ayyıldızdan aldığım pijama gelmiş bile ne güzel oluyor böle hemen gelmesi
elifcim cerceve derken içine resim koycak degılmi kurdelelı bişeymi hangisi acabaMelek telefon açtım ama cvp vermemişti,mail atmış.Sadece çerçeve 1 Tl olur yazmış.Sen kesin karar ver de sipariş vereyim.
Sevgi sizinkiler yetişir sanırım,baya varmış d.gününüze.
Selin bizim öyle sorun olmadı.Ama aliyenin dediği gibiiartık geriden geliyor kitaplar.Ordaki nesneleri isimleri hep biliyor Miray da.İp geçirmek vardı mesela,hemen yaptı.Ben çok bakmıyorum bile artık.Sanırım bu sene yenilemeyeceğim.Siz yine alacak mısnız bu yıl da?
oh güle güle kullan saclarını cnmgüle güle kullan cnm
ohhh güle güle pislen :)
güle güle kirlen cnm
tşkler,yap cnm bence çok güzel oluyo eşim çok seviyo
demir oynar oyuncaklarıyla sıkılıncada koltuk minderlerini yere atıp üstüne atlar
şimdi olduğu gibi :)
var varrrrrr cola isitoyurm bende
bnmde cnm nescafe çekiyo hep ya normalde hiç aklıma gelmez :)
sağol cnm yakın olsan atla gel derdim
inş. ilerlemez hemen kendine gelirsin
güle güle giy maşallah ne çabukk
kuaföre gitim geldim saçlarımı kestirdim
boyuyla oynamadım sadece kat attırdım iyi oldu şekle girdi
düz boy sevmiyorum bunu anlamış oldum bide kullanamıyorum
kaş bıyık aldırdım ojede sürdürdüm oohhh
geldim hamuru yoğurdum bekliyorum
şişsin fırına atıcam kociş uçağa biniyo birazdan çok mutluyum ama
halsizim demezmi öfff yani dedim hepte buraya gelirken oluyo ya inş. ilerlemez
nasıl canı çekiyor demişsin anlatayım
böyle resmen beynin kamaşmış gibi oluyor
uyku bile tutmuyor böyle görüntüsü akıyor resmen gözlerinden
ama yiyince beklediğin tat alınmıyor değişik bi durum 3. ayda olmuştu benim
Melekçim,akşam o bayanla konuştuk tel.de.O gümüş çerçevenin içine resim koyacak,sonra onu da tülün içine koyup nazar boncuğu ve minik çiçekle süsleyecek.Mailde 1.50 demişti,ama telefonda konuşurken 1 TL ya ayarladık.Bizimki daha süslü olacak,o 2 TL.ama erkek için böyle daha sade olur bence.
Mirayı uyuttuktan sonra resim seçeyim göndereceğim.en son Çarşamba teslim alırsınız dedi.Çarşamba sana yollasam,1 hafta da PTt ile bile gelir.Sizin oraya geliyordur dimi PTT kargo?
Artık PTT de çok hızlı .Ya da riske atmayız istersen,başka kargoyla yollarım,farketmez benim için.
Melekçim,akşam o bayanla konuştuk tel.de.O gümüş çerçevenin içine resim koyacak,sonra onu da tülün içine koyup nazar boncuğu ve minik çiçekle süsleyecek.Mailde 1.50 demişti,ama telefonda konuşurken 1 TL ya ayarladık.Bizimki daha süslü olacak,o 2 TL.ama erkek için böyle daha sade olur bence.
Mirayı uyuttuktan sonra resim seçeyim göndereceğim.en son Çarşamba teslim alırsınız dedi.Çarşamba sana yollasam,1 hafta da PTt ile bile gelir.Sizin oraya geliyordur dimi PTT kargo?
Artık PTT de çok hızlı .Ya da riske atmayız istersen,başka kargoyla yollarım,farketmez benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?