2009 Nisan Anneleri

oh oh akşam akşam bu ne bereket

şu 7 ziyaretçi de bi dökülsede rahatlasak...
kokteyl de ağzı var dili yok maşallah:))

ergül de kayıp
neydi onun okulu elif.........

maşallah ela rüyada anlatıyor demek
bizim keremito hala mağara adamı gibi konuşuyor:)

ben yatıyorum size doyum olmaz ama kayınvalidenin uykusu gelecek kadın salonda ben onun yatak odasında bilgisayardayım :) kanepede yatırdı beni demesin herkese iyi geceler..
2 yaşında kocaman çocuğu olan bu anneler kesintisiz uyusun inşallah bu gece

Bizim çocuklar rüyalarında bile arkadaşalrını görüp ağlıyorlar ayrıldılar diye ya.Bir arkadaşın oğlu var,3 yaşında hiç çocuk sevmiyormuş.Miray karşıki çocuklarla kapıda karşılaştı mı deli gibi seviniyor,hemen onları eve davet ediyor,öbürleri de dünden meraklı tabi)O çocuk da komşu çocuğuyla karşılacak diye ağlıyormuş.Başka hareketleri normal ama arkadaş sevmiyormuş.Çok ilginç geldi bana.

İyi geceler Deniz,kayınvalidene de selam,bir daha çıkın bakalım neler varmış çarşıda

Melek bunu da gecelik reyonundan beğendin herhal))))))))))

Bide Melek senin beğendiğin o elbise güzel de,o tarz elbiseler için çok zayıf olmak gerekiyor gibi geliyor bana,göbek içe kaçmış olacak falan

yerım onu ben atakan gıttı heeeeeeeeeee

ben sevdım emiriiiiiii bayıldım
sultan kaçıralımmı çagata ulusoy'u ben bıtıyorum ona yaaaaaa o gülüşü ahahahah rüyamda emir dıyerek sayıklıyormuşum sabaha kıyamettttttt

bende yatıyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

benım notebookta açılmadı ya elifın kıyafetleri goremedım diğer loptopta bu akşam kafayı yedi habire yazılar çıkıyor açılmıyor (

eminim güzeldr elif aldıkların güle güle kullan ..

kayınvalidenlede durum sinir bozucu gelınce ne olucak sanıyorum oda kinci off hiç sevmiyorum küslükleri ben..

Hakket ya,Ergül nasıl da birden kayboldu.Acaba diyorum ,kocasına bizden bahsetti de,kocası da bilgisayarı mı parçaladı,kızdı da,aman öyle olmasın da:-(

Sorun değil Tuğba,nasılsa göreceksin 3.yü,size geldiğimizde hahahhahaaaa

İyi geceler Deniz,kayınvalidene de selam,bir daha çıkın bakalım neler varmış çarşıda

Melek bunu da gecelik reyonundan beğendin herhal))))))))))
ya sorma canım öyle öyleeeeeeeee
Bide Melek senin beğendiğin o elbise güzel de,o tarz elbiseler için çok zayıf olmak gerekiyor gibi geliyor bana,göbek içe kaçmış olacak falan

ben zayıf degılım canım malesef ama gördügüm kadarıyla sen öylesin yakışırrrrrrr sana
benım göbek gayet pörtleyikkkkkk

neyse melek baktın elbise sana kçük geldi bursaya gelirken bize getiriverirsin boşuna kargoyla falan uğraşma kuşum

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)

urla,tugbiş123,ceyo16,zeren_zeynep,hayaletorka,denizela,sevgideniz,

bu ziyeretcılerrrrrr

hani ben gırmicem paylaşımlarım olmucak diyip küsüp gidenler varya onlar haydin ama saklanbaçmı oynuoruz

ya ben bişey göremıyorum sinir oldum.((

melekim şaka bir yana güle güle kullan cnm

demek bize gelırken giyeceksın o kadar çabuk gelıyormu ya

elif teslımatlar gününe göre degışıyorrrr
10-17 mart tarıhlerı arasında olur herhalde senınde

sen pazartsi gıymeyı unutttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…