2009 Nisan Anneleri

çooooooooook kötüyüm çooooooooookkkkkkkk 14 yıldan beri şeker adında bir köpeğimiz vardı. beraber büyüdük de diyebilirim. ismi şekerdi oğlumun. öldü bugün çoook kötüyüm beyaz kuzum kara toprağın altında şimdi...

Uzun zamandan beri ilk kez dışarı çıktık.
Baranı kayınvalidemlere bıraktık.(ikisini idare etmek zor oluyor.. Zorluktan çok kafamı dinlemek istedim)
buragı alıp(arabasında uyudu) arkadaşlar la kahvaltıya gittik. Ordan sahil kenarında nargile sefası yaptık.
Sonrada zaradan oğulların için alışveriş yaptık.. Dibine vurduk resmen..
Herifim benden hevesli almaya .. Kasada oha falan olduk.. Ama canlarım için değer .. şirin şirin giyinsinler..

Sonrada baranı almaya gittik.. Oda dedesine oyuncaklar aldırmış,, .

Güzel bir gün geçirdim.. 1 hafta yeter bana bu enerji...

Herkese tatlı uykular.. Canım dostlarım..

bende üzüldüm çiçekk
ooh çok iyi yapmışsın şirvan..bizde bugün gezdik ama ben senin gezmene daha çok sevindim :) nasıl ii gelmiş belli..güle güle giysin kuzular kıyafetlerini..
bizde gittik kuşadasına ela araba koltuğunda oturmak istemedi yolda bağırdı..45 dk oysaki bende az kaldı diye çıkarmadım..ama arır varmaz kustu arabaya üzerine hemde çook..sonra bebn çook vicdan yaptım tabi..çocuğun midesi bulanıyomuş..çıkarmadım koltuktan diye..çok üzülüyorum böyle olunca..derdini hala tam söyleyemiyo ya neyse sonra o olayı unuttuk acaip eğlendi bizimki bize de çok ii geldi hava süperdi..

off yaa ben nasıl bıraktıracağım bilmiyorum...
zor olacak...
güle güle kullan saçlarını... sultan..
güle güle kullansın çok güselmiş..
sağol canım yaaa...
basşa emen var mı yoksa son biz mi kaldıkk..
korkuyorum...
emzirmek çok güsel birşey üzülüyorum da aslında...
masallah... kilo alamazsın ki zaten demirle bence müge..
üzüldüm çiçek..
ohh sefan olsun....

deniz kötü olmuşş.. kıyamam ela ya..

günaydın kızlar...
bel ağrısından öldüm walla.hala ağrıyor..

Günaydın kızlar....
çiçekcim bende üzüldüm şekere :-((
Deniz üzme kendini bilemezdin, inş.2 yaşından sonra herşeyini anlatacak rahat rahat anne midem bulandı diye )
Elif meme emzirmeme çalışmaları son sürat iyi gidiyor ne güzel aynen devam ....
FerideCim sende hoşgeldin çocuklar büyüdükçe gelenler çoğalıyor,
Tuğba takma cnm o kıskanç fasatlıktan yapıyor sen bu aralar kendini yormamaya çalış cnm...
Selin ayarla valla buluşalım ben de bir aksilik olmazsa gelirim, bak şirvan dünden razı....
Bizde ctesi dra gittik sonuçlarımız iyiymiş, oradan pendik pazarına gittik iyi para yedik
oradan k.valideye, pazar günü de via porta gittik alp ilk defa bu kadar güzel eğlendi
tavşanlara diyor gel tavşan gel kuğulara,kuşlara bayıldı ördeklerin peşinden vak vak deyip geziyor
bizi ilk defa üzmedi sizlerde tersi oluyor gitgide zorlaşlıyor bizde de daha kolaylaşıyor valla
son olarak da Tuğbiş güle güle kullansın ecem çok beğendim bizde alpin yatağını uzatalım diyoruz...

günaydınn..
sizlerde yatağın ayak kısmını çıkaran ya da parmaklığını çıkaran var mı? bana parmaklık olmadan yatabilir gibi geliyo artık..?
saolun kızlar..bi daha olmadı çok şükür..

geçmiş olsun esen hiç sevmem bel ağrısını ne bi iş yaptırır ne rahat oturursun anca yatıp dinlenmek ii gelir..
sevgi aynen cnm..ela şimdiye kadar yavaş yürüyen elimden tutan bi çocukken artık koşarak gezip elimi de tutmuyo..bütün kış evden çıkmamış da ipini çözmüşsün gibiydi dün :)) ben beğendim bu halini ama daha bi özgüven geldi sanki benden ayrı pek çok şeyi yapıyo artık bende buna seviniyorum :)
anneye bağlanma aşamasını başarıyla bitiricez umarım

bizim ki yatamaz... bacaklarını aralardan sarkıtıyor çünkü..
deli yatıyor..

bel fıtığı çok kötü yaa. sabah ağlıyacaktım neredeyse.

yaşlı insanlar gibi oldum. be....

GÜNAYDIN .herkese iyi haftalar olsun. çiçek benimde köpeğim öldüğünde çook ağlamıştım çok üzülüyo insan bilirm.
sultan saçların eminim çok yakışmıştır zaten yüzün güzel güle güle kullan canım.tuğba sizde yatağınızı güle güle kulanın.
herkesin h.sonu güzel geçmiş bizde b.köyde capacitiy e gittik yemek yedik kayra çok eğlendi oyun bölümünde.bende birazdn temizliğe girişicem.dün yatak odama halı aldım çok beğenerek aldım bide tülünü değiştiricem .mutfağımada mekanizmalı yaptırıcam ama tüm bunları boya badana yaptırdıktan sonra kullanıcam kısmetse

gunaydınlar
temzılığe baslamadan bı bakayım dedım
tuğbacım ecem yatağını gule gule kullansı
sultan sacların cok yakısmıs
muge almassın fazla kılo sen canım demırle
elıfınsallah kısa zamanda unutur mırayda memeyı
cıcek basınız sağolsun bende köpeğim olduğunde bır hafta aladığımı bılırım aklıma geldıkce
ese gecmıs olsun canım bel ağrısı ne kötudur bılırım
denız az kaldı elacık anlatıcak derdını o zaman daha rahatlarsın seloşun yatağının ıkı tarafıda acık sımdılık sorun olmadan uyuyo ama ela nasıl yatıyo delı yatarsa duser falan
şirvan ohh ıyı etmıssın ne guzel deışıklık olmus enerji toplamıssın
sınem sen nasılsın duzeldınmı dahada
tuğbacım senın o cakma kaynanada tam sopalık yanı doktor olmusta haberınız yok
melek gelmemıs daha demekkı temızlığe basladı ıkımızın aynı gun ya :)))
bu gunde hava guzel öğlenden sonra parka gıderız belkı seloşla sımdılık ben kacarım

Geçmiş olsun EsenCim çok zor ağrıyla yaşamak
Deniz biz çıkarıcaz yatağı büyütücez ama kış geçsin dedik çünkü korumaları varya sıcak tutar dedik annemlerde benim tekli yatağım var onda yatıyor aslında nerde yatarsa ona göre uyum sağlıyorlar
esen evde bizimki de deli yatıyor ama annemlerde kibar kibar yatıyor )

eee ne duruyosuunn o zmn
ayyyy uyuzzzz ne gıcık bişey yaaa
terbiyesiz hamile kadına bu söylenir mi yaa ayıp yaaa
boşver cnm sen onu banada böyle uyuz biri yorum yapmıştı
töbe yarabbim inş. sen beni üzdün sende üzülürsün dedim
oğlu bu ay evleniyodu nişanı attılar hiç sevmiyorum negatif insanlarııı
başınız sağolsun cnm yaa insan nasıl kötü oluyo
oohhh ne güzel cnm sevindim senin adına
çok iyi geliyo böyle olunca
bebişlerinin cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giyinsinler inş.

herkese günaydıınn

biz çarş. günü alışverişini bugüne çektik hava muhteşem
alışverişin bi dibine vurup gelelim bakalım
demire annem bakacak bende rahat rahat gezerim biraz
onunla bişeyler bakmak çok zor oluyo erkek işte sıkılıyo :))

dünde gezdik oh mis gibiydi
ay-yıl..za gittik hamile mayosu bakıcaktım ama geçen seneki ürünler olduğu için yokmuş
sezonda gelir ama ben önermiyorum o kdr para verip 2 ay giyeceğin şeyi alma dedi kadın
bana 2 tane bikini çıkardı bi tanesinin altı göbeği kapatıyodu
diğerininkinnde üstü bende üstü kapatanı aldım üstelik 50 liraya inmiş normalde 200 liraydı

bu sabah bebeğim resmen karnıma dayandıııııı
kafasımıydı poposumuydu artk bilmiyorum ama resmen karnım kaydı sertleşti orası
çok erken değilmi yaa demiri anca 19. haftada hissetmiştim ben

Son düzenleme:
yok cnm erken değil benimki de o hftlarda öyle yapt
ama şimdiler de tembel bazen korkuyorum birşey mi oldu diye
ben çok şiştim valla müge herhalde yusyuvarlak birşey olucam inş.sütüm olur bari

ctesi aksam çok güsel bir yere gittik.. çocuklar için de yerayırmışlar kapalı alan.. ço güseldi meriç çok eğlendii..

pazar günü de parka çıktık dolaştık...
aylaradan beridir ilk defa 2 saat uyudu gündüz.. bende bir sürü işimi yaptım..

aay müge ne güzel yaa..2. bebekler erken hissedilirmiş zaten..ben elayı çok geç hissetmiştim :)
ela deli yatıyodu eskiden şimdi daha normal gibi bilmem ki denemek lazım sanırım..yaza deneriz belki bizde..zaten yatağının altında minderleri var düşsede oraya düşer..ama korkar tabi uyurken :)

hmmm ne biliyim sevgi unutmuşum valla iyi bari

yusyuvarlakmı oldun neden cnm kilodanmı yoksa su mu topladın
ben aynıyım 1 kilo aldım daha hiçte dikkat etmiyorum ama sabahları yürüyüş iyi geliyo
bide sürekli demirin peşindeyim biizm evin merdivenleri zaten baştan spor yapmamı sağlıyo :)

Günaydın

Sultan saçların cidden çok yakışmış...............

Tuğba güle güle kullansın Ecem yatağını.............

Elif ben de dün ilk defa öğlen de vermedim akşamda...bi şey sürmedim ya da kapatmadım....acıyo annem dedim....üzüldü azcık.....ama yattı bakaılım devam edebilecekmiyiz....Sütte varken yanlış mı yapıyorum acaba diyorum ama zaten 2 den sonra kesecektim...şimdi ilaç kullanıyorum diye 1 ay erken oldu........

Enes Kaan da eskiden umursamıyordu ama şimdi her şeyi istiyo.....ama alamayız deyince çok inat etmiyo....çünkü bi çok şeyi önceden almış oluyoruz zaten....marketlerde de eline bi şey alırsa kasaya gelince oraya bırakıyo......ödedikten sonra geri alıyo.....: )

Çiçek çok da kendini yıpratıp sütünü kesme canım......ömrü bu kadarmış demek ki......

Denizcim ne güzel yapmışsınız gezip.....benim oğlum hiç elimi tutmaz.....her şeyi kendi yapmak istiyo.....eğer annesinin elini tutan bi çocuk görürse numaradan bi iki tutuyo sonra yine vınnnn........

Esen geçmiş olsun sana da ........Emzirmek çok güzel ama çok da ileri gidip rahatsız edici boyuta ulaşmadan bıraktırmak lazım.....2 yaşına kadar emzirmek az şey mi canım.................

Tuğba senin kaynanayı da hiç anlamadım.....sen de anlamaya çalışma boşver gitsin............

Burcu iyi günlerde kullan halını...Mutfak çok önemli......Dolaplarında istediğin gibi olur umarım......ev sizin miydi......değilse yaptırma boşuna...

haftasonu hava daha iyidi ama batı daki kadar değil...........biz bir saatlik parkla ve avmlerle yetindik malesef..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…