2009 Nisan Anneleri

bu kar böyle devam ederse yarın da okul kesin tatil olur .........çocukların keyfine bereket zaten...............

evet selin benim de dikkatimi çekti çok güleç maşallah sanırım babası öyle fotolardan gördüğüm kadarıyla....
Biz hala bulamaç yiyoruz kahvaltıyı öteki türlü hiç yemez gün aşırı bir yumurta yer, hergün annem saolsun etli sebze yemeğide yapar yer yoğurtunuda meyvesini de gel görki kilo almıyor ama hamur işi tarzında şeyleri yemez kilo yapar mazallah

sağlıklı beslensin de kilo önemli değil canım ne güzel işte kilo problemi olmasın ilerde de

ama işte kilo geriden gidince üzülüyorsun selin ya çok değil 1 kilo kadar eksiğimiz var
ama almıyor işte aslında yemesi fena değil ama azar azar yiyor genelde düzenli yiyor işte
annem saolsun )

evet elif bende beyazlatma dişleri zayıflatıyo diye biliyorum bi de önceden çok pahalı bişey diye duymuştum ama şu an bilmiyorum..
bencede süte alıştırma ama çok zorlanırsanız ve sütle susarsa ver o zaman..önemli olan onun rahat olması bence..merak etme öyle alışıp büyüyene kadar süt içmiyolar..ela da gece içerdi kendiliğinden unuttu..

elifcim 3 gece böyle sakin bi şekilde geçerse sonra alışıyo zaten
bencede süt verme eğer sakinse pışpışla uyusun
demir bazen su içer genellikle zaten kalmıyo kuzu bi derdi yoksa çok şükür

sevgicim bence verme meyvelilerinden alışmasın dediğin gibi büyüyünce yicek nasıl olsa
demirde dani.o seviyo ama normal yoğurtta yiyo

demirciği uyuttum eşime bişey lazımmış ona mail attım
gidip biraz daha topraliyim demir uyanınca süpürge yapıcam temizlicem evimi

Devrim sen dişlerini çektirip mi porselen yaptırıyorsun,yoksa yanlardan kestirip üstünü mü kaplayacaklar?Ben de düşünüyorum,ama pek cesaretim yok.

Kanal D de Bana Herşey Yakışır var ya,2 keredir bakıyorum.İnsanlar gidip belli sürede kıyafet ayakkabı seçiyorlar,birisi yetiştirememişti.ama anladığım kadarıyla kadınlar kendi seçtikleri yerlerden alışveriş yapıyorlar,e daha önceden gidip seçemezler mi bunlar?Ne alaka diceksiniz de,kafama takıldı

ege cok sevıyor hamur işini arnavut oglu ne yapsın börege bayılıyorrrrrr

ama işte kilo geriden gidince üzülüyorsun selin ya çok değil 1 kilo kadar eksiğimiz var
ama almıyor işte aslında yemesi fena değil ama azar azar yiyor genelde düzenli yiyor işte
annem saolsun )
takma canım bu kadar kafana kıloyu ege n son 13,50kiloydu ama zayıf nerde drsın 13,50 kilo atıor kemikli kayınvalidede gecen gün zayıfladı zayıfladı dıor bende boya gıttı kılosu aynı dedim sustu..

benımde aklıma geldi oo konuelifffff

egesabah benle yıyor bıraz kahvaltılık sonra saat 11 gibi cıcı bebe yapıyorum

ögleden sonrada bi corba azcık sonra akşama arada meyve yer

meyve salatalık cok sevıyor hiç bi meyveyi yememezligi yok şükürrrrr

elif korkma egede memeden ilk kesildigi 1-2 ay süt içti şimdilerıde bazı gece süt bazı gece su içior bazende hiç uyanmıyor biraz sabır edersın sonra geceleri rahat ohhhhhh

ben daha soranlara uyumuyor pek dıyorum uyanıyor süte
ama uyanmadıgı cok geceler oldu uykumu alıp sabah öpücüklerle uyandrııldıgım
uyanıca hemen süt içerufak süt sonra 1saat sonra kahvaltı oda az yer

bizim şuana kadar sabaha kadar hiç uyanmadan uyuduğu hiç olmadı ama bu ara 3 kere falan kalkıyor buna şükür

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,Esennn+,ceyo16,yaSelin,

bizim de bütün gece uyuduğu olmadı..
1haftadır süerkli mız mz diş mi geliyor acaba azılar ağzına da baktırmıyor kii.

evet ya son kış günleri bunlar artık idare edicez gerçi burası felaket kar fırtına off. eve nasıl döneceğiz bakalım

elif ben 3 haftadır izliyorum..her hafta konsept farklı oluyo..geçen hafta şık şeyler giymek gerekiyodu nikahtı konsept..bu hafta altın günü daha sade olmak lazım..ama şık da spor da bişeyler belirleyebilir önceden..geçen hafta bi kadın dediğin gibi önceden seçmiş belliydi yani rahat rahat gezdi hemen buldu kıyafeti..

Oğlum uyansın kar oynamaya gidecez gerçi sabahta niyetlendik kaldı ama.......

Elifcim kenarlarından kesildi dün oldu.....biryığın iğne falan.....ben o kadar çok erteledim ki ama artık yaptırmazsam ortada diş falan kalmayacaktı.....çektirerek yapma...zorunlu olan iki dişim 2 ay önce çekildi....onların iyileşmesi için 1 ay gibi bi süre veriyolar....onlar öyle olacak diğerleri öyle değil...

yemekte tamam ama oğlumun umrunda mı yine yemeyecek sinir olucam.............

benim oğlum da mutlaka kalkar gece yoklama şart : ))

öyle valla selin biz annemlerde kalıcaz bu akşam

bizde sabah arabayı çıkartmayalım dedik. kayınvalideyi bize çağıracaktık ama sıkılıyorlar bizde bide yemek falan taşıyacak evden zor olur diye dedim yasoşu iyi giydiririm ben yürüyerek gidersiniz. 10-15 dakika bişi sürüyor yol. ben biter kar diye bekliyordum akşam rahat döneriz diyordum ama daha da arttı bakalım napıcaz. kar topu oynaya oynaya geliriz olmadı akşam da...

esen bizim buaraya kar yagıyor ama tutmuyor yere düşen emen su oluor egede sanki biliyormuş gibi eyecanlandııı camdan bakarken bi iki komşu gördük yagsada coıksak diye koca kadınlar tutsada kar topu oynasak ecemin resimlere bayıldım tugba eklemişte ben hemen karın üstüne yatarım............ ayyyyyyyyyyyyyy

yarından itibaren havalar ısınacakmış evet karı görseydikte öyle ısınsaydıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…