ya evet bende bugün gördüm o reklamı bu kadar da aptal yerine konmaz yani bir kere sıkıyor sıkktığı yerdeki deterjan ak beyaz oluveriyor sarı bezle bir kere okşayarak geçiyor ve bembeyaz inanaılmaz bi şekildeeşofmanı altıda üstüde beyaz kulak çubuğuyla değil direk üstlerine döktüm valla domestosu :) ama çıkmadıı oxi action yalan yaa
reklam denetleme kurumu ne iş yapar bilmem reklamları bile bariz aldatmaca hele o cilitbang ler sıkıyor silince bembeyaz oluyor sözde bilgisayarla yapıyonuz biraz gerçekçi yapın dimi yok kabak gibi belli.
saol gülşencimtuğba,sultan başınız sağolsun okuyamadım çok genç biri değildir inş.
mügecim kızın oluyomuş cnm tbrk ederimçoook sevindim darısı tüm oğlan annelerine 2.si kız olsun inş.
bizde aynıyız elif bişy oldumu hep babaya söylerız alalım hep babamıza söyleyelim yapsın derizzzz.:)Ay evet,Miray reklamlarda ne görse ben de istiyomm diye tutturuyor.Mesela muz yemez normalde,ama TV de biri yerken görse ister.Sütü bile öyle içmeye başladı
evde olmayan birşey istediğinde ya da o an vermek istemiyorsam,hep ,Babaya söyleyelim alsın diyorum .Artık evde birşey bitse,hemen baba alsın diyor,hatta Telefona gidiyor hemen sayıyor babasına şunu al bunu al diye.
çok özendirici gerçekten reklamlar.
mügeeeeeeeeeeeeeetünaydınlarr
seher herşey muhteşem gözüküyodu cnnm ellerine sağlk
selen kızımızda iyiki doğmuş
gülşencim tşkler cnm darısı başınıza inşallah
devrimcim geçmiş olsun
bizde akşama mangal yapıcaktık ama hava kapadı bende şu actifry de bi köfte denicem bakalım nasıl olcak
herkese iyi pazarlarrrr
slm bayanlar sultanında dediği gibi bugun hava süperdiii dün gece arkadaşlarla toplandık makara sabaha kdar oturduk ecemde saolsun gece 2.30 d uyudu ama sbah geç kalktı bende uykuyu almısım :))sabah çok güzel bir yerde kahvaltı hayvanat bahçesi park avm alışveriş derken akşam olmus dah yenı oturdum ayaklarım zonkluyor vlla ama değerdi he he:))
melek lazer beende düşünuyorum ama burda fiyatlar baya uçuk ya baklım sana ne kadar dıyecekler süper bişiy bence belki bu kış yaptırırım bende belli olmaz ..
çocuklardan bahsetmıssız ecemde ynı bugun ne istediyse aldık ama hepsi atıldı 2 dk içinde bilmıyorum almakta doğrumu ama öyle duygu sömürüsü ypıyorki almamak elde değil:))
Çocuklar felaket zaten, ah aha keşke bizde orada olsaydık evet oranın parkı çok güzel ALpde gitmişti şuna buna bindim diyorduHoşgeldin Sinem.Sahalarda bekliyoruz artık
Biz de güne gittik,ay kafam kazan gibi olmuş.Miray uykusuz olunca çok huysuzlanıyor ya,ama onu uyutmayı beklesem de biryere çıkamam.Zaten kendimiz gezmeye giderken ona göre ayarlıyoruz da,gün ,ev oturması vs.olunca uyumadan çıkıyoruz .Tam uyku saatinde huysuzlanıyor,o saati atlatınca yine normal haline dönüyor.
Evi talan etti bütün çocuklar,biz de kaçarcasına çıktık resmenSitenin çok büyük bir bahçesi var,oranın oyun parkına indik son yarım saat.Dedik,keşke en başta burda olsaydık.Açık havaya hasret çocuklar,daha güzel vakit geçirdiler.
Sevgi siz geçen gelmişsiniz ya,Saygınkente ,ordaydık.
Tuğba T-shirtler de çok güzelmiş.Ben kendim için almam da Miray a alabilirim.'Sultan'yazan da tam Sultan sana göreymiş gerçekten.
Birisi de benim GülşenCimmmmmtuğba,sultan başınız sağolsun okuyamadım çok genç biri değildir inş.
mügecim kızın oluyomuş cnm tbrk ederimçoook sevindim darısı tüm oğlan annelerine 2.si kız olsun inş.
Selen'in yeni yaşı kutlu olsun bizde dün kutladık...herkese iyi geceler
tuğba ve sultan basınız sağolsun allah yattığı yerde dınlendırsın
herkeste var bı takıntı desenıze bızdede sımıt ve köpük yapan kucuk oyuncaktan var cıktıkmı dısarı ılla o sımıt alınıcak hanımıma bıde o oyuncağa ama yapamıyo sonunda dedesı aldı tabanca seklınde :)
sınem hos geldın canım oh ne guzel gezmıssın
bu gun doğum gununmuzu kutladık aıle ıcı oldu ama genede yoruldum
muge cıcılerınız gule gule kullanın
tuğba ecrınde gule gule kullansın
sırvan allah sana kat kat guc versın canım ısın zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?