2009 Nisan Anneleri

:)inş.elbet birgün buluşacağız:)

geçmiş olsun inş. geçiçi bir ateştir

kereminde ağzı kokuyor ya

karnıyarık ve cacık yapıp geldim.......hamişlerden canı isteyen olursa göndereyim..pek çok oldu......

ya aslında eziyet falan çekmiyo...şu an için gayet iyi....ama bi kısmı yapışık ya.....sıkıntı da kalıp bi daha mı olur demektense olsun artık diyoruz........
yenidoğana acı çekmez diye yapılan sünnet işini şimdi Amerika da da kaldırıyolar...çünkü öyle bi şey yok..muş.........bizim dr..sürekli yurtdışında.....ondan alıyoruz her bilgiyi.........
bi kere daha az acı hissetseler topuk kanı alınırken ortalığı yıkarlar mı.......yani Aliyecim oğlun olursa sıkıca araştırırsın bi daha...........: )

bu arada yeni modeller Ekime kalmadan geliyo arabalarda ........yazın kavuşursun nasipse arabana...........

Müge bu yürüyüşle sen kilo falan almazsın merak etme............2 çocuklu fit anne olacaksın............

Ecrin e geçmiş olsun...........d.gününe kalmaz bişeyi umarım....

DevrimCim bizim dr da aynını söylemişti yeni yapılan araştırmalar sonucu
o zamanda acı çekiyorlarmış en iyisi 6 yaş sonrası yaptırtmamıştı bize
tabi zorunluluk olmadığı takdirde...

oh eline sağlık devrim çok severim ben de ikisini bir arada

ya ne bileyim acı tabi her aşamada çekerler bence de.ben erkek çocuğundan bez bakımı konusunda çekiniyorum nedense. sünnetli olursa daha kolay olur diye düşündüm böyle çoğunuz bi takım sorunlar yaşayınca. bi de ya 2 yaşına kadar yapılmalı ya da 6 yaşından sonra diyorlar sanırım. tabi yanlış biliyo olabilirim erkek çocuğum olmadığı için
tabi devrim böyle konuşmak kolay bana şimdi. oğlum olunca da o kadar küçükken kıyıp yaptıramam herhalde
bakalım canım ya yaz aylarında gelirse yeni modeller daha da iyi olur. hayırlısı olsun artık. şu an için almaktan da tamamen vazgeçtim ben diyebilirim. ay ben de çok kararsız bi insanım ya

doğum günü fotoğraflarınız çok güzel devrimcim.yoğundum hepsine yorum yapamadım ama çok beğendim
tugbacım inşallah sorun çıkmaz hastalık falan. iyi geçer sizin de doğumgününüz. gitmeden önce ara sen bi pastacıyı istersen.

Sultan Kerem e geçmiş olsun.İyiyimiş çok şükür.

Müge sen ne zaman 5 kilo aldın ya,kaç ay zaten hiç kilo almamıştın?Birden mi aldın ?

Altın Çilek hapını ben de dün aklımdan geçirmiştim,alsam mı diye.YKM de 25 e inmiş.Bu ara benim de iştahım açık.Reglim de gecikti,bir kere pembe bişii geldi,rahatlamıştım ama bir daha olmadım.Hamile bile olabilirim yani..

Sevgicim paranın acelesi yok ,ben dün unutmuşum göndermeyi.Beğenmenize de çok sevindim.

Aliyecim demek aynı şeyleri düşünüyormuşuz karşılıklı

Tuğba ben bu sene 1 akşam önceden verdim siparişi,ama geçen sene daha küçük bir yerdi,1 hafta önceden vermiştik.Aslında farketmiyor önceden vermek bence,çünkü o sabah yapıyorlar taze olsun diye.
İnşallah Ecrinin hastalığı ilerlemez de,d.gününüzü yaparsınız keyifle.

Hayırlısı olsun sen de çok uzak değilsin zaten bu fikre ama,
bu aylarda teklememi oluyor ne kaç kişide olmuştu öyle gecikme bence test yaptır
sonra da bir dr git cnm

aynen öyle Sevgi zorunluluk olmadığı sürece..........bazı yerlerde de 3 ten sonra geçiyo.....şu an o kısma (pipi) pek takıntılı değil benim ki.....ilerde başlıycak heralde :))

Allah herkesin gönlüne göre versin......Valla oğlu olan kız......Kızı olan oğlan istiyo haliyle............

Hadi bakalım......Elif merakla bekliyoz................annen de bakıyo ne de olsa .......ne güzel bir büyürler...

kararsızlık konusunu hiç açmayalım.......Tamer çok çekiyo benden bu konuda............ve bi şeyle uğraşırken bazen gereğinden fazla stres yaparım..............o zaman da yeter artık rahat tut kafanı diyo...o terazi ben yengeç.....gerisini siz düşünün.............eskiden önemsemezdim ama şimdi burçların pek etkili olduğunu düşünüyorum............

herkese iyi akşamlar.......yemeği iyi ki fazla yapmışım...........misafir var................artık çıkıyım......zaten modem hala canı isteyince çalışıyo..............

Yengeç bayanları çok evcimen oluyormuş sanırım sende öylesin devrimcim
benim de eşim terazi ben akrep ama o benden daha kararsız,ben daha çabuk karar veririm

Teraziler çok anaç olurlarmış ,evcimen bir de.
Sevgi sen de kinci misindir,akrepler öyle olurmuş.Benim eşim de akrep,kincisayılır,pek unutmaz yapılan birşeyi.İş ve okul konusunda da çok kararsız davranmış.4 tane üniversite bölüm değiştirmiş,en sonunda 4.den mezun olmuş.İşte de şu anki işinde bile kaçıncı bölüm değişikliği.

Ben de birşey yapacağım zaman fikir alıırm,ama en sonunda kendi kararımı uygularımAma sormadan da edemem.

Ay bu Ali Kaptanın tecavüz olayı oldu mu ya,Yüksel Aytuğ da okumuştum ,da bu akdar da olmaz demiştim.İyice abarttılar ,bide Osman da buna şahit olacakmış yazıyordu,o da gördü mü yoksa?

sağolun canlarım inşallah ilerlemez.
elif içim rahatladı valla pasta konusunda.pastalarını sevdiğim 2 3 pastane var onlara sorucam işte yapan hangisiyse sipariş vericem.

ben terazi burcuyum.çoooooook kararsızım fikir almak isterim ama ne alacağım ne yapacağım konusunda değil bunu alsam mı bunu yapsam mı gibi.hiç kin tutmam küslük kavga sevmem.küstüysm kızgınlık geçince barışmak isterim :) amaa ukalaya çok bilmişe dayanamam haddini bildirmek isterim.bildirmezsen matah bişey yapıyorum sanırlar deli olurum

kocacıım da balık...romantik duygusal...haksızda olsa özür diler kendini affettirmek ister.aslında teraziyle balık anlaşamazmış öyle yazıyordu nette.bu görüşü çürütürüz biz kocacıımla

Son düzenleme:
ayyyyy ali ayısı tecavüzmü etmişş biz tam ali eve girerken kalktık ecrin gidelim diye tutturunca
poff bencede bu kadar olmaz yanii...osman görmesin ya iğrenç bi sahne olur ;(

Ben pek barışmayı beceremem ,eşimle barışırım onla küs kalamam da,mesela kaynanamla hala konuşmadım.Bir yanım diyor,ara,sonra birden vazgeçiyorum.İçim de rahat değil.Aslında barışmak kendini hafifletmekmiş aynı zamanda.Kendine iyilik yapıyorsun yani

aynen elif küs kaldığın yakınların üstüne yük gibi.
bir de ben kul hakkından çok korkarım.acaba ben mi hatalıyım ya haksız bensem ya abartıyorsam diye...
barışıncada cidden eskiyi silerim çok kırılmış olsamda.

benim çok yakın bir arkadaşım var.nişanlıyken kayınvalidesini sevemedi anne baba hiç demedi onlara.ama cidden sudan sebeplerle.evlendikten sonra kocasına demiş evime giremezler vs...

hala anne baba demiyor.
... hanım ...bey diyor.
ben kayınpederimi anlattım biraz hala nasıl görüşüyorsun diyor
ama ben yeminlerde etsem yapamam...ne kadar yaşayacağız ki...ileride vicdan azabı olabilir...oğlu ve torununu göstermesem kul hakkı olur.iyi ya da kötü biri ama benim kendi canımdan çok sevdiğim adamın babası.
bana yaptıklarının hakkını helal ederim.rabbim ona ne layık görürse öyle muamele eder.

Son düzenleme:
Haklısın Tuğba.Benim kayınvalidemler TR de olsalardı,Bursa da hatta,o zaman bu kadar sürmezdi,ama biz zaten uzağız,ve telefonla da ne kadar yakın olabilirsin ki.4,5 yıldır evliyim,1 yıl da nişanlılık,5,5 yılda 4 kere yazın gördüm.Sevmiyorum diyemem,hele ki evime girmesinler aslaa.Hatta Mirayın d.günü resimlerinden onlara da çoğalttım,face e Mirayın resimlerini sırf onlar görsünler diye koyuyorum.Telefonda Mirayla konuşmak istiyorlar,eşim bazen konuşturamıyor,ben laf atıyorum falan da Mirayın sesini duysunlar diye.Ama dediğim gibi arada mesafe olunca,bir vesile olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…