2009 Nisan Anneleri

şirvan kesin dememiş ama önümüzdeki hafta olmazsa kalır gibime gelıyor bana senın ıst gezın falan varmıs sanıyorum benımde yoğun bu aralar onun için dedim yine siz bilirsiniz şirvan gelınce birşekilde toplanırız yıne gelemzse bizimde kalır

yaa elif valla yetişmem mümkün değil..normalde çocukların menüsünü yazarız ya ben kayınvalideninkini yazayım ahahah
kahvaltı
kahve,çikolata
öğle yemeği
meyva
çay ve yanında bişeyler
akşam yemeği
meyva,çerez atıştırmalık ne varsa..
bi de eşimde yemek seçiyo onada ayrı düşünüyorum...elayla benim yediğimizi görünce nasıl yaşıyoruz diye şaşırıyo :)) ama yardım eder mutfakda,öyle sen yap ben yiyeyim demez..
ben bu kadar sık sofra kurmaya alışkın değilim ya günümün yarısı tabak çanak toplamakla geçiyo gibi geliyo :) benim için zaman kaybı normalde bu :))

Evet ya,yemek yap bulaşık yıka,yemek ye bulaşık yıka Hiç sevmiyorum mutfaktan çıkamıyorusn ki

Deniz senin kayınbaban yok mu?

oh buluşun anacım buluşunnnnnn

en osmanı izledim yatıyorum size iyi sohbetler

günaydın asrkadaslar...
çarşamba oldu walla...

ben cam nesnelerle oynatmıyorum. çünkü zarar görme olasılığı %90

günaydın... eşim gitmeden bilgisayarını kaptım...
canım dostlarıma merhaba demek istedim..

maalesef bebegim yok artik.ben biliyodum dr bile sasirdi en basindan ya dis gebelik ya kalbi atmicak diyodum.. nasi bilmiyorum ama bole olucagini biliyodum..
pazartesi kontrole gittik drumun surat sekli degisti anladim zaten,kalbi atmiyo dimi dedim oda ben tam goremedim gel seni hastaneye goturelim bide orda baksinlar dedi..gittik ordaki drda uzgunum ama gelisimi durmus dedi. tabi insan ne kdr hissederse hissetsin kotu oluyo.agladim tabi dr teselli etti biraz.hemen bugun kurtaj olmalisin dedi aksam 6bucukta yer var dedi. ok dedim.. yatis islemlerimi yapip elayi almaya gittim annemle elayi eve biraktim kendime kucuk bi canta yaptim gittim hastaneye pesine esim geldi. 6gibi aldilar beni 6bucukta basladi operasyon ayildigimda saat 8di. 8bucukta odaya aldilar esim geldi ama kafami kaldiramiyodum uyumusum oda gitmis. dunde 15'e kdr hastanedeydim esim elayi alip beni almaya geldiler.. esimbi buket cicek almis elayanin elinede ufacik bi cicek yaptirmis kuzum bana cicegini verirken cok agladim ona sarilip..o olmasa nasi olurdum bilmiyorum.. dun aksam 8de uyumusum yine sabah 6da kalktim elayla. agrim var kasilmalarimvar biraz ama agri kesici aliyorum.. agrilarin bi onemi yok tabi bebegimin gitmesinin yaninda ama kendimi harab etmektense onun saglikli bi bebek olmadigini dusunmeye calisiyorum. eger saglikli olsaydi zaten gitmezdi diye dusunmeye calisiyorum.. ne bilim ela kucuktu, zamani degildi felan gibi dusunup toplamaya calisiyorum kendimi. böyle iste... allahin taktiri böyleymis

Şirvan sen bu sıralar geleceksen sana uygun bir zamanda buluşuruz.6 biz,Şirvan da 3 kişi gelecek,etti mi sana dokuzzzzzzzzzzzzzzz Kızlar yok mu arttıran)

sakıncası yoksa ben yanımda ilyasın teyzesinin kızınıda getirmeyi düşünüyorum ...
evde idare edilirde , yolda durmassa baran bebeği ona verir ben baranla ilgilenirim diye düşünüyorum...
tuğba kabul ederse 10 kişi oluyoruz elif :)))

ben pazartesi müsaitim günüm var ama iptal edicem onun dışındaki gunlerde temızlık gun gezmeye gidicem dilersenız pzaretsı gelın şirvan gelemezsede geldiğinde ona göre ayarlanır

he he aklıma geldikçe gülüyorum yaaa:)))

Benim için farketmez Tuğba,ama Şirvan bu günlerde gelebilecekse onun geldiği zaman buluşalım derim ben.Yakın yakın 2 kere buluşamayabiliriz gibi

banada uyar bakalım seher ne dicek
haftaya yapalım şirvanda olsun derim ben

canım valla benim için plan değişikliği yapmayın..
benimki geçen hafta ordaydı.. haftaya da giderim diyor. ama günü net değil..
bellide olmaz onun işi.. o yüzden benim plan kurmayın...
benimki anca haftaya belli olur..
malüm kocaya ayak uydurunca tek başına karar veremiyorsun....

çok geçmiş olsun canım..çok üzücü bir durum ama.. Allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin..

evt doktorlar öyle dior sağlıklı olmayan bebek düşer diyorlar..

yüce rabbim yine verir.

ayyy canım benim ya çok üzüldüm (ama allahın takdiri tabiyki herşeyde bir hayır vardır dediğin gibi birtane kuzucuğun var çok şükür gördüğüm kadarıyla çok genç ve enerji dolu bir insansın bundan sonrası için güzel olacağına inan lütfen geçmiş olsun cnm

canım çok üzüldüm.. senin dediğin gibi allahın takdiri.. kendini yıpratma lütfen .. sana ihtiyacı olan güzel kızını düşün biraz zaman geçince inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına yeniden güzel bir melek alırsın..
herşey zamannında bitanemmm

uykusuzluktan zombi gibiyim artık..
akşam baran uyumak bilmez..
sıpa bizle uyuyor nerdeyse.. 11-12 demeden yatmıyor artık..

o yatıyor burak uyanıyor.. onunla ilgilen derken saat oluyomu 1-2
yatıyoruz... tabii sabaha kadar burak bey ilgi ve meme ister...

-baranda geç yattığı için 10 -(dün ilk kez 11de kalktı. bende yanına ilişmiştim,burak mıkırdıyor tabiii bu arada bir elle beşik salla) da kalkıyor..

burak beyde erkenden ayakta...

söyleyin dostlarım bu kız ne zaman uyusun

sagolun kizlar.
ilk gebeligim olsaydi bilmiyorum nasi olurdum ama simdi ela var ona baktikca sükrediyorum ve allah aldiysa vardir bi hayir dyorum.. tabi arada bi agliyorum hele insanlar arayip noldu diye sorunca ama daha iyi olucam ins.
zaten 2ay korunacaksin dedi dr ama ben daha uzun dusunuyorum. madem boyle bise oldu biraz kafami dagitip akisina birakicam..
allah buyuk bunada sukur demekten baska care yok..

az kaldı canım az bak baran maşallah geç kalkmaya başlamıs bizimki ne kadar geç yatarsa yatsın sabah en geç 9 da ayakta burakta zamanla düzene girer inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…