aaa hadi ya hayırlı olsun cnm sen zaten soğuk bakmıyordun bu konuyasağol elifcim :)) iyi miyim bilmiyorum karışığım bugün..
ecrin iyi kar var ama çıkamıyoruz fecii rüzgar var
arada bakıyorum sizlere ne var ne yok diye...bugün birşeyler araştırmak için de çok girdim kk ya
spiralle korunduğum halde hamilelik şüphesi mevcut :) sabahtan beri ellerim titriyor
ya vallaha kaç kere zili çaldılar anahtarınızı unutmuşsunuz diyesultan su sohbetib i acıklama yapmadın sohbet???
tugba hoşgeldin analı kızlı nasılsınız bakalım
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
urla,TugbaEcrin,tugbiş123,duvak,
off müge banada yollasanaaa afıyet olsun paşamaaaaaa
sultan ay benım aldıklarımda o zaman 2-3 gün içinde gelir sen almıştın ben 2*-3 gün sonra almıştım sanırım degılmi........
sultan yuh yai sana hadi 1 kere unuttun 2. 3-4 kez nasıl unutuyorsun evi götürcekler haberın olmucak silkelen kendine gel bıraz ahahahahhahahaha
en son ocak 25 de regl oldum ama benim çok sekiyordu zaten ama bu sefer ara uzun olunca bugün test yaptım 2. çizgi silik bitane daha yaptım yine silik.yarın sabah bidaha yapıcam hatta kan testinede gidicem.bugün ecrini bırakacak kimsem yok diye gidemedim.yarın eşim evde kalacak ben polikliniğe gideceğim.hayırlısıysa olsun...
öpünce pedegoga mı gidilir:44:
ben hep öperim o da beni taklit ediyo sanıyodum aaa yanlışmı biliyorum acaba
ne güzel işte çocuk sevgisini gösteriyo
bide bizartık eller havada konumuna iyice geçtik
özelliklede ananeye karşı anneme hep vuruyo okdr seviyo ediyo yok
herşeyi batıyo çocuğa
sağolun kızlar son 2 sayfayı okudumda merak etmişsiniz Allah razı olsun
bnm kocam tlf da bile kutlamadı yontulmamışlardan sanırım bnmkisi :))
selincim haklısın cnm madem gözlemeyi özlemiş yapıver kocana bi sabah
al sana anneninki kdr iyi olmaz belki ama yaptım işte dersin :))
bence kocalarınızın kıymetini bilmemiz gerekiyomuş
dünkü gittiğimiz evin hanımı bolluk içinde yaşıyo
bodrumun zenginlerinden ama gel bide bnm içime sorun diyo kendisi
kocası her akşam geldiğinde rakısı çerezini alırmış önüne bilgisayarı
tv sini açarmış karısıyla hiç ilgilenme yok ne çiçek ne sevgi hiçbişey göstermezmiş
21 yıllık evliler ama ilk evlendiğimden beri öbyledir diyo
o yüzden ben eşimi düşündümde Allah razı olsun dedim şükrettim
Kızlaaaaar
Miray ı memeden kestimmm... galiba...Ben daha önceden memeucunu belli etmemek için uçlar var ya,onlardana lmıştım.Geçenlerde Miray meme isteyince unutmuşum onun takılı olduğunu,açınca görmüştü,ve çıkar çıkarr deyip çıkarttırmıştı bana.Hiç ısrar etmemiştim .Bugün de takılıydı onlar.Mirayın altını değiştirdim,uyku tulumunu giydirdim.Meme isteyince,açtım,Mirayyy bak meme yara olmuş,uf olmuş dedim,hiç çıkarttırmaya teşebbüs etmedi,kapat kapat memeyi dedi.Sonra babasına da acımış,yara olmuş dedi,o anda odadan çıktık.eşim ne olduğunu anlamadı tabi.Odasına gidince de hiç meme istemedi.Bir kere kafasını kaldırdı,meme dedi,yara olmuş,annecim deyince sesini çıkarmadı bir daha.Hatta her zamankinden daha kolay uyudu.
Ay acayip heyecan yaptım,tamamen spontane gelişti,doğumgününü bekliyordum.Öylesine dedim,yara olmuş diye,sandım ki,ısrar edecek,çıkarttıracak.
Ayy dua edin,ağlamadan atlatalım,kalbim pır pırrr
aa dilek dozkan kırmızılanmışın:)ne ara yaptın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?