2009 Nisan Anneleri

Günaydın.....
Ay bir iştahım açılmış bir yiyorum bir yiyorum nolacak durumum bilmem )
İşte bende senin gibi düşünüyorum müge onun için bir beşik alıcam yatak odasına 1 sene sonra da odasını yaparım bende bu sefer bebek karyolası almak istemiyorum dediğin gibi bazalı ya da yavru yataklı bir yatak alırım üzerine de cibinlik tamamdır, beşik bakıyorum ben şimdi bambu....
Kereme geçmiş olsun.
Tuğbacım erkekler öyle valla bizde eminönüne gittiğimizde bıraktık 5 saat kadar valla suçluluk duyduk ikimizde biz çalışıyoruz ya hani çocuğunda hftsonuna ettik gibilerinden saçlarını güle güle kullan cnm

elifcim cok sagol araştırma için 2 kademli tek başlıklı 60 tl
senınverdıgın sitede sanırım 62
ben gidip bugun alayım olmazsa yarıngiderım yarın son gün
ay bende sadece bacaklarım için aynen senın ddıgın gibi
bi anda denıze gıdecek oluyoruz hemen alırım yoksa agdayla alıorum
zatn kılsız tüysüzüm

sultan kereme gecmiş olsun kıyamam havalar hastalık havası bende hastaydım ya bademcikler daha şiş ama halsızımlıgım yok allahtannnn
egeye gecmdi şükürr

yaz gelsin de cıbıl cıbıl dolaşalım hastalıklar olmasın
ege uyandı ben kacar
actı odanın kapısını geldi aglamak falan yok büyüdü yavrularımız yaaaa önceden olsa yatakta başlardı aglamaya koca adam gibi geldi yanıma sesız sesızz yerım ben bunlarıı

biz yatak oynaşmasına gıdelim:9 byeeeeeeeeee

Oy yerim ben o Ege' yi Alp Demir' de annemler de öyle evde de ayağa kalkıyor anneler babalar diye bağırıyor )
Bence al cnm hele ki tüysüzsen daha çok işe yarıyor ben bu aralar yapamıyorum ama yazın çok işe yarıyor gerçekten de

Günaydın.......

Müge annemlerde tuz çevirip, bi fakiri sevindir derler.............

Sultan çok geçmiş olsun Kerem e...............ısınsa da hava artık bitse şu hastalıklar........

Melekcim ben de aynen Elif gibi pek kullanamıyorum makinayı.....ama senin 1 haftalıkta çıksa sıkıntı oluyosa al tabi ki.....tüysüzüm demişin ya....şöyle 2 dk. alıp bırakman pratik olabilir senin için.......

dün aşıya gitmiştik.....gece buraya yazdım ama bu seferde blg. kapanıp durdu......
Enes Kaan ın pipisi düzelmişti..ama bi tarafı yapışık kalmış.....dr.da.siz bilirsiniz ama yaptırın kurtulsun çocuk dedi....acısı yok.....ama her an bi şey olacak tekrarlıyacak diye sıkıntıdayım.......bi kaç ay içinde yaptırmayı düşünüyoruz....hava da biraz ısınır.....şimdiden dr. araştırmaya başladım.....ben sünnetçi yapsın istedim....hani şu ist. sünnetçi Kemal Bey....ama babası istemiyor.....işini iyi bilen bir dr. olacak diyor....hayırlısı Allah tan artık......................

Sevgi hadi sen hamilesin iştahın açıldı..............ben kilo veriyim derken aldım..........üstüne habire canım bi şey istiyor........şu altın çileğin taze olanını aldım....dün....ama işe yarayacağını da pek sanmıyorum......

Yaptır valla DevrimCim yarın birgün enfeksiyon filan olursa daha çok vicdan azabı çekersin
her hastalıkda da büyümeleri yavaşlıyor, havalar dediğin gibi ısınsın güzelce yaptırırsın

gunaydınlar gercı öğlen oldu ama anca
sultan kereme gecmıs olsun canım havalar ısınsada duzelse su cocuklar havalar acınca beklerım ne zaman ıstersenız buyrun gelın
melek bende bra.n var memnunum ama kullanmıyorum sadece tatıle gıderken lazım oluyo bı tek sir ağda daha kolay gelıyo ve azaltıyo
ben kısırı domateslı marullu yapmam bız sanırım sızın su yuğurark dediinizi yapıyoruz az su koyup yuğura yuğura bulguru sisiririz içine kuru soğanı ve salçayı koyar gene yğururuz sonra baharatını ekler taze soğan doğrarız marulun ıcınde servıs ederız
sevgı olur o kadar kımı zaman ıstahlanırsın kımı zaman kesılır verırsınız sonradan canım

slm devrimcim benceede yaptırın madem çocuk eziyet çekiyo en fazla 1 hafta zorluğu oluyo

tuğbacım güle güle kullan saçlarını bizim babamızda öyle
burdan gidiyo daha ist.a ayak basıyo tlf diyo demiri tlf a istiyo
dur daha diyorum bismillah sen bi kere ayrılda gör ne demek istediğimi diyo bana
Allah hayırlı teskerler versin eşine

melek bencede git al sonradan pişman olacaksan
bende böyle tereddütte kalınca birisine sorarım o da bana sen bilirsin derse uyuz olurum

sevgi maşallah cnm bnm iştahım pek yerinde değil az yiyorum ama demirin doğumgününden beri
habire yiyorum kalanları çatlicam yakında :) bu ay 1 kilo almayı düşünüyorum
sen toplamda ne kdr aldın ben 5 kilo almışım maşallah banaaaa :))))

yürüyüşe gittik demir arabasında uyudu
hava bugün güzel biraz çıkar dolaşırız hiç değilse yoksa demir kuduruyo

herkese iyi günler

sevgicim mügecim çok teşekkür edrim.
babalar çok düşkün kuzulara ama bir de kız çocukları ve babaları arasında dehşet bir enerji var ikinizinde kızı olacak ve göreceksiniz baba kız arasında ki o aşkı.
babasına bi cilveler bi nazlar aşkıııııııım diye sesleniyor babasının yanına bile otursam hemen gelip araya giriyor sarılma öpme zaten zinhar olmaz :)))

ben 2 çocuğum olsun ikiside kız olsun isterdim ama artık erkek istiyorum Allahım nasip ederse.erkek çocuklarıda anneye aşık oğlum da bana böyle davransın özeniyorum :)))

kızlar pasta siparişini kaç gün önceden verdiniz? ben bugün adapazarına gideriz yarın sipariş ederim diyordum ama çok yağmur var trafik felçtir şimdi.yarın gitmek istiyorum acaba geç mi kalırım?

evet gerçekten meleklerin komşulukları istanbul daki 20 30 yıl önceki komşuluklar gibi hala
teşekkür ederim elifçim. ben de aynı şeyi miray için düşünüyodum biliyomusun. annesi kendine de kızına da yakıştırmayı çok güzel biliyor
gerçekten öyle.2 defadır zara ya gidiyorum. zor tutuyorum kendimi almamak için. bi de 0-24 ay reyonunu 0-36 yapmışlar farkettiniz mi.

hayırlısı olsun bakalım.inşallah gönlünüze göre iştahı açık bi bebiş olur sevgi
teşekkürler melekçim. size ben bi ara da ev halini koyayım da pasaklılığımızı da görün)
eve erken gelmesi çok güzel. ben akşam yemeği ortamına hasretim valla evde
yi ne mi sultan ya! cok geçmiş olsun. çabuk geçer inşallah. hemen onlara hem bize çok yıpratıcı oluyo bu hastalıklar ya
eşim bana da b160 ı gösterdi geçen. tam bakamadım ama benim de uzun zamandır gönlümde tiguan var. ben de bekleyelim diyorum. eşim alalım diyo. bi de vazgeçiyorum. diyorum ev için para toplayalım. karmakarışığız işte.
evet için baya geniş. bagaj küçük geliyo gözüme. biz çok tatile gidiyoruz ya. doldurup bi görmek lazım
gelir mi agustos ta acaba. bize kesin zaman vermediler. ama 2012 modeller yeni gelir dimi. en geç ekim de gelir herhalde
aman ne çok konuştum. bu günlerde aklımda tek o var çünkü. kusura bakmayın
[ iyi olmuş güle güle kullan canm. iyi olmuş bırakabileceğin biri var artık
evet sevgi çalışınca öyle oluyo.biz de hafta içi akşam sinemaya giderdik. şimdi hemen eve gitmek istiyorum. tekrardan da bırakamıyorum tabi. hafta sonu da öyle. onsuz gitmemiz gereken yere bile götürüyoruz kıyamıyoruz

hadi hayırlısı. Allah şifa versin. bir an önce kurtulsun enes kaan da. en güzeli doğduğunda yaptırmak sanırım ya. sıcak bakmıyodum bu konuya. ama şimdi sizden böyle duyunca oğlum olursa yaptırabilirim doğduğunda
ben de hapını aldım bakalım işe yarayacak mı devrim. kuzenim de yaradı
iyi almışsın müge maşallah.
gezin bakalım. güzel havanın tadını çıkarın.burda hala yağmur var
müge rez. yaptırdık, 28 ağustos 2 eylül arası bodrumdayız yine kısmetse yani bayramda. görüşürüz inşallah yine. minik prenses te gelmiş olucak o zaman inşallah

anneler babalar ehehehhehehehhe

devrım cokta sıcaklara kalmayın madem ilerıdede sorun olaılır demiş kestıın hayırlısıylaaaaa

bende cayını almak istıyorum bölgesel yaglar gitsinn bakalım

tugba saclarını gğle güle kullan temılenmişsin kaş bıyık insan hafıflıyor

2-3 gün önceden siparış versen olur sanırım evet erkek cocuguda anneye aşık resmen eşimde kıskanır bizi bende eşimle yanyana otursam hemen bana atlar egeeeeee

kızlarda ayrı bi cimcimeeeeee

epilasyon aletini sanırım akşam eşimle gıdıp alıcazzzzzz şimdi parka gidicez hava güzelllllll

Oh melekCim gezin valla burada bir yağmur karanlık ve soğuk ki hava :-((
Elifffff faceden de yazdım ama ellerine sağlık çok güzel olmuş çerçeveler banka numarasını atmadın hala
Valla Müge benim durum daha kötü 7 kilo almışım nolacak bilmem :-((
Sünnet için biz gitmiştik ama çocuk cerrahı yapmayın 6 yaşından sonra dedi yapmadık bizde
inş.bizde de bir sorun çıkmaz...

ALp de iki elinin içine alıyor yüzümü anne sen çok güzelsin
yüzümde güneş lekesi varya baba vurmuş yapmış pis baba diye bir kızıyor ki

sağolun kızlar neyseki ateşimiz çıkmadı keyfide yerinde ama hırıl hırıl geniz akıntısı var

ya ama ben ne zaman bişeyi çok istesem illa bişey çıkar kısmet değilmiş.(

çok geçmeden yaptırın devrim 1 hafta sıkıntısı oluyor çişini yaparken yanıyor falan bez bağlı durdu bizim krem sürdük sargı açıldıktan sonra maşallah hemen topladı şimdiden geçmiş olsun doğum günü fotolarınıza byıldım..

telefonla ver cnm yaptıracağın yer belliyse aksilik bu doluyuz sıkışığız falan derler ben 1 hafta önceden vermiştim geçen sene
kerem ilk önceleri babasız duramıyordu babasını görünce benim yüzüme bakmıyordu şimdide bana daha çok düşkün yani eşit dercede de denilebilir ne bensiz ne babasız duruyor illa hep birlikte olcaz

ayyyyyyyyy gördünüzmü izledinizmi dün akşam cemileye tecavüz etti sapık ali iğrenç adam pisliiiik:95:

geçmişe pek bakamadım
kerem hastaymış geçmiş olsun Sultancım
bende memeden kestim sayılır şükür daha vermiyorum 1 hafta oldu ama oğluşum arada meme meme diyor ama ısrar etmiyor çok şükür
Kayranın dün ağzının koktuğunu hissettim enfeksiyon olsa huzursuz olur heralde ağız kokusu neden olurki ??

yok belli değil sultan sipariş pasta yaptırmamıştık daha önce yeğenime yaptırıyolar ama dediğim gibi ben hiç beğenmiyorum
kısmet değilmiş ama elbet birgün görüşeceğiz bu böyle yarım kalmayacak :)))
bakarsın yazın bursaya geliriz.

ecrinin biraz ateşi var bugün gitmiyoruz ilerlerse yatar bu doğumgünü işi
iyi olsunda gerisi mühim değil ama çok üzüleceğim çokk

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım geçen 2 yaş aşısı diye bişey okumuştum doktor bze söylememişti galba özelde yaptırıyoruz ismi ne yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…