Şirvan sen bu sıralar geleceksen sana uygun bir zamanda buluşuruz.6 biz,Şirvan da 3 kişi gelecek,etti mi sana dokuzzzzzzzzzzzzzzz Kızlar yok mu arttıran)
ben pazartesi müsaitim günüm var ama iptal edicem onun dışındaki gunlerde temızlık gun gezmeye gidicem dilersenız pzaretsı gelın şirvan gelemezsede geldiğinde ona göre ayarlanır
he he aklıma geldikçe gülüyorum yaaa:)))
Benim için farketmez Tuğba,ama Şirvan bu günlerde gelebilecekse onun geldiği zaman buluşalım derim ben.Yakın yakın 2 kere buluşamayabiliriz gibi
banada uyar bakalım seher ne dicek
haftaya yapalım şirvanda olsun derim ben
canım valla benim için plan değişikliği yapmayın..şirvan kesin dememiş ama önümüzdeki hafta olmazsa kalır gibime gelıyor bana senın ıst gezın falan varmıs sanıyorum benımde yoğun bu aralar onun için dedim yine siz bilirsiniz şirvan gelınce birşekilde toplanırız yıne gelemzse bizimde kalır
maalesef bebegim yok artik.ben biliyodum dr bile sasirdi en basindan ya dis gebelik ya kalbi atmicak diyodum.. nasi bilmiyorum ama bole olucagini biliyodum..
pazartesi kontrole gittik drumun surat sekli degisti anladim zaten,kalbi atmiyo dimi dedim oda ben tam goremedim gel seni hastaneye goturelim bide orda baksinlar dedi..gittik ordaki drda uzgunum ama gelisimi durmus dedi. tabi insan ne kdr hissederse hissetsin kotu oluyo.agladim tabi dr teselli etti biraz.hemen bugun kurtaj olmalisin dedi aksam 6bucukta yer var dedi. ok dedim.. yatis islemlerimi yapip elayi almaya gittim annemle elayi eve biraktim kendime kucuk bi canta yaptim gittim hastaneye pesine esim geldi. 6gibi aldilar beni 6bucukta basladi operasyon ayildigimda saat 8di. 8bucukta odaya aldilar esim geldi ama kafami kaldiramiyodum uyumusum oda gitmis. dunde 15'e kdr hastanedeydim esim elayi alip beni almaya geldiler.. esimbi buket cicek almis elayanin elinede ufacik bi cicek yaptirmis kuzum bana cicegini verirken cok agladim ona sarilip..o olmasa nasi olurdum bilmiyorum.. dun aksam 8de uyumusum yine sabah 6da kalktim elayla. agrim var kasilmalarimvar biraz ama agri kesici aliyorum.. agrilarin bi onemi yok tabi bebegimin gitmesinin yaninda ama kendimi harab etmektense onun saglikli bi bebek olmadigini dusunmeye calisiyorum. eger saglikli olsaydi zaten gitmezdi diye dusunmeye calisiyorum.. ne bilim ela kucuktu, zamani degildi felan gibi dusunup toplamaya calisiyorum kendimi. böyle iste... allahin taktiri böyleymis
maalesef bebegim yok artik.ben biliyodum dr bile sasirdi en basindan ya dis gebelik ya kalbi atmicak diyodum.. nasi bilmiyorum ama bole olucagini biliyodum..
pazartesi kontrole gittik drumun surat sekli degisti anladim zaten,kalbi atmiyo dimi dedim oda ben tam goremedim gel seni hastaneye goturelim bide orda baksinlar dedi..gittik ordaki drda uzgunum ama gelisimi durmus dedi. tabi insan ne kdr hissederse hissetsin kotu oluyo.agladim tabi dr teselli etti biraz.hemen bugun kurtaj olmalisin dedi aksam 6bucukta yer var dedi. ok dedim.. yatis islemlerimi yapip elayi almaya gittim annemle elayi eve biraktim kendime kucuk bi canta yaptim gittim hastaneye pesine esim geldi. 6gibi aldilar beni 6bucukta basladi operasyon ayildigimda saat 8di. 8bucukta odaya aldilar esim geldi ama kafami kaldiramiyodum uyumusum oda gitmis. dunde 15'e kdr hastanedeydim esim elayi alip beni almaya geldiler.. esimbi buket cicek almis elayanin elinede ufacik bi cicek yaptirmis kuzum bana cicegini verirken cok agladim ona sarilip..o olmasa nasi olurdum bilmiyorum.. dun aksam 8de uyumusum yine sabah 6da kalktim elayla. agrim var kasilmalarimvar biraz ama agri kesici aliyorum.. agrilarin bi onemi yok tabi bebegimin gitmesinin yaninda ama kendimi harab etmektense onun saglikli bi bebek olmadigini dusunmeye calisiyorum. eger saglikli olsaydi zaten gitmezdi diye dusunmeye calisiyorum.. ne bilim ela kucuktu, zamani degildi felan gibi dusunup toplamaya calisiyorum kendimi. böyle iste... allahin taktiri böyleymis
günaydın... eşim gitmeden bilgisayarını kaptım...
canım dostlarıma merhaba demek istedim..
kız tuğba kokumu mu aldın yoksa ...
sabah sabah sende burdasın...
uykusuzluktan zombi gibiyim artık..
akşam baran uyumak bilmez..
sıpa bizle uyuyor nerdeyse.. 11-12 demeden yatmıyor artık..
o yatıyor burak uyanıyor.. onunla ilgilen derken saat oluyomu 1-2
yatıyoruz... tabii sabaha kadar burak bey ilgi ve meme ister...
-baranda geç yattığı için 10 -(dün ilk kez 11de kalktı. bende yanına ilişmiştim,burak mıkırdıyor tabiii bu arada bir elle beşik salla) da kalkıyor..
burak beyde erkenden ayakta...
söyleyin dostlarım bu kız ne zaman uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?