2009 Nisan Anneleri

unutmusum sevgı özür
basınız sagolsun
mekanı cennet olsun ıns

kız melek sen varya süper bir iş kadını olursun valla
bu ne plan-program
masallah masallah

saol didem işte yaş küçük beklenmedik bir ölüm olunca insana daha çok koyuyor....
allahtan orası almanya devlet mutlaka sahip çıkar

canımmm kızınız kesinleşmiş çok sevindim senin adına Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

kaybınıza da üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Kızlar hepinize selam bu arada biz iyiyiz küçük görümcemle problem yaşadık biraz daha da yaşiicaz sanırım hadi hayırlısı. kızın psikolojik problemleri var ailesiyle kavgalı olduğundan bizde kalıyodu oda yaptık ona tüm eşyaları bizdeydi. ama ilaç falan aldığı için yatıyo ve devamlı püfür püfür sigara içiyo. ben izin vermediim için dışarda içiyodu. ama içmek ki ne içmek biri yanıp biri sönüyo. ben lohusayım sonuçta ayaktayım bi de bu 29 yaşındaki kıza bakıyorum hiçbişeyin ucundan tutmuyo yardım etmiyo bi salata bile yapmıyo 5 dakika canla oynar belki o kadar. En son Melek'e taktı kafayı uyuyan çocuğu tüm gün kucağında tutuyo alıyo uyandırmaya çalışıyo sigaralı ağzıyla şap diye öpüyo bebeğimi zaten kırk yılda bir yıkanır pislik içinde karı. Ben sütümü sağmıştım bakıcı da ısıtmış bebeğe verecekken bizimki gitmiş ben yediricem diye almış kadının elinden düşünün 4 günlük bebeğe hiçbir tecrübesi yok süt içirecek hanımefendi. tabi çocuğun boğazına kaçmış sonra çocuğu sallamış tutup bakıcı uyuz olmuş almış elinden çiçek hanım bana kızar napıyosunuz siz demiş. Öğlen laf anlamaz şekilde uyuyan çocuğu zorla uyandırmaya çalışınca ben de bakıcıya 'Binnaz al bebeği odasına götür huzurla uyusun dedim' sesli bir şekilde. kızmış evine gitti hanımım. Onun dışında bi prolem yok Can 2 yaş sendromu modunda ama emin olun beni bu görümce salağından çok rahatsız etmiyo oğlum.

etmez olurmu çiçekcim sakın ama sakın takma kafana sütün gitmesin cnm benim
şizofren filan olmasın iyi olmuş gitsin tabi ne işi var sizde bende gıcık olurum çok
git kendi annende otur ne işin var abinin eviyse senin de evin yani....
cnm bence bebekle tabi canla da yalnız bırakma dr.filan gitmiyor mu

çiçek çok sinir yaaa..
bozma morelini gitmiş nasılsa kızarsa kızsın..
ben anlamıyorum insanlar istemediği şeyleri yaptırıyorlar..

çiçek çok sinir yaaa..
bozma morelini gitmiş nasılsa kızarsa kızsın..
ben anlamıyorum insanlar istemediği şeyleri yaptırıyorlar..

iyiymiş çiçek bi odada bana veriver

doktora gidiyo ama 2 ayrı gidiyo 2 doktor da farklı reçete yazıyo dolayısıyla biri x..ax olmak üzere 3 ilaç kullanıyo çok tehlikeli bi kız korkuyorum intihar falan eğiliminde bi baltaya sap olamadı evlendi anlaşamadı boşandı bilgi üni sahne ve gösteri sanatları mezunu ama tiyatrolara giremedi heralde yeteneği yok bilmiyorum. abisi iş teklif etti kabul etmedi. sadce gezer tozar para harcar başka bi bok yapmaz nereye kadar bööle gidecek bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgi hayirli olsun kizcen gule gule buyut hem icerde hemdisarda))) basiniz saolsun bu arada

cicek mi demisti sana kizin olacagini cicenk banada diyiver yaparsam benim neyim olur))

gorumene dicek bisey bulamiyorum iyikide gitmis en hayirlisi olmus

evet sultiş hatta mügeye de dedim çiçeğe bir sor diye
saol cnm allah kalanlara uzun ömür versin
x ax kullanıyorsa dikkat et cnm kullanmadığı zaman saldırganlık filan var mı ??

Tünaydın arkadaşlar

Biz gene pek iyi değiliz bu aralar.....hasta olmadık derken ......kış biterken arka arkaya olduk.....
bugün akşam tekrar dr. gidecek oğlum .....ateş yok ..ama içim rahat etmiyo......kötü öksürüyo...
ciğerlerini dinletecem bi.....elini midesiyle karnı arasında bi yerlere götürüp.....anne acıyo, acıyo....diye ağlıyo.........tabi bunu gece yapınca ben de beraber ağlıyorum......

Sevgicim kızın sağlıkla, neşeyle gelsin inşallah.........
Teyzenin eşine de Allah rahmet eylesin......çocuklarına uzun ömür versin........

Çiçek iyi bile dayanmışın.......düşüncesiz davaranış bunlar...........boşver nere giderse gitsin.......

Müge senin ne zaman belli olacak...sen de oğlum olur diyerek mi kızı getirecen ........: )

herkesi öptümmmmmm

eheheh hamileyken böyle algılarım açıktı kime ne dersem oldu valla:) ama şimdi bi yorum yapamıyorum:)

görümcem aradı demin müsaitseniz gelicem dedi ben de akşam anneme oğlanı bırakıp yemeğe gidicez dedim ( yalan tabii) eheheheh

evet sultiş hatta mügeye de dedim çiçeğe bir sor diye
saol cnm allah kalanlara uzun ömür versin
x ax kullanıyorsa dikkat et cnm kullanmadığı zaman saldırganlık filan var mı ??

saldırganlık falan yok ama böyle bir mallık hali var laftan anlamıyo

valla benden uzak bağdat a sultan olsun:)

Son düzenleme:
gecmis olsun devrim

bence senin gorumcen simarikliktan ne yapacagini bilemez hale gelmis her istedigi yerine geldigi icin sikilmis
yuh yalana bak daha kirkin cikmadi heheh

bu arada hamilelere moral olsun ben hamileliğin ilk 8 ayında 7 kilo almıştım 9 kiloyla falan bitiririm derken son ay maşallah 5 kilo aldım eheheheheh. amaaa doğum yapalı 10 gün geçti ben 12 kilonun 9,5 kilosunu verdim ve karnım hamile kaldığım gibi neredeyse dümdüz oldu göbeğim. şaşırdım çünkü 2. sezeryan göbeği kalır diyolardı. kalan 3 kiloyuda 40 ım çıkmadan veririm sütüm iyi geliyo kızım devamlı emiyo zaten. Bi de popom yer görmüyo hamilelikte yatmaktan sıkıntı gelmişti şimdi koşuyorum evde resmen eheheheh.

Son düzenleme:
merhaba herkese
sevgicim benimde içimden geçen kızdı Allah hayırlı evlat nasip etsin kız erkek hiç farketmez
başınız sağolsun ayrıca Allah geride kalanlara sabır versin..

çiçekcim senin evin hastane değilki sağlığı yerinde olmayan insana bakasın
tedavi olsun öyle gelsin 2 tane bebeğin var Allah korusun zarar felan vermesin
gerçi gözün üstündedir o kadar da mal değildir görümcen heralde ama
ilaç bu ben ilaçtan korkarım herkese etkisi farklı olur
iyi yapmışsın boşver hiç konuşma uzaklaş
sana zararından başka bi işe yaramıyo anladığım kadarıyla
ee aileside afedersin ama eşşekmi para veriyorlar eline bi işe yaramıyorsa kessinler akan suyu bak nasıl işe yarar ondan sonra ..

merhaba ...sevgi kız geliyomuş hayırlıyla doğsun minik çok sevindim canım.bu arada başınız saolsun
çiçek sen iyi yapmışsın bence eve alma yaa ne olur ne olmaz evde 2 küçük çocuk var allah korusun.
ben 2 gündür gene hastayım gribim tekrarladı 15 gün oldu toparlayamadım yaa sıkıldım hasta uyanmaktan sabahları.
allahtan kayraya geçmedi şimdilik.annemde çok hasta dr götürdüler az önce ortalık kırılıyo hastalıktan çok dikkatli olun.

kıyamıyolar işte ama böyle giderse annesi babası yaşlı ölünce nolucak 40 yaşında o hala bi baltaya sap olamamış olacak mal mal gezicek biz ona bakıcaz heralde.

canımmm geçmiş olsun çok. geçmişi okuyamadığımdan bilmiyordum hasta olduğunu. Aman Allah Kayra'yı korusun o hastalanmamış iyiki.

saol çiçek valla oda hastalanırsa allah korusun naparım. burnumda ne koku ağzımda ne tat var yemek yaptım tuzlumu değilmi anlamıyorum.bide tıkanıyo nefes alamıyorum hiç yaa ne beter bi hastalıkmış bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…