2009 Nisan Anneleri

en son ocak 25 de regl oldum ama benim çok sekiyordu zaten ama bu sefer ara uzun olunca bugün test yaptım 2. çizgi silik bitane daha yaptım yine silik.yarın sabah bidaha yapıcam hatta kan testinede gidicem.bugün ecrini bırakacak kimsem yok diye gidemedim.yarın eşim evde kalacak ben polikliniğe gideceğim.hayırlısıysa olsun...

tuğbişimmmmm 2 sındede oyleyse kesın bebiş vardır ben çok sevindim yaaa sen zaten aralarını pek açmayı düşünmuyordun hayırlısı olsun canım benim hakkınzda

aaa hadi ya hayırlı olsun cnm sen zaten soğuk bakmıyordun bu konuya
hee bu arada hep burda ol olurmu

ya vallaha kaç kere zili çaldılar anahtarınızı unutmuşsunuz diye
aman melek yazıldı ya kaç kere dini sohpete gidiyorum

elifcim melekim tubişm sultaanımm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
ama az önce fark ettim lekelenme olmuş ama regl gibi de değil biraz araştırdım kimyasal gebelik gibi birşeylerde olabilir... bana doktor yolları göründü.spiral için kontrole gitmeyen umursamazlığıma müstehak olsun.

bebiş fikri önce biraz tedirgin etti ama düşününce güzel geldi tek sorun kilo vermem lazım bu kiloyla kalırsam iyi olmaz.eğer hamile değilsem sıkı bi rejime girip yaz sonu bebiş çalışması yapabilirim özlemişim fikri bile güzel geldi :)

zorluğu konusunda eminim çok zor olacak ama ben ecrinde de hiç kolaylamadım ki zaten bunu da hallederim evelallah :)

sprialle dış gebelik çok sık oluyormuş sprial taktırmadan önce araştırmıştım
kiloları ver öyle yaparsın sende:)

dış gebeliğide araştırdım da hamilelik belirtileri falan oluyormuş onda bende bi belirti yok kimyasal gebelikte kanama yoluyla sonlanıyormuş sessiz düşük de deniyormuş falan

bakalım ne çıkacak yarın ya da cuma günü belli olur.
spiralle hamile kalma oranı %98 miş o kalan %2 içinde olursam maşallah bana

hakkinda hayirlisi olsun,,dilerim saglikli bi gebeliktir.

annem burdayken elada surekli anneme vurdu kadin ne yaptiysa batti ona.isine gelince cici dedi sevdi ama genel anlamda kadin a dese indiriyodu bitane..

dilerim en kolay sekilde atlatirsiniz bu donemi..ben elayikestigimde 1yasindaydi 1hafta cektim valla.sabahlara kdr agladi.ama ben sut vermedim gece beslenmeyi kestim direk.halada vermem bise.ozamandan sonra istahi acildi elanin memeyi kesince cok guzel yemek yemege ve o yemekle sabahi etmeyi ogrendi. sanada tavsiyem budur cunku gece beslenmeye dwm edince onuda kesmek sorun olucak ilerde.. emzigide biraksak mukemmel olucak..

merhaba millet..
elosum hasta.pazartesi oksuruk kusma ates basladi kresten aldigimda kotydu hemen dra goturdum cigerleri dolu dedi.balgamla ilaclarini verdi.gunduz biseyi yok istahi keyfi yerinde ateste yok ama gece uykusu hele ilk yattiginda oksurukten maffoluyor cocugum. bugun oglen uykusuna daldi 15dk oksurdu en son uyandi bidahada uyumadi aksam 19,30da yatti biraz oksurdu kesildi uyuyo coksukur.
bende iyiyim kanamam dwm ediyor psikolojikmen tabi elosla ugrasmaktan kendimi dusunmeye bile zamanim olmadigindan pek takilmiyorum,dusunemiyorum..
esimde toplantida 21,30 giibi gelcekmis bende kafa dinliyorum

tugba lekelenme normal gebelikte de oluyor ben elosa hamileyken bendede olmustu..

evet maalesef sultan
ama bagisik sistemi gucleniyormus iste seneye boyle olmaz diyor dr..

cagla elaya gecmiş olsun...

sultann görmedim ben cevapını cnm ne güzell....

iyi keremle katıla biliyorsun

buradada var sohbet üst kkomşu gıdıyor

bende istıyorum ama gele gıtmem imkansız cok kurcalayan bi cocuk cünkü..

uykum geldi iyi geceler.........

keremde çok kurcalıyor gittiğim evler de genellikle çocuk var bir sürü oyncak salıyorum oynuyor şükür arada kontrol ediyorum tabi önemli olan orda öyle yada böyle bulunabilmek

tuğbişim inşallahh hakkınıdza hayırlısı olur bu arada sultişin dediği gibi sık sık gir seni burda aramıza görmek çok güzel..

çağlacım elaya geçmiş olsun bal ve limon öksürüğe çok iyi gelıyor aklında bulunsun ..

aa dilek dozkan kırmızılanmışın:)ne ara yaptın:)

merhaba canım benim sizi kıskandım bende kızardım heheheh

şaka siteden bornoz takımı aldım kızarmakta hediyesiymiş artık bende pro oldum

bu arada siz kartopu oynamaya çıkarmışsınız çocukları ben kocişle çıktım kartopu oynamaya
çünkü demirin boyu kadar kar var kapıda çocuğun oynaması falan mümkün değil
ben Ankara da daha önce hiç bu kadar çok kar görmemiştim
bizim burası biraz yüksekte olduğu için üç gündür hiç kesilmeden yağdı kar. şimdi camdan bakıyorum harika görünüyor.Çatılar cizgi filimlerdeki gidi çam ağaçları kardan görünmüyor.Sitenin banklarının nerde olduğu bile görünmüyor öyle çok kar varki anlatamam.Arabayı garajdan bile çıkarmayı beceremedik.

selamm..
kayra uyudu eşimde içerde tv başında bende sıkıldım bi bakim dedim.
tuğba hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bi gebelik vardır yaa bi sorun olmaz .bu arada daha sık gir özlettin kendini.
çağla geçmiş olsun sizede canım.
sultan sende epey unutuyosun sanırım anahtarı dikkat et canım yaa allah korusun millet şeytan olmuş geziyo ortalıkta .
demirdede maşallah 20 dolma ohh yarasın kuzuya.kayra bugun mercimekli köfte yapmıştım pek sevdi ayranla yedi epey .sonra gaz yaptı heralde pırt pırt rahatladı:)) naptın oğlum diyorum anne pırrttt diyo :)) bu arada bende yatmadan süt veriyorum 1 bardak .gecebişey içmez çok nadir anne fu der(su) .bende yatıyım artık gidiyim kocişim ısıtsın:)) herkese deliksiz uykular....

Çağla ela ya geçmiş olsun çok.Öksürük için bal ve karabiberi karıştırıp gece yatarken sırtına sürmüştüm ben,işe yaramıştı.Daha başka kişilerde de,dene istersen.Gülşen yazmıştı facede.

Bu siteden birşey de mi alınıyor,ben bilmiyordum.
dilek demek o kadar çok var kar haa,bizim burda dediğin kadar yok,ama hala yağıyor,yarın daha çok olacak sanırım.

Yarın da okul tatil.

arkadaşlar günaydın
geçmişe bakamadım
dün bütün günüm hastanede geçti
sabaha karşı bi titremeyle uyandım ateş titreme derken istifra ettim
simsiyah zift gibi kusunca eşim acil dr a götürdü
gıda zehirlenmesiymiş
serum serum gece 2 ye kadar ateşim 39 dan inmedi
tavuk yemiştim marketten alınan tavuklarada güven yok artık..
melisede suyundan çorba yapmıştı annem döktük tabi korkudan
daha yeni gözüm bakıyo acayip terliyorum
bu arada biraz önce kocamı uğurladım
yurt dışına çalışmaya gidecek demiştim önceden
içim çok buruk melis babasının gideceğini farketti dün bütün gece ağladı
durup durup baba gitmiş dedi.
çok moralim bozuk hastalıkta ekstrası oldu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…