2009 Nisan Anneleri

oy canım ya
hemen nazar değiyor kuzucuklara gece o uyurken sen ona 3 defa nas felak oku. uyurken nazar etkisini gösterirmiş diye duydum ne kadar doğru bilmem. Bayramda düğünde falan çok insan görünce bizim kızada bi haller oluyor. Huyu değişiyor resmen nazar değiyor hemen...

selin ve esen gecmiş olsun aman dıkkat hasta olmayalım kuzucuklara gecer sonra

nazara inanırım ben sevgi.............

esen ve selın gecmıs olsun canım aman dıkkat et
sevgı değer nazar canım aman ha seloş allahtan kalabalıkta konusmayı sevmez :)yoksa baya dırdırcıdır uzerıne 41 tane cörek otu takcanım hepsıne ayetel kursu okuyup bı naylona koy sonra onu bı beze sar omzuna ılıstır dıceksınız tam kocakarısın ama napayım nazara ınanırım

yazdım seher sürekli takmaya gerek yok herhalde geçene kadar taksam olur mu ??
bir kere daha olmuştu 1 hft sürmüştü o zaman inş.çabuk toparlar insan üzülüyor
bıcır bıcır konuşan çocuk takılınca :-(

sevgi nazar olmuştur..

teşekkürler kızlar..
ağrı kesici içtim gözlüğümü taktım.. gözlerim bozuk gözlük takmayı sevmiyorum. takayım dedim belki ondandır sürekli ekrana bakıyorum diyee.

sevgi nazar olmuştur..

teşekkürler kızlar..
ağrı kesici içtim gözlüğümü taktım.. gözlerim bozuk gözlük takmayı sevmiyorum. takayım dedim belki ondandır sürekli ekrana bakıyorum diyee.
sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için
evet esen göz bozuk olunca da çok ağrırmış baş.
ama benimki soğuktan ben biliyorum

nerdesiniz yahu
esen slin ve ben varım şirvan gelde canım topik şenlensin

egeyle telefonda konuştuk kuzum ya annee diye bi bagırıor gelcenmi dıyorum hayır dıyor
tabi orada her istedıgı oluyorrrr
dedesı arabalar almış dede düt dıyor anlatmaya calışıyor kuzum özledim vallaaa

yarım saat daha sabredim kaçayım sıkıldımm..
eşim izinli babanneye gittiler oraya gidecem bende..yemek yer biraz otururuz sonra da eve gideriz..
hava güseolacak hafta sonu çamaşırlar kurur:)))

yarım saat daha sabredim kaçayım sıkıldımm..
eşim izinli babanneye gittiler oraya gidecem bende..yemek yer biraz otururuz sonra da eve gideriz..
hava güseolacak hafta sonu çamaşırlar kurur:)))

ay esen alemsin sen de :)
hava güzel gezeriz falan diceksin sandım çamaşırları görünce şok oldum. bizim burda kışın daha güzel kuruyor çamaşırlar kaloriferler sağolsun :)

merhabalar

Depremi şimdi burdan okudum....dışardydık biz.......üzüldüm ya........onlar mutlaka çok daha iyi korunuyolardır ama inşallah kimseye bi şey olmaz..........

Selin Esen geçmiş olsun kızlar....................

Nazar haktır demişler canım.....sen okursun bi güzel hamiş halinle bişeyciği kalmaz....gene öter o bülbül gibi.............

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,resolve31,

ayyy hiç sorma Sultan ya,aşkımm arada gelip bakmak istiyor,sonra da kapat kapat,emmiyooomm diyor.Gece de ii gitti şimdilik.ama çok zormuş benim için de,alışmışım çok.

herkeslere merhaba. Yazdıklarımı kimse cevaplamıyor diye üzülüp bir daha girmemeye karar vermiştim. Ama uzun bir aradan sonra merhaba. Tavşan ve dağ meselesi yani. 2. gebeliklerini yaşayan ve doğum yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Ben de Tuna'yı kestim sütten bugün 3 hafta oldu. Pekmez sevmez oğlum annemin fikriydi pekmez sürdüm emmedi. Bir daha isteyince de yara bandı yapıştırdım onu gördü ve korktu. Hala aklına gelince "memme e" diyor.İlk hafta korkunçtu. 2 yılda hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrum. Gece kalkıp anlamsızca ağladı 1 saat. 1. hafta sonunda barıştık. Bana da çok zor oldu. Bir kaç kez neredeyse tekrar emzirecektim. Kendimi tuttum daha kötü olur onun için diye.
Biberon bizim için hayal, hem zaten koca adam oldu. Pipetli biberon aldım onunla süt verdim. Şimdilerde ise Pınar çocuk sütünün 200 ml pipetli olanlarından içiyor. Zaten ılık süt sevmedi. İlk zamanlar iştahı bile arttı ama şimdi grip oldu.
Kolaylıklar diliyorum Elif.

arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim
ecrin busabah gözlüğümü kırdı
pc ye bakınca çok gözlerim ağrıdığı için canım bakmak istemedi
az önce eski gözlüğümü buldum ama düşük numara pek işe yaramadı
benim akşamdan beri çok karnım ağrıyor inşallah kötü birşey olmaz
malesef ecrini kucağıma alıyorum almamam mümkün değil belki ondan ağrıdı
yalnız başıma zor olacak

Sağol Feride,Miray da hala bakayım deyip açtırıyor,sonra yara olmuş deyip kapattırıyor.O zaman çok üzülüyorum,ama daha ne zamana kadar emecekti ki.Allaha çok şükür korktuğum gibi olmadı.Süt sanki biraz daha fazla içmeye başladı.
Bugün banyo yaptık birlikte,ben uç yapıştırmıştım ya,hep duruyor onlar arada bakmak istiyor diye.Banyoda ıslanınca çıktılar,dedim şapka düştü kel göründü)Hemen hadiçıkalım dedim,o farketmeden çıkardım banyodan giyindim

gece güldürdün beni sağol elif:))

ahahaahahah elifffffffffffff

tugba eşinin askerlik durumu nasıl olacak allah kolaylık versın.....

günaydın
hava mis gibi güneş insana enerji veriyor.
benim lekelenmem devam ediyor müge girersen bi yazıver seninki kaç gün sürmüştü

melekcim eşim yüksek lisansına devam edecek.bana ondan başkasından hayır yok
her ay kontroller testler vs. adapazarında kalsam nasıl gider gelirim burda kalsam olmaz annem kaç gün gelecekte yanımda kalacak...koca tarafı zaten malum

dün ona diyorum sen böyle giderseçocuklar sayesinde prof. olursun eheh:)

günaydınnn güzel annelerrr hava süperrr sabah sabahhh içim açıldı valla tuğbişim inşallahh önemli bişey değildr yerleşme kanaması oluyor doktoruna sordunmu ne dedi ??

mügecim saol canım önemli bişey çıkmadı şükür sonuçlarımdada ..

bugün eşim evde ecem kahvaltısını yaptı eşim kalkınca dışarıda yapıcaz hava güzel ecemde hava almıs olur akşama kadarda gezerız öpüldünüzzzz güzeller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…