Melek menü süper ,afiyet olsun!Kaşarlı köfteyi kendin mi yaptın,normal köfteye kaşar mı koydunnnn?Ben hiç yapmadım da?
bide ben fırında tepsiye köfte harcını koyup,araya kaşar ya da patates püresi mi ne,sonra yine köfte ..fırında pişiriliyor ya,onu yapmak istiyorum da yapan var mı,tam nasıl oluyor?
Sultan yerim ben yerim)
Kanal tedavisi de,çürük iyice köklere inince ,yapılıyor galiba.Sinirlere iniyorlar,siniri alıp yerine sinir görevi gören bir şey koyuyorlar.Sonra kapatıyorlar.Yaparken acımıyor alında,ama dırtttt dırttt diye bir ses çıkıyor,ve dişler titreşiyor,o ses sinir bozucu.Benim bir dişim de üstte çürük görünmüyordu,ama ağrıyordu,röntgen çekti ,orada göründü.
ewet cnm heemen cnm ne isterse gider alır yaparMüge annem patatesleri koymuş deyince nasıl sevindim senin adına.Ne güzel,hem böyle annenin de içi rahattır.Kızım ne durumda diye düşünmüyor.İkiniz karşılıklı birbirinize desteksiniz.Çok güzel!
Esen sen de biran önce feraha çıkarsın inş.Zaten eşinle halletmişsiniz de,annen de yanlış anlamış herhalde.Bizim yükümüz ağır diyoruz da,onların da bizden aşağı kalır yanı yok ki,kaç yaşından sonra çocuklarımıza bakıyorlar,kendi düzenleri bozuluyor.Birde yaşlandıkça insan çocuklaşıyor,alınganlığı artıyor.
aahhh aahhh aynısı bizde de var cnm beni büyüten ananem nasıl iyiydi aramızbenim annemde çok alıngandır lohusalığımda hatırlamak istemediğim kötü alınganlıkları var(((
aklıma geldikçe üzülüyorum
ama annemede hak veriyorum o kadr kötü şeyler yaşadı ki,
6 kardeşler ama her birinden ayrı darbe yedi hep yardım etti iyilikleri için koşturdu hepsi şimdi sırt çevirdi menfaatleri olmadığı için
bende anneme çok üzülüyorum yanlız kaldı ananem bile aramıyor evladını
zaten çok değişik ve bencil br ananem vardı bu kadarınıda tahmin etmiyodum
kimde menfaati olursa o tarafa dönüyor
öyle anneden böyle çocuklar olmasıda çok normal aslında ama çok üzücü bir durum
abareyyyyy neden sünnet oluyo yaaadoktordan geldik kızlar oğlum sünnet oluyo(( :):))
Ben de Trendyol dan aldım birşeyler,bu sefer olmazsa iade edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?