2009 Nisan Anneleri

Bu soğukta nasıl gideceksiniz selin yollar temizdir ama biz sabah çok rahat geldik
hadi ben kaçtım herkese iyi akşamlar...

Bu soğukta nasıl gideceksiniz selin yollar temizdir ama biz sabah çok rahat geldik
hadi ben kaçtım herkese iyi akşamlar...

arkadaş amerikada çalışıyor da geçen hafta soğuk diye görüşemedik ee bu haftada kar kış. haftasonu gidecek zaten gidemezsek görüşemeyiz bir daha. zaten 2 yılda bir falan geliyor. bakalım gidebiliriz inşallah.

slm kızlar bende bugün hastanedeydım hem kadın doğum hemde kalp damar cerrahisinde kadın doğuma genel kontrol için gıttım şükür sorun yok herşey yolunda ..
kalp damarada kollarımda bu aralar damarlarım fazla bellı ouyordu iş yapınca ondan gittim doktor zayıflıktan ve beyaz tenlı olmaktan kaynakalnıyor dedi veee birde sigara tabi off kurtulmam lazım şu illetten ama doktor çok güldü sen bunumu takıyorsun kafaya söylemesen anlamazdım bile dedi ama içim rahatladı ama sigaraaa yı bırakmam şart oldu artık((

tuğbişim hala gelmemişş bende heyecan yaptım hayırlısı olsun inşallahhh hakkında

kızlarr geldimmm
geçmişe bakmadan hemen yazayım
hamileyim :)
daha çok yeni 600lerde çıktı kan değerim pazartesi yine gidicem 6 haftalık.
spiral kaymış nerdeyse kendi düşecekmiş meret :)
hiçbir belirtiside olmadı çok kanaman olması gerekirdi dedi ama olmadı
düşük tehlikem var malesef progesteron ve folik asit verdi

hadi bakalım sende hoşgeldin iki çocuklular kulübüne
umarım herşey çok güzel olur tatlılarını bir arada büyütür sonrada rahat edersin

sinem ağlatacan walla kolum kanadım kırıldı demişşin..

he yaa benim de içim yandı

valla şimdiden çok zor geldi kızlar
Allah yokluğunu aratmasın
uçağa binmeden konuştum melis duydu konuşmamızı baba uçağa binmiş diye koştu içeri doğru
annem peşinden gitti baba gitmiş diye ağladı o zaman daha bi zor geldi

hadi gözün aydın canım
Allah sağlık versin tehlikeyi atlatırsın en kısa zamanda inşallah
spiral felan dinlememiş gelmiş atlatır bunuda canım içini rahat tut

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,

tugbaa hayırlısı olsun seninki sprel falan dinlememişşşş

cıkmış gelmiş.

ay ben dahada korkmaya başladım sprelle hamıle kalan cokk

ben gecen ay gıttım doktor yerini sevmiş senın sprel dedı ama

Tuğba ilk kutlayanlardan olayım bari Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin ve gazsız ve gece uykusunu çok seven bir yavrun olur eheheh

kızlar altıntılarım ecrin sayesinde gitti
tek tuşla sildi tüm sayfayı
hepinize tek tek teşekkür ederim
inşallah tehlikeli süreyi atlatırız

doktorum bana yine çok moral verdi iyi ki gittim orda öğrendim
kiloyu sorun ediyorum dedim etme dedi beslenme uzmanıyla birlikte götürürz hamileliği dedi

ağır kaldırdığım için kaydı sanırım
ağır market poşetleri ya da ecrini 5 kat merdiven çıkarırsam olacağı bu :)

adaşımmmm çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun ecrine kardeş gelıyor demekk inşallahhhh düşük riskide biran evvel ortadan kalkar canımmmm tebrikler

tuğbaaaa hayırlı olsun canımmm çok sevindim . inşallah sağlıklı ve iyi bi hamilelik geçirirsin.

adaşımmmm çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun ecrine kardeş gelıyor demekk inşallahhhh düşük riskide biran evvel ortadan kalkar canımmmm tebrikler
çok teşekkür ederim arkadaşlar ecrin hanım abla oluyor babası anlattı abyaa abyaa diye bağırıyor aklına geldikçe :)
Tuğba ilk kutlayanlardan olayım bari Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin ve gazsız ve gece uykusunu çok seven bir yavrun olur eheheh
sağol canım kocaman bir amiiiiiiiiiiiin diyorum ecrinin uykusundan gazından çok çektik ailecek inşallah bu kes olmaz :)

bana da taktıktan 1 hafta sonra demişti çok güzel oturmuş diye ama kıbrısda olduğumuz için 1 ay sonraki kontrole gidemedim.ağır kaldırmak ağır sporlar yapmak falan kaydırıyormuş

selam kızlar burayı açmadan hemen face daldım tuğba hamileymiş öğrendim çok sevindim
konuşuyoruz zati buraya yazıyımda kutlamadım sanılmasın:)

trendyoldan aldığım gömleğim geldi
tam üstüme göre oldu şaşırdım bu kadar güzel duracağını sanmazdım
süper

tugba benı korkutma zati korka korka yaşıyorum
umarım düşük tehlikeside ortadan kalkar sorunsuz bi hamilelık gecırırsın

cok sevındımmmmmmmmmm sultan kac bedendi 38 mi

ben alsaydım 38 alacaktım olurmu dıye cok düşündüm eşim caydırdı
ee benım aldıklarımda bi kaç gün içinde gelır ehehehhehe

Tuğbaaa,hayırlı olsun canım,merakla okudum geçmişi,var mı yok mu diyeİnşallah sorunsuz bir hamilleik sonraı alırsın bebişini sağlıkla kucağına.

Bir yandan senin hamile olmana sevindim,bir yandan da korktum,spiralle hamile kalınca.Ben de kesin bir kontrole gitmeliyim,ayyyy tırstımmm

Sinemcim sana da geçmiş olsun.Allah kavuştursun,zor bir dönem olacak,Melis için de senin için de,Allah yardımcınız olsun!

36 anacım sen zayıfsın ne güzel ben 38 alıcaktım wow saatemi aldın sultiş hangisi aldın

benımde i kaç tane begndım vardı ama almadım

sinmın dedıgı gibi alışkanlıkmı yapıyor acaba ehehhehhe

vallahi alışkanlık yapıyo gerçektende
her sabah bakıyorum ne var ne yok diye ama tututorum kendimi bide şöle 3-4 günde elimize ulaşsa kimse bizi tutamaz heralde:)

aldığım butik kapanmıştır daniel klein di sanırım markası

bu arada hep yazacağım arada kaynadı
sinem Allah kavuştursun cnm
umarım melis kolay atlatır etkilenmez
çokmu kalacakki kötü ya Allah sabrını versin inş.

sultan elif melek çok teşekkürler kızlar
kızlar korkutmak istemezdim ama işte size bir örneğim :) kontrolleri aksatmayın çok ağır kaldırmayın kaysa anlardım demeyin kesinlikle tek bir belirtisi bile olmadı
bir de alın yazısı var tabi Rabbim istedikten sonra ne yapsak boş.

trendyoldan ecrine indigo pantolonlar almıştım burdan aldığım 2 yaş pantolonlar küçük geliyor diye 3 yaş aldım ama onlarda 4 yaşında çocuğa bile olur :) sakladık.
markafoniden nefret ediyorum 100 liralık alışverişimin ürünlerini göndermedi
2 ay sonra artık beklemek istemiyorum dedim paramı iade etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…