sevgi gitmedinmi detaylı ultrasona noldu senin kızz
SAGOL CANIM SİZİNDE DOGUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNNNNNNNNNNiyi geceler bizim doğum günümüz pzrt. ama bugun kutladık bizde atlattık .güzel geçti bizimde
ela yada nice mutlu yıllar sağlıcakla inşallah
bugun aliyede kutlucaktı onunkide iyi geçmiştir inşalah.
sultan sınavın iyi geçmiş gözünaydın canım.
elif oh iyi yapmışsınız pastalar börekler size kalmış
melek resimlere bayıldım allah uzun ömürler versin.
ehehehehe kimmiş o agır misafırlerrraay bu kadar olur elif bende salı günü kızlara ne yapsam diye düşünüyordum browni yapayım demiştim..afiyet olsun cnm beğendiysen ne mutlu..evet misafirden kalan kötü oluyo insan yeme zorunluluğu hissediyo..dün kayınvalide gelmişken elmalı kurabiye,ıspanaklı ve kıymalı börek getirmiş..bana ait değil yani masadaki börekler :) hoş börek yapma özürlüyüm biliyonuz zaten :) neyse çook fazla oldu yani hepsi ama herkes aç gelmişti yinde de yarısı kaldı..kayınvalide bol keseden getirmiş de..
başka ne yapayım ben salıya şimdi ağır misafirlerim var :) herşeyi de yeni yaptım değişik ne yapsam..
ay müge egede yapıyor valla arada meme meme tutturuyor hemen başka bişeye cevırıyorum işi:)iyi akşamlar kızlar demiiri uyutup anca geldim gerçi bende onunla uyuyaklamışım
bugün çok sapıttı gelip gelip üstüme atlıyo annem atlama kardeş var acır diyorum
gelip öpüyo kardeş diyo sonra göğüslerimi gösterip bebek namm nammm diyo
güliyimmi ağliyimmi şaşırdım
aslında hala istiyo emmek arada gelip üstten emme hareketleri yapıyo içim gidiyo cnm bnm yaaa
şu yağmurlar bi bitsede yarın dışarı çıksak çocuk sıkıldı memelerime sardı
pes diyorum kendisi gibi 2. kadınımı alsı istıyor cahil dengesiz insangünaydın
benim kayınpederin 10 cadı kaynana gücünde olduğunu biliyorsunuz.bana neler neler yaptı ama hiç küsmedim surat asmadım
fakat bu sefer aştı.
bulgaristanda bi akrabası var kayınpederin amcasının kızının bilmem nesinin kızı
kocamla yaşıt
o kız her sene geliyor kalmaya kayınpederimde kalıyor kayınpeder öve öve bitiremiyor onu
her sene t... geldi bize gelin muhabbeti olur eşimde gitmek istemez tartışırlardı
haftasonu yine geldi o kız biz yine gitmedik tabi.
kızın gideceği akşam gecenin 12sinde yemin ederim saat tam 12 de aramış kızı eşimle konusturmaya çalışıyor
eşim diyor ki neden konusayım baba 1 2 kere görmüşlüğüm var toplasan 2 cümle kurmamışızdır.
yok illa konusacakmış telde.
eşimde kızdı azarladı telefonu kapattı
sanırım bu kızı gelin olarak istemiş zamanında ama eşim kendi akrabalarını açık söylemek gerekirse kendiside göçmen olmasına rağmen göçmenleri sevmediği için kabul etmemiş
ama şimdi inatla kızla eşimi bir araya getirmeye çalışıyor
bu kadar saygısızlık olmaz
evli barklı adamın evini 12 de arayı çöpçatanlık yapıyor
bir de geçen çarşamba oturmaya gitmiştik konu kıskançlıktan açıldı
ben çok kıskancım dedim cıvık cıvık konusan bi müşretisi vardı onunla iş ilişkisini bile kestirdim diye anlattım
resmen inadıma yaptı kıskanıp kocamı bırakacağımı mı düşündü bilmem ki
ecrini görmeye hakı yok artık beni görmeye zaten meraklı değil.
gitsin hayalindeki gelininden olan hayali torunlarını sevsin bunak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?