2009 Nisan Anneleri

güle güle kullansın ecem sultan
eee babannede dolabını alsın yoksa

bugun ege ye yan taraftaki teyzsi kalpli yeşilli mavilli sarılı yastık almış dogum günü hediyesi
mikrofiberliymiş üzerinde zürafa falan var ege onunla uyudu

dogum günleri yaklaştı gelsin hediyeler

A keşke ya ne iyi olurdu yine gelirsen beklerim. Face'ten atarım cebimi de.

ay ay yatağını yesinler ecem toşumun çok güzel mışıl mışıl uyusun iyi günlerde olsun
sağol cnm arkidişim inşallah
arkadaşlar geldi saçlarıma yorumlar güzel yönde beğenmeyen çıkmadı :)

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,

Yine Bir Pazar Sabahı..............
ve Saat 8 GÜNAYDINNNNNNNNNNN

aay bugün kimse girmez melek den önce girip günaydın yazayım dedim..maşallahhh kimseye kaptırmıyo vala eheheh :))) yetişemedim yine..
kaç gündür giremedim..
tuğba hoşgeldin..hayırlı olsun..sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçir umarım..sıkıntısız ve huzurlu bi bebeğiniz olsun inşallah..
dedim ben size bu topik de hamile ve 2. çocuğu olanların sayısı çok biz azınlık olucaz diye
ecemin yatağı çook güzelmiş güle güle kullansın..kesintisiz uykular uyusun inşallah..
sultan ben saçlarına bayıldımm..tam yaşına göre olmuş..ve çook sağlıklı görünüyo bence..güle güle kullan cnm..
biz kuşadasına gidicez bugün güneşi gördük ya :)) bakalım ela denizi görünce ne yapacak..girmeye kalkacak mı :)

günaydınlar kızlar beğenmenize sevindim yatağı..

melek valla maşallahın var yüzünü yıkamadan kk ya mı oturuyon ne he he :))

hava bugün dahada güzellllll eşim uyuyor uyansın bakalım nerelere götürücek bizi

Günaydın!
Tuğba Ecemin yatağı çok güzelmiş gerçekten de,güle güle kullansın,huzurlu uykular uyusun içinde.
Deniz size de iyi eğlenceler,güzel vakit geçirirsiniz umarım.Ela bu yaz yüzmeyi öğrenir artık
Sultan burayı açmadan önce face e bakmıştım,saçların çok güzel olmuş.Ben eski fotoğraflardan sandım ilk bakışta,bir ara kestirmiştin ya,ama bu daha kısa herhalde.

Dün mevlüt vardı,oraya gittim,Mirayı eşimle bırakıp.Uyutmuştum zaten.Eve gelince de dışarı çıktık,Miray la her çıkışımızda bir daha çıkmayacağım diyorum,artık iyice zor olmaya başladı.Önceden oyuncak aldırmaya çalışmazdı,artık ,onlara da yapışıyor,bırakmıyor.Yemek yiyecektik,oturamadık bile.Önce onu eğlendirelim dedik.Nerdeyse bayılacaktım açlıktan.
Bide AVm lerde her mağaza kapısında hani top gibi şekerler var ya,onlardan,ya da minik toplardan.Her merdiven çıkışında bir baloncu ya da oyun parkı.bir yerden kaçsan öbüründen kaçamıyorsun)O minik toplar da ayrı dert,bir kaçtı mı tamam,koş peşinden,ya da bir sonraki mağazadan bir daha al..

Dün gece Miray uyumadan önce yine bakmak istedi,ama bu sefer çıkardı uçları.Emecek misin ,dedim,evet dedi.Ben sandım ki,hayır diyecek.Heemn gittim,Denti.ox sürdüm,açtı ağzını ,ama hemen çıkardı,acı tat geldi ya..Ayyy o olmasaydı yine başlayacaktı valla.Gerçi olmasaydı,vermezdim emsin diye,ama çok ağlayacaktı o zaman demek ki.
Memeden keseceklere fikir olsun diye yazıyorum bunları,aklınızda bulunsun,hep A planı B planı.

Bugün de babasıyla çıktılar uyku vaktine kadar,sonra beraber çıkarız,hava çok güzel.

slmlarrr
iyi pazarlar olsun herkese

sultiş saçların çoook güzel olmuş cnm tam yaşını göstermiş gerçekten yüzünde ufak ya güzel duruyo
güle güle kullan cnm

ecemin yatağıda pek bi hoş cnm prensesler gibi uyusun kuzu

şirvancım barana geçmiş olsun
bugün demiri uyuturken aklıma Burak geldi oh dedim büyüüdü sıpa maşallah
cnm Allah kolaylık versin

evet tuğbacım aynı fikirdeyim anne olmak kolay değil bi 3-5 sene zorluğumuz var ondan sonra rahatız inşallah

2 gündür soğana aşeriyorum hamile olupta soğan aşeren ilk bnm herhalde :)))
bide biraz önce bebişimi hissettim tekme attı cicikoommm nasıl heyecanlandım
sanki ilk defa olmuş gibi :)

bugün burda da hava süperrrr
bizde yürüyüşe çıktık sabahtan yine her zmnki gibi
sabah tartıldımda 15 haftalığım daha 1 kilo aldım inş. böyle devam ederim ilk 6 ay almak istemiyorum
şahsen böyle devam edersem 10 kişloyla kapatırım sanırım

herkeze günaydın.burda da süper bi güneş var ama serin.meşhur eskişehir havası.daha ısınması için bikaç ay geçer. biz dün 1 saatlik oyun grubumuza başladık.mandallarla olan bi etkinlik vardı suluboya çalışması ve yün iplikle odanın içinde oluşturulan labirentin altından ve üstündne geçme etkinliği yaptık.eğlenceli ve zevkliydi.suluboyada korktum etrafı ve üstünü kirleticek diye ama çok temiz bişekilde bitti.

hayırlı olsun edacım

bnmde dün akşam dolgum düştü yaa sinir oluyorum daha 1 sene olmamıştı yaptıralı

çarşamba günü alışverişin dibine vurucamm arkadaşlarla hihihi sözleştik
alışverişe çıkıcaz gerçi kendime göre bişey beğenemiyorum
beğensembile nasıl giyicemki bakalım büyük beden yazlık elbise bakarım bende

Müge 2.hamilleikte daha erken hissedilir deniliyor,sen de baya erken hisstemişsin hareketini.Maşallah,hamileliğin en çok özlediğim yanı,tekmeleri hareketleri hissetmek,bir daha çocuk yapsam sırf bu yüzden yapabilirimmm.

Eda,çok güzel,güzel geçmesine sevindim.Mandallarla ne yaptınız,sulu boya falan,daha ayrıntılı anlatır mısın,hatta foto falan olsa ne güzel olurdu.

sağol denizcim.aminn

herika bayıldım arkadaşımda buna benzer vardı alt bazayada yatak koymuştu kızının arkadaşı gelince orda yatıyordu
güzel uykular uyusun ecem
Tuğba merak etme benim bu hamilelikte 10 gün ara ara pembe renkli akıntım olmuştu. ayaklarını havaya dik bol bol.
benim ki kahverengi o yüzden korkuyorum ecrinde çok olurdu benimde pembe dr eşini tekmeliyor kılcak damar çatlatıyor demişti :) dün kardeşim geldi ben dinleniyorum çok şükür

sultan çok yakışmış saçların.sana uzun da kısa da yakışıyor

az önce kayınvalide hazretleri aradı beynimi uyuşturdu görevini yapmış oldu ;(
spiralle hamile kalınmazmışş kalınsada düşermiş yaşamazmış o bebek % 50 den fazlaymış düşük riski
bizim kaynana tıp fakültesi bitirmişte haberim yokmuş ;(
bir saat ağladım beynime mideme kramplar girdi
ihtiyacım olan sadece moral ama insanların ağzını torba gibi büzemiyorsun işte gerçi bigün delirtecekler beni her taraflarını büzecem

kıs tuğba afedersin ama Allah ın dangalağı diyecem
ohaa yani öyle bi durum olsa bile moral verir insan
sen niye ağlıyorsunki değmez canım boşver..

tugbacım 7de uyanınca yüzümüde yıkamış oluyoum enerjimde oluyor canım
pazar falan tın bizeeeeeeeee

tugba kayınvalidene pess sinem grekini yazmış yani

gezin gezin bizde köydeyiz oradan bakıyorum ege koştuuyor hava süper kuzenlerimle kahva sohbetide yaptık....

akşama evden bakarım

slm kızlar bugün harika bir pazar geçirdik arkadaşlarla dağda mangal keyfi yaptık soohpet muhabbet güzeldi az önce geldık hepinize teşekkrler begenmenıze sevindim ecemin yatağını bşzde çarşamba görücez bakalımm

melekimm şaka yaptım hayatımm erken kalktığını biliyorum maşallah zaten senin enerjine hayranımmmmm

adaşımm sende takma kafana doğunca görür inşallah spralle nasıl sağlam doğuruluyormus içini ferah tutt

eliff bizdede durum aynı ecemle çıktığımızda yemek bile yiyemıyoruz onlar olmadığındada boşluk oluyor ne onlarla nede onlarsız olmuyorr

kıs tuğba afedersin ama Allah ın dangalağı diyecem
ohaa yani öyle bi durum olsa bile moral verir insan
sen niye ağlıyorsunki değmez canım boşver..

sinirimden ağladım ya hırsımı alamıyorum ağlamasam varya beynim çatlayacak sanki
tam dangalak...geldiler bugün ben hesapladım ekim sonuna geliyor falan diyor...yani eşim sanacak ki ben yalan söylüyorum tel de düşer diyor eşimin yüzüne karşı başka konuşuyor...

amaan ecrinde de kıskançlığından yapmadığı saçmalık kalmamıştı...bin kötü olsun öz anne olsun hiç değilse torun der sevinir böyle çomak sokmaz.

Tuğba üzme kendini boşuna,biliyorsun artık nasıl biri olduğunu,değmez deyip geçeceksin.

Biz de bugün Mirayı anneme bırakıp Kitap Fuarına gittik sonunda.Bugün son gündü zaten.Doğan Cüceloğlunu,Maranki yi,Turgut Özakman ı gördük.Miray için YKY den 4-5 tane hikaye kitabı ,kendime de birkaç tane aldım.
İlkokul öğrencileri için öyle güzel kitaplar var ki,özellikle Tubitak ın.Mirayın kitap okumayı seven birçocuk olmasını çok istiyorum.Bütün kitapların serilerini falan alsın okusun.

Tuğba dediğin gibi onlarsız da olmuyor,birşey görüyorum,Miray olsaydı böyle yapardı,şöyle yapardı..Ona tencere takımı aldık bide,şimdi onlarla yemek pişiriyor aşkım birtanem.Ay nasıl ciddi yapıyor işini ya,yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…