2009 Nisan Anneleri

eheheh sizdemi gelıceksinizzzzzzzzz

gelemezsiniz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))

nasıl gaz verıyorum ama

istanbul daha önce buluşurrrrrrr

mügeeeeeeeeeeee neredesın bacım....

Esen bebek yokmuş....sırf onu merak ettim diye baktım.....hadi istediğiniz zaman gelsin inş.

Dişlerimin sızısndan duramıyom.....Her yerde çok fena kar var eve zor geldim valla. bi de elekt. yoktu ki Allahtan geldi............

İyi akşamlar..................

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,tugbiş123,duvak,

Sana da çok geçmiş olsun Devrim,diş ağrısı çok kötü.Ben normalde ağrıkesici içmem pek,ama dişim ağrırken birsürü içtim valla.Neyse benim kanal dolgu işim kalmadı,son haftaya bir kere gideceğim,son rötüş için.
Hiç diş beyazlatan var mı aranızda,aklıma gelmişken sorayım,nasıl memnun musunuz?Bir arkadaşım dişim inceldi dedi,kafam karıştı,ama bugün dişçi olmaz öyle birşey dedi.

biz annemden geldik..bakayım dedim..
esencim sevindim cnm adınıza isteyene istediği zaman versin allah inşallah..
beklerim valla tüm kk yı.. :)) hava da güzel olur nisan da..bi de elanın doğum gününü kutlarız cümbür cemaat..en güzel doğum günü bizimki olur

bütün anneler öyle selin..çok iç içe olursan daha da birlikte olmak istiyolar..sadece kayınvalidem değil benim annem de öyle..ben bağımsız kendi hayatı olan ama çocuklarıyla da ilgilenen anne olmak isterim..birlikte olmak güzel ama her gün her gün onlarda istemesin..azcık sosyal olsunlar çocuklardan ayrı bişey yapsınlar..
benim kayınvalideninde yemekleri pek güzel değildir..eşimden bir günden bi güne duymadım annemin şu yemeği diye :)) zaten ev işiyle yemekle işi olmaz..mecburiyetten yapar..

ya ne zamandır sorcam nasıl bir doğum günü planlıyosunuz ben diyorumki çocuklar falan olsun eğlence olsun akşamıda ailece kutlarız
bir yandan da düşünüyorum kerem kalabalıktan hoşlanmıyor canıma okuyor öyle olursa çok kötü bir doğum günü geçiririz

yada diyorum bu sene aile içi yapalım seneye daha iyi anlar o zaman çoçuklu doğum günü yaparım ne düşünüyorsunuz kızlar

Kızlaaaaar
Miray ı memeden kestimmm... galiba...Ben daha önceden memeucunu belli etmemek için uçlar var ya,onlardana lmıştım.Geçenlerde Miray meme isteyince unutmuşum onun takılı olduğunu,açınca görmüştü,ve çıkar çıkarr deyip çıkarttırmıştı bana.Hiç ısrar etmemiştim .Bugün de takılıydı onlar.Mirayın altını değiştirdim,uyku tulumunu giydirdim.Meme isteyince,açtım,Mirayyy bak meme yara olmuş,uf olmuş dedim,hiç çıkarttırmaya teşebbüs etmedi,kapat kapat memeyi dedi.Sonra babasına da acımış,yara olmuş dedi,o anda odadan çıktık.eşim ne olduğunu anlamadı tabi.Odasına gidince de hiç meme istemedi.Bir kere kafasını kaldırdı,meme dedi,yara olmuş,annecim deyince sesini çıkarmadı bir daha.Hatta her zamankinden daha kolay uyudu.
Ay acayip heyecan yaptım,tamamen spontane gelişti,doğumgününü bekliyordum.Öylesine dedim,yara olmuş diye,sandım ki,ısrar edecek,çıkarttıracak.
Ayy dua edin,ağlamadan atlatalım,kalbim pır pırrr

Sultan ben gündüz kadınların ve çocukların olduğu birşey düşünüyorum.Erkekler olunca herkes kasıyor sanki kendini,daha samimi olur,diyorum.Zaten Miray ın d.günü Salı günününe geliyor,bir önceki Cumartesi kutlarız bu şekilde.Kendi doğumgününde de,dışarda bir yerde yemek yer,pastamızı yeriz,Miray ı da bir oyun parkına sokarız,eğleniriz.
Bugün ben sizin geçenseneki yere gittim,çerçeve içinde fotoğrafını dağıtacağım,siparişini verdim,fotoğrafı da mail atıcam.Küçük çerçeve içinde fotoğraf,onu da bir kutuya koyacak,üstünü kurdelayla ve badem şekeri süsleyecek.

Sultan bugün dişçide bir dergi vardı,ilk sayısıymış,Bursa ile ilgili.Bir baktım,kayınbabanın bir yazısı vardıOkuyamadım ama tam o anda çağırdılar içeri.Biraz karışık bir şeyler döktürmüştü gibi,bir dahakine okurum artık)

ben gece sene akşam yapmıştım
bu sene güdüz yapıcam cocuk pek olmuyacak 3-4 tane cumaya denk gelıor zaten pazar günüde oyuncaklara gıderız dıye konuşmuştuk eşimle
seneye cocuklu bi dogum günü partisi daha iyi olur benceeee
hadi bakalım hayırlısıııııııııı elif 2 gece dayandınmı tamamdır iş gc süt vr annecim mme uf de ayagında falan salla yada kucakta

iyi gecelergüzel sohbetler ben yatıyorummm
müge yıne gelmemiş
umarım iyidirler

slm kızlar mügeyi bende merak ettım ya bişey olmamıştır umarım ..

elif hadi hayırlısı canım inşallah kolayca bırakır ..

eşimde bu akşam bana çiçek almıs kadınlar günü için şaşırdım bir o kadarda sevindim açıkçası böyle ufak ama küçük şeyler beni çok mutlu ediyorrr

günaydınnnnnnnnnnnnn
şirvan gelırsen duy bizi...

tugbiş neden şaşıyorsun kız senın eşin düşünceli ben şaşırsam tamamda :)))))))))))

sağol canım amin...
gece rüyamda ikiz erkek çocuğu yeni doğmuş gördüm..:))

amin insallah canım..

masallah insallah..
ise yararsa bende onlardan alim barii...

günaydınn arkadaslar..........

günaydın..
aay elif bende heyecanlandım..hadi inşallah hep böyle olur ..biliyorum ne kadar korktuğunu ısrar edecek diye..
biz yine akşam yapıcaz hem ailemiz hem çocuklar olacak..bayaa kalabalık olucaz sanırım ..20 kişi olabilir..cmrtsi oluyo bizim ki..ama 8 gibi toplanır 10 gibi bitiririz diye tahmin ediyorum ..uyuyacak çünkü..izmirden kuzenleri de gelecek yatılı misafirimde oluyo o zaman..ama bizde kimse oturmaz herkes yardım eder ona güveniyorum :))) pazarda kuzenleriyle gezer oynar..bende şimdi pasta bakıyordum..size bakayım dedim..sizde bunu konuşmuşsunuz :)

rüyamda ikiz erkek bebek görünce. tamam edim herhalde test doğru çıkmadı
ikizim mi olacak derken... gittim lavoboya simdi ..regl olmuşum..

Günaydınnn
Miray sabah 6 da uyandı,meme meme diye,ama açtım ,istemiyor,ııhh ıhh yaptı.Ağladı ,susmadı hemen.sonra biberona süt koydum,içmez sandım,normalde almıyordu biberonu çünkü gece uyandığında,ama içti 20 cc kadar.Sonra sakinleşti.Gittim ayağımda salladım,salladım,salladım salladımmmm uymadııı:-((Neyse ağlamadı ya,olsun o kadar.Biraz sonra memeyi açtırdı,yara olmuş,kapat kapat dediBirkaç kere daha yaptırdı.
Sonuç olarak şimdilik iyiyiz.Tek kötü yanı,sabah uyandığında emzirdiğimde uyuyacaktı tekrar,böyle uyumadı.10 :30 da yatmıştı,6 ya kadar hiç uyanmadan uyudu,inşallah devamlı birşeydir.Bazen yapıyordu çünkü deliksiz uyku,inş bu kalıcıdır.

Veee ben bu saatte nasıl mı buradayımmm,çünküüü kar yağmış geceeee veee okul tatilllllllllllllll Gece geç yatmıştım,sabah da erken kalkınca, bugün geçer mii,gelince hemen uyuyayım derken arkadaşım mesaj çekmiş,okul tatil diye

gunaydın

esen gozunaydın canım ruya tersıne cıkmıs:)
elıf ınsallah aramaz mıray memeden kesersın rahatca
bızde aıle arasında yapıcaz bu sene ama fazla kalabalık olmucak pastaıda ben yapmayı dusunuyorum ama karar veremedeım kelebekmı yapsam hello kıty gıbı bısımı kedı hastası benım kızım
ay kar var gemlıkte sonunda :) evlendığımden berı yağmamıstı buraya kar boyle tutmus sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…