off yaa ben nasıl bıraktıracağım bilmiyorum...herkeslere merhaba. Yazdıklarımı kimse cevaplamıyor diye üzülüp bir daha girmemeye karar vermiştim. Ama uzun bir aradan sonra merhaba. Tavşan ve dağ meselesi yani. 2. gebeliklerini yaşayan ve doğum yapan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Ben de Tuna'yı kestim sütten bugün 3 hafta oldu. Pekmez sevmez oğlum annemin fikriydi pekmez sürdüm emmedi. Bir daha isteyince de yara bandı yapıştırdım onu gördü ve korktu. Hala aklına gelince "memme e" diyor.İlk hafta korkunçtu. 2 yılda hiç ağlamadığı kadar ağladı yavrum. Gece kalkıp anlamsızca ağladı 1 saat. 1. hafta sonunda barıştık. Bana da çok zor oldu. Bir kaç kez neredeyse tekrar emzirecektim. Kendimi tuttum daha kötü olur onun için diye.
Biberon bizim için hayal, hem zaten koca adam oldu. Pipetli biberon aldım onunla süt verdim. Şimdilerde ise Pınar çocuk sütünün 200 ml pipetli olanlarından içiyor. Zaten ılık süt sevmedi. İlk zamanlar iştahı bile arttı ama şimdi grip oldu.
Kolaylıklar diliyorum Elif.
güle güle kullan saçlarını... sultan..selam kızlar annem geldi giremedim bir türlü
eveeeeeet saçlarımı kestirdim hemde kısacık bu kadar kısa kestirdğimi ilokluda hatırlıyorum annem kesmişti:)
şu anlık memnunum fönlü güzel yıkayınca çıkacak ortaya bakalım:)
müge reklam işte aldatmaca
oh herkes dışarlara dökülmüş ne güzel salı günü 19 dereceymiş:)
güle güle kullansın çok güselmiş..
sağol canım yaaa...Günaydın!
Tuğba Ecemin yatağı çok güzelmiş gerçekten de,güle güle kullansın,huzurlu uykular uyusun içinde.
Deniz size de iyi eğlenceler,güzel vakit geçirirsiniz umarım.Ela bu yaz yüzmeyi öğrenir artık
Sultan burayı açmadan önce face e bakmıştım,saçların çok güzel olmuş.Ben eski fotoğraflardan sandım ilk bakışta,bir ara kestirmiştin ya,ama bu daha kısa herhalde.
Dün mevlüt vardı,oraya gittim,Mirayı eşimle bırakıp.Uyutmuştum zaten.Eve gelince de dışarı çıktık,Miray la her çıkışımızda bir daha çıkmayacağım diyorum,artık iyice zor olmaya başladı.Önceden oyuncak aldırmaya çalışmazdı,artık ,onlara da yapışıyor,bırakmıyor.Yemek yiyecektik,oturamadık bile.Önce onu eğlendirelim dedik.Nerdeyse bayılacaktım açlıktan.
Bide AVm lerde her mağaza kapısında hani top gibi şekerler var ya,onlardan,ya da minik toplardan.Her merdiven çıkışında bir baloncu ya da oyun parkı.bir yerden kaçsan öbüründen kaçamıyorsun)O minik toplar da ayrı dert,bir kaçtı mı tamam,koş peşinden,ya da bir sonraki mağazadan bir daha al..
Dün gece Miray uyumadan önce yine bakmak istedi,ama bu sefer çıkardı uçları.Emecek misin ,dedim,evet dedi.Ben sandım ki,hayır diyecek.Heemn gittim,Denti.ox sürdüm,açtı ağzını ,ama hemen çıkardı,acı tat geldi ya..Ayyy o olmasaydı yine başlayacaktı valla.Gerçi olmasaydı,vermezdim emsin diye,ama çok ağlayacaktı o zaman demek ki.
Memeden keseceklere fikir olsun diye yazıyorum bunları,aklınızda bulunsun,hep A planı B planı.
Bugün de babasıyla çıktılar uyku vaktine kadar,sonra beraber çıkarız,hava çok güzel.
masallah... kilo alamazsın ki zaten demirle bence müge..slmlarrr
iyi pazarlar olsun herkese
sultiş saçların çoook güzel olmuş cnm tam yaşını göstermiş gerçekten yüzünde ufak ya güzel duruyo
güle güle kullan cnm
ecemin yatağıda pek bi hoş cnm prensesler gibi uyusun kuzu
şirvancım barana geçmiş olsun
bugün demiri uyuturken aklıma Burak geldi oh dedim büyüüdü sıpa maşallah
cnm Allah kolaylık versin
evet tuğbacım aynı fikirdeyim anne olmak kolay değil bi 3-5 sene zorluğumuz var ondan sonra rahatız inşallah
2 gündür soğana aşeriyorum hamile olupta soğan aşeren ilk bnm herhalde :)))
bide biraz önce bebişimi hissettim tekme attı cicikoommm nasıl heyecanlandım
sanki ilk defa olmuş gibi :)
bugün burda da hava süperrrr
bizde yürüyüşe çıktık sabahtan yine her zmnki gibi
sabah tartıldımda 15 haftalığım daha 1 kilo aldım inş. böyle devam ederim ilk 6 ay almak istemiyorum
şahsen böyle devam edersem 10 kişloyla kapatırım sanırım
üzüldüm çiçek..çooooooooook kötüyüm çooooooooookkkkkkkk 14 yıldan beri şeker adında bir köpeğimiz vardı. beraber büyüdük de diyebilirim. ismi şekerdi oğlumun. öldü bugün çoook kötüyüm beyaz kuzum kara toprağın altında şimdi...
ohh sefan olsun....Uzun zamandan beri ilk kez dışarı çıktık.
Baranı kayınvalidemlere bıraktık.(ikisini idare etmek zor oluyor.. Zorluktan çok kafamı dinlemek istedim)
buragı alıp(arabasında uyudu) arkadaşlar la kahvaltıya gittik. Ordan sahil kenarında nargile sefası yaptık.
Sonrada zaradan oğulların için alışveriş yaptık.. Dibine vurduk resmen..
Herifim benden hevesli almaya .. Kasada oha falan olduk.. Ama canlarım için değer .. şirin şirin giyinsinler..
Sonrada baranı almaya gittik.. Oda dedesine oyuncaklar aldırmış,, .
Güzel bir gün geçirdim.. 1 hafta yeter bana bu enerji...
Herkese tatlı uykular.. Canım dostlarım..
bende üzüldüm çiçekk
ooh çok iyi yapmışsın şirvan..bizde bugün gezdik ama ben senin gezmene daha çok sevindim :) nasıl ii gelmiş belli..güle güle giysin kuzular kıyafetlerini..
bizde gittik kuşadasına ela araba koltuğunda oturmak istemedi yolda bağırdı..45 dk oysaki bende az kaldı diye çıkarmadım..ama arır varmaz kustu arabaya üzerine hemde çook..sonra bebn çook vicdan yaptım tabi..çocuğun midesi bulanıyomuş..çıkarmadım koltuktan diye..çok üzülüyorum böyle olunca..derdini hala tam söyleyemiyo yaneyse sonra o olayı unuttuk acaip eğlendi bizimki bize de çok ii geldi hava süperdi..
eee ne duruyosuunn o zmnMüge 2.hamilleikte daha erken hissedilir deniliyor,sen de baya erken hisstemişsin hareketini.Maşallah,hamileliğin en çok özlediğim yanı,tekmeleri hareketleri hissetmek,bir daha çocuk yapsam sırf bu yüzden yapabilirimmm.
Eda,çok güzel,güzel geçmesine sevindim.Mandallarla ne yaptınız,sulu boya falan,daha ayrıntılı anlatır mısın,hatta foto falan olsa ne güzel olurdu.
ayyyy uyuzzzz ne gıcık bişey yaaasağol denizcim.aminn
herika bayıldım arkadaşımda buna benzer vardı alt bazayada yatak koymuştu kızının arkadaşı gelince orda yatıyordu
güzel uykular uyusun ecem
benim ki kahverengi o yüzden korkuyorum ecrinde çok olurdu benimde pembe dr eşini tekmeliyor kılcak damar çatlatıyor demişti :) dün kardeşim geldi ben dinleniyorum çok şükür
sultan çok yakışmış saçların.sana uzun da kısa da yakışıyor
az önce kayınvalide hazretleri aradı beynimi uyuşturdu görevini yapmış oldu ;(
spiralle hamile kalınmazmışş kalınsada düşermiş yaşamazmış o bebek % 50 den fazlaymış düşük riski
bizim kaynana tıp fakültesi bitirmişte haberim yokmuş ;(
bir saat ağladım beynime mideme kramplar girdi
ihtiyacım olan sadece moral ama insanların ağzını torba gibi büzemiyorsun işte gerçi bigün delirtecekler beni her taraflarını büzecem
başınız sağolsun cnm yaa insan nasıl kötü oluyoçooooooooook kötüyüm çooooooooookkkkkkkk 14 yıldan beri şeker adında bir köpeğimiz vardı. beraber büyüdük de diyebilirim. ismi şekerdi oğlumun. öldü bugün çoook kötüyüm beyaz kuzum kara toprağın altında şimdi...
oohhh ne güzel cnm sevindim senin adınaUzun zamandan beri ilk kez dışarı çıktık.
Baranı kayınvalidemlere bıraktık.(ikisini idare etmek zor oluyor.. Zorluktan çok kafamı dinlemek istedim)
buragı alıp(arabasında uyudu) arkadaşlar la kahvaltıya gittik. Ordan sahil kenarında nargile sefası yaptık.
Sonrada zaradan oğulların için alışveriş yaptık.. Dibine vurduk resmen..
Herifim benden hevesli almaya .. Kasada oha falan olduk.. Ama canlarım için değer .. şirin şirin giyinsinler..
Sonrada baranı almaya gittik.. Oda dedesine oyuncaklar aldırmış,, .
Güzel bir gün geçirdim.. 1 hafta yeter bana bu enerji...
Herkese tatlı uykular.. Canım dostlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?