ay sevgi öglede günlük güneşlikti şimdi rüzgar fırtınaaaaaaaaaaaa felakett sogukta cıktı tam hastalık hava işte buna denirrrrOh melekCim gezin valla burada bir yağmur karanlık ve soğuk ki hava :-((
Elifffff faceden de yazdım ama ellerine sağlık çok güzel olmuş çerçeveler banka numarasını atmadın hala
Valla Müge benim durum daha kötü 7 kilo almışım nolacak bilmem :-((
Sünnet için biz gitmiştik ama çocuk cerrahı yapmayın 6 yaşından sonra dedi yapmadık bizde
inş.bizde de bir sorun çıkmaz...
1 hafta olduysa tamammmgeçmişe pek bakamadım
kerem hastaymış geçmiş olsun Sultancım
bende memeden kestim sayılır şükür daha vermiyorum 1 hafta oldu ama oğluşum arada meme meme diyor ama ısrar etmiyor çok şükür
Kayranın dün ağzının koktuğunu hissettim enfeksiyon olsa huzursuz olur heralde ağız kokusu neden olurki ??
umarım ateşiilerlemez tugbada gönlüne göre bi dogum günü yaparsınnnnnyok belli değil sultan sipariş pasta yaptırmamıştık daha önce yeğenime yaptırıyolar ama dediğim gibi ben hiç beğenmiyorum
kısmet değilmiş ama elbet birgün görüşeceğiz bu böyle yarım kalmayacak :)))
bakarsın yazın bursaya geliriz.
ecrinin biraz ateşi var bugün gitmiyoruz ilerlerse yatar bu doğumgünü işi
iyi olsunda gerisi mühim değil ama çok üzüleceğim çokk
elif sen kilolu degılsınki ne yapacaksın altın çilek hapını bide hapını alma caını al bende bölgesel yaglarım için almak istıyorum ama cayını hapına güvenememSultan Kerem e geçmiş olsun.İyiyimiş çok şükür.
Müge sen ne zaman 5 kilo aldın ya,kaç ay zaten hiç kilo almamıştın?Birden mi aldın ?
Altın Çilek hapını ben de dün aklımdan geçirmiştim,alsam mı diye.YKM de 25 e inmiş.Bu ara benim de iştahım açık.Reglim de gecikti,bir kere pembe bişii geldi,rahatlamıştım ama bir daha olmadım.Hamile bile olabilirim yani..
Sevgicim paranın acelesi yok ,ben dün unutmuşum göndermeyi.Beğenmenize de çok sevindim.
Ay bu Ali Kaptanın tecavüz olayı oldu mu ya,Yüksel Aytuğ da okumuştum ,da bu akdar da olmaz demiştim.İyice abarttılar ,bide Osman da buna şahit olacakmış yazıyordu,o da gördü mü yoksa?
Kıyamam Ege ya,unutmamış demek ki hala.ben de sordum birkaç kere,istiyor musun diye,yara olmuş dedi.Bir yandan da korktum isteyecek diye.
eşim beni dün kuaföre bırakırken önce ecrinide aldım yanıma kuaförüm çok seviyor ecrini görsün diye.Sıhhatler olsun Demir'e.Saçları baya gür olacak,nasıl güzel uzamışlardı.
Ben de Mirayınkileri kestirmeyi düşünüyorum,üst katlar uzun,ama alttan çıkanlar diptekiler erkek saçı gibi kısa nerdeyse.Acaba iyice kısa mı kestirsem yoksa biraz katlı mı bilmiyorum.Çok şekilsiz uzuyorlar böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?