2009 Nisan Anneleri

selin aksam hava çok soğuk oluyor... yasemin üşümez mi ki..

bende bilmiyorum ama orda kalmak istemiyorum bi kere kaldık rezil etti beni. 100 kere uyandı. gerçi o zaman erkenden aç aç uyuyakalmıştı. sabaha kadar mızmızlanmıştı hiç uyuyamamıştım. neyse bi akşam olsun da

melek yok kız burda kar mar tutmaz..
dün aksam sürekli dısarı baktık bizde belki tutar mı diye..:)

selin meriçte genelde aksam yemeği inattan yemediği için...
sabaha kadar uyumuyo:))))

melek yok kız burda kar mar tutmaz..
dün aksam sürekli dısarı baktık bizde belki tutar mı diye..:)

selin meriçte genelde aksam yemeği inattan yemediği için...
sabaha kadar uyumuyo:))))

bende eve gidiyorum hiç yemek yediğini görmüyorum. biz yerken yemiyor zaten kayınvalide o tok diyor hep. bende çok uğraşmıyorum sonra zaten eve geçiyoruz biraz oynayıp uyuyoruz. biz 7.30 gibi yemek yiyoruz genelde. ben bile uyuyuna kadar tekrar acıkıyorum. bu çocuk nasıl acıkmıyorsa. bazen zamanım olursa bir bardağa yada tasa süt koyuıyorum bide bisküvi veriyorum onları bandıra bandıra yiyor. bazen içine atıyor vapur oluyor büskivi batıyor. sonra batınca kaşıkla alıp kendi yiyor. öle oyunla bişiler yerse yiyor. yoksa ben hafta içi hiç yemek yediğini görmüyorum nerdeyse sabah kahvaltısıda babannede.

AA Selin acıkır be akşamları pilav ya da makarna ersen bari,
annemde alp çok yedi diyor ben yemeğini alıyorum yanıma her ihtimale karşı
9 - 9,5 gibi yiyor ve düşün yatarken süt de içiyor yoksa sinirden öldürür bizi )

yemek kesin yemiyor. ben arada bir soruyorum şunu yer misin bunu yer misin işte bazen istiyor bazen de yemiyor. çok da ısrar etmiyorum. karnı aç oldu mu belli ediyor zaten. peşinde koşturdu mu eşim kızıyor zaten bırak yemesin diyor haklı da ama bizim içimiz rahat etmiyor işte

elifte kar topu pynamaya cıktı herhalde
sultan zaten yok

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,ssengun+,yaSelin,Ayshe,

arada atıştırıyor kar ama tutmuyor

hiç isteyerek yemek yemiyor. kızçe...
hele akşamları yarım saatte 2 kaşık yemek yedirebiliyorum oda binvir taklayla

Evet Melek doğru bilmişsinÇıktık Miray la,kimsecik yoktu sokakta,tek başımıza oynadık kızımla,biizm burda da üstüne yatılacak kadar kar yoktu da,arabaların üstünden falan topladık biraz,toprak bir arsa var karşımızda,oranın dibi de çamurdu,tinimini hanım kızım pek rahat edemedi,ama içeri de girmek istemedi.
Yarın da okul tatilmiş sanırım,zaten 7-8 lere il genelinde ortak sınav vardı,1-2-3-4-5-6 lara tatil oalcaktı,biz de kaynadık arada şimdi

slm kızlar
ne karı yahuuuburda hava buz gibi ama su güneş enerjisiyle ısınmış cayır cayırdı
temizliğimi bitirip attım kendimi sıcak suyun altına nasıl güzel geldi şükrettim Allaha

bende kartopu oynamayalı 4 sne oldu
buraya hiç yağmadı yağarsada tuttmaz sanmam
demir biraz daha büyüsün uludağa çıkarıcam kuzumu
tabi diğerinide sırtıma bağlicam

demrde öğlen çok güzel çorba içiyo akşam yemek yemiyo
bazen canı isterse çorba içiyo pilav varsa onu yer

ama şuanda çok acıkmış
20 ye yakın pazı dolması yedi :) maşallaahhh

selaaaaaam oturdum sonunda:)
sohpet vardı oraya gittim
kapının üsrtünde anahtarı unutmuşum
kargocular gelmiş aramışlar beni görmedim sonra ben aradım evde bulamadık sizi anahtarlarınızı kapının üstünde bırakmışınız güvenliğe bıraktık dediler kaçıncıya unutuyorum böyle kafa kalmadı
bizde sabahten çıktık kartopu oynadık keremi içeri zor soktum

kargoya yetişemedim trendyoldan aldığım gömlke gelmiş yarı getircekler çok merak ediyorum

ne zamandır bu kadar uzun geçmiş okudum yani aklımda kalanları sıralayayım
elif o yarışma için tuğbalardayken aynı şeyi bizde konuştuk geç kaldın yane:)
bir kaç kıyafet giyip çıkartıyorlar ya orayıda gezse burayıda gezse kadın denemek zorunda zaman kaybı...
niye çocuk öpünce pedagoga götürülsünki saçma!

kerem 1 yaşından sonra normal inek sütü içmeye başladı bal katıp tatlandırıyorum meyveli süt ve yoğurtlar bana sağlıklı gelmiyor zaten içmiyorda

gittiğimde yerde kereme süt içirip salladım eve gelince yemeğini yer dedim
baya oturduk ne güzel şeyler yapmıştı kadın aç olduğu halde tatmadı bile
herkes şaşırıyor neden yemiyor börek çörek diye yemiyor işte ama çok zor bi yere gidince şu yeme içme olayı...
havalar pazardan sonra ısınıyormuş kızlar ama karın yağmasına çok sevindim özledim kar ı vallahi
elif yazıyor bi kaç dergiye ama bende okumadım elime geçmedi daha:)

başka ne diyecektim biraz daha okuyayım yazarım çok uzun oldu zati:)

20 dolmamı maşalllaaaaah
ben bile yiyemem valla
kerem 6da uyudu öğle orda uyumadı o kadar çok oyuncak vardiki gittiğimiz yerde ben bile baktım inceledim keremle hihihi:)

hihiiihih valla bende bazen ilginç bi oyuncak görünce demirden önce bakıyorum
bizim zmnımızda yoktu böyle şeyler diyorum :))

evet sultan 20 dolma bende şaşırdım hoşuna gitti demekki

bencede öpünce götürmek saçma ama ne biliyim çoookta hoşuma gidiyo bnm
gülmemek için kendimi zor tutuyorum
cvp verirsem bu sefer şımarıyo uyumuyo sıpa
normal zmnda öyle çok öpmezz ama yatağa yatınca öptükçe öpüyo :)

Demir maşallah rekorlarına bir yenisini daha ekledi,20 dolma ben bile yiyemem dersem yalan olur,güzel yapılmışsa yerim hihihihii

Sultan ben dişçideki dergiyi alayım çaktırmadan o zaman)

Aaa Tuğba nbr ,adını görünce altta sevindirik oldum
Nasılsınzı Ecrin ile?Sizin orada da var mı kar?

Aaa Tuğba nbr ,adını görünce altta sevindirik oldum
Nasılsınzı Ecrin ile?Sizin orada da var mı kar?

sağol elifcim :)) iyi miyim bilmiyorum karışığım bugün..
ecrin iyi kar var ama çıkamıyoruz fecii rüzgar var

arada bakıyorum sizlere ne var ne yok diye...bugün birşeyler araştırmak için de çok girdim kk ya
spiralle korunduğum halde hamilelik şüphesi mevcut :) sabahtan beri ellerim titriyor

sultan su sohbetib i acıklama yapmadın sohbet???

tugba hoşgeldin analı kızlı nasılsınız bakalım

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,tugbiş123,duvak,

off müge banada yollasanaaa afıyet olsun paşamaaaaaa

sultan ay benım aldıklarımda o zaman 2-3 gün içinde gelir sen almıştın ben 2*-3 gün sonra almıştım sanırım degılmi........

sultan yuh yai sana hadi 1 kere unuttun 2. 3-4 kez nasıl unutuyorsun evi götürcekler haberın olmucak silkelen kendine gel bıraz ahahahahhahahaha

tuğba maşallah ecem çok mutlu bir çocuk fotoğraflardan da belli :)

he he evet kızlar kızım çok güler yüzlü maşallahhh(tabi arada sinirlendiği zamanlarda olmuyor değil) sevgi evet eşimde çok güler yüzlüdür sürekli güler canım benim :))

elif bende görmüşüm o etek için askıları ama almadım dediğin gibi azda olsa yer açılsa ıyı oluyor dolapların içi tıklım tıklım ..

doğum gününde benım hala bir fikrim yokk ya nasıl yapacağım konusunda ama muhtemelen herkez bir arada olucak sanıyorum

bizde bugün kartopu oynadık çokta eğlendık oradanda komşuya geçtık yedık içtik geldık:))

Tuğba,karışığım deyince,daha altta yazını görmeden,acaba hamile mi dedim.İçime doğmuş herhalde.Hayırlısı olsun sizin için.
Sultan senin yaptığını ben de çok yapıyorum .Güya alta hırsız girdi diye daha dikkat ediyorum.Geçen Tuğbadan geldiğimiz gün,Miray uyuyordu ben de hemen girdim odaya yatırdım.Sonra bir ara baktım ki,dış kapı aralık kalmış.1 saat kadar kalmıştır.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,ceyo16,tugbiş123,

tugba hakkınızda hayırlısı nasılsa o şekilde olsun

tuna gelmesin:)))))))

size iyi sohbetler ben cıktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…