iyi bari sonu güzel bitmiş bilirim oralar baya dolambaçlı...
ya bu çocukların mızmızlıkları artık bitse Alp felaket mızmız ya
bu arada annemlere dün misafirler gelmiş binadan kadınlar işte
Alp'in her zamanki gibi çenesi düşmüş çok konuşmuş onlara çok şaşırmışlar nasıl konuşup karşılık veriyor diye çocuğuma nazar mı değdirdiler ne şimdi gene biraz kekeliyor :-((
sağolun geçmiş olsun dilekleriniz içinsevgi nazar olmuştur..
teşekkürler kızlar..
ağrı kesici içtim gözlüğümü taktım.. gözlerim bozuk gözlük takmayı sevmiyorum. takayım dedim belki ondandır sürekli ekrana bakıyorum diyee.
yarım saat daha sabredim kaçayım sıkıldımm..
eşim izinli babanneye gittiler oraya gidecem bende..yemek yer biraz otururuz sonra da eve gideriz..
hava güseolacak hafta sonu çamaşırlar kurur:)))
ayyy hiç sorma Sultan ya,aşkımm arada gelip bakmak istiyor,sonra da kapat kapat,emmiyooomm diyor.Gece de ii gitti şimdilik.ama çok zormuş benim için de,alışmışım çok.
Sağol Feride,Miray da hala bakayım deyip açtırıyor,sonra yara olmuş deyip kapattırıyor.O zaman çok üzülüyorum,ama daha ne zamana kadar emecekti ki.Allaha çok şükür korktuğum gibi olmadı.Süt sanki biraz daha fazla içmeye başladı.
Bugün banyo yaptık birlikte,ben uç yapıştırmıştım ya,hep duruyor onlar arada bakmak istiyor diye.Banyoda ıslanınca çıktılar,dedim şapka düştü kel göründü)Hemen hadiçıkalım dedim,o farketmeden çıkardım banyodan giyindim
ahahaahahah elifffffffffffffSağol Feride,Miray da hala bakayım deyip açtırıyor,sonra yara olmuş deyip kapattırıyor.O zaman çok üzülüyorum,ama daha ne zamana kadar emecekti ki.Allaha çok şükür korktuğum gibi olmadı.Süt sanki biraz daha fazla içmeye başladı.
Bugün banyo yaptık birlikte,ben uç yapıştırmıştım ya,hep duruyor onlar arada bakmak istiyor diye.Banyoda ıslanınca çıktılar,dedim şapka düştü kel göründü)Hemen hadiçıkalım dedim,o farketmeden çıkardım banyodan giyindim
tugba eşinin askerlik durumu nasıl olacak allah kolaylık versın.....arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim
ecrin busabah gözlüğümü kırdı
pc ye bakınca çok gözlerim ağrıdığı için canım bakmak istemedi
az önce eski gözlüğümü buldum ama düşük numara pek işe yaramadı
benim akşamdan beri çok karnım ağrıyor inşallah kötü birşey olmaz
malesef ecrini kucağıma alıyorum almamam mümkün değil belki ondan ağrıdı
yalnız başıma zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?