utandırıyorsun beni ::elbiselere bende bittim valla hepsi birbirnden güzel
bu arada sultısım telde gorustuk ama burdada söylıyım belliydi zaten güzel geçeceği elifff sen ne dıyosun kız çalışmazmı kuaförde röfle yaptırırken bile ders çalışıyordu sultan :)))
adaşım ne oldu ne yaptı meşhur kaynatan yine ?
bende öyle onu giydirdiğim zamanları aklıma geliyor ama diyorum 2.olunca ne güzel yeni yeni şeyler çıkar onlardan alırım çok iyililerini sakladım onu haricinde 3torba eşya verdimYok kızlar demiyorum zaten ondan yırttım yani görümcem zevklidir güzel birşey almıştır kesin...
dün Alp' in bazı küçülenlerini gösterdim görümceme giydirmek istersen getiririm dedim montu vardı onu da verdim ama niyeyse içim burkuluyor birşeylerini verirken içimden bir parça gidiyor gibi :-((
aaaaaaaaa şunun yaptığına bak bunak adam rezil nelerle uğraşıyor yaşına başına bakmadan terbiyesiz..günaydın
benim kayınpederin 10 cadı kaynana gücünde olduğunu biliyorsunuz.bana neler neler yaptı ama hiç küsmedim surat asmadım
fakat bu sefer aştı.
bulgaristanda bi akrabası var kayınpederin amcasının kızının bilmem nesinin kızı
kocamla yaşıt
o kız her sene geliyor kalmaya kayınpederimde kalıyor kayınpeder öve öve bitiremiyor onu
her sene t... geldi bize gelin muhabbeti olur eşimde gitmek istemez tartışırlardı
haftasonu yine geldi o kız biz yine gitmedik tabi.
kızın gideceği akşam gecenin 12sinde yemin ederim saat tam 12 de aramış kızı eşimle konusturmaya çalışıyor
eşim diyor ki neden konusayım baba 1 2 kere görmüşlüğüm var toplasan 2 cümle kurmamışızdır.
yok illa konusacakmış telde.
eşimde kızdı azarladı telefonu kapattı
sanırım bu kızı gelin olarak istemiş zamanında ama eşim kendi akrabalarını açık söylemek gerekirse kendiside göçmen olmasına rağmen göçmenleri sevmediği için kabul etmemiş
ama şimdi inatla kızla eşimi bir araya getirmeye çalışıyor
bu kadar saygısızlık olmaz
evli barklı adamın evini 12 de arayı çöpçatanlık yapıyor
bir de geçen çarşamba oturmaya gitmiştik konu kıskançlıktan açıldı
ben çok kıskancım dedim cıvık cıvık konusan bi müşretisi vardı onunla iş ilişkisini bile kestirdim diye anlattım
resmen inadıma yaptı kıskanıp kocamı bırakacağımı mı düşündü bilmem ki
ecrini görmeye hakı yok artık beni görmeye zaten meraklı değil.
gitsin hayalindeki gelininden olan hayali torunlarını sevsin bunak
aynen geç bile kalmışın bir tek toz olmasın :))soya çekim yani..adam kendini düzeltememiş ama olan çevresindekilere olmuş..
ben kalkayımda temizlik yapayım biraz malum melek gelecek bi toz falan görür ahahah :))))
ooo deizcim daha ne olsun yaaa :) cok sy yapmaherbirinize tek tek teşekkür ediyoruz saolun hep birlikte nice senelere inşallah..
tuğba kayınpederine yuh diyorum başka bişey diyemiyorum..aklınca ortalığı kızıştırıp olanlardan da zevk alacak bence..
güzel selenin doğum günü kutlu olsun..
sevgi kızın kıyafetlerini güle güle giysin sağlıkla..
melekk şirvanla en son o zaman konuştuk ama salı görüşücez dedik..zaten baran antibiyotiği yarılamıştır iyidir diye düşünüyorum..istediğin bişey var mı yaa...yabancı değilsiniz nasılsa söyle :)
poğaça
irmik tatlısı
browni
bulgurlu bi salata
lor kurabiyesi
bi tane daha ne yapsam??...çocuklara çorba yapıcam ne çorbası olsun?
anlatma canım ben ailemem iç bişeyi anlatmam ne eşimle kavgamı ne eşimin ailesınde olan kötü bişeyievet işte bu böyle bir adam kızlar
eşim annemi kanser eden o dur diyor düşünün
evet deniz yapmak istediği aynen o
ben kıskancım dedimya kızdırmak için yol buldu
biz önünde sonuda adapazarına taşınacağız sanırım
eşim gidip önce bi iş içn yer bakalım falan dedi
hemen olmaz yavaş yavaş yapacağız dedi
bütün bunları babama anlatmak istiyorum haddini ancak o bildirir ama tutuyorum kendimi hep kocamın hatırına
eheheheh yok delimisin ya ben bakmam öyle şeyleresoya çekim yani..adam kendini düzeltememiş ama olan çevresindekilere olmuş..
ben kalkayımda temizlik yapayım biraz malum melek gelecek bi toz falan görür ahahah :))))
elifcim gayet heyecan varDeniz ve Melek,heyecan var mı heyecannnnn)
İlk buluşmanız bakalım nasıl geçecek,çocuklar birbirini görünce napacak?İnşallah huysuzlanmazlar da güzel güzel oynarlar.Ay çok merak ettim valla.
Şirvan alışık zaten,onda yoktur heyecanBaran da inş düzelmiştir,keyfi yerindedir.
ahahahhahahaahahaDeniz mercimek çorbası nasıl ,sanki bütün çocuklar içer gibi.Yani Miray birtek ona itiraz etmiyor da,biz gelince onu yaparsın,aklında olsun))
Bol foto çekininnnnnnnnnn
sagol cnm sende güle güle pislen mügeeeee sende gelseydin aydınaaaaaaaaaaaaaa hadi yarın bi süpriz yap sende gelselam kızlar
bugün çok yoruldum ya da bana öyle geldi :)))
demiri uyutup 2 tane tuvaletimin fayanslarını sildim
sonrada kapıları cifledim çamaşırları astım fln derken demir bey uyandı tabi bunları 1.5 saate sığdırınca baya bi hızlı ve yorucu geçti :))
neyse böyle böyle yavaş yavaş yapıyorum hemde bana spor oluyo :))
kayranında doğum günü kutlu olsun
tuğbacım gerçekten kayınpederin sopalıkmış o ne öyle
bnm bildiğm bunları kayınvalideler yapar ala alaa o ne cins adammış öyle
neyseki kocan anlayışlı boşver cnm Allaha havale et
aliyecim inş. fotolar kurtulur cnm yaa
denizcim süzme çorba yapabilirsin yada yoğurt çorbası yerler herhalde
melekcim güle güle pislen
bende trendy.l dan bi tane tulum aldım inş. olur
çok şişmişim 1 ay önce aldığım elbiesnin içinde duba gibi durdum :))
halbuki aldığımda çok hoştuuu demirin doğum gününe almıştım
hoş 3 kilo aldım ama şişmişim demekki
Tuğba kayınbaban için herşey söylenmiş zaten,çok sinir bir durum!Ne olacağını düşünüyor da yapıyor ki böyle!
Bu arada Melek nerelerde yahu,sanki misafir ona geliyor,ortalıkta yok.O da mı ikramlık hazırlıyor ne
az önce wencam den sultan ve keremitoyu gördüm ehehe ecrin şok oldu kameradan teyzesi hariç kimseyi görmüşlüğü yoktu :) ama öpücük falan yolladık kereme hiç kaçırmayız ehehe
Ben de aynı şeyi düşünüyordum.....hep bu yaşta mı kalsa diye....ama inatçılık hariç olsun.....her şeyi ben yapıcam diye tutturup çıldırtıyo bazen beni...............
Enes Kaan da sürekli binmek istiyo trene.......şimdilik kıyamayıp arka arkaya bindiriyoruz .........ilerde zaten onlardan bi keyf almayacak diye..............işte şu kadar bineceksin sonra bitecek diyorum.......inerken sıkıntı çıkarmıyo çünkü sonra da jokerin içine kaçıyo : )
buluşma var Aydın da ne güzel......bol eğlenceler size........
Deniz toz olmasın Melek görür demişin ya pek güldüm.........
Off ya ben de daha kıyafeti tamamlamadım.......istediğim beyaz ceketi buldum b&g de ama katologda....kalın olanı mağazada var ama incesi hala gelmemiş...............bu gidişle başka şeyler alacam........
şimdi geldi kolumdan öptü kuzummm........böyle her anı başka güzel işte anneliğin..............bırakıyım diye yaptı heralde...........: ))
İyi akşamlar herkese............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?