2009 Nisan Anneleri

gelelim bize..haftasonuna kötü bir başlangıç yaptık...eşimin çok samimi bir arkadaşı vardı...anası babası bu çok ufakken ölmüşler, bunla ablasınıda anneanne ve dede büyütmüş abla evli bu bekar...salı günü dedesi vefat etmişti çok yaşlıydı ama gene de çok üzüldük tabi..çocuk yıkıldı baba bilmişti onu çünkü..cuma akşamı geç saatte eşimi aradı..bu sefer de ablası vefat etmiş..şok olduk tabi...3 günde iki canlarını yitirdiler...daha çok genç...4 yaşında bir çocuk kaldı geride...eşimin arkadaşı, anneanne ki bu kişi hem evlat hem eş hemde torun acısı görmüş oldu hem de kızın eşi perişan..dün taziyeye gittik...herkes bitik...kime üzüleceğini bilemiyorsun ama sanırım en kötüsü minik efe ye oldu..şu an anlamıor ama ilerde çok acı çekecek eminim...eşim şu an cenazeye gitti ben dün bile o kadar etkilenmişim ki rüyamda gördüm hep..bugün cenazeye gidecek gücü bulamadım kendimde...bir kere daha hayatın çok kısa olduğunu anladım...akşam kızıma sarılıp ağlayıp durdum..allah önce onlara sonra bizlere sağlıklı uzun ömürler versin ve bizi evlatlarımızdan evlatlarımızı da allah anasız babasız koymasın...haftasonu içinizi sıkmış olabilirim kusura bakmayın ne olur...belki siz de dua edersiniz yetime idye düşündüm..

içim parçalandı minik efeye çok üzüldüm offfffffffffff hayat çok acımasız

slmmmmmmmm
derya cok üzüldüm allahım gerıde kalanlara sabır versın evet ddıgın gibi minik efe şimdi anlamz aslında en ihtıyac duydugu zaman allahım evlatlarımızla sınamasın bizi allahım herkesi korusunnnnnnnnn-

Günaydınlar...
Öncelikle mine,devrim ve mügeCim çocuklarınız yeni yaşına mutluluklarla girsin, iyiki doğurmuşsunuz iyiki burayı bulmuşsunuz ve sizleri tanımışım ....
ElifCim hiiiç telaş yapma canım kusura bakma ben sadece zaman verildi mi diye merak ettim sen nereye yazdın ben görmedim kusura bakma canım benim )
Müge inş.hava güzel olmuştur da bahçede yapabilmişindir, daha face bakmadım ben...
Hftsonu eminönüne gittim bebişime ciciler aldım, kapı süsü aldım, bebek şekerleri aldım gerçi şekeri ben ekleyecem ) çok dolaştık coook güzel ve yorucu bir hftsonu oldu, halamız da hastane çıkışını getirdi çoook şeker beyaz almış fistolu filan ...

DeryaCım çok acı verici gerçekten allah kimseye yaşatmasın....
allah oğluna uzun ömürler versin, sen ümraniye de nerede oturuyorsun cnm
ben ümraniye end.meslek lisesi mezunuyum...

günaydınn...
sayfa hiç ilerlememiş..bizde ya dışardayız ya misafir var,bakamıyorum...
tüm bebeklerimizin doğum günleri kutlu olsunn..

cicilerinizi güle güle kullansın bebiş...
DeryaCım çok acı verici gerçekten allah kimseye yaşatmasın....
allah oğluna uzun ömürler versin, sen ümraniye de nerede oturuyorsun cnm
ben ümraniye end.meslek lisesi mezunuyum...
ben ümraniyede atakentte oturuyorum canım...meslek lisesine yakın sayılırım yani...

herkese günaydın...güzel bir hafta olur umarım...gerçi burası fena... kapalı ve kasvetli bir hava var...yaz gelsin artık yaaa....
sağolun kızlar ya desteğiniz için...dün cenaze kaldırıldı..herkes kötü herkes bitmiş vaziyette...allah geride kalanlara öncelikle oğluna sağlıklı uzun bir ömür verir inşallah...

HERKESE İYİ HAFTALAR OLSUN....

doğum günü olan tüm çocuklarımızın d.günü kutlu olsun.
hava yağmurlu kasvetli bunalım yaa ne zaman bahar gelecek bilmiyorum.
bu arada derya başınız saolsun çok üzücü bi durum.

günaydın
derya başınız sağolsun çok üzüldüm efe için
hava gerçekten çok kötü
bizim burası yaz kış rüzgarlıdır bir de böyle havalarda hepten çekilmez oluyor
elektrik gidip geliyor devamlı internet kesilip duruyor poffff

elbiselerimiz geldi çok güzeller.özellikle o krem rengi süslü olan kumaşı falan harika iyi ki al dediniz de almışım :)

ohh ne güzel sevgiiiiiiiiiiiiiiii

evet hava kapalııı bende temızlık yapıyorum
gecen hafta hep üsten yaptım hertarafı kaldırdım şimdi sabahın 7,30da başladım 2 satte biter inşallah bi bakayım dedim

sonrada oglumla market alışveışe cıkıcazz

tugbaa ecrin hanım güle güle gıysın elbiselerınııııııııı

herkese güzel haftalar olur inşallahhhhhhhhh

bugun keremıtonun ve demırın dogum günü yanlış hatırlamıyorsam mutlu yıllarrrrrrrrrr kuzucuklar

gunaydınlar ıyı hatalar olsun herkese
derya basınız sağolsun allah gerıde kalanlara abır versın eeyede bol uzun ömurler allah kımseyı bu acıyla sınamasın
muge ve devrımın mınık kuzularının doğum gunlerı kutlu olsun
sevgıcım aldıklarınızı gule gule kullanın
tuğba ecrın hanımda cıcılerını gule gule gıysın

sağolun teyzeleriii
keremitonun doğum günü 17siydi diye hatırlıyorum
canlarım benim demirin de keremin de doğum günleri kutlu olsun.
iyi ki doğmuşlar iyi ki nisan bebişi olmuşlar ki tanışabildik.
rabbim güzel uzun bir ömür yazsın kuzularımıza
hayırlı evlatlar olsunlar

iyi günlerde kullansın kuzu....eminim çok yakışacaktır...

slm kızlarrr
sonunda gelebiledim
dün çok yorucu ama bir o kdrda güzel bi doğum günümüz oldu

maalesef hava yağmurluydu ama soğuk değildi bi ara yağdı sonra durdu yağmadı
evde yaptık balkonumuzuda açtık
demir çok eğlendi foto. çektirip durdu utandı ilk başlarda sonra alıştı abisine
pozlar verdi
baktık güneş çıktı bahçeye indik orda da fotolar çektirdik güzeldi yani
birsürü şey yapmışız meğersem bundan sonra doğum günü olanlara söylüyorum kesinlikle çok çeşit yapmayın
doğum gnünümüzü kutlayan herkese çok tşkler

bugün oğluşumun doğum günü iyiki doğmuş iyiki doğurmuşummmm yavrum bnm
Allah hepsizne sağlıklı huzur dolu uzun ömürler versin

ben bugün dr.a gidiyorum kızlar cinsiyetini öğrenicez inş.
eşim yarın gidiyo onun için bugün bi gidelim dedik
bakalım bize 2. doğum günü olacak :)))

selaam kızlar
internetim bozuktu giremedim herkes iyidir inş.
giremediğim zamanda doğum günü olan kuzularımızın dğum günlerini tek tek kutlar öperim:)
derya başınız sağolsun çok çok üzücü bir durum.(
face de arkadaş olduk hangimizin kim olduğunu biliyormusun facede..

gerçekten sayfa hiç ilerlememiş herkes doğum günü telaşında

keremin doğum günü 17 Nisan yani dün akşam anane babane dedeler şeklinde kutladık küçük bir pasta kestik.
gerçekten inanılmaz büyüdüler yaa Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsunlar inş.

şimdi çıkayım bulaşık mak. yerleştirilcek yemek koyulcak süpürge açılcak off of işler hiç bitmiyor

sultan valla beni çok heyecanlandırdın eğer gelebilirseniz çok güzel olacakkk
deryacım teşekkürler inşallah yakışır babası pek beğenmedi elbiseyi uyuz etti beni ama ben beğendim bakalım...
ev işleri hiç bitmiyor gerçekten ben bugünlerde çk boğluyorum herşey aynı kalk ecrine kahvaltı binbir şebeklikle yedir evi topla bulaşık süpür toz al ne pişirsem diye düşün pişir babasına ayrı kızına ayrı sevdiklerini hazırla pofff havalardan sanırım hiç enerjim yok

yarın kuaföre gidip saçımı boyatıcam kaşlarımı aldırıcam falan belki biraz kendime gelirim

evet face de bir çok arkadaşım oldu bazılarını tanıdım bebeklerin resimleri ve isimleri sayesinde ama bazılarını bilmiyorum tabi...ama burada düzenli yazanları tanıyorum...

boşver arkadaşım erkekler pek anlamazlar zaten...bizimki de ben kıza elbise giydirince yakışmadığını söylüyor erkek gibi büyütecek kızı ben olmasam...zaten hep boğuşuyorlar ve top oynuyorlar...bizimki tam erkek fatma oldu çıktı...

herkese merhabalar,
Demir in doğum gününü tekrar kutlarım ,,
Kerem in de geçmiş doğum günü kutlu olsun
havalar çok ktü ne zaman ısınacak ya ((
hafta sonu cepa avm gittik gezdik banada yi geldi yavaş yavaş Ankarayı öğreneceğim inşallah
havalar ısınıcada buluşma yapılırsa dahada harika olacak o zamana kadarda inşallah öğrenirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…