yok belli değil sultan sipariş pasta yaptırmamıştık daha önce yeğenime yaptırıyolar ama dediğim gibi ben hiç beğenmiyorum
kısmet değilmiş ama elbet birgün görüşeceğiz bu böyle yarım kalmayacak :)))
bakarsın yazın bursaya geliriz.
ecrinin biraz ateşi var bugün gitmiyoruz ilerlerse yatar bu doğumgünü işi
iyi olsunda gerisi mühim değil ama çok üzüleceğim çokk
geçmişe pek bakamadım
kerem hastaymış geçmiş olsun Sultancım
bende memeden kestim sayılır şükür daha vermiyorum 1 hafta oldu ama oğluşum arada meme meme diyor ama ısrar etmiyor çok şükür
Kayranın dün ağzının koktuğunu hissettim enfeksiyon olsa huzursuz olur heralde ağız kokusu neden olurki ??
karnıyarık ve cacık yapıp geldim.......hamişlerden canı isteyen olursa göndereyim..pek çok oldu......
ya aslında eziyet falan çekmiyo...şu an için gayet iyi....ama bi kısmı yapışık ya.....sıkıntı da kalıp bi daha mı olur demektense olsun artık diyoruz........
yenidoğana acı çekmez diye yapılan sünnet işini şimdi Amerika da da kaldırıyolar...çünkü öyle bi şey yok..muş.........bizim dr..sürekli yurtdışında.....ondan alıyoruz her bilgiyi.........
bi kere daha az acı hissetseler topuk kanı alınırken ortalığı yıkarlar mı.......yani Aliyecim oğlun olursa sıkıca araştırırsın bi daha...........: )
bu arada yeni modeller Ekime kalmadan geliyo arabalarda ........yazın kavuşursun nasipse arabana...........
Müge bu yürüyüşle sen kilo falan almazsın merak etme............2 çocuklu fit anne olacaksın............
Ecrin e geçmiş olsun...........d.gününe kalmaz bişeyi umarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?