar değecek çocuğa,bence kaldır o videoyu
Amca da az hınzır değilmiş,demek amcaya mı çekti ne
Miray da kaka yaptıktan sonra hiçbirşey demeden gidiyor çekmeceden bezini getiriyor,istersen değiştirme)ama yapmadan söylemiyor tabi.
Perdeleri yıkıyorum bugün,ütü işim var yani bir sürü.Haftaya cumartesi günüm var,temizlik işlerini şimdiden halledeceğim.Haftaiçi de okuldan sonra dişçi işim çıkıyor:-(
Denizcim ela nasıl oldu,inşallah bal iyi gelmiştir.Ateşi de çıkmamıştır kuşumun.
Elaya çok sevindim.....
pazara gıtmışsın o yagmurda :):):) be asla gıdemezdi hiç yagmadıgı dakikalar olmadııııııslm kızlar
öncelikle sevgicim çooooooooookkkkk sevindim inş. kızdır darısı başıma :)
sağlıklı olmasıda bi o kdr sevindirici
Allah gönlüne göre versin
hep sürpriz bebişler gönülde yatan cinsiyet olurmuş :))))
bnmde 2li testimin sonucu haftaya gelecek en korktuğum test sonuçları
melek biz aynı iklimleri yaşıyoruz sanırım
burdada sabahtan bi seller gitti
bende pazara gittim
arkadaşlarla geldim eve eyvah eyvah2 yi almıştım onu izledik
sonra evi süpürdüm toz aldım derken bu saat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?