A keşke ya ne iyi olurdu yine gelirsen beklerim. Face'ten atarım cebimi de.kıs sen nerdesin bende diyorum belki netin bağlanmamıştır daha
zor olmuş canım ama alışmıştır inşallah
bu arada telefonun olsaydı urfaya gelmiştim geçenlerde göreyim senin minnoşu diyordum ama yoktu
önceden kararlı değildi ani geldim yoksa face ten sorardım mutlaka
slm bayanlar gezdık alışveriş yaptık geldik eceme anneannesi doğum günü için çilekten baza aldı altındada yatak var çok kullanışlı bakalım babanne ne alıcak he he:))
sultişim telde gorustuk ama tekrardan güle gülekullan cnm saçlarını resım beklıyorummm:)))bu arada ben inanıyorum sen herşeyin üstesinden gelırsın allah zihin açıklığı versin
ay ay yatağını yesinler ecem toşumun çok güzel mışıl mışıl uyusun iyi günlerde olsun
sağol denizcim.aminnaay bugün kimse girmez melek den önce girip günaydın yazayım dedim..maşallahhh kimseye kaptırmıyo vala eheheh :))) yetişemedim yine..
kaç gündür giremedim..
tuğba hoşgeldin..hayırlı olsun..sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçir umarım..sıkıntısız ve huzurlu bi bebeğiniz olsun inşallah..
dedim ben size bu topik de hamile ve 2. çocuğu olanların sayısı çok biz azınlık olucaz diye
ecemin yatağı çook güzelmiş güle güle kullansın..kesintisiz uykular uyusun inşallah..
sultan ben saçlarına bayıldımm..tam yaşına göre olmuş..ve çook sağlıklı görünüyo bence..güle güle kullan cnm..
biz kuşadasına gidicez bugün güneşi gördük ya :)) bakalım ela denizi görünce ne yapacak..girmeye kalkacak mı :)
herika bayıldım arkadaşımda buna benzer vardı alt bazayada yatak koymuştu kızının arkadaşı gelince orda yatıyordu
benim ki kahverengi o yüzden korkuyorum ecrinde çok olurdu benimde pembe dr eşini tekmeliyor kılcak damar çatlatıyor demişti :) dün kardeşim geldi ben dinleniyorum çok şükürTuğba merak etme benim bu hamilelikte 10 gün ara ara pembe renkli akıntım olmuştu. ayaklarını havaya dik bol bol.
selam kızlar annem geldi giremedim bir türlü
eveeeeeet saçlarımı kestirdim hemde kısacık bu kadar kısa kestirdğimi ilokluda hatırlıyorum annem kesmişti:)
şu anlık memnunum fönlü güzel yıkayınca çıkacak ortaya bakalım:)
müge reklam işte aldatmaca
oh herkes dışarlara dökülmüş ne güzel salı günü 19 dereceymiş:)
kıs tuğba afedersin ama Allah ın dangalağı diyecem
ohaa yani öyle bi durum olsa bile moral verir insan
sen niye ağlıyorsunki değmez canım boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?