2009 Nisan Anneleri

müge kızce gelıyo ne gzel hayırlısıyla ınsallah
merıcınde gecmıs doğm gunu kutlu olsn
alıye arabanı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın allah
brasıda soğk pazara gıttım geldım yemek telası var sımdı

MügeCim o kadar güzel fotolar koymuşsun ki ondan nazar değer valla
bende çok inanırım nazara dikkat edin kendinize cnm...

al canım al tadını çıkar kız alışverişinin. sonu gelmiyo ama sonra. ben bi hesapladım geçen daha yaz gelmeden selene 500 tlye yakın alışveriş yapmışım, yuh diyorum kendime!
mügecim bence önceden önceden sadaka verin bi de. hem olanlar için hem de gelecek kötülüklere karşı durması için.
geçen annem ve teyzem de 2 gece arka arkaya seleni görmüşler kaçırıyolarmış göle düşüyomuş boşluğa düşüyomuş falan. sadaka ver dedi. veremedim hala uygun bi yere aklımda benim de.

araba için iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. daha almadık çok heveslenmiştim ama zaman geçtikçe hevesim geçti. bi e arabanın 2012 modeli değişecekmiş biraz. olmuşken de en yenisi olsun uzun süreli kullanmayı düşünüyoruz çünkü. 5-6 ay bekleyelim diyorum ama içime de oturuyo bunu düşününce baya heveslenmiştim çünkü. bi de eşim de vazgeçebilir bu kadar zamanda. falan filan işte. sizi de kendi konumla meşgul ettim ama içim kötü oldu böyle muallakta kalınca

müge siz mi bakıyodunuz vw tiguan yoksa şirvan mıydı. siz qashqai mi bakıyodunuz yoksa.biz ona da baktık ama tiguan alıcaz sanırım

tugba iyi gezmelerrrrrrr

müge allah korumuş yıne düdüklüden cok korkakım
allah kem özlerden sakınsınnnn

bizde geldik günden şimdi 2 komşuya sesledim haydın gelın size kısır yapayım diye pek beceremem ama hazır gelırler şimdi

sayfalar hiç ilerlemıyor artık ya huu nerelerdesınız gezentilerrrrrrr

ay Melek bayılıyorum şu komşuluğunuza yaa,çok güzel Allah bozmasın hiç.Biri bana da yapsaydı kısır da,çağırsaydı hiç fena olmazdı)

Müge Allah korumuş sizi de.düdüklü nasıl patladı ki..

Aliyecim siizn de gönlünüze göre versin Allah,inşallah istediğin arabayı alırsınız.500 TL boşa gitmemiş pek,Selenin kıyafetleri çok güzel hepsiO da güzel taşıyor tabi.

Ben eskileri kaldırırken 1-2 kere giyilip kaldırılanları gördükçe hep, artık almayacağım diyorum,ama mağazalar çok aldatıyor bizi.Bence sadece kızlar için değil,erkekler için de harika şeyler var.Benim gözüm artık onlarda)

Evet Elifcim bence de artık erkekler için çok güzel şeyler var mühim olan para )
İnşallah allah sana da miray gibi güzel bir erkek evlat verir, bende de merak başladı
acaba kime benzeyecek diye annem diyor ki tipi benzesin huyu benzemesin )
o kadar bezdirdi artık.....

bende sevıyoeum komşularımı

evet sevginin dedıgı gibi hersey cok güzel ama cok pahalı onlarda var evet aliyenın cimcimesi cok güzel taşıyor elbiselerini.............

akşam oldu kociş uun bi zamandan beri erkn saatte gelıyor yuppiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba
müge canım çok sevindim sağlıklı tatlı ve iyi huylu bi bebek olur inşallahta annesini hiç üzmez.
d.günleri güzel geçmiş ne güzel allah hep böle güzel günleri görmemizi nasip etsin.
aliye bence ertelemeyin derim sonra mutlaka bişey çıkıyo.
kayrada beni 1 sn bırakmıyo anca yazabiliyorum .bu aralarsürekli bişeyler konuşmaya başladı sanırım bizimde yakındır dillenmemiz.akşamada kanat yapıcam gerçi akşam oldu ama benim koca 9 da anca gelir.off sıkılıyorum bu arlar yaa havalar düzelsede gezssek.

ohh eline sağlık melek ben kısırda yeşil soğanı bol kullanırım bide nar ekşisi kullanırım hoş oluyo .
bizdede doğru düzgün komşuluk yok çok imreniyorum öle güzel komşuluklara.

Melek siz kısırı haşlayarak marul falan bütün mazlemeleri koyup mu yapıyorsunuz.Yoksa yoğrularak yapılandan mı?
Biz ilkini yapıyoruz ama ben diğer yoğrularak yapılanı da çok seviyorum.O daha çok İç Anadolu ya da doğuda yapılıyor sanırım.

selam biz doktordan geldik hasta oldu boğazlarımız kızarık ve geniz akıntımız var antibiyotik verdi.(
tuğbacım bizim iş yattı yaaeşim dün akşam şimdilik bişey yokk gidersin demişti ama kerem hastalandı
kaldı yine bizim görüşmemiz..

müge Allah korusun bi sadaka falan verin

benim komşuluktan yüzüm hiç gülmedi Allah tan burda tanıdıklarım var da onlara gidiyorum karşı kapı komşumu bile bilmiyorum o kadar yani
havalar açsada bi gemlik yapsak:)

kereme çok geçmiş olsun cnm bnm yaaa kıyamam inş. hemencecik geçer

aliyecim biz bakıyoruz tiguana kesinlikle tavsiye ediyorum biizim şirkete aldık
ve çok kullanışlı içide geniş bagajı flnda öyle

bizde 2012 modelini bekliyoruz daha hoş değişiklikleri bence ve otomatik vitesi çıkıyo
bencede bekleyin cnm ağustosta fln çıkıyo yenisi bak ben bekliyorum bide mercedes B160 var
aklımızda onada bakıyoruz şimdilik bakalım belki başka modellerde olabilir ama en çok tiguan hoşuma gidiyo

sevgicim ben oda yapıcam ama daha sonra ilk 6-7 ay yanımda kalacak zaten sonrada demirle
aynı odada kalamaz gece uyandıkça onuda uyandırır kıyamam oğluşşaaaaa

bnm diğer bi odamda çiftli bi yatağım var ona yanlık alıp cibinlikle pembe bi oda yapabilirim :)

vericem kızlar sadaka aklımda hep
sevgicim o yüzden az resim yüklemiştim eşimde kızdı zaten yükleme dedi

doğum günüsü olanları kutluyorummm iyiki doğmuş kuzucuklarrr

ben kısırı sıcak suyla şişiriyorum
sonra içine yeşil ve kuru soğan ki kuru soğan çok güzel tat veriyo
ve bolca maydanoz koyuyorum bide nar ekşisi müthiş oluyo

içine çok şey katılınca sevmiyorum tadı değişiyo

elif ben yorularak yapılan kısır hiç duymadım mercımek köftesını yogururuz biz

mügenınde dedıgı gibi

bulguru sıcak suyla ıslatıyorum o içine cekıyor zaten sonra yeşil sogan marul domates nar ekşisi yani kısıra uygun ne varsa evde o anda eklıyorum bazen domates koyuyorum bazen koymuyorum ay akşam akşam yıne istedı canım eşime bile ayıramadım of ekşili ekşiliiiiiiiii

bi lahana tursusu yıyıp yatayım bariii

iyi geceler
ya kipada
braunun 2 kademeli 1 başlıklı epilasyon aleti var kararsız kaldım almadım gecen gün persembede son gün alsammı bilemedim burada satan yerlere sordum aynı 90-140 taksitli fıyatları arası degişiyor alsammı bilemedim...
eşimede diyorum alayımmı sen bilirsın diyo su huyumdan öh geldi bi anda karar veremıyorum almasam sonra pişman olucam ben yarın gidip alayım bari kipada taaaaaa otobüsle 45 dk öfffffffffff

Son düzenleme:
Melek ben demiştim ,o İç anadolu ve doğuda yapılıyor diyeBiz de sizin gibi yapıyoruz.

Melek bence al,gerçi ben artık kullanmaıyorum ,ağda yapıyorum ama,dediğin gibi siz deniz kenarında oturuyorsunuz,acil gittiğinizde heran ağdayla alamazsın.Fiyatı da iyiyse,ben hiç bilmiyorum fiyatlarını şu an.

Melek bide o modeli nette aratsana,bakalım fiyatları nasıl.Genelde aynı marka hep aynı zamanda heryerde indirime giriyor.cimri.c.m var,bide akakce.c.m onlar da araştır bakalım

yaa çok üzüldüm sultan nesi var keremin geçmiş olsun (( çok heveslenmiştiimmm

saçlarımı boyattım kaş bıyık aldırdım yüzüm gözüm açıldı valla :)
ecrine babannesi baktı hiç aramamış beni güzel güzel oynamış ben gelince annemm geldiii diyor.büyümüş benim kızım istediğiniz yere gidin ben bakarım diyor babannesi :)

ecrin alıştıda babasını nasıl alıştıracağım elif :)))
beni kuaförün önünde arabada bekleyecekti o ara yinede gidip ecrini görmüş :)))
işe gidince zaten günde birkaç kez kameradan görüyor
eve gelince sarmaş dolaş...
asıl sorun babasını bir film boyunca ayrı kalmaya alıştırmak eheheh
nasıl askere gidecek bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…