2009 Nisan Anneleri

bencede spiral varsa kaymadığı sürece değilsindir ama bilemem
cnm bnm tanıdığım spiralle 3 kere hamile kalmıştı :)))) nasıl bişey yapıyolarsa

bilemiyorum işte esen nasıl bi spermse 12 den vurmuş hahahaha
vücudu spirali kabul etmiyomuş demekki 3. de anlamışlar sağolsunlar hahahhaha

bu sefer kaçıyorum görüşürzz iyi bakn kendinize
tuğbacım hakkında hayırlısı cnm Allah hayırlısını versin

kıskanmaz akıllı alpppp ağzını yirim ben onunn

Dilek demiş kız bebekde anne hamileyken çirkinleşiyo diye tamamen katılıyorum hatta çirkinleşmenin kitabını yazarım ben bu konuda eroin bağımlılarına benzedim hamileyken. saçlarım bile sertleşti yaaa ama doğurdukta 1 hafta sonra eski çiçek oldum şaka gibi. hatta hamilelik öncesi kilomdayım. yüzüm gözüm de düzeldi o açıdan mutluyum.

canım siz kıbrısta yapamadınız mı o yüzden mi döndünüz. zaten askerlik için gitmiştiniz oraya dimi?
hoş 3 yıl kıbrısta rezil olacağınıza 5 ay askerlik yapsın daha iyi.
bu arada eşin bilgisayar mühendisi miydi öyleyse uzun çıkma ihtimali daha yüksek. benin eşime uzun çıkmıştı mesela..

yerım onu bennnnnnnnnnnn

alıcam şimdi yıkayayım balkonu ve bisikleti kalkarsam buradan
canım sprlle cok kalan tanıdıgım var sprl bendede var korkuyorum valllaa
sanırım agrı olmuyor çünkü arkadaşım 2 aylık hamıle olmuş anlamamaış adette olmuş başka bişey için test verıyor hamıle oldugu çıkıyor
askerlik işi kötüymüş
allahım ben meraklardayım hadi bn cıktım akşama dogru gelırım meraktannnnnnn

kızlar ben ani bir kararla doktorumdan randevu aldım :) bakırköye gidiyorum.kan testimi orda yaptırırm yoksada spirali kontrol ettiririm.gelince hemen haberdar edeceğim.dualarınızı eksik etmeyin

çiçek masallahın var walla ya..
sen ikinciyi de doğurdun eski kilona döndün...

Son düzenleme:
ayy heycan yaptım bende tuğbanın var gib geliyo bana ama bakalım görücez .allah ol dedimmi ne spral ne hap dinlemez valla.
yaa ben şu alp e bayılıyorum sevgi maşallah ne kadar dilli akıllı çocuk yerim onu totosundan:))
mügee canım ne varsa analarda var çok şanslısın anen yanıabaşında ama dediğinde doğru doğumdan sonra kadın neye yetişcek belli bi yaştan sonra zor oluyo onlar için.
bizde saat 1 gibi uyuduk 2.30 da kalktık bende akşama nohut pişiriyorum.yarın çıkıcam valla dışarı bunaldım bu hafta hep evdeydik ayy yaz gelse hergün gezicem ahdım olsun:))

çok geçmişo lsun...
allahtan çocuk önce yememiş.. yaa allah korusun...
günaydınnnn...
melek 3 gündür erkencisin masalahh:)

günaydın
tuğbacım hakkında hayırlısı olsun. Bebiş gelmişse de hoşgelmiş :)))

çok geçmiş olsun iyiki melis yememiş. Ayrıca eşinede çok üzüldüm...

günaydın kızlarrr sinemcım oncelikle geçmiş olsun canım eşinlede allah kavuştursun üzme kendini umuyorum kısa bir ayrılık olur (

deniz canım çok saol haberim yoktu hemen kanal d yi açtım :))

GECMİŞ OLSUN SİNEMCİM ALLAH KAVUŞTURSUN.........

ee koca kahvaltı bekler ege sabahın köründe uyanır anne uyurmu erkenciyiz.........

Günaydın

Sinem geçmiş olsun canım.....Allah kısa zamanda kavuştursun sizi birbirinize................

hiçbişey yapasım yok ama bi dolu iş var iyisi mi yavaştan başlıyım : (

sinemcim allah kavuştursun tez zamanda..

ayy çok geçmiş olsun cnm berbat bir gece olmuş

günaydınlar herkeseee

herkese çok teşekkürler
sersem gibiyim başım dönüyo fazla bakamıyorum
geçmiş olsun ve Allah kavuştursun dilekleriniz için çok sağolun
evet eşim bugün gitti,kolum kanadım kırıldı sanki..

kızlar uzun bi aradan sonra slmm..gerçi faceden haberleşiyoruz ama burayı çok ihmal ettim takip etmeye çalışıcam artık..özledimm siziii
ne zaman kkya gelsem bi süprizle karşılaşıyorum..tuğbacım hayırlısı olsun cnm varsada ne güzel birlikte büyütürsün kuzuları..biraz geçmişi okuyum ne var ne yokk

sende hoşgeldin gülşencim inş.tüm az girenler girmeye başlarlar artık
valla ben sanırım giremem şirvan ve çiçek kadar becerikli değilim

biz oğlumla şöyle karda azcık oynadık.....baktı ki düşünce bi şey olmuyo...kar çok fazla ....kendini bilerek yere atıyo......biraz da olsa eğlendi işte .....şimdi de kucağım da onla yazıyom....nazlı oldu çok nazlı....anne hoppa yap diyo...hoppa....

Tuğba hakkında hayırlısı........varsa da zaten istiyomuşun beraber büyürler artık......

Kızlar bi bakacaksınız Ağustos ta geçmiş gitmiş.....sıkmayın kendinizi.....

Sinemcim güçlü dur canım......seni iyi anlıyorum ama ne yapacaksın......: ((
eşim bi kaç gün evde olmasa bi yanım hep eksik oluyoooo.....
iş için olsun böyle ayrılıklar gerisini boşver.....süre uzun ya annen kalacak mı yanında?....

hoşgeldin gülşen:))))))
herkese çok teşekkürler
sersem gibiyim başım dönüyo fazla bakamıyorum
geçmiş olsun ve Allah kavuştursun dilekleriniz için çok sağolun
evet eşim bugün gitti,kolum kanadım kırıldı sanki..
agaltacaksın benide sus allahım başımızdan eksik etmesın

valla yaz gelsin bi yere gıtmesemde olur kapı önünde bi toplaşıyoruz ooooooooooooo

tugba gelmemişşş...
ende egeyi eltıme bıakıp pazara gıttım geldim.dondummmmmmmmm
bide fırtına var insanı koşturuyor resmennnnnnnnnnnn
yemeklerde hazır

istanbulda sonunda kar yağışı bitti. Bizde gezmeye bi arkadaşa gidelim diyoruz ama bakalım yollar nasıll ?
bu arada biz bugün tuğbanın sonucu öğrenemeyeceğiz herhalde hala gelmediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…