heheh aynen bende ilk başlarda hep bakardım ama dayanamadım sonunda 1 tane aldım bakalım gelenden memnun kalırsam devam ederimyerım ben o keremııı
ayyyyy
sultiş tendyola gir bi sbah bakındım ben güzel seyler var ama cesaretım ok eşime dün akşam o gömlegi gösterdim ya tarafındaydı bagları begenmedi zevksizzzzzz
elbiseler var bakıorum bakıyorum cıkıyorummmmm
Günaydınnnnnnnnnn
Selin Deniz iyi dilekleriniz için tşk.ler...............
Çağla .....kendini yıpratmamaya çalış.....dediğin gibi sağlıklı olsa kalırdı bebeğin........çok geçmiş olsun..................
karın germe işi iyiymiş .........ama keşke en başından bilseydik.....dr. özel olarak isterdik..... 2. bebeği yapmayacaklar kaldı sönük bi karınla......: ) malesef....
Şirvan canım sen bu hamaratlıkla 3 ncüyü de kısa bi zaman sonra yaparsın gibi geliyo bana......istiyomusunuz bi bebek daha?....
gerçekten 2 yaşları geldi çattı nerdeyse......tüm yavrularımıza maşallah..........
ben de kararsızım....c.tesine geliyo h.sonu diye dışarda bi yerde yapayım diyorum ama belli değil.....biz de anane, teyze hep geri sayıyo şu kadar kaldı diye.............
inş. canım..günaydın ya şirvanı kaçırmışım neyse.
tümünüzün uykuları biran önce düzene girer inşallah. 6 aya kadar sıkıntın olur sonra daha düzenli olur burak paşamızında uykuları. Allah güç kuvvet versin.
Çağla senin adına da üzüldüm ama hayırlısı gerçekten sağlığı yerinde olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin yeni bebiş....
annem birazdaha iyi ama tam olarak iyi sayılmaz.. kardeşimde kalıyor.çağla ne diyelim hakkında hayırlısı olsun hayırlısı böyleymiş dicen
herkese günaydınlar
kahvaltı yapicim
şirvan şu yatıp kalkma konusunda seni çok iyi anlıyorum helede 2 çocuk oof of arada uyudukların daha doğrusu kestirdiklerin kar kalıyo
annen rahatsızdı nasıl oldu
babası kereme dün akşam davul almış
hiç bırakmıyor elinden davuu davuuu geziyor
bide çalınca ay ay ay yapacakmışım
ouda ben alıştırdım
ay ay ay oğlum ne güzel dans ediyor diye diye
çocuk artık bişey yapınca anni annii ay ay ay ay diyor:))öyle diyecekmişim
canım benim tek başına zor oluyor biraz.. inş. demir seni üzmez .. akıllı abi olur..slm kızlar
çağlacım çok üzüldüm inan gözlerim dolarak okudum
ama dediğin gibi sağlıklı bi bebek olmasaydı annesini bırakmazdı cnm üzülme bu yüzden
onun ömrüde bu kdrmış Allah kızına sana sağlık versin yine olur cnm
sabah sabah kendimi paraladım demiri hava güzel diye bisikletiyle geezmeye götürdüm
ama biraz fazla abartmışım öldüm yorgunluktan
yokuş olmasa herşey muhteşem ama o yokuş beni öldürdü
demirde tıngır tıngır gelirken uykusu geldi uyudu hemen kuzum
şirvancım gözümü korkutma yahuuu
demirde sabah 8 de kalkar mutlaka bana geç uyanmakta haram gibi
bide eşimin işlerine baakkarsak o da yokbana kesin huni lazım
bursa buluşuyomuş hadi bakalım
yirim o keremin ağzını yüzünü kuzum bnm
bugün güne gidicem demir babasıyla kalacak zaten son günü yarın sabah erkenden gidiyo
amin canım .. enerjiden çok sabıra ihtiyacım var valla...günaydın herkeze.calla yazdıklarını okudum ve herkez gibi üzüdüm.ama......aynı şeyleri yazmıyayım.güzel kızına allah uzun ömür versin.
şirvan sana da bol sabır ve bol enerji diliyorum.emzirmesen enerji içeceği iç diyeceğim ama vardır herhalde başka gıdalar araştırmak lazım.
bursa buluşmalarına gıptayla bakıyorum allah dostluğunuzu bozmasın.darısı bizim memlekete
allah kolaylık versin canım .. inş. servis sorun olmaz sende..bizim şirketin de gebzeye taşınma işi nisanda olacakmış kesinleşti yani. Bugün bir iki işlem için gebzeye geldik öğle arası. neyseki 1 ay daha var havalar ısınır belki biraz daha çünkü burası çok soğukkk
evet yaaa bir buluşma ayarlayın artık .. ben sıkıldım evde oturmaktan ..bu arada biraz havalar ısınsında bana gelin. benim için soğuk olması sorun değil de arabasız gelceklere zor olur. sevginin göbeğini burağında kendisini severiz
evet canım bana gezme olsun.. yeter fakat şu sıra elim ayağım bağlanmış vaziyette..hava durumuna baktım da haftaya pazartesi kar var istanbulda. kız şirvan bursaya gideceksen dikkatli ol kalma yollarda. bak gezmek isteyene bebişle bursa yolları bile vız geliyor :)
ne yapım canım seviyorum sizleri.. istersen gelmiyim :)))calla cım uzulme allahın takdırı dediğin gibi
benım ıcın farketmez kızlar sız zamanı belıleyın yeter ayak uydurmaya calısırım
selin işin hayırlı olsun yenı tasınmaznız allahta kolaylok versın
tuğba sanada kolay gelsın yarın için
valla melek mart geldı ama sıcak yok kavuruyodu bu gun hava soğuktan
şirvan sanada masallah valla o kadar yoruluyosun genede buraya bıle gelıyosun
bu gun gunum vardı dısarıdaydım anca gel yemek falan bu saat oldu
unutuklarım varsa af ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?