geçmiş olsun arkadaslarına melek..
aydına 2 nisan da mı melek...
tamam gelip gelemeyeceğimi söylerim canım..
ben hep burdayım meleğim:)
burcu keremde bütün oyuncakları dağıtıyor ama oynamıyor ben 2 sepat oyuncak saklıyorum çok uzun bi ara sonra çıkartıyorum çok seviniyor o zaman oynuyor babay tv disneydeki çizgi filmleri seyreder keremito babası kocaman yumuşak beyaz kartıonlardan getirdi boya kalemleri aldık yazıyor çiziyor
evin heryerini karıştırıyor çoğunlukla
BurcuCum cevap yazmamışım::-((
Alp de öyle çok az oynar illa yanında durucaz annemlerde de öyle annemde şikayet ediyor
biraz bırakamıyorum diye ama öyle çok yaramaz değildir yavrum usludur yani
ben ikinciyi uyuyan yiyen ama heryeri dağıtan biri olarak bekliyorum bakalım ne çıkacak)
Melek telefon açtım ama cvp vermemişti,mail atmış.Sadece çerçeve 1 Tl olur yazmış.Sen kesin karar ver de sipariş vereyim.
Sevgi sizinkiler yetişir sanırım,baya varmış d.gününüze.
Selin bizim öyle sorun olmadı.Ama aliyenin dediği gibiiartık geriden geliyor kitaplar.Ordaki nesneleri isimleri hep biliyor Miray da.İp geçirmek vardı mesela,hemen yaptı.Ben çok bakmıyorum bile artık.Sanırım bu sene yenilemeyeceğim.Siz yine alacak mısnız bu yıl da?
güle güle kullan cnmben de kuaföre giitm. öğle arası.
sir yaptırdım..
saçımı da değişiklik olsun dedim. jöleledi dalgalı oldu değişik bişi..
eşime süpris olacak.. hehe
oda arkadasımın biri erkek içeri girer girmez yorum yaptı..
hehe güldüm bende..
güle güle kirlen cnmohh tmizlik gibisi yok evimi sildim kendimide yıkadım:)) bide tost yaptım domatesli peynirli :)) kayrada uyuyo hava güzel olsaydı bi yerlere gidicektim ama insanın içi kararıyo yaa.
mügee gözün aydın canım oh allah kavuştursun.limonlu kek yapmışsın bende oktay ustadan almıştım bi tarif daha denemedim.minede yerleşmiş maşalah güle güle otursun.
ya size bişey sorucam sizinkiler kendi kendine oyalanıyomu gün içinde kayra hep benle oyalancak sıkılıyo herşeyden hiç bi oyuncakla 10 dk oynamıyo tel. bile konuşturmuyo deli olucam.
var varrrrrr cola isitoyurm bendeTm selincim ararım da bir aksilik olursa, herkesde korkutuyor beni
otobüsle nasıl gideceksin diye dönüşte eşim alırım dedi bakalım...
Mügeeee sende de var mı acaba ben bu hamişlikte zararlı şeylere daha çok ilgi duyuyorum
şimdi de 3 ü birarada içiyorum...
sağol cnm yakın olsan atla gel derdimMüge gözünaydın canım........
şimdi canım çekti limonlu kek.....yeşil çay içiyodum.....güzel giderdi yanına...ama üstümde bi kırgınlık var yemeği zor yaptım...........yoksa hiç erinmez yapardım..............
güle güle giy maşallah ne çabukkayyıldızdan aldığım pijama gelmiş bile ne güzel oluyor böle hemen gelmesi
selamlar fatmagülcüler.kimse yok yine.
sinemcim umarım melis hemen iyileşir inan çok üzüldüm.bugün didemle görüştük selamı var sana da.
spral le hamile kalma korkusuna girdim haftaya yıllık kontrole gidicem .yarın tam 1 yıl oluyor ama taktırdıktan sonra gitmiştim kontrole yerini bulmuş sorun yok dmeişti doktorum..
yarın kalabalık bi güruh bize maç seyretmeye gelecek paso mutfakta olurum herhalde.vırak cırak maç seyredicez.
isimler konuşulmuş benimd ehoşuma giden isimler vardı aralarında 2.erkek olursa kağan koyucam türk isimlerini seviyorum ben de kız olursa rahmetli annemin adını.
bizim doğum günü 2 nisan olucak 10 çocuk 10 ana apartmanı yıkıcaz sanırsam .ertesi günede stüdyo inşallah.heryıl 1 albüm yeter:)
sonra görüşürüz
selam geçmişe biraz bakim dedim ama ne mümkün maşallah bayağ yazılmış.
sinem çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyisinizdir.
ben annemde kaldım dün gecce bu akşam geldim evime .c.tesi gelmeiyi çok istiyorum kısmetse metrobüslede çok kolaymış bakalım.
geçmiş olsun siyasete girersek işin içinden çıkamayız zaten en iyisi girmemek imada etmemek...
aynen o sebepten kimse eklemesin bundan sonra sultişim ben unutulduğunu falan düşünmüyorum salladık gitti
ben bir yasin okuyacağım 18 mart çok güzel bir güne denk geldi cuma gecesi ölmüşlerimiz yasin bekler
Allah kabul ederse okuyup geleyim.
gunaydın ve hayırlı cumalar kızlar
tuğbiş elbısenı gule gule kullan
muge sende aldıklarını gule gule kullan
tuğba berıl ısmı cok hos ben onu ıstemıstım ama esım pril diye dalga gectı
erkeklerdende cağan guzel
ben gecen sene o cercevelerden yaptırmıstım ıcındede resımle bu sene fıkrım baska bakalım ne yapsam kalabalık olmuyacağı için ne yapsam dıye dusunuyorum
sultan gecen sene 50 yaptırmıstım ben pastayı ama bu sene oyle bı sorunum yok :)
sınem melıs dahada ıyıdır bu gun ınsallah
hava bozuk dısarı cıkamıcaz bu gun evdeyızdun parka gıtmıstık ne guzel zaman gecmıstı
bu haftasonu evi öğrenin de 9 nisan da gündüz kızımın arkadaşları ve anneleri ile doğum günü yapıcaz. ona da bekleriz herkesiii
Aman be Selin hamişlikte en çok özendiğim o hiçbirşey çekmiyor cnm
acaba canı çekenlerin nasıl çekiyor alp de de öyleydi
ben zaten yanıma fazla birşey almayacam çünkü otobüsle gelirsem alp le taşıyamam
nasılsa hepimizin çocuğu aynı ondan ondan otlanırım bezle ıslak mendil alırım o kadar
kendimi nasıl taşıyacam o da ayrı yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?