Selam!
Dün Miray ı uyandırdım,sonra 12 de uyudu tekrar.
Sultan ağlıyorken bağırmanın bir faydası olmuyor ki,yine gelip benden şefkat istiyor,o yüzden mümkün olduğunca sakin olmaya çalışyıorum.Sebebi de uykusuz olması olduğu için ,anlayışlı davranıyorum.
Hadi bakalım yapın bir buluşma ,hanginiz önce toplaşacak görelim,İstanbul mu Aydın mı?Biz de foto bakalım.Haaa bu arada Deniz,Aydın bursa arası kaç saat)))
ben gece sene akşam yapmıştımya ne zamandır sorcam nasıl bir doğum günü planlıyosunuz ben diyorumki çocuklar falan olsun eğlence olsun akşamıda ailece kutlarız
bir yandan da düşünüyorum kerem kalabalıktan hoşlanmıyor canıma okuyor öyle olursa çok kötü bir doğum günü geçiririz
yada diyorum bu sene aile içi yapalım seneye daha iyi anlar o zaman çoçuklu doğum günü yaparım ne düşünüyorsunuz kızlar
hadi bakalım hayırlısıııııııııı elif 2 gece dayandınmı tamamdır iş gc süt vr annecim mme uf de ayagında falan salla yada kucaktaKızlaaaaar
Miray ı memeden kestimmm... galiba...Ben daha önceden memeucunu belli etmemek için uçlar var ya,onlardana lmıştım.Geçenlerde Miray meme isteyince unutmuşum onun takılı olduğunu,açınca görmüştü,ve çıkar çıkarr deyip çıkarttırmıştı bana.Hiç ısrar etmemiştim .Bugün de takılıydı onlar.Mirayın altını değiştirdim,uyku tulumunu giydirdim.Meme isteyince,açtım,Mirayyy bak meme yara olmuş,uf olmuş dedim,hiç çıkarttırmaya teşebbüs etmedi,kapat kapat memeyi dedi.Sonra babasına da acımış,yara olmuş dedi,o anda odadan çıktık.eşim ne olduğunu anlamadı tabi.Odasına gidince de hiç meme istemedi.Bir kere kafasını kaldırdı,meme dedi,yara olmuş,annecim deyince sesini çıkarmadı bir daha.Hatta her zamankinden daha kolay uyudu.
Ay acayip heyecan yaptım,tamamen spontane gelişti,doğumgününü bekliyordum.Öylesine dedim,yara olmuş diye,sandım ki,ısrar edecek,çıkarttıracak.
Ayy dua edin,ağlamadan atlatalım,kalbim pır pırrr
sağol canım amin...Esen bebek yokmuş....sırf onu merak ettim diye baktım.....hadi istediğiniz zaman gelsin inş.
Dişlerimin sızısndan duramıyom.....Her yerde çok fena kar var eve zor geldim valla. bi de elekt. yoktu ki Allahtan geldi............
İyi akşamlar..................
amin insallah canım..biz annemden geldik..bakayım dedim..
esencim sevindim cnm adınıza isteyene istediği zaman versin allah inşallah..
beklerim valla tüm kk yı.. :)) hava da güzel olur nisan da..bi de elanın doğum gününü kutlarız cümbür cemaat..en güzel doğum günü bizimki olur
Kızlaaaaar
Miray ı memeden kestimmm... galiba...Ben daha önceden memeucunu belli etmemek için uçlar var ya,onlardana lmıştım.Geçenlerde Miray meme isteyince unutmuşum onun takılı olduğunu,açınca görmüştü,ve çıkar çıkarr deyip çıkarttırmıştı bana.Hiç ısrar etmemiştim .Bugün de takılıydı onlar.Mirayın altını değiştirdim,uyku tulumunu giydirdim.Meme isteyince,açtım,Mirayyy bak meme yara olmuş,uf olmuş dedim,hiç çıkarttırmaya teşebbüs etmedi,kapat kapat memeyi dedi.Sonra babasına da acımış,yara olmuş dedi,o anda odadan çıktık.eşim ne olduğunu anlamadı tabi.Odasına gidince de hiç meme istemedi.Bir kere kafasını kaldırdı,meme dedi,yara olmuş,annecim deyince sesini çıkarmadı bir daha.Hatta her zamankinden daha kolay uyudu.
Ay acayip heyecan yaptım,tamamen spontane gelişti,doğumgününü bekliyordum.Öylesine dedim,yara olmuş diye,sandım ki,ısrar edecek,çıkarttıracak.
Ayy dua edin,ağlamadan atlatalım,kalbim pır pırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?