evet gerçekten meleklerin komşulukları istanbul daki 20 30 yıl önceki komşuluklar gibi halaay Melek bayılıyorum şu komşuluğunuza yaa,çok güzel Allah bozmasın hiç.Biri bana da yapsaydı kısır da,çağırsaydı hiç fena olmazdı)
Müge Allah korumuş sizi de.düdüklü nasıl patladı ki..
Aliyecim siizn de gönlünüze göre versin Allah,inşallah istediğin arabayı alırsınız.500 TL boşa gitmemiş pek,Selenin kıyafetleri çok güzel hepsiO da güzel taşıyor tabi.
Ben eskileri kaldırırken 1-2 kere giyilip kaldırılanları gördükçe hep, artık almayacağım diyorum,ama mağazalar çok aldatıyor bizi.Bence sadece kızlar için değil,erkekler için de harika şeyler var.Benim gözüm artık onlarda)
hayırlısı olsun bakalım.inşallah gönlünüze göre iştahı açık bi bebiş olur sevgiEvet Elifcim bence de artık erkekler için çok güzel şeyler var mühim olan para)
İnşallah allah sana da miray gibi güzel bir erkek evlat verir, bende de merak başladı
acaba kime benzeyecek diye annem diyor ki tipi benzesin huyu benzemesin)
o kadar bezdirdi artık.....
teşekkürler melekçim. size ben bi ara da ev halini koyayım da pasaklılığımızı da görünbende sevıyoeum komşularımı
evet sevginin dedıgı gibi hersey cok güzel ama cok pahalı onlarda var evet aliyenın cimcimesi cok güzel taşıyor elbiselerini.............
akşam oldu kociş uun bi zamandan beri erkn saatte gelıyor yuppiiiiiiiiiiiiiiii
yi ne mi sultan ya! cok geçmiş olsun. çabuk geçer inşallah. hemen onlara hem bize çok yıpratıcı oluyo bu hastalıklar yaselam biz doktordan geldik hasta oldu boğazlarımız kızarık ve geniz akıntımız var antibiyotik verdi.(
tuğbacım bizim iş yattı yaaeşim dün akşam şimdilik bişey yokk gidersin demişti ama kerem hastalandı
kaldı yine bizim görüşmemiz..
müge Allah korusun bi sadaka falan verin
benim komşuluktan yüzüm hiç gülmedi Allah tan burda tanıdıklarım var da onlara gidiyorum karşı kapı komşumu bile bilmiyorum o kadar yani
havalar açsada bi gemlik yapsak:)
eşim bana da b160 ı gösterdi geçen. tam bakamadım ama benim de uzun zamandır gönlümde tiguan var. ben de bekleyelim diyorum. eşim alalım diyo. bi de vazgeçiyorum. diyorum ev için para toplayalım. karmakarışığız işte.kereme çok geçmiş olsun cnm bnm yaaa kıyamam inş. hemencecik geçer
aliyecim biz bakıyoruz tiguana kesinlikle tavsiye ediyorum biizim şirkete aldık
ve çok kullanışlı içide geniş bagajı flnda öyle
bizde 2012 modelini bekliyoruz daha hoş değişiklikleri bence ve otomatik vitesi çıkıyo
bencede bekleyin cnm ağustosta fln çıkıyo yenisi bak ben bekliyorum bide mercedes B160 var
aklımızda onada bakıyoruz şimdilik bakalım belki başka modellerde olabilir ama en çok tiguan hoşuma gidiyo
sevgicim ben oda yapıcam ama daha sonra ilk 6-7 ay yanımda kalacak zaten sonrada demirle
aynı odada kalamaz gece uyandıkça onuda uyandırır kıyamam oğluşşaaaaa
bnm diğer bi odamda çiftli bi yatağım var ona yanlık alıp cibinlikle pembe bi oda yapabilirim :)
vericem kızlar sadaka aklımda hep
sevgicim o yüzden az resim yüklemiştim eşimde kızdı zaten yükleme dedi
doğum günüsü olanları kutluyorummm iyiki doğmuş kuzucuklarrr
iyi olmuş güle güle kullan canm. iyi olmuş bırakabileceğin biri var artıkyaa çok üzüldüm sultannesi var keremin geçmiş olsun (( çok heveslenmiştiimmm
saçlarımı boyattım kaş bıyık aldırdım yüzüm gözüm açıldı valla :)
ecrine babannesi baktı hiç aramamış beni güzel güzel oynamış ben gelince annemm geldiii diyor.büyümüş benim kızım istediğiniz yere gidin ben bakarım diyor babannesi :)
evet sevgi çalışınca öyle oluyo.biz de hafta içi akşam sinemaya giderdik. şimdi hemen eve gitmek istiyorum. tekrardan da bırakamıyorum tabi. hafta sonu da öyle. onsuz gitmemiz gereken yere bile götürüyoruz kıyamıyoruzGünaydın.....
Ay bir iştahım açılmış bir yiyorum bir yiyorum nolacak durumum bilmem)
İşte bende senin gibi düşünüyorum müge onun için bir beşik alıcam yatak odasına 1 sene sonra da odasını yaparım bende bu sefer bebek karyolası almak istemiyorum dediğin gibi bazalı ya da yavru yataklı bir yatak alırım üzerine de cibinlik tamamdır, beşik bakıyorum ben şimdi bambu....
Kereme geçmiş olsun.
Tuğbacım erkekler öyle valla bizde eminönüne gittiğimizde bıraktık 5 saat kadar valla suçluluk duyduk ikimizde biz çalışıyoruz ya hani çocuğunda hftsonuna ettik gibilerinden saçlarını güle güle kullan cnm
hadi hayırlısı. Allah şifa versin. bir an önce kurtulsun enes kaan da. en güzeli doğduğunda yaptırmak sanırım ya. sıcak bakmıyodum bu konuya. ama şimdi sizden böyle duyunca oğlum olursa yaptırabilirim doğduğundaGünaydın.......
Müge annemlerde tuz çevirip, bi fakiri sevindir derler.............
Sultan çok geçmiş olsun Kerem e...............ısınsa da hava artık bitse şu hastalıklar........
Melekcim ben de aynen Elif gibi pek kullanamıyorum makinayı.....ama senin 1 haftalıkta çıksa sıkıntı oluyosa al tabi ki.....tüysüzüm demişin ya....şöyle 2 dk. alıp bırakman pratik olabilir senin için.......
dün aşıya gitmiştik.....gece buraya yazdım ama bu seferde blg. kapanıp durdu......
Enes Kaan ın pipisi düzelmişti..ama bi tarafı yapışık kalmış.....dr.da.siz bilirsiniz ama yaptırın kurtulsun çocuk dedi....acısı yok.....ama her an bi şey olacak tekrarlıyacak diye sıkıntıdayım.......bi kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyoruz....hava da biraz ısınır.....şimdiden dr. araştırmaya başladım.....ben sünnetçi yapsın istedim....hani şu ist. sünnetçi Kemal Bey....ama babası istemiyor.....işini iyi bilen bir dr. olacak diyor....hayırlısı Allah tan artık......................
ben de hapını aldım bakalım işe yarayacak mı devrim. kuzenim de yaradıSevgi hadi sen hamilesin iştahın açıldı..............ben kilo veriyim derken aldım..........üstüne habire canım bi şey istiyor........şu altın çileğin taze olanını aldım....dün....ama işe yarayacağını da pek sanmıyorum......
iyi almışsın müge maşallah.slm devrimcim benceede yaptırın madem çocuk eziyet çekiyo en fazla 1 hafta zorluğu oluyo
tuğbacım güle güle kullan saçlarını bizim babamızda öyle
burdan gidiyo daha ist.a ayak basıyo tlf diyo demiri tlf a istiyo
dur daha diyorum bismillah sen bi kere ayrılda gör ne demek istediğimi diyo bana
Allah hayırlı teskerler versin eşine
melek bencede git al sonradan pişman olacaksan
bende böyle tereddütte kalınca birisine sorarım o da bana sen bilirsin derse uyuz olurum
sevgi maşallah cnm bnm iştahım pek yerinde değil az yiyorum ama demirin doğumgününden beri
habire yiyorum kalanları çatlicam yakında :) bu ay 1 kilo almayı düşünüyorum
sen toplamda ne kdr aldın ben 5 kilo almışım maşallah banaaaa :))))
yürüyüşe gittik demir arabasında uyudu
hava bugün güzel biraz çıkar dolaşırız hiç değilse yoksa demir kuduruyo
herkese iyi günler
anneler babalar ehehehhehehehheOy yerim ben o Ege' yi Alp Demir' de annemler de öyle evde de ayağa kalkıyor anneler babalar diye bağırıyor)
Bence al cnm hele ki tüysüzsen daha çok işe yarıyor ben bu aralar yapamıyorum ama yazın çok işe yarıyor gerçekten de
devrım cokta sıcaklara kalmayın madem ilerıdede sorun olaılır demiş kestıın hayırlısıylaaaaaGünaydın.......
Sultan çok geçmiş olsun Kerem e...............ısınsa da hava artık bitse şu hastalıklar........
Melekcim ben de aynen Elif gibi pek kullanamıyorum makinayı.....ama senin 1 haftalıkta çıksa sıkıntı oluyosa al tabi ki.....tüysüzüm demişin ya....şöyle 2 dk. alıp bırakman pratik olabilir senin için.......
dün aşıya gitmiştik.....gece buraya yazdım ama bu seferde blg. kapanıp durdu......
Enes Kaan ın pipisi düzelmişti..ama bi tarafı yapışık kalmış.....dr.da.siz bilirsiniz ama yaptırın kurtulsun çocuk dedi....acısı yok.....ama her an bi şey olacak tekrarlıyacak diye sıkıntıdayım.......bi kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyoruz....hava da biraz ısınır.....şimdiden dr. araştırmaya başladım.....ben sünnetçi yapsın istedim....hani şu ist. sünnetçi Kemal Bey....ama babası istemiyor.....işini iyi bilen bir dr. olacak diyor....hayırlısı Allah tan artık......................
bende cayını almak istıyorum bölgesel yaglar gitsinn bakalımSevgi hadi sen hamilesin iştahın açıldı..............ben kilo veriyim derken aldım..........üstüne habire canım bi şey istiyor........şu altın çileğin taze olanını aldım....dün....ama işe yarayacağını da pek sanmıyorum......
tugba saclarını gğle güle kullan temılenmişsin kaş bıyık insan hafıflıyorsevgicim mügecim çok teşekkür edrim.
babalar çok düşkün kuzulara ama bir de kız çocukları ve babaları arasında dehşet bir enerji var ikinizinde kızı olacak ve göreceksiniz baba kız arasında ki o aşkı.
babasına bi cilveler bi nazlar aşkıııııııım diye sesleniyor babasının yanına bile otursam hemen gelip araya giriyor sarılma öpme zaten zinhar olmaz :)))
ben 2 çocuğum olsun ikiside kız olsun isterdim ama artık erkek istiyorum Allahım nasip ederse.erkek çocuklarıda anneye aşık oğlum da bana böyle davransın özeniyorum :)))
kızlar pasta siparişini kaç gün önceden verdiniz? ben bugün adapazarına gideriz yarın sipariş ederim diyordum ama çok yağmur var trafik felçtir şimdi.yarın gitmek istiyorum acaba geç mi kalırım?
ya ama ben ne zaman bişeyi çok istesem illa bişey çıkar kısmet değilmiş.(yaa çok üzüldüm sultannesi var keremin geçmiş olsun (( çok heveslenmiştiimmm
saçlarımı boyattım kaş bıyık aldırdım yüzüm gözüm açıldı valla :)
ecrine babannesi baktı hiç aramamış beni güzel güzel oynamış ben gelince annemm geldiii diyor.büyümüş benim kızım istediğiniz yere gidin ben bakarım diyor babannesi :)
çok geçmeden yaptırın devrim 1 hafta sıkıntısı oluyor çişini yaparken yanıyor falan bez bağlı durdu bizim krem sürdük sargı açıldıktan sonra maşallah hemen topladı şimdiden geçmiş olsun doğum günü fotolarınıza byıldım..Günaydın.......
sevgicim mügecim çok teşekkür edrim.
babalar çok düşkün kuzulara ama bir de kız çocukları ve babaları arasında dehşet bir enerji var ikinizinde kızı olacak ve göreceksiniz baba kız arasında ki o aşkı.
babasına bi cilveler bi nazlar aşkıııııııım diye sesleniyor babasının yanına bile otursam hemen gelip araya giriyor sarılma öpme zaten zinhar olmaz :)))
ben 2 çocuğum olsun ikiside kız olsun isterdim ama artık erkek istiyorum Allahım nasip ederse.erkek çocuklarıda anneye aşık oğlum da bana böyle davransın özeniyorum :)))
kızlar pasta siparişini kaç gün önceden verdiniz? ben bugün adapazarına gideriz yarın sipariş ederim diyordum ama çok yağmur var trafik felçtir şimdi.yarın gitmek istiyorum acaba geç mi kalırım?
hepatit A Mine biz yaptırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?