:))ecem babasıyla gitti yarın misafirlerim varda bende şimdi işlere başlıycam gelene kadar ne yaptım yaptım ama önce buraya bakayım dedim tabi:))
az kaldı canım az bak baran maşallah geç kalkmaya başlamıs bizimki ne kadar geç yatarsa yatsın sabah en geç 9 da ayakta burakta zamanla düzene girer inşallahh
allah kolaylık versin ...
mamaları çok yap, sonra difrize at. pazartesi günü kızlara çıkartırsın..
yoksa 50 çeşit zor be güzelim ...
sultana dün bir şaka yaptım baya kızdırdım açıkçası işin espriside bu oldu :))ya ben difrize atılan boregı falan sevmıyorum şekli falan bozuluyor ne bileyim taze taze yapması daha eğlenceli gelıyor bana
:):):):)Melek bir daha oğlun olsa adını Osman koyarsın artık)
yerim seni güzel anneeeeeeeeegünaydın... eşim gitmeden bilgisayarını kaptım...
canım dostlarıma merhaba demek istedim..
maalesef bebegim yok artik.ben biliyodum dr bile sasirdi en basindan ya dis gebelik ya kalbi atmicak diyodum.. nasi bilmiyorum ama bole olucagini biliyodum..
pazartesi kontrole gittik drumun surat sekli degisti anladim zaten,kalbi atmiyo dimi dedim oda ben tam goremedim gel seni hastaneye goturelim bide orda baksinlar dedi..gittik ordaki drda uzgunum ama gelisimi durmus dedi. tabi insan ne kdr hissederse hissetsin kotu oluyo.agladim tabi dr teselli etti biraz.hemen bugun kurtaj olmalisin dedi aksam 6bucukta yer var dedi. ok dedim.. yatis islemlerimi yapip elayi almaya gittim annemle elayi eve biraktim kendime kucuk bi canta yaptim gittim hastaneye pesine esim geldi. 6gibi aldilar beni 6bucukta basladi operasyon ayildigimda saat 8di. 8bucukta odaya aldilar esim geldi ama kafami kaldiramiyodum uyumusum oda gitmis. dunde 15'e kdr hastanedeydim esim elayi alip beni almaya geldiler.. esimbi buket cicek almis elayanin elinede ufacik bi cicek yaptirmis kuzum bana cicegini verirken cok agladim ona sarilip..o olmasa nasi olurdum bilmiyorum.. dun aksam 8de uyumusum yine sabah 6da kalktim elayla. agrim var kasilmalarimvar biraz ama agri kesici aliyorum.. agrilarin bi onemi yok tabi bebegimin gitmesinin yaninda ama kendimi harab etmektense onun saglikli bi bebek olmadigini dusunmeye calisiyorum. eger saglikli olsaydi zaten gitmezdi diye dusunmeye calisiyorum.. ne bilim ela kucuktu, zamani degildi felan gibi dusunup toplamaya calisiyorum kendimi. böyle iste... allahin taktiri böyleymis
meriç te sabaha kadar uyumadı.. zaten 2 de uyudu.sonra sürekli mız mızz
yanıma yatırdım. çenede tekme yedim bir sürü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?