2009 Nisan Anneleri

müke favori diizim ferihaaaaaaa

1. osaman
2. feriha gerısıni izlemesmde olurrrrrr

ah o emir ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dişleri agız yapısı cok güzel adam güzelllllllllllllllllllllll

ya sultan benide korkutma egede bugun agladı ende actırdım öyle kan falan yok canım

umarım en dogru kararı alırsınız tek doktora odaklanmayın bi kac doktorada daha gösterın.........

Offf kıyamam ben Kerem e yaa,neyse onun sağlığı için ne gerekiyorsa o olsun.Bir dr. a daha gösterseniz mi ki?Ayy heyecanlı birşey olmalı ya,oğlunun sünnet olmasıben bile heyecan yaptım

bencede sultan başka doktorada gösterin tek doktorla hemen karar almayın oyy kıyamam kuzuma ya((

bencede başka dr.lara gidin cnm
bnm kuzenimin 6 yaşına kdr yapışıkmış
sünnet olurken söylemişler bende bayıltacakları için çok korkmuştum
ama sağlığı içinse yapacak bişey yok tabii

hadi ben yatıyorum herkese iyi gecelerrr

bende aynı şeyi yazacaktım bi dr a daha mı gitseniz ki sultan..ama gerekliyse olacak zaten sadece beklenmedik bi durum olacak..allah beterinden korusun..
elif siz bayaa oldu konuşmayalı di mi..kaynanamın hakkını yiyemem eli çoook açıktır.. :))
benim favori dizilerim..
fatmagül
hürrem
5-6 tane de yabancı dizi başka yok :)

vay vay vaayyyy elif elbiseler süper iyi günde giyin cnm
özelliklede en sonuncu lacivert muhteşem omuzu fln yakışıırrrr

elif güle güle kullan canım hepsi cok güzel en son ekldıgının lacıvrtten siyahı bendede var kolu çiçek ya benım düz dıger kolu gibi
kol boyuda kısa yarım kol
hatta bursada olacak olan dugune onu giymek istşyorum parlak kumaş altınada platform topuk siyah bi ayakkabı almayı düşüyorum bakalım

Son düzenleme:
deniz bende izliyorum onları ama favorım ferihaın emiriiiiiii:))))))))))

pazartesi:::::: boş
salı:::::::: osman
çarşamba:: hürrem
persembe::: fatmagül
cuma:: feriha
cumartesi& pazar ::::yetenek sizsiniz

Sağol Mügecim .

Deniz valla geçen webcam açmıştık,orda gördüm ama konuşmadık hiç.Bakalım kim başlatacak ilk.Aslında ben eşime de kızıyorum,onun da hiç çabası olmadı,bana tek laf bile etmedi,yumuşatmak için,hani ,ara ,olsun,o büyük,vs birşeyler deseydi ,dayanamazdım belki.Çünkü içim hiç rahat değil.Kendi haftasonları arıyor,Miray ı konuşturmaya çalışıyorlar,ama o da pek konuşmuyor tel.de.
Benim kayınvalidemin de eli aç.ıktır,özellikle torunlarına.Bana da öyledir,hatta geldiğinde harçlık falan veriyordu,ben utanıyordum almaya

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,zeren_zeynep,denizela,tugbiş123,ceyo16,demirim,calla,

elif bende 2. ye bayıldım diğerleri de güzel..
eşin zaten pek aramıyo ya kendi de..o yüzden ısrar edip aranızı yapmamıştır..
bugün zorla bana da bi triko ceket aldırdı ne zamandır bu kadar beğendiğim bişey görmemiştim iyi oldu :))
banyo yapacaktım yorgunluktan kaldı ama hala yatmıyorum.. :)

genelini yazdım şenacım izlemedigimde oluyor tabi..........

benımde uykum var egede bugun 6 da uyudu uyanmadıda biz sabah 5de ayaktayız buyrun gelin

dedeleriyle 2 saat oynadı yoruldu

ben bakkala ekmk almaya gıttım geldim uyumuş uyandırmak istedım ama tık yok

Ne güzel ya,böyle hep iyi olsalar ne olur sanki,alsınlar versinler ,ama hiç karışmasınlar )))

Sağolun canlarım daha güzelleri sizin olsun.3. pek benim tarzım değil,ama değişiklik olsun diye aldım.Aslında başkalarında çok beğenirim de böyle şeyleri,genelde 2. gibi elbiseler alırım,giyerim.

deniz elada sende cicilerınızı ıyı gunlerde kullanın

elif be ilk defa aldım buradan umarım güzeldirler yani gördügümüz gbiilerdırrrrrrrr
iadesi senın dedıgın gibiymiş

oy oy oy elif sonuncuyuda mı sen giycen yoksa tuğbaara gelirken mi hihi :)
2.elbiseyi beğendim bende 3.süde evde kocaya karşı:)

müke favori diizim ferihaaaaaaa

1. osaman
2. feriha gerısıni izlemesmde olurrrrrr

ah o emir ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dişleri agız yapısı cok güzel adam güzelllllllllllllllllllllll
aynen kız güzeli o ne karizme be haayytt:))

deniz bende izliyorum onları ama favorım ferihaın emiriiiiiii:))))))))))

pazartesi:::::: boş
salı:::::::: osman
çarşamba:: hürrem
persembe::: fatmagül
cuma:: feriha
cumartesi& pazar ::::yetenek sizsiniz
pazartesi-ezel
salı-osman
çarşamba hürrem
perşembe fatmagül
cuma feriha
oha bana bee:)tabi her zaman izleyemiyorum ama takip ediyorum yani:))

hemen ara o kayınvalideni özür dile :))
çok ayıp:)

sağolun kızlar keremin pipicanıyla ilgili yazdıklarınızı okudum:)
bende kararsızım
diyprumki bir sorun olsa çiş yapamaz maşallah sabah bez düşüyor poposundan 2 kilo işemiş oluyor:)
bu zamana kadar idrar yolu enf. da olmadı çok şükür kararsızım sanırım yaptırmıycam evet ilk duyduğumda çok heyecanlandım elif
başka bi duygu ama anestezi deyince içimi hüzün kapladı

ehehe melek e bak sen demir için izliyomuş :))
ben çok düzgün kız gübü yakışıklı erkekleri beğenmem oldum olası.. :))
evet elif 2. senin tarzın genelde giyiyosun öyle bende onu düşünmüştüm..
ege de çok erken uyumuş..
ela dün gece rüyasında atakanla (kuzenimin oğlu) oynuyormuş..ağlayarak kalktı bakındı atakan gitti oynuyoduk diye nasıl alıyo..annecim rüya o falan derken 5.30 da kalktığımızla kaldık bi daha geri uyumadı..çook etkileniyo rüyalardan bu çocuk yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…