sitenin başında dönüp duruyo ya saatler görmedinmi hepside ucuz ucuz bakiim dedim ama bulamadımkislm kızlar cumanız mübarek olsun
Japonyada deprem olmuş görüntüler korkunçtu Allah korusun...
müge nerde yazıyo o saatler geçen gün swatch vardı ama bitmiştir bir marka yanılmıyorsam 2-3 gün gün duruyor
geçmiş olsun cnm dikkat et çok soğuktu gerçektendeof dün başım ağrıyordu bugün kulağım ağrıyor soğukta üşüttüm herhalde. boğazımda bi acayip. havalar ısınmaya başlamışken hasta olmam umarım
cnm bnm 2 gün sürdü ertesi günü dr.a gittim proge.tan ı içince durdu hemengünaydın
hava mis gibi güneş insana enerji veriyor.
benim lekelenmem devam ediyormüge girersen bi yazıver seninki kaç gün sürmüştü
melekcim eşim yüksek lisansına devam edecek.bana ondan başkasından hayır yok
her ay kontroller testler vs. adapazarında kalsam nasıl gider gelirim burda kalsam olmaz annem kaç gün gelecekte yanımda kalacak...koca tarafı zaten malum
dün ona diyorum sen böyle giderseçocuklar sayesinde prof. olursun eheh:)
eheheheh aman iki kişiyiz burada ben eseni yazın agırlıcam allah nasip ederse balkon sefası yapıcaz yayıla yayılaaaaaaaaa
bana uyar 2 nisan cumartesi var bide dıger hafta illk haftaları demış yaa
şimididen konuşalım biletlri alalım şivanda gırdıgınde baksınnnnn cevap yazsın esen uyarmı sanada canım
beraber gıder gelırız canımızda sıkılmaz yoldaaaaaaa
aynen öyle valla.. bir buluşma ayarlayacaksınız...zaten şirvan senden umudu kesmiş ki bana gelin diyor
sen yap canım ben gelirim şeker...bende mi bi sorun var bilemedim ki. hep davet ediyorum ama kimseden ses çıkmıyor. gün ayarlıyorum kimse kesin gelirim demiyor...
beni yakalamanıza gerek yok canım.. tel . numaram çoğunuzda var. arayın biz buluşuyoruz deyin. yeter...canım benim yukarıdan öyle emir geliyor her seferinde havalar buzzzzz
ama bu sefer olur inş.şirvan geldiğinde yakalayalım sana uygunsa ya ctesi ya pazar yapalım artık
yazında bana gelirsiniz...
söyleyene bak .. sanki kendisi 5 kez gelmiş gibi konuşuyor...valla tuğbiş gelin hem şirvanın bebişini görmek için gelmeyecek misiniz ??
nasıl damardan girdim)
gelin anacım.. yeterki gelmek isteyin..valla yaparsınız zaten gaz veriyorum))))
biz en iyisi şirvana gidelim hem bebişi görmüş oluruz
ayyy valla bende korktum şimdi..sevgi güldürdün benii hehe..
doğru diyorsun walla.. spiral istiyordum bende... ama onunla da hamile kalıyorlar..
nolcak şimdii...
o çareyi bulunca bana bildir..ay sorma Esen yaaa en iyisi hap herhalde o zaman unutmamak kaydıyla
benim gerçi önümde daha zaman var ama bir çare bulmak lazım
editörlüğü bırakmayı düşünüyorum zor olmaya başladı benim için kerem izin vermiyor artık
sınav kağıdım geldi nisan 2 ve 3ünde sınavlara gireceğm mart ın ortasındayız tekrar edip bol bol soru çözmem gerek dualarınızı eksik etmeyin kızlar
hepinizi seviyorum
gunaydınlar
tuğbacım allah sorunsuz hamılelık gecırmenı nasıp etsın ınsallah sağlıcakla kucağına alırsın
sultancım gomleği gule gule kullan canım
elıf bu geceyıde rahat atlatırsan bıdaha aramaz umarım senın ıcın zor olmustur ama
sınemcım allah guc kuvvet versın sanada
Günaydın kızlar....
6 a uzunmuş baya ama ekmek parası napcan eskiler almanyaya giderdi de 2-3 sene gelmezlerdi buna da şükür....
Tuğbaaaaaa hoşgeldin aramıza birkaç ay farkla geldin ama olsun valla senin işin zor gibi spirale rağmen bebiş geldiğine göre baya inat olacak :-(( ama inş.uyku, gaz ve yeme sorunu olmaz benim dileklerim arasında bunlar geliyor tabe önce sağlıklı olsunlarda gerisi boşşşşş
sevgi nazar olmuştur..
teşekkürler kızlar..
ağrı kesici içtim gözlüğümü taktım.. gözlerim bozuk gözlük takmayı sevmiyorum. takayım dedim belki ondandır sürekli ekrana bakıyorum diyee.
herkeslere merhaba. Yazdıklarımı kimse cevaplamıyor diye üzülüp bir daha girmemeye karar vermiştim. Ama uzun bir aradan sonra merhaba. Tavşan ve dağ meselesi yani. 2. gebeliklerini yaşayan ve doğum yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Ben de Tuna'yı kestim sütten bugün 3 hafta oldu. Pekmez sevmez oğlum annemin fikriydi pekmez sürdüm emmedi. Bir daha isteyince de yara bandı yapıştırdım onu gördü ve korktu. Hala aklına gelince "memme e" diyor.İlk hafta korkunçtu. 2 yılda hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrum. Gece kalkıp anlamsızca ağladı 1 saat. 1. hafta sonunda barıştık. Bana da çok zor oldu. Bir kaç kez neredeyse tekrar emzirecektim. Kendimi tuttum daha kötü olur onun için diye.
Biberon bizim için hayal, hem zaten koca adam oldu. Pipetli biberon aldım onunla süt verdim. Şimdilerde ise Pınar çocuk sütünün 200 ml pipetli olanlarından içiyor. Zaten ılık süt sevmedi. İlk zamanlar iştahı bile arttı ama şimdi grip oldu.
Kolaylıklar diliyorum Elif.
eklerim cnm akşama
saol tatlım
banada mesaj geldi saatim pazartesi geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?