evet selin benim de dikkatimi çekti çok güleç maşallah sanırım babası öyle fotolardan gördüğüm kadarıyla....
Biz hala bulamaç yiyoruz kahvaltıyı öteki türlü hiç yemez gün aşırı bir yumurta yer, hergün annem saolsun etli sebze yemeğide yapar yer yoğurtunuda meyvesini de gel görki kilo almıyor ama hamur işi tarzında şeyleri yemez kilo yapar mazallah
ege cok sevıyor hamur işini arnavut oglu ne yapsın börege bayılıyorrrrrrevet selin benim de dikkatimi çekti çok güleç maşallah sanırım babası öyle fotolardan gördüğüm kadarıyla....
Biz hala bulamaç yiyoruz kahvaltıyı öteki türlü hiç yemez gün aşırı bir yumurta yer, hergün annem saolsun etli sebze yemeğide yapar yer yoğurtunuda meyvesini de gel görki kilo almıyor ama hamur işi tarzında şeyleri yemez kilo yapar mazallah
takma canım bu kadar kafana kıloyu ege n son 13,50kiloydu ama zayıf nerde drsın 13,50 kilo atıor kemikli kayınvalidede gecen gün zayıfladı zayıfladı dıor bende boya gıttı kılosu aynı dedim sustu..ama işte kilo geriden gidince üzülüyorsun selin ya çok değil 1 kilo kadar eksiğimiz var
ama almıyor işte aslında yemesi fena değil ama azar azar yiyor genelde düzenli yiyor işte
annem saolsun)
Devrim sen dişlerini çektirip mi porselen yaptırıyorsun,yoksa yanlardan kestirip üstünü mü kaplayacaklar?Ben de düşünüyorum,ama pek cesaretim yok.
Kanal D de Bana Herşey Yakışır var ya,2 keredir bakıyorum.İnsanlar gidip belli sürede kıyafet ayakkabı seçiyorlar,birisi yetiştirememişti.ama anladığım kadarıyla kadınlar kendi seçtikleri yerlerden alışveriş yapıyorlar,e daha önceden gidip seçemezler mi bunlar?Ne alaka diceksiniz de,kafama takıldı
öyle valla selin biz annemlerde kalıcaz bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?