hee ay bide sözde melekin yazdıklarını okudum he ehehe valla algılayamıyorum bazen demin haberleri izlerken eşim haberlere yorum yapıyo ne onun dediklerini ne haberi kafam almadı
harddisk doldu anacım format lazım bana acill
tv de reklam aralarını kısaltmışlar pek güzel olmuş
kocamın aldığı yüzük buymuş kızlar ben çok beğendim.o beğendi ya dünyanın en güzel şeyi benim için :)
teşekkür ederim elifcim.sorma heryer hürrem yüzüğü...yüzük çok güzelde hürrem diyorlarya o bozuyo işi :)
ben izlemiyorum diziyi ama geçen show haberde gösterdiler dizinin takılarını off bayıldm
benim evlendiğim sene altın markalarının osmanlı koleksiyonları vardı
ama altın fazla sevmediğimden şimdiki gümüş osmanlı takı modası pek hoşuma gidiyor
dizinin bi faydası oldu tam zevkim şeyler ehehe
ehehe biliyorum elifcim 10.30 da garajdan alırım meleği 11 gibi evde oluruz artık..meleğin yolu uzun hava kararmadan eve dönebilmek için bizden de erken çıkması lazım..öyle olunca erken buluşalım bişeye benzesin dedik..
mamalar hazır bi sabah salata yapıcam o kadar..evde tertemiz meleekkk gelebilirsin :)))))
cnm annen de çok haklı görmediğin tanımadığın insanın evine gitmek çok garip onlar için..düşünsene biz yaptığımız halde ileride çocuklarımız yapsa tedirgin oluruz yine de..gelsin de fikri değişsin inşallah güzel bi gün olur..
ben herşeyi akşamdan yapsam da,sabah insanalr gelene kadar işim bitmiyor yine de.Akşamdan börek sarıyorum mesela,ama pişirmesi sabah oluyor.Üzerlerine yumurta sarısı sürmesi falan.Şehriye salatasını yaptığımda,bütün mazlemeleri doğruyorum koyuyorum,ama şehriyeleri pişirip harmanlaması son ana kalıyor vs böyle işler yüzünden son ana kadar işim oluyor.
Kolay yolu var mı bunların,hiç birşey kalmayacak gibi.Yoksa sizin de bunlar oluyor mu?
Ben mi çok rahatım bilmiyorum,evdeki Mrayın dağınıklığı hiç beni rahatsız etmiyor.Tabi misafir geleceği zaman değil,normal zamanda.Şu anda bir foto çeksem var ya,nasıl dağınık halının üstü.Ve hiçbiriyle oynamıyor şu anda,ama toplamaya kalksam da asla izin vermez,hatta topladığımı yeniden yere saçar itinayla)
Misafir geleceği zaman oyuncakların çoğunu yatak odasına kapatıyorum akşamdan,çocuklu misafirse geldiklerinden sonra çıkarıyorum hepsini hehehee
aynen elif aynennn
hani şu oyuncak koyduğumuz kumaş sepetler varya 2 tane ağzına kadar dolu çoğunu dağıtıyor ama oynamak yok toplayınca 5 dk geçmez.kaldırınca oyuncaakk diye yırtıyo kendini
bizimde ev dağınık bu seferde peluş oyuncakları saçmış ama kendisi boyama kitabı boyuyor
bende senin gibi biri gelecekse oyuncakları kilitliyorum odaya
süpürge vileda falan görünce onlar aklına gelmiyor.
zaten sabiha hanımda bu konuda rahat bırakılmalı diyor.temizlik yada derli toplu olma alışkanlığı kazandırılmaya çalışılan çocuk takıntılı olurmuş
ben takıntılıyımdır mesela balkona cıkarken gıydıgım terlikler balkon kapısını actıgımda dümdüz duruyor egede gıyıor dolanıyor balkonda kuzum cıkarıyor ya ben nasıl koyduysam elinle o şekilde düzeltıyor takıntılımı oluyor şimdi
bazen oyuncaklarınıtopla ege dedımgımde toplar bazende hiç duymaz egeye aynı tüm oyuncaklar dagınıktır ne zaman uur ozaman toplanır
selam kızlar
bikaç sayfalık geçmişi bitirebilmek için kaç saattir ekran açık :S
bi müsaade yok
ne okuduğumuda unuttum kafa mı kaldı bende
tuğba kaynatanı okumuştum sapık herif
taviz verme canım Allah a havale et eşinin babası işte atsan olmuyor satsan olmuyor..
elanında doğum günü kutlu olsun nice yaşlara sağlıkla huzurla girsin inşallah