• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

slm bayanlar biz dünde bugünde gezenlerdeniz :))bugün hayvanat bahçesine gittik ecem çok eğlendi tabi bizde:)))ordanda sevgililer gününe özel fuar açılmıs süper takılar eşyalar vardı çok kalabalık olduğu için ecemle babası dışarda bekledılşer beni ama ben hızımı alamadım yarın bitiyormus yarın sabahtan gideyim diorum ..

eliff geçmiş olsun yazık o yeni evli çiftlere ya neyseki canlarına bişey olmamış ama çok üzücü insanlarda acıma duygusu kalmamış:((inşallah yakalanırlar

ay yazık yaa
Allahlarından bulsunlar elif
tanımasan bile gitseydiniz geçmiş olsuna
gerçekten aynı apartmandakiler birbirini tanımıyor sonra bi olay oluyor kimsenin haberi yok
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın benimde moralim bozuldu az sonra yazıcam

dayımlarla problemlerimiz var konuşmuyoruz
arabamızn tekerleği 2 kere kesilmişti
az önce annemle konuştum babam dayımın oğlunu arabayla uğraşırken görmüş
yine kesmiş yazıklar olsun diyorum
nankörler..
nasıl yapabiliyorlar bu ne kıskançlıktır son model araba da değil ki kıskansınlar
onlar böyle yaptıkça daha çoooook sürünür ay ne doluyum ama yaza yaza bitmez:84::84:

Elif yazık ya gerçekten yeni evlilerin bütün güvencesi gitmiş.Kimbilir nelerini halledeceklerdi o parayla
umarım bulunur hırsızlar.Ama yinede canlarına birşey olmamışya buda yeter.Sonuçta bu hırsızlar hepten gözü karartıp geliyorlar.
Sultan sizin dayı da akrep olmuş akrabaya.Nasıl iş anlamadım zaten yeterince tehlike var dışarda birde akrabadan böyle şeyler gelmesi çok üzücü.

ya bu nasıl birşeydir hayret yani akrabalar bunu yaparsa el ne yapmaz annenin onlardan uzak durması en doğru karar olmuş gerektende sultiş..

Evde yoklar bugün,gidemedik.taşınırlar mı acaba,benim bile korku girdi içime.

Tuğba o fuar için bana on kere msj geldi,demek güzel takılar var ha,ben dandik birşeydir diye düşünmüştüm.Bulursun inş güzel şeyler.

Sultan o ne ya,bu ne fesatlık!sinir oldum okuyunca.Akraba bunu yaparsa el ne yapmaz.

iyi geceler arkadaşlarım.öncelikle elif çok geçmiş olsun yaa ne kötü bişey allah düşmanıma vermesin.yazık yaa genç çiftin geleceğini çaldılar belkide haram olsun hepsi.
sultan canım sinirlenmekte çook haklıdın nasıl dayı bu yaa olmaz olsun böleleri allaha havale et canım başka ne denirki.
bizde öğleden sonra ikea ya gidelim dedik ama girişine bile trafikten ulaşamadık o kadar kalabalıktıki bizde vazgeçtik başka yere gittik .ordan ablama geçtik.şimdide kayranın sol gözü kızardı çapak yapıyo:(( keyifsizde :(( yarına dr a götürücem bakalım geçmezsse .tuğba galiba ecemin de olmuştu geçtimi?
bbende yatmadan bişeyler atıştırıcam yarına allah nasip ederse oruç tutucam kandil için.
şimdiden herkese hayırlı kandiller dilerim.

Sultan oha diyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahından bulsunlar. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

ne yapabilirizki akıl verin ne yapalım biz onlar gibi değiliz
bişey yapmadan önce yine onları düşünüyoruz
olan anneme oluyor 6 kardeşler 6sında da iş yok hiçbiri kardeş gibi olmadı bu zamana kadar menfaatçiler
nankörler fesatlar kardeş böyle mi olur.(annemin psiklojiside çok kötü
ananem dayımlarla yaşıyor o bile sırt çevirdi anneme 2 senedir aralarında hiçbişey olmamasına rağmen ne geliyor ne gidiyor ne arıyor
aynı mahallede oturuyorlar üstelik
annem 55 yaşında olmasına rağmen ben annem ne yaptım die ağlıyor çok üzülüyorum.(insanlar neden bu kadar kötü.((

burcucum kayranın gözü muhtemelen mikrop kapmıştır i sağlık ocağına falan göster derim

iyi geceler arkadaşlar bu saatte ve pazar olmasına rağmen baya kalabalık :))

sultancım evet öyle akrabalar var maalesef..neden böyle oldu anlamıyorum..insanlar artık yabancıyı bırakıp kardeşiyle uğraşıyor..

benimde 6 teyzem var..annemin bi kaçı ile arası bozuktu..ne kadar üzülüyordu canım annem..ama oturduk hep berber ve dedik ki aradaki herşey unutulsun..hakkımızı helal edelim ve barışalım..ve herkesde bunu istiyormuş çok şükür iyiyiz şimdi..ve ben topladım herkesi biraraya..çok şükür no problem..:))

elif yazık o evli çifte çok üzüldüm..zavallılar ne hayalleri vardı kimbilir..

burcu çok geçmiş olsun..

bizde yarın bi arkadaşa doğum gününe gidecez..2 ye girecek küçük hanım ona hediye bakıcam..akşamda mevlüt programı var ona gidecez arkadaşlarla..

ŞİMDİDEN HERKESİN MEVLİD KANDİLİNİ KUTLARIM...İYİ GECELER..:16:

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlarım.öncelikle elif çok geçmiş olsun yaa ne kötü bişey allah düşmanıma vermesin.yazık yaa genç çiftin geleceğini çaldılar belkide haram olsun hepsi.
sultan canım sinirlenmekte çook haklıdın nasıl dayı bu yaa olmaz olsun böleleri allaha havale et canım başka ne denirki.
bizde öğleden sonra ikea ya gidelim dedik ama girişine bile trafikten ulaşamadık o kadar kalabalıktıki bizde vazgeçtik başka yere gittik .ordan ablama geçtik.şimdide kayranın sol gözü kızardı çapak yapıyo:(( keyifsizde :(( yarına dr a götürücem bakalım geçmezsse .tuğba galiba ecemin de olmuştu geçtimi?
bbende yatmadan bişeyler atıştırıcam yarına allah nasip ederse oruç tutucam kandil için.
şimdiden herkese hayırlı kandiller dilerim.

evet cnm geçtidoktor göz için damla verdi krem gibi şimdi ii maşallahh ben sana özelden yazayım

Günaydın kızlar...
geçmiş olsun kayraya hemen geçsin gitsin, iştahıda artsın inş...
Elif de ameliyat olup kurtulsun çok çekti yavrum benim...
Sultan benden de koca bir ohaaaaaaa dayınlara
Tuğbiş güzel güzel takılar bulursun inş.eminim hepsi çok hoş şeylerdir.
KErem de hasta olmaz inş.hafif bir üşütmedir.
aklımda başka da birşey kalmadı.....

günaydınn..
elif geçmiş olsun yaa hele o evli çifte çok üzüldüm..allah başka yerden güldürsün inşallah..bulunsun paraları da..ama evde o kadar altın saklamak da çok tehlikeli..biz düğünün ertesi günü bankaya kasaya koymuştuk hemen..hırsızlar yeni evlileri bile takip ediyolar çünkü altınları vardır diye..
sultancım herkes yazmış zaten...akraba diyoruz ama eller daha yakın oluyo bazen..çekememezlik çok kötü..

burcucum kayra ya da geçmiş olsun..önemsizdir umarım..
biz dün finalimizi yaptık sanırım gezme konusunda..zaten bu hafta çok yorulmuştuk..eşim izmire gidelim dedi..sabah 9 akşam 9..sabah kahvaltıya gittik dışarı,elanın kuzenlerde vardı, tavukları besledi,nasıl toprakla oynadı kapkara oldu..tabi çok eğlendi..temizledim uyudu arabada..sonra 2 alışveriş merkezine gittik her şeyi istedi uçan balon almakla en büyük hatamızı yaptık..uçup kaçacak diye öyle korkuyo ki burnumuzdan geldi :)) arkadaşlarla buluştuk falan.. bugünde yağmurlu..zamanında jübile yaptık sanırım :D

günaydın
ne güzel haftasonu havayı güzel gören gezmiş eğlenmiş.
yeliz elifin ameliyatının öne alınması bence de çok çok iyi olmuş. biran önce kurtulsun yavrucuk.
sultan senin akrabalarda düşman başına ne o öle. töbe töbe.
hırsızlarda umarım yakalanır.
başka ne vardııı unuttumm

Son düzenleme:
selam herkese iyi hafta sonları olur inşallah....3
benim moralimde sinirlerimde çok bozuk 1 saat tir ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan.kayra 3 gündür kusuyo 1 kaşık fazla veriyim hoop midede ne var ne yok dışarda .birde iştahsızlık yememesi her öğün zorla ağzını açtırıyorum yaa bi i kez ama bi kez isteyerek yemezmi biri yaa yıprandım iice inanın bu sorundan yeterki yesin diye gazoz bile veriyorum yemek te zayıf kilo almıyo. herkesin aaa zayıf bu çocuk demesinden sıkıldım yıprandım:((( abur cubur bile yemiyo çikolata bile yese raıyım:((( bütün vitaminleri denedim yok yok yok......
erkek kardesim öyleydii... çok zor ama merak etme kocaman adam oldu şimdi..
ama annem de ağlıyordu.. kardesimde kusuyordu...

elıfcım komsuna uzuldum butun bırıkımı gıtmıs allah canlarına bısey vrmemmıs onemlı olan o tabıde ınsan korkuyo artık
sultancım onlara akraba denmez akbaba denır bızdede var malesef hemde dayı
tuğbacım ınsallah ıstediğin gibi bişeyler bulmussundur fuarda
herkesler gezmelerdeymıs ne guzel bu gun hava burdad bozuk evdeyız
denız elada eğlenmıs ne guzel
herkesın kandılı mubarek olsun duaları kabul oldun ınsallah

günaydınnnn

gerçi öylen oldu ama

elif cok geçmiş olsun cok üzüldüm hele bide yeni evliler
aman sizde bi önlem alın allah korusun
bizim evde alarm var ama böyle duyunca ben de korkuyorum
hırsıza alarm neylesin

sultan allaha havale edin derim
ben artık anlamayanla konusmama kararı aldım
en azından laf anlatcam diye kendimi parçalamıyorummm

hasta bebişlere geçmiş olsun

burcu sende üzme kendini yemez yemez sonra birden acılırrrrrrrr
KANDİLİNİZ MUBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN

ne yapabilirizki akıl verin ne yapalım biz onlar gibi değiliz
bişey yapmadan önce yine onları düşünüyoruz
olan anneme oluyor 6 kardeşler 6sında da iş yok hiçbiri kardeş gibi olmadı bu zamana kadar menfaatçiler
nankörler fesatlar kardeş böyle mi olur.(annemin psiklojiside çok kötü
ananem dayımlarla yaşıyor o bile sırt çevirdi anneme 2 senedir aralarında hiçbişey olmamasına rağmen ne geliyor ne gidiyor ne arıyor
aynı mahallede oturuyorlar üstelik
annem 55 yaşında olmasına rağmen ben annem ne yaptım die ağlıyor çok üzülüyorum.(insanlar neden bu kadar kötü.((

burcucum kayranın gözü muhtemelen mikrop kapmıştır i sağlık ocağına falan göster derim
aahhh aahhh aynı dert bizde de var cnm babamın ist.dan kaçıp buralara yerleşmesinin
bi sebebide dayım ve dedemlerdir
biz mahkemelik olduk
bizim evimizde 16 sene oturdular sonrada tapu annemin üstüne olmasına rağmen ev bizim dediler
sonrada mahkeemeler fln derken 5 sene sonra sonuçlandı
ama ne fayda evi satmak zorunda kaldık hemde yarı fiyatına annemin içi parçalandı
onca sene çalıştı didindi dayımdan 1 kere bile kira almadı sonrada yarı paraya gitti
dedemde hep dayımı tuttu hanı vardı dayımın üstüne yaptı falan filan işte
annem ne üzüldü ne ağladı yaazık gerçekten çok yazık şimdi dayım dedemlere taşındı orda oturuyolar
beni ananem büyyüttü en bakılması zmnı gel diyoruz gelmiyo oğlunu bırakamıyo
bende çok üzülüyorum ama faydası yok cnm
Günaydın kızlar...
geçmiş olsun kayraya hemen geçsin gitsin, iştahıda artsın inş...
Elif de ameliyat olup kurtulsun çok çekti yavrum benim...
Sultan benden de koca bir ohaaaaaaa dayınlara
Tuğbiş güzel güzel takılar bulursun inş.eminim hepsi çok hoş şeylerdir.
KErem de hasta olmaz inş.hafif bir üşütmedir.
aklımda başka da birşey kalmadı.....
gittinmi dr.a haftasonu gördünmü bebişiniii cinsiyetini sordunmuuu

ay çiçek i görünce birden heyecanlanıyorum ya doğurdum diyicek diye :)))

bu arada çiçek senin o 10 haftalıkken cinsiyetini söyleyen test kaldırılmış satılmıyomuş artık
doğuda kürtajlar çoğalmış kız bebekleri gören aldırıyomuş ne feci bi durum

burda hava kaapalı bugün eşim hastaneye gitti öksürüğü hala geçmedi
bakalım bugün için planı neeee:52:

Back
X