ya ya süper olurdu o elbise ve mevlüt:)evet yaa,çok geç geliyor aldıklarımız:-(
Ben şimdi baktım da,siparişiniz alınmıştır diyor daha,kargoya verilmemiş.
Oysa ki Cumartesiye mevlüt vardı,gelseydi giyer giderdim,Pembe kolu çiçekli elbisemi hahahahaha
melekkkkk sen de baksana hesabına ne durumda siparişin?
ayy cnm yazık yaayyy hiç sorma Sultan ya,aşkımm arada gelip bakmak istiyor,sonra da kapat kapat,emmiyooomm diyor.Gece de ii gitti şimdilik.ama çok zormuş benim için de,alışmışım çok.
Tuğbaaa,hayırlı olsun canım,merakla okudum geçmişi,var mı yok mu diyeİnşallah sorunsuz bir hamilleik sonraı alırsın bebişini sağlıkla kucağına.
Bir yandan senin hamile olmana sevindim,bir yandan da korktum,spiralle hamile kalınca.Ben de kesin bir kontrole gitmeliyim,ayyyy tırstımmm
Sinemcim sana da geçmiş olsun.Allah kavuştursun,zor bir dönem olacak,Melis için de senin için de,Allah yardımcınız olsun!
36 anacım sen zayıfsın ne güzel ben 38 alıcaktım wow saatemi aldın sultiş hangisi aldın
benımde i kaç tane begndım vardı ama almadım
sinmın dedıgı gibi alışkanlıkmı yapıyor acaba ehehhehhe
vallahi alışkanlık yapıyo gerçektende
her sabah bakıyorum ne var ne yok diye ama tututorum kendimi bide şöle 3-4 günde elimize ulaşsa kimse bizi tutamaz heralde:)
aldığım butik kapanmıştır daniel klein di sanırım markası
bu arada hep yazacağım arada kaynadı
sinem Allah kavuştursun cnm
umarım melis kolay atlatır etkilenmez
çokmu kalacakki kötü ya Allah sabrını versin inş.
kızlarr geldimmm
geçmişe bakmadan hemen yazayım
hamileyim :)
daha çok yeni 600lerde çıktı kan değerim pazartesi yine gidicem 6 haftalık.
spiral kaymış nerdeyse kendi düşecekmiş meret :)
hiçbir belirtiside olmadı çok kanaman olması gerekirdi dedi ama olmadı
düşük tehlikem var malesef progesteron ve folik asit verdi
oh ooohhh maşallah cnm ya sen 3-5 yaparsın bu vücutlaDilek demiş kız bebekde anne hamileyken çirkinleşiyo diye tamamen katılıyorum hatta çirkinleşmenin kitabını yazarım ben bu konuda eroin bağımlılarına benzedim hamileyken. saçlarım bile sertleşti yaaa ama doğurdukta 1 hafta sonra eski çiçek oldum şaka gibi. hatta hamilelik öncesi kilomdayım. yüzüm gözüm de düzeldi o açıdan mutluyum.
özlettin kendiniiiiiii gel artık en son girdiğindede böyle demiştinkızlar uzun bi aradan sonra slmm..gerçi faceden haberleşiyoruz ama burayı çok ihmal ettim takip etmeye çalışıcam artık..özledimm siziii
ne zaman kkya gelsem bi süprizle karşılaşıyorum..tuğbacım hayırlısı olsun cnm varsada ne güzel birlikte büyütürsün kuzuları..biraz geçmişi okuyum ne var ne yokk
cnm iyi olmana sevindim kalp damarı okuyunca korktum bianslm kızlar bende bugün hastanedeydım hem kadın doğum hemde kalp damar cerrahisinde kadın doğuma genel kontrol için gıttım şükür sorun yok herşey yolunda ..
kalp damarada kollarımda bu aralar damarlarım fazla bellı ouyordu iş yapınca ondan gittim doktor zayıflıktan ve beyaz tenlı olmaktan kaynakalnıyor dedi veee birde sigara tabi off kurtulmam lazım şu illetten ama doktor çok güldü sen bunumu takıyorsun kafaya söylemesen anlamazdım bile dedi ama içim rahatladı ama sigaraaa yı bırakmam şart oldu artık((
tuğbişim hala gelmemişş bende heyecan yaptım hayırlısı olsun inşallahhh hakkında
Allah sağlıklı bi şekilde geçirmeni nasip etsin cnmkızlarr geldimmm
geçmişe bakmadan hemen yazayım
hamileyim :)
daha çok yeni 600lerde çıktı kan değerim pazartesi yine gidicem 6 haftalık.
spiral kaymış nerdeyse kendi düşecekmiş meret :)
hiçbir belirtiside olmadı çok kanaman olması gerekirdi dedi ama olmadı
düşük tehlikem var malesef progesteron ve folik asit verdi
güle güle giy cnmselam kızlar burayı açmadan hemen face daldım tuğba hamileymiş öğrendim çok sevindim
konuşuyoruz zati buraya yazıyımda kutlamadım sanılmasın:)
trendyoldan aldığım gömleğim geldi
tam üstüme göre oldu şaşırdım bu kadar güzel duracağını sanmazdım
süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?