Günaydın kızlar...
hasta olan herkese çoook geçmiş olsun
Beni merak etmişsiniz çook saolun kızımız geliyor şükür herşey yolunda %99 dedi dr bakalım hayırlısı görümcemle beraber gitmiştik o da hamile ya ondan sonra onları viaporta bıraktık sonra alp'i yedir uyut
gidip aldık onları kvalideye gittik giremedim....
Bir de çok acı verici bir olay oldu teyzemin eşi vefat etmiş daha çok genç iki çocuk var bir kızı 17 bir kızı 9 yaşında daha almanyadalar teyzemler bugün cenaze türkiye ye gelecek işlemler biterse
moralim bozuktu o yüzden girmek istemedim.... annem de oraya gideceği için kvalidem bakacak Alp' e yemek filan yaptım evi topladım filan çok uzun oldu kusura bakmayın...
etmez olurmu çiçekcim sakın ama sakın takma kafana sütün gitmesin cnm benim
şizofren filan olmasın iyi olmuş gitsin tabi ne işi var sizde bende gıcık olurum çok
git kendi annende otur ne işin var abinin eviyse senin de evin yani....
cnm bence bebekle tabi canla da yalnız bırakma dr.filan gitmiyor mu
çiçek çok sinir yaaa..
bozma morelini gitmiş nasılsa kızarsa kızsın..
ben anlamıyorum insanlar istemediği şeyleri yaptırıyorlar..
iyiymiş çiçek bi odada bana veriver
sevgi hayirli olsun kizcen gule gule buyut hem icerde hemdisarda))) basiniz saolsun bu arada
cicek mi demisti sana kizin olacagini cicenk banada diyiver yaparsam benim neyim olur))
gorumene dicek bisey bulamiyorum iyikide gitmis en hayirlisi olmus
evet sultiş hatta mügeye de dedim çiçeğe bir sor diye
saol cnm allah kalanlara uzun ömür versin
x ax kullanıyorsa dikkat et cnm kullanmadığı zaman saldırganlık filan var mı ??
Tünaydın arkadaşlar
Biz gene pek iyi değiliz bu aralar.....hasta olmadık derken ......kış biterken arka arkaya olduk.....
bugün akşam tekrar dr. gidecek oğlum .....ateş yok ..ama içim rahat etmiyo......kötü öksürüyo...
ciğerlerini dinletecem bi.....elini midesiyle karnı arasında bi yerlere götürüp.....anne acıyo, acıyo....diye ağlıyo.........tabi bunu gece yapınca ben de beraber ağlıyorum......
Sevgicim kızın sağlıkla, neşeyle gelsin inşallah.........
Teyzenin eşine de Allah rahmet eylesin......çocuklarına uzun ömür versin........
Çiçek iyi bile dayanmışın.......düşüncesiz davaranış bunlar...........boşver nere giderse gitsin.......
Müge senin ne zaman belli olacak...sen de oğlum olur diyerek mi kızı getirecen ........: )
herkesi öptümmmmmm
gecmis olsun devrim
bence senin gorumcen simarikliktan ne yapacagini bilemez hale gelmis her istedigi yerine geldigi icin sikilmis
yuh yalana bak daha kirkin cikmadi heheh
merhaba herkese
sevgicim benimde içimden geçen kızdı Allah hayırlı evlat nasip etsin kız erkek hiç farketmez
başınız sağolsun ayrıca Allah geride kalanlara sabır versin..
çiçekcim senin evin hastane değilki sağlığı yerinde olmayan insana bakasın
tedavi olsun öyle gelsin 2 tane bebeğin var Allah korusun zarar felan vermesin
gerçi gözün üstündedir o kadar da mal değildir görümcen heralde ama
ilaç bu ben ilaçtan korkarım herkese etkisi farklı olur
iyi yapmışsın boşver hiç konuşma uzaklaş
sana zararından başka bi işe yaramıyo anladığım kadarıyla
ee aileside afedersin ama eşşekmi para veriyorlar eline bi işe yaramıyorsa kessinler akan suyu bak nasıl işe yarar ondan sonra ..
merhaba ...sevgi kız geliyomuş hayırlıyla doğsun minik çok sevindim canım.bu arada başınız saolsun
çiçek sen iyi yapmışsın bence eve alma yaa ne olur ne olmaz evde 2 küçük çocuk var allah korusun.
ben 2 gündür gene hastayım gribim tekrarladı 15 gün oldu toparlayamadım yaa sıkıldım hasta uyanmaktan sabahları.
allahtan kayraya geçmedi şimdilik.annemde çok hasta dr götürdüler az önce ortalık kırılıyo hastalıktan çok dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?