2009 Nisan Anneleri

valla melek afiyet bal şeker olsun
benim bile ağzım sulandı )
anneler öyle ama benim annemde alttan almaz biz karşılıklı bağrışırız)
ama loğusalıkta sesi çıkmadı garibimin

bizdede böyle valla ne ben susarım ne annem susar
en sonunda yine ben pes ederim tamam yeter senin dediğin olsun diye

senin kaynanan büstü dikilecek kadın o zaman tatlım

kıs sünnet alt tarafı niye bu kadar içlendin
sünnet ne kadar erken olursa o kadar iyi
şimdi museviler ve hristiyanlar bile yeni doğan bebeklere sünnet yaptırıyolar
zararlı bişey kestirmek şart kestir gitsin

22 numara mı
benim kızım koca ayak mı yani 25 numara giyiyo :26:

herkeze selamlar.
sultan sünnet haberini okudum şimdiden olduda bitti maşallah diyorum.stresini çpk iyi bilirim ama sağlık.....
sinemcim karşılaşamadık iyisindir umarım .annenin senin için yollarda geçti ömrü.binkere elini öpmek lazım .ayak numarasında sanırım bizde melis gibi kocaayağız.25 numara şimdilik.geçen converse ten kırmızı renk ayakkabı aldım .kendime ve babasınada aynısından takım oluşturdum.çok hoş oldu.ama yazın ayağına olucakmı şüpheliyim.bezde 6 numaraya geçen varmı bilmiyorum hala tuvalet olayımız yok ben de başlıcam dedim 6 ya.çok rahat ettim.5 sıkıyormuş kuzumu.
bu arada haftaya pazar oyun grubuna başlıyoruz anaoğul.evinde montessori eğitimi vveren bi bayanla tanıştım.haftada 1 gün 1 saat başlıcaz bakalım.annelrde olucak dedi..umarım güzel geçer.

25 miii ,maşallah maşallah!Beraber giyersiniz yakında

Eda bize de anlatıverirsin neler yaptığınızı,inş keyifli zaman geçirirsiniz.

Ben de pazara gittim,hava güzeldi burda da bugün,güneşliydi sıcak olmasa da.
Miray maşallah,3 saattir hala uyuyor ,maşallah kuzuma.Babasıyla sabahtan dışarı çıkmışlardı,iyi yorulmuş.

merhaba kızlar.merak etmişsiniz iyiyim bi sorun yok.15 tatilin son haftası evde değildim.iki haftadır da eşimin dayısı vefat etti oraya git gelle geçti.çok nadir girdim kk ya .kerem için en iyisi neyse o olsun inşallah.devrim sende üzülme iyi olsunlarda.sevgi kızın geliyomuş.gönlüne göre olmuş.sırf bunu öğrenebilmek için arada girdim amma cevap yazamadım.müge darısı başına.aklıma geldikçe yazarım.

hoşgeldin Ergül,merak ettik seni,iyisin şükür.Okuluna gelecektik az daha))Aaa Pazartesi Tuğbadayız,gelebilirsen gelsene,tam da yetiştin buluşmaya

sinem eda ergül sağolun kızlar ben çok kararsızım
babasıda yaptıralım diyor ama kerem kaka yapınca bile sölemiyor mikrop kapar die çok korkuyorum
ergül nerelerdeydin bizde çeşitli senaryolar kurduk
bak pazartesi tuğbalarda toplanıyoruz senide görmek isteriz...
melisin ayaklara maşallah :)
bizde güneşi gördük annemle kendimi çarşıya attık tabi keremde ama 1saate soğudu donduk eve geldik

slm bayanlar bugun eşim şehir dışında olduğu için annemlerle birlikte gezmye gıttım bu gece gelıcek ınsallahh bırazda hazırlık yaptım pazartesiye herkez iyidr umarım

bilmem ki ben o beyaz nike lar gibi sandım bunuda yakından görmedim ama kışlık botları vardı bi süre daha mayısa kadar idare etsin onlarla, mayıs gibi yeni alalım yazlık spor ayakkabısı dedik..zaten botlarını 2 kere giydi yepyeni yaza kadar eskitsin bari :)

denizcim ela ayakkabılarını güleg üle kullansın bende eceme istıyorum yazlık ama karar veremedım nasıl alsam dıye..

eda 5 bizede küçük geliyor gibi 6 numara aldım oda çok büyük geldi poposunda bez katlandı:)

almadık tuğbacım vazgeçtik..
mügenin dediği gibi çooook pahalı ayakkabılar 4 ay giyip kaldırmak için ama ayak sağlığı önemli,iyisini almak istiyo insan..
mügeee pzrtsi gidersem bakayım demire ayakkabı kalmışsa alır yollarım cnm istersen..zaten numara belli,marka belli fiyatta uygun..
bizde deli gibi gezdik hepimiz öldük yorgunluktan..pzrtsi kayınvalidenin doğum günü benim parfümümü çok beğeniyodu ona da aldık,o da bana aldı illa :)) bişey farketmedi yani
ben durduk yere parfüm sahibi oldum

İyi Geceler

benim koca yok bugün yarın akşam dönecek görevden........bi bakayım dedim...........

canım sağol...sen biraz daha ılımlı bakıyosun heralde.....hoş başka çaresi yoksa ne yapacağız ki başka da ..

ya ne biliyim......bizde erkek çocuktan murat almak....işte ilk sünnetinde olur........
şimdi çok ufak.........çok acı çeker....hem işte hayal meyal de olsa hatırlasın istiyoduk ilerde......

düztabanlık 2 yaştan sonra belli olurmuş........2 yaşa kadar çocukların çoğu düztaban gibi gözükürmüş...
geçen p.tesi dr. ısrarla bi bakın demiştim......normal dedi ama asıl 2 den sonrası önemliymiş.......

hiç sorma birden coştu minişleri................

canım tabiiki biz de sünnet ettirecektik.....ama Sultanın da dediği gibi şimdi kakalarını bile söylemiyolar....çok zor olacak..........

sağol canım.....başınız sağolsun.............Allah kalanlara sabır versin............

eşim aşka geldi yaptırcaz diyor başka bişey demiyor
ben düşünüyorum kerem çişini yapabiliyor sabahları bezi dolu gündüzleride öyle
bugüne kadar idrar yollarından enf. da olmadı sizin nasıl devrim?

yani mecbur değiliz bence yaptırmaya

2 gün pipisini tuttu ama şimdi bişey yok belkide tahriş oldu da acıdı

çok kü.ük şu an sünnet yerine de bakımı çok zor olur

bu düz tabanlık işide kafama çok takılıyor
kerem koşarken sanki hani bağlı bir buzağıyı salarsın ya öyle tepinerek koşuyor :))
her an düşecek gibi geliyor uça uça koşuyor yani nasıl anlatayımki

sen nasıl ayakkabı giydiriyosun

hani bu marka ayakkabılar da o ayak çukurunu destekleyen tümsek yok öyle almayayım diyorum desteklilerden alırsam belki olacağıda varsa engellenir

siz ne düşünüyosunuz kızlar

Deniz botu varsa alma şimdiden o zaman yaz için.Ayak numarası bile değişebilir.
Miray ın ayak numarası çok büyümedi,hatta ev ayakkabısı aldığım 22 ler bile hala biraz bol.O yüzden önceden hiç ayakkabı almayacağım artık.
kayınvaliden de baya eli bolmuş,benim parfümü de söyleseydik bari

bizde de hiç bi zaman enfeksiyon olmadı......etrafta görüp ....başka bi çok şeyi de....şükür deyip duruyoduk....

bizim dr olmalı illa derse ne kadar istemesem de karşı çıkamam.....başkasına göstermekte istemem...çünkü ona çok güveniyorum.....arada hasta oldu....bi kere bile antibiyotik vermedi
gereksiz yere istemez....zaten işte kremi bi kullanında iyileşsin ona göre bakacaz dedi.......

dün ben çok ağlayınca babası da üzüldü....o da başta olsun işte ne olacak diyodu...

bence stres yapma....madem öyle yürüyo diyosun....evde hiç ayakkabı giydirme....
yeni yürümeye başlayınca sormuştum dr..nasıl ayakkabı alıyım diye.......işte bileği desteklemesi dışında farketmez dedi.....ama asla evde giydirme dedi ....yalnız ben yerler soğuk olur diye bazen çorap gibi patik...bazen de yumuşak ev ayakkabısı giydirdim...ama arada hep çıkardım..rahat etsin diye...

hakkımızda hayırlısı.....Allah başka türlü sağlıklarıyla sınamasın bizi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…