kendimi var diye alıştırmaya başladım ama yoksa birazcık sevineceğim sanırım :)
eşim daha askere gitmedi kızlar kısa dönem yapacak da olsa 5 ay yanımda olmayacak
hamileysem hemen yüksek lisansını bırakıp başvuracak nisanda almaları için
almazlarsa aralıkta gider o daha kötü 1 aylık bebişle bırakacak biziyada yüksek lisansa devam...
beni tek düşündüren bu askerlik işi
varsa da bir hayır var diyeceğim Rabbimden gelen herşeye amenna
yerım onu bennnnnnnnnnnnbizde herhalde az olacak kıskançlık
bir tane mavi gözlü sarışın bebeğimiz var kardeş deyip duruyor her yere onu götürüyor
evde yalnız kalmasın korkar getirip kucağıma veriyor annesi öp öp diyor uyut yemek yedir diyor
annem mahsustan poposuna vuruyor vurma kardeşime ya günahhhh diyor inş.öyle olur
alıcam şimdi yıkayayım balkonu ve bisikleti kalkarsam buradanayyy yazık kıymammmm ağlamış uyumuş kuzuuu al kız içeri üzme çocuğumu:)))
sevgi kendini şartlandırma cnm pozitif ol gayet güzel geçecek
gördüm cnm amma kız doğuran var maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
bebişi emzirince inş. uyur demir uyumazdı mesela inş. o da öyle olmaz da demirle ilgilenirim
şu aralar bana çok düşkün masum masum anne diyip kafasını yana yatırması var kızsan bile hemen
unutuyosun sıpa kendini nmasılda sevdiriyo
inş. o zmnlar eşimde yanmda olurda daha rahat atlatırız
çünkü eşim annemden daha iyi ilgileniyo demirle yani kadın yetemiyo tabi 50 yaşında
eşim daha çok oyalar indirir bindirir denize götürrür öyle oyalanır annem hem bana hem bebeğe hmede demire nasıl yetişecek bilmniyorum
aşçı tutucam şu eve zatenyazık kadına yemek temizlik hepsi onda onada acıyorum
gelip bide bnm işlerimi yapıyo eşim olsa daha çok dinlenir çünkü Allah razı olsun o ev işlerinde bana yardımcı olur bakıcaz görücez ağustostan sonra
ben kaçtım biraz uzun oldu demircik uyandı
canım sprlle cok kalan tanıdıgım var sprl bendede var korkuyorum valllaasağol melekcim inşallah hayırlısı neyse öyle olur.
en son ocak 25 de regl oldum çok geçti yani belirgin olması gerekmezmi
bilemiyorum yaa spirale rağmen geldiyse vardır bir hayır
azimli kızım ya da oğlum diye severim :)
bu spiralin kaydığını anlamazmıyız ya ağrısı bilmem nesi olmuyor mu?
bilemiyorum işte esen nasıl bi spermse 12 den vurmuş hahahaha
vücudu spirali kabul etmiyomuş demekki 3. de anlamışlar sağolsunlar hahahhaha
günaydın..
sinemcim çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsun..eşin bugün mü gitti yurtdışına?allah kavuştursun..iş mi buldu ordan?
biz eşimle elayı uyutalım derken 10 da uyumuşuz hepimiz :) yarımda kalktım tv ,bilgisayar ışıklar her şey açık :) ama ela akşam yemeği yememişti..çok acıkmış sanırım..uyandı 2 kere süt verdim uyudu sonra..sabaha karşı da o sütler pijamaya geçti tabi o kadar içinde sırılsıklam olmuş bi de o yüzden kalktık..iyiki erkenden uyumuşum yoksa zor olacaktı :)
çok geçmişo lsun...
allahtan çocuk önce yememiş.. yaa allah korusun...
günaydınnnn...
melek 3 gündür erkencisin masalahh:)
Günaydın
çok geçmiş olsun sinemcim allahtan melise birşey olmamış, allah kavuştursun son ayrılığınız olur inş...
Sultan dikkat et cnm bende yapıyorum arada öyle unutkanlıklar....
TuğbaCım hoşgeldin allah gönlüne göre versin hayırlısı ise olsun o zaman bende tırsarım valla spiralle hamile kalmış isen.....
DilekCim güle güle giyin bornozlarınızı)
günaydın
tuğbacım hakkında hayırlısı olsun. Bebiş gelmişse de hoşgelmiş :)))
çok geçmiş olsun iyiki melis yememiş. Ayrıca eşinede çok üzüldüm...
günaydın kızlarrr sinemcım oncelikle geçmiş olsun canım eşinlede allah kavuştursun üzme kendini umuyorum kısa bir ayrılık olur(
deniz canım çok saol haberim yoktu hemen kanal d yi açtım :))
tuğbacım hoşgeldin
senin geldiğini görünce bende çok sevindim cnm gitme bi daha
hakkında hayırlısı cnm benm testimde de silik çıkmıştı ama hamileydim :)
ilk önce bende çok korktum endişelendim demire baktıkça ağlayasım geldi
ama zmn geçtikçe çok seviniyosun şimdilerde hayal kuruyorum beraber neler yapıcaz diye :))
bnmde lekelenmem oldu bunda yerleşme lekelenmesi dedi dr.um
çağlacım çok geçmiş olsun kuzunaa inş. hemen geçer
sinemcim sanada çok geçmiş olsun kocişinle Allah kavuştursun hakkınızda hayırlısı olsun
inş. herşey daha güzel olur
dilek bornozun ve yeni rengin hayırlı olsun :)
bizde 8 de kalktık demir şuanda eski tencerelerimle oynuyo çok sevdi
çöpe atıcaktım ama biraz daha ertelicem sanırım baya oyalanıyo
2 gündür midem bulanıyo ya tam geçti diyodum ne güzel geri geldi
GECMİŞ OLSUN SİNEMCİM ALLAH KAVUŞTURSUN.........
ee koca kahvaltı bekler ege sabahın köründe uyanır anne uyurmu erkenciyiz.........
günaydın...
sinem çok geçmiş olsun .allahtan melis ymemiş canım.bu arada eşin içinde allah kavuştursun canım inşallah kısa bi ayrılık olur.
ufff artık evde tıkılmaktan sıkıldım yaaa valla afaganlar bastı içimi(
Günaydın
Sinem geçmiş olsun canım.....Allah kısa zamanda kavuştursun sizi birbirinize................
hiçbişey yapasım yok ama bi dolu iş var iyisi mi yavaştan başlıyım : (
gunaydın
tuğbacım hakkında hayırlı olsun ecrıne kardes gelıyo gıbı desene hayırlısı canım
sultan canım dıkkat et bu kadar unutma allah korusun ıyı nıyetlısı var kötu nıyetlısı var
muge masallah demıre 2o dolma he yarasın canım
çağla elaya gecmıs olsun oda cok sık hasta oldu bu sene
sevgıcım ınsallah cıceğe benzemessınız daha rahat atlatırsınız
dilekçim aldıklarınıda gule gule kullan pro uyelığınde hayırlı olsun
sınemcım cok gecmısler olsun canım allah kavustursun senıde
aklımda kalanlar bunlar oldu unuttuklarım varsa af ola
sinemcim allah kavuştursun tez zamanda..
ayy çok geçmiş olsun cnm berbat bir gece olmuş
günaydınlar herkeseee
merhaba kızlar,
Hepinize çok teşekkür ediyorum.
Siteden birşey alındığını bende bilmiyordum geçengün ana sayfada çamaşır sepeti diye bir bölüm gördüm ne varmış diye bir baktımki nevresimler bornozlar neler neler var. Zaten bayadır bambu bornozlardan istiyodum baktım fiyatta uygun geldi gözüme aldım.
Sinem çok geçmiş olsun canım. Umarım hemen toparlanırsın.Yavru kuşum babasını göndermiş zeten annesi ona şimdi dahada çok lazım.
Sultan sen anahtarı kereme emanet et yahu.O senden daha dikkatli olur.Aman diyim şimdiye kadar hep iyi niyetlilere rastlamışsın ama zaman kötü canım benim dikkatttt.
Elif seninde sefan olsun ne güzel kızınla kar keyfi yaptınız .Öğretmen olmanın güzel yönlerinden biri kar tatili.
Sevgi kız çocuklarda hamilelik biraz daha bicimsiz oluyor gerçekten insan iyice yayılıyor birde azıcık çirkinleşiyor.Ama olsun sonunda mis gibi pamuk gibi birşey bekliyor.
sinem ağlatacan walla kolum kanadım kırıldı demişşin..
hoşgeldin gülşen:))))))kızlar uzun bi aradan sonra slmm..gerçi faceden haberleşiyoruz ama burayı çok ihmal ettim takip etmeye çalışıcam artık..özledimm siziii
ne zaman kkya gelsem bi süprizle karşılaşıyorum..tuğbacım hayırlısı olsun cnm varsada ne güzel birlikte büyütürsün kuzuları..biraz geçmişi okuyum ne var ne yokk
agaltacaksın benide sus allahım başımızdan eksik etmesınherkese çok teşekkürler
sersem gibiyim başım dönüyo fazla bakamıyorum
geçmiş olsun ve Allah kavuştursun dilekleriniz için çok sağolun
evet eşim bugün gitti,kolum kanadım kırıldı sanki..
ayy heycan yaptım bende tuğbanın var gib geliyo bana ama bakalım görücez .allah ol dedimmi ne spral ne hap dinlemez valla.
yaa ben şu alp e bayılıyorum sevgi maşallah ne kadar dilli akıllı çocuk yerim onu totosundan:))
mügee canım ne varsa analarda var çok şanslısın anen yanıabaşında ama dediğinde doğru doğumdan sonra kadın neye yetişcek belli bi yaştan sonra zor oluyo onlar için.
bizde saat 1 gibi uyuduk 2.30 da kalktık bende akşama nohut pişiriyorum.yarın çıkıcam valla dışarı bunaldım bu hafta hep evdeydik ayy yaz gelse hergün gezicem ahdım olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?