valla melek afiyet bal şeker olsun
benim bile ağzım sulandı)
anneler öyle ama benim annemde alttan almaz biz karşılıklı bağrışırız)
ama loğusalıkta sesi çıkmadı garibimin
tabi annemin yanında daha rahatım ama kayınvalidem baktığı için de mutluyum. annemde tansiyon kolestrol falan var. yasemine bakınca çok yoruluyor sonra ufak bişi de hemen alınıyor. birbirimizi üzmüş oluyoruz. bide annem yaptığım şeylere daha çok karışıyor. kayınvalide içinden geçirsede bana söylemiyor en azından.
doktordan geldik kızlar oğlum sünnet oluyo(( :):))
Günaydın kızlarrrrrrrr
Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın....................
Sultancım geçmiş olsun...................İnşallah gerek kalmaz sünnete...........
Ya dün burayı okuduktan sonra Enes in altını değiştiriyodum .....acıyo pipi acıyo dedi.....bi baktım geriye gitmiyo gibi.......buraya baktıktan hemen sonra oldu ya şaka gibi..............
hemen dr.nu aradım....ama ancak akşamüstü konuşabildik...uçaktaymış..tlf. kapalı......
ama sinirlerim bekledikçe gerildi...............
işte bi göz kremi var.....onu sürün sonra bakacağız gerekirse sünnet olacak dedi.....
sakın bana böyle bi şey demeyin dedim....ama ağlamaya da başladım....o kadar üzüldüm ki ......ağlıyıp duruyorum.....hafif bi kızarıklık var içe doğru....
inşallah kremle düzelir geçer de gerek kalmaz sünnete......hiç istemiyorum şu an ........
oğlum için çok başka şeyler düşünüyodum............
ya ben mi abartıyorum....hiç beklemediğim bi şeydi.....ve çok üzülüyorum.....tabii sağlığı için şartsa olacak ama Rabbimden duam ne olur şimdi olmasın......................
çok uzun oldu kusura bakmayın..............
ayakkabı çok güzel denizcim
papqa 20 tl mi hemen bi tane 22 numara gönder :)))
biz bu kış için aldık papqadan 85 tl ye dudağım uçukladı
biz alıyoruz 3 5 sene giyiyoruz ama onlar 3-4 ay giyip hemen ayakları büyüyo
o yüzden ben mayoralınkilerden alıyorum hem kaliteli hemde daha hesaplı
Allahtan demirin ayağı büyümedi bu kış rahat giyiyo yavrum
keremitoda 22 numara giyiyo demek yirim onun aykalarını ortapedik alıyorum bende sultiş
ilk 3 yaşına kdr giyilmesi şartmış
Günaydın!
Miray da 7 de kalktı ,anne anne diye seslendi odasından,birkaç anneden sonra baba dedi.Ben de eşime dedim,babasıı,,seni çağırıyor)o kalktı,ben de 9 a kadar uyumuşum.
Deniz o ayakkabıları ben çok beğenmiştim,kışlık ayakkabı değil mi o?Dışı süet gibiydi.Ben de geçen seneden bu yaz için Elanın beyaz Nike ları vardı ya,ondan almıştım,geçen sene çok rahat giydi çünkü pembe rengini.Miray daha 22 giyiyor,maşallah Ela ya.
ağlama ya üzülme devrim
bir yanda güzel bişey bezi atmış olsaydık çok daha kolay olurdu sünnet işi ben iyileşme sürecini düşünoyrum alıştırma kilodu giydiririm bez takmam heralde
hava alması gerekiyormuş
olurlarsada çabucak iyileşirler inşallah
çok tatlı ayakkabı çok beğendim pembiş pembiş
bende kereme almıştım geçen yaz bu sene olmayacak kesin şimdi bile oluyor 2yada 22 numara olması lazım
bide bu markalı spor aakkabılarda ayakçukurunu destekleyen yükseklik yok ya hani içinde
kereme öyle giydirmemem gerek benim düztaban olabilir
ay noluyo bu çocukların pipilerine kesilme devrimidir nedir
devrim inş. gerek kalmaz cnm ama sağlığı içinsede yapılacak bişey yok
bekleyin bakalım bikaç gün inş. geçer
bizde sabahtan yürüyüşe gittik pazar vardı gezdik dolandık hava çok güzeldi
demirde huysuzluk yapmadı çok şükür
geldik eve uyudu yorulmuş
bende giderken yatak koruyucu vardı onu atmıştım makinaya yıkansın diye
tersi çevrilmiş bütün suyu içine hapsetmiş
hep böyle oluyo kullanan ve yıkayan varmı nasıl yıkıyosunuz
kıs sünnet alt tarafı niye bu kadar içlendin
sünnet ne kadar erken olursa o kadar iyi
şimdi museviler ve hristiyanlar bile yeni doğan bebeklere sünnet yaptırıyolar
zararlı bişey kestirmek şart kestir gitsin
merhaba kızlar.merak etmişsiniz iyiyim bi sorun yok.15 tatilin son haftası evde değildim.iki haftadır da eşimin dayısı vefat etti oraya git gelle geçti.çok nadir girdim kk ya .kerem için en iyisi neyse o olsun inşallah.devrim sende üzülme iyi olsunlarda.sevgi kızın geliyomuş.gönlüne göre olmuş.sırf bunu öğrenebilmek için arada girdim amma cevap yazamadım.müge darısı başına.aklıma geldikçe yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?