2009 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsnzz doğum günü olan bütün kuzucukların doğum gününü kutluyorumm

kızlar ben max factor ve lorealin kozmetik ürünlerini satıyorum resimlerini facebookka da eklerim almak isteyen olursa gönderrm kargo bana ait olurr ilgilenirsenz çok sevinirim

ayrıca ciltteki lekelr sivilceler doğum lekelri için arap kızı diye bi krem var onuda satıyorum

slm kızlarrrr

kızımız oluyooo :)

%95 dedi ee dedim niye %100 olmuyo eh o kdrcık olsun dedi
dedim alışveriş yapıcam hemşire yapın yapın kız artık dedi :))

aliyecim araban şimdiden hayırlı olsun cnm
kazasız belasız kullan inş.
bizde değiştiricez bakalım bi model var onun otomatik vitesini bekliyoruz
2012 de ççıkıyomuş alıcam sana diyo eşim

gittik hemen pembeli kırmzılı şeylere bakındık ne güzl şeyler varmış

sevgi sen ayrıntılı ultrasona girmiştin dimi
dr.unmu istedi
ben demirde girmedim bugün sordum
istersen girebilirsin ama izmire gitmen gerek dedi
ben bi problem görmüyorum ama giderseniz sizde rahat edersiniz bende dedi
haftaya eşim gelince gidicez sanırım

aliye araban şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan cnm

tuğba bu kadar sevinmeden sonra gelemezsem çok üzülürüm vallahi

akşama ne yemek yapıyosunuz akıl verin yemek yapmaktan nefret ediyorum yaa
sultan gec olsu ama ben bugun mercımek corbası ıspanak yemegi ve bulgur pilavı yaptım

ah tugba krem :)
egeyle 20 dk duran komşular allah sabır versın dıyor haklsın erken uyyutmakta sen dşnlen bari diyorlar şimdi sızdı kaldııı bende buraya geldimmmmmm

elif artık eskisi gibi ugramıyorrrrrrrrrr

şirvanında eşi bugun yaına gıdecektı aydına 1 hafta falanda öyle kalacaklardı sanırım
somra döneceklerdi istanbulaaaaaaa

2 hafta sonraya ayarlayın bi buluşma:)

allahtan erken uyuyor da dinleniyorsun melekcim ecrin 12 den aşşağı uyumuyor o yatınca akşam yemeği bulaşığımı yıkıyorum oyuncakları toparlıyorum çamaşır varsa asıyorum.

ee kocada ilgi ister :))

sabah çok erken kalkmıyor allahtan.ama bana yetmiyor o gece uykusu.bir de havalar kötüya çıkamıyoruz çocuk bunaldı ne yapacağını şaşırıyor

melekim sultan adapazarına gelecek istanbulda buluşmuyoruz istanbula gelse tabiki hep beraber toplanırdık.gelebilirse sinem de gelecek (sinemsin) emele faceden yazdım bakalım ne cevap verecek o da sakaryada ya.ecrinin doğum günü çok güzel olacak benim için inşallah.daha gelmek isteyen olursa başım üstüne :)

Melek haklısın valla,aslında uğruyorum da birşey yazamıyorum.Mesela bugün akşamüstü açtım okudum,ama o an Miraydan yazamadım.Şimdi bakabildim o uyuduktan sonra,ama geçmişte ne yazıyordu unuttum,cvp yazamıyorum o yüzden.

Aklımda kalanlar,Keremin doğumgünü,kutlu olsun.Az ve öz bir doğumgünü olmuş.Pastada yanan mumların ve maytapların ışıklarını görünce Keremin yüzündeki ifadeyi görmek herşeye değer.Benim de aklımda 17si diye kalmıştı,ama Sultan face e birşey yazmayınca herhalde yanlış hatırladım dedim.

Ecemin d.günü de çok güzel geçmiş,tekrar kutlu olsun!

Haa Demirin d.günü de istediğiniz gibi geçmiş Müge,azcık yağmur muhalefetine rağmen.Onun da kutlu olsun d.günü.
Hepsi nice yaşlar yaşasın, mutlu sağlıklı başarılı!

Son düzenleme:
Sevgi,ben buraya yazmamıştım da çerçeveci kadına mail atmıştım,Salı alacağım diye.Yarın gidicem kısmetse,yapmamışsa yolarım bu sefer haaaYarın yollarım inş.

slm kızlar atlattım çok şükür istediğim gibi oldu herşey ya eksik bişey yoktu bana göre:))saol elif aliye teşekkr edrız ..

mügeee çok sevındım canım allah kucağına almayı göstersın inşallahh

uzun süreden sonra merhaba..
günaydın. işler çok yogundu bugün dairedeyim sanırım..
benim kızımın doğum günü de 16 nisan idi anane babane teyze hala kutladık.. çünkü çok yorgundum..
herşeyi hazır aldım..
çok keyif aldı kızım:)

Günaydın....
MügeCim hayırlı olsun ben sana dedim kız diye allah kucağımıza almak nasip etsin...
Ben ayrıntılıya girdim cnm o da iyi çıktı allaha şükür bence sende gir bizim öteki topikte birsürü sorunu olan çıktı ama bence sen de prof.gitme onlar illa sorun bulucam diye uğraşıyor radyoloji uzmanu yeter
Sen oda yapacak mısın ?? Ben kızıma kapı süsü aldım hst.çıkışı tamam mayısdan sonrada beşik aldım mı bitiyor, zaten alpin de çoğu şeyi renkli beraber giyerler.
Hayırlısı TuğbaCım çoook güzel olucak eminim ecrinin d.günü
Esennnnn sizinde doğum gününüz kutlu olsun
Tuğbiş face resim koymuşsundur eminim bir bakayım geçmiş olsun darısı başıma en son ben kutlayacam

face den de yazmıştım ama gene kutlamak istedim...evet kızlara göre çok güzel şeyler var..ben bir kız annesi olarak hala almaktayım valla...

geçmiş doğumgünü kutlu olsun miniğin...
herkese günaydın....

mutlu yıllar meriç'e olsun kuzu sevınmiş ya gerisi önemli degilll

tugba ben sizin için dememiştim canım aliyeydi snaırım bi buluşma ayarlatalım diyen şirvan gelsinde yapalım demişti ona istinaden yazmıştım ama
ohh ne güzel sizlerde buluşacaksınızzzzzzzz

günaydınnn

hava cok kötü yagmur soguk öffffffffff bu sene yaz gelmıyecek herhaldeeeeee

bugun gunumuz var yakın bi iki ev ilerısı oraya gıdecegız

kahvaltımızı yaptık ortalık topluyorum egede cd izliyorrrr
elmonon yeni cdsini almış babası sıkılana kadar ege takılırrr

sultan keremın dogum gününde gıydıgın elbisen tam olarak görmesemde sade bi elbise
bayıldım:)

Günaydın.....

bu modem beni sinir etti güya tamir oldu....ama hala sıkıntılı...........

Ah minik Efe ah......Allah bundan sonrasında her şeyiyle kolay bi hayat nasip etsin yavruya........

Sağol canım.......güle güle giysin kızçen cicilerini...................

Tşk.ler Sehercim........

Sağol Aliye.....güzeldi d.günü.....pek eğlendi oğlum.....akşam yaptık........yorgun düşse de pek yerinde durmadı...........

Araban hayırlı olsun.......şimdiden.......

aynı gün doğurmuşuz....d.günü kutlu olsun Meriç in........

Hep 19 unda aşı oldu Enes Kaan.......Bugün de 14:00 te randevusu var............

Müge kesinleşmiş bebeğim cinsiyeti ......sizin için çok sevindim........
ayrıntılıya girmen de iyi olur.............

slmmm güzeller yemeklerımı yaptım kızımla oyun oynuyorduk bşr bakayım dedım sevgicim saol canım atlattık en son sızın demek darısı başınıza :))
devrimcim sizde atlatmıssınız tekrardan mutlu yıllar..

burdada hava kapalı ama bız evde dururmuyuz kızımla hepinizi öptum :))

Mügecim tekrar tebrik ederim, kızların kıyafetleri daha süslü ve seçenekler çok fazla

İyiki doğdu Meriç sağlıklı mutlu yıllar inşallah

evet ya hava kapalı (((

tşkler hanımlarrrr

bugün demirin bebeklik kıyafetlerini ayırdım pek giyecek bişey bulamadım açıkcası hepsini mavi almışım
şimdi gelsin pembişler heves işte alırım bikaç bişey şimdilik sonra ihtiyaç oldukça alırım

kızlar üstümüzde çok büyük bi nazar var sanırım

annemin bi ark.ı var
geçen hafta tlf etti rüyasında görmüş bizi ve üstünüzde çok büyük nazar var
kaya tuzu alıp koyun demiş başınızdan bişey geçtimi demiş yok demiş annemde o zmn dikkat edin demiş demirin doğum gününde koskoca cam sehpam tuzla buz oldu
şimdide annemin düdüklüsü patladı
Allah beterinden korusun
çok korkarım nazardan inş. bu son olur

selamlarrr
mügecim hadi gözün aydın geliyor kızçeeee :))
kızlara öyle şeyler var ki insan alışveriş bağımlısı oluyor resmen ehehe
al pembiş pembiş kesenize bereket :))

eşim erken gelirse kuaföre gideceğim.şimdi msnde baskı yapmaktayım kendisine eheheh

sultaaaaaaaaaaaaaaaan konuştun mu eşinleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…