2009 Nisan Anneleri

ayy çok geçmiş olsun cnm berbat bir gece olmuş

günaydınlar herkeseee

merhaba kızlar,
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Siteden birşey alındığını bende bilmiyordum geçengün ana sayfada çamaşır sepeti diye bir bölüm gördüm ne varmış diye bir baktımki nevresimler bornozlar neler neler var. Zaten bayadır bambu bornozlardan istiyodum baktım fiyatta uygun geldi gözüme aldım.

Sinem çok geçmiş olsun canım. Umarım hemen toparlanırsın.Yavru kuşum babasını göndermiş zeten annesi ona şimdi dahada çok lazım.

Sultan sen anahtarı kereme emanet et yahu. O senden daha dikkatli olur.Aman diyim şimdiye kadar hep iyi niyetlilere rastlamışsın ama zaman kötü canım benim dikkatttt.

Elif seninde sefan olsun ne güzel kızınla kar keyfi yaptınız .Öğretmen olmanın güzel yönlerinden biri kar tatili.

Sevgi kız çocuklarda hamilelik biraz daha bicimsiz oluyor gerçekten insan iyice yayılıyor birde azıcık çirkinleşiyor.Ama olsun sonunda mis gibi pamuk gibi birşey bekliyor.

ewet gördüm pek girmiyorum gerçi face de yazışıyorum onlarla 2011 ağustos anneleri diye grup açmışlar Allah hayırlısını sağlıklısını versin herzmn bunu diyorum
bende çok yemeye başladım ama yedikten sonra çok feci midem bulanıyo
daha 1 kilo aldım o kdr yememe rağmen demir yaktırıyo sağolsun :))
neden temmuz ya ağustosta değilmi doğum izinemi çıkıyosun temmuzda

benmki 22 sine geliyo
20 si yada 22 si demişti 20 si c.tesi p.tesi alır beni ay şimdiden tırsıyorum valla
yeniden kesilicem oğluşumla ilgilenemicem diye korkuyorum
ama yinede ağustos çabuk gelsin :)))

demiri uyuttum 1 saat salladım bugün ayakta sallanmak istedi paşamız
çamaşırlarımı astım
sonra cnm semizotu salatası çekti ohh indirdim mideye

afiyet olsun MügeCim...
bugün 2 kız haberi daha geldi 2 ye katlandı nerdeyse )
daha iyi ilgilenirsin cnm bence bebişi emzirirsin yatar o sırada demirle ilgilenirsin,
hem annende yakın ne güzel
ben facede yazamıyorum bakalım ilerleyen zamanlarda girerim belki

günaydın
tuğbacım hakkında hayırlısı olsun. Bebiş gelmişse de hoşgelmiş :)))

çok geçmiş olsun iyiki melis yememiş. Ayrıca eşinede çok üzüldüm...

canlarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
sabah uyanır uyanmaz bir test daha yaptım 2. çizgi belirgin ama silik yine
hiç belli olmaması mı gerekiyordu
mügecim bende ilk testten sonra ağladım ecrin küçük diye resmen bir boşluğa düştüm ama şimdi öyle değilim
bakalım bizi neler bekliyor...eşim gelsin ecrini bırakıp kan testine gideceğim

ben ecrinde 9 ay mide bulantısı kusma çektim
eğer hamileysem en azından bunu çekmem inşallah

hayırlısı cnm inş. olmaz mide bulantın iğrenç bişey gerçekten
dediğim gibi önceleri bi şok yaşıyosun ama sonra çok güzel duygular kaplıyo içini
hem aralarının az olması iyi olur kıskançlık çok olmaz Allah gönlüne göre cersin cnm
bana göre hamilesin ama bakalım sonuç ne çıkacak

tugbacım 2. çizgi cıktıysa cok az belırgınse GEBEŞSİN anacım sennnnn

ben egeye hamıleyken öyleydi hatta testler daha duur bi kere yaptım öyle aman degıldır dedım 2 gün sonra eltımle beraber yaptık oda öylydı sen hamılesın dedi........ 3. aldım bi kaç gün sonra onda cok belırgındı

nsıl istıorsan allahım onu nasip etsın...

burada pazar var bugun hava buz egeyi almıcam

ege aylardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sonra ilk defa öglen uyuyor agladı agladı uyuduuuu
balkonda gecen sene dedesının aldıgı büyük bisiklet var onu içeri istıyor toz fırtına bisiklet olmuş pislik içinde yıkayalım sonra içeri alırız ddım kıyamet koptu uyudu kaldııı

Son düzenleme:
ehehe kocamı bekliyorum sultişim hala çok rüzgarlı hava ecrini çıkaramam

mügecim bence ecrin çok kıskanacak adapazarında arkadaşım bize geldi onun kızını kucağımda görünce kendini yere bi attı nasıl ağlıyoe tepiniyor.bütün gece oturamadım tutuyor elimden götürmek istiyor beni.bebekle aynı ortamda olmama bile katlanamadı.gece de yanımda yatıyordu uykusunda annneeee diyor kolunu atıyor üstüme uyumaya devam...yokluyordu resmen :)

hayırlısı bakalım...görelim mevla ne eyler neylerse güzel eyler

İlahi sultan yaaaaa
evet ya eşin gelse de hemen gitsen valla silikse kesin var bak olmayanda nasılda çıkmıyor
örnek ESENNNNNNNNNNNNNNN

sağol melekcim inşallah hayırlısı neyse öyle olur.
en son ocak 25 de regl oldum çok geçti yani belirgin olması gerekmezmi
bilemiyorum yaa spirale rağmen geldiyse vardır bir hayır
azimli kızım ya da oğlum diye severim :)
bu spiralin kaydığını anlamazmıyız ya ağrısı bilmem nesi olmuyor mu?

tuğba hayırlısı olsun ama doktora gitmeden bi fikre alıştırmamaya çalış kendini...
spiral varken hamile kalman da zor ihtimal çünkü
Allahım hayırlısını nasip etsin

ayyy yazık kıymammmm ağlamış uyumuş kuzuuu al kız içeri üzme çocuğumu:)))

sevgi kendini şartlandırma cnm pozitif ol gayet güzel geçecek
gördüm cnm amma kız doğuran var maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
bebişi emzirince inş. uyur demir uyumazdı mesela inş. o da öyle olmaz da demirle ilgilenirim
şu aralar bana çok düşkün masum masum anne diyip kafasını yana yatırması var kızsan bile hemen
unutuyosun sıpa kendini nmasılda sevdiriyo
inş. o zmnlar eşimde yanmda olurda daha rahat atlatırız
çünkü eşim annemden daha iyi ilgileniyo demirle yani kadın yetemiyo tabi 50 yaşında
eşim daha çok oyalar indirir bindirir denize götürrür öyle oyalanır annem hem bana hem bebeğe hmede demire nasıl yetişecek bilmniyorum
aşçı tutucam şu eve zatenyazık kadına yemek temizlik hepsi onda onada acıyorum
gelip bide bnm işlerimi yapıyo eşim olsa daha çok dinlenir çünkü Allah razı olsun o ev işlerinde bana yardımcı olur bakıcaz görücez ağustostan sonra

ben kaçtım biraz uzun oldu demircik uyandı

İlahi sultan yaaaaa
evet ya eşin gelse de hemen gitsen valla silikse kesin var bak olmayanda nasılda çıkmıyor
örnek ESENNNNNNNNNNNNNNN

tuğba hayırlısı olsun ama doktora gitmeden bi fikre alıştırmamaya çalış kendini...
spiral varken hamile kalman da zor ihtimal çünkü
Allahım hayırlısını nasip etsin

kendimi var diye alıştırmaya başladım ama yoksa birazcık sevineceğim sanırım :)
eşim daha askere gitmedi kızlar kısa dönem yapacak da olsa 5 ay yanımda olmayacak
hamileysem hemen yüksek lisansını bırakıp başvuracak nisanda almaları için
almazlarsa aralıkta gider o daha kötü 1 aylık bebişle bırakacak bizi yada yüksek lisansa devam...
beni tek düşündüren bu askerlik işi
varsa da bir hayır var diyeceğim Rabbimden gelen herşeye amenna

bizde herhalde az olacak kıskançlık
bir tane mavi gözlü sarışın bebeğimiz var kardeş deyip duruyor her yere onu götürüyor
evde yalnız kalmasın korkar getirip kucağıma veriyor annesi öp öp diyor uyut yemek yedir diyor
annem mahsustan poposuna vuruyor vurma kardeşime ya günahhhh diyor inş.öyle olur

İlahi sultan yaaaaa
örnek ESENNNNNNNNNNNNNNN

hakikaten doğru.. sevginin dediği.. tuğba..
meriçte benim de çok silikti..
hayırlısı olsun.. hakkınızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…