2009 Nisan Anneleri

valla melek afiyet bal şeker olsun
benim bile ağzım sulandı )
anneler öyle ama benim annemde alttan almaz biz karşılıklı bağrışırız)
ama loğusalıkta sesi çıkmadı garibimin

çocuğuna kayınvalidenin bakması da bu yönden avantajlı hep bi sınır oluyor arada. anne olsa daha çok tarışırsın kalbini kırarsın. kayınvalide ile seviyeli bi ilişki tutturdu mu tamamdır...

sanmıyorum selin ya benim de var mesela ama annem olsa daha rahat ederim
ya da bizim ilişkimiz o yönde ondan da olabilir mesela benim annem gelinlerle şakalaşır
sohbeti iyidir kvalidem öyle değil çok beceriklidir ayrıca annem....

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,sev_rey,yaSelin,Esennn+,

sagolun kızlarrrrrr

tabi annemin yanında daha rahatım ama kayınvalidem baktığı için de mutluyum. annemde tansiyon kolestrol falan var. yasemine bakınca çok yoruluyor sonra ufak bişi de hemen alınıyor. birbirimizi üzmüş oluyoruz. bide annem yaptığım şeylere daha çok karışıyor. kayınvalide içinden geçirsede bana söylemiyor en azından.

elıf sana gecmıs olsun bendede ıkı gundur dıs sornu var 2 lık dıslerle ılgılı
melekcım aldıklarını gule gule kullan menunde cok guzel afyet olsun sımdıden
esencım ınsallah hafta sonun guzel gecer hafta basına guzel baslarsın annenınde alınganlığı ustundeydı herhalde
çiçeğin meleğine masallah ne guzel uyuyormus
keremın bamyada ıyılesmıs sukur
mugenınde asermelerı baslamıs afıyet olsun
allah analarımızı basımızdan eksık etmesın ne olursa olsun yanımızdalar

amin
lohusalıkda problem yaşayan arkadaşlar annelerimiz de anane sendromuna girmiş oluyorlar ya o ara ondan olmuştur. Alttan almak lazımmm :)

sagol sehercim......

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,yaSelin,

Melek menü süper ,afiyet olsun!Kaşarlı köfteyi kendin mi yaptın,normal köfteye kaşar mı koydunnnn?Ben hiç yapmadım da?
bide ben fırında tepsiye köfte harcını koyup,araya kaşar ya da patates püresi mi ne,sonra yine köfte ..fırında pişiriliyor ya,onu yapmak istiyorum da yapan var mı,tam nasıl oluyor?

Sultan yerim ben yerim )
Kanal tedavisi de,çürük iyice köklere inince ,yapılıyor galiba.Sinirlere iniyorlar,siniri alıp yerine sinir görevi gören bir şey koyuyorlar.Sonra kapatıyorlar.Yaparken acımıyor alında,ama dırtttt dırttt diye bir ses çıkıyor,ve dişler titreşiyor,o ses sinir bozucu.Benim bir dişim de üstte çürük görünmüyordu,ama ağrıyordu,röntgen çekti ,orada göründü.

ay elif bende yaptırmıştım kanal tedavi insana bıkkınlık gelıor gıt gel gıt gelll

benımde tekrardan gıtmek gerek en yakın zamandaaa

ya bugun ege pipisini tutarak bi agladı kokutum
bi baktım pipi sertleşmiş erkek olmuş oglum eheheheheh
ama sonra actırdım kızarlık falan yok bitik varmı dıye baktırmış doktora bi kaç ay önce yok demıştı bezınıde yenı baglamıştım1-2 kere anca çişini yapmıştır çiş cok olunca yakarmış ya anlamadım bi daha olursa götürcem doktoraaaaa

elif kıyma alıyorum köfteyı kendim yapıyorum bazen 2 kilo alıyorum
buzdolabı poşetine azcık azcık 3--5 poşet atıyorum yemeklere koyuyorum
tek tek

gerısını köfte yapıorum
kafama göre ayarlayıp bi kaç yemeklik atıyorum difrize

güvcte yapıorum ben

soganları halka halka dogruyorum arpacık sogan varsa onlarıda top top atıyorum
üzerine köftlrı diziyorum üzerine 2-3 domates küçük küpler halinde dogruyorum azcık yag atıyorum fırına oldularmı hemn yıceksenız cıkar fırından sıcak sıcak kaşarı rendele tekrar kapanmış olan fırında o sıcaklıkla erısın kaşarlar hemen al tabaga offfffffffffff

kiremmete köfteye benzetıyorlar

Son düzenleme:
slm kızlar evet pazartesi kısmetse bendeyiz inşallahh hepinizi beklıyorum

melek menü süpermıs cnm afiyet olsun kıyafetlerde gayet güzel cnm güle güle kullannn

sultan nasılll yani ya ne zamannn????

ii geceler..
öncelikle çağlacım allah istediğiniz zaman da sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin inşallah
çiçekcim sizede çok geçmiş olsun..
hızlıca okudum geçmiş salıdan beri çok birikmiş malum..
sultancım olsun kurtulsun yavrum nasılsa olacaktı..ağrısız sızısız atlatın inşallah..
kayınvalidem pazar gidiyo..çok gezdik,ela ya bi sürü şey aldı,ela da gezmekten yorgun düştü resmen..
haftaya o gidince boşluğa düşücez sanırım evde oturunca :)))
esencim sana sper bi haftasonu diliyorum bi daha böyle sıkıntılar yaşamazsın umarım zor bi hafta olmuş gerçekten..
elifcim sana da geçmiş olsun..

sagol tugbacım

sultan ne dedi doktor ne zaman oluyor

kıyamam kuzuma

bayıltacaklarmı acaba allahım korusun

Sultan Tuğba ya derken sana mı gelcez yoksa,düğüne hehehehee
Gerçek mi ya,ne olmuş ki hemen acil?

Melek sağol tarif için.Ben de hazır kaşarlı köfteler oluyor ya,onun gibi evde mi yapıyorsun acaba demiştim.

Deniz ,ohhhh babaanne iyi yapmış valla,Ela da güle güle kullansın hediyelerini.Değmiş yani çektiğinize 1 hafta))
Bizim yok ki bir babaannemiz yakında,alsın ciciler)
Ay bu arada biz resmen konuşmuyoruz kaynanamla yaa,o zamandan beri.o inat ,ben ondan inat

Ben de Trendyol dan aldım birşeyler,bu sefer olmazsa iade edeceğim.

ewet cnm heemen cnm ne isterse gider alır yapar
bi salata kasesi yaptık ve ben nerdeyse hepsini yediimmm çok şaşırdım kendime birazda yuh dedim

sanada geçmiş olsun cnm kanal tedavisi 1 ay sürüyo nerdeyse inş. iyi yapıyolardır
aahhh aahhh aynısı bizde de var cnm beni büyüten ananem nasıl iyiydi aramız
dayım yüzünden bozuldu şimdi görüşemiyoruz biz ararsak konuşabiliyoruz şimdilerde annemin ona bakması gerekirken o yanımızda yok keşke olsada sarılıp koklasak
bazen kokusunu çok özlüyorum
çünkü bnm annem çalışırken ben hep onunla birlikteydim ooff oofff

bnm annem bnm nazımı çok çeker
ben lohusayken çok bağırıp çağırırdım sonrada çok üzülürdüm
sütüm kesilmesin diye hiç sesini çıkarmazdı
çoook emeği vardır üstümüzde Allah razı olsun
doktordan geldik kızlar oğlum sünnet oluyo(( :):))
abareyyyyy neden sünnet oluyo yaaa

bnm bildiğim 1 yaşına kdr lokal anastezi 1 yaşından sanırım 4-5 yaşına kdr bayıltıyolar
birazda bu yüzden istememiştim demirin sünnet olmasını hayırlısı olsun cnm

biz bugün çıktık gezdik sonra kuaföre gittik
kaşlarımı aldırdım eve geldik demiri yıkadım
kendimi yıkadım pilim bittii biraz önce onu uyuturken bende uyumuşum :))
ferihayı izleyemedim yaaa

ya gittik keremn pipiyi baya geriye çekti çocuğun pipisinin ucu yarıld gibi böle kızardı kanadı gibi
bende evde temizlerken çekiyodum ama benim yaptığım hiçbişey değilmiş

böyle durumlarda direkt sünnet ediyoruz dedi

yapışıkmış derisi yaptırmak sterseniz salı günü tahlillerini yaparız
çarşamba sabahı genel anesteziyle dedi hallederiz
ben çok korktum genel aestezi deyince
nede olsa çok küçük (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…