• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

herkülll şirvan... popomu kaşıyayım da nazar değmesin....

sana hep imreniyorum şirvan maşallah diyimm degerse benım nazarım degecek kızz :60:

maşallah maşallah sana cnm nazar değmesin inşallah....
ay bende de heyecan var ya yarın cinsiyet öğrenicem ya bir tarafımda diyor ki erkek işte ne bekliyorsun ki :-)):75:

heycanlanmamak mumkunmu sevgi.
allah gonlune gore versin cnm.
kaç haftalık oldun

valla bizimki de kakayla gezer hiiiç de rahatsız olmaz
çok pasaklısın derim ben pasaklı diilim anane pasaklı der :-))

yaww bzmkıde oyle sıcakmı tutuyo ne :9:

size ne anlatıcam:)birkaç gün önce kerem 4 lerde kalktı oturdu parmaklarınla oynadı sonra bizim yatağa geçti ayakucumuzda yattı
yattığını hatırlıyorum hayal meyal ayaklarımıda çektim hatta

bir ara sıcak bastı battaniyeyi aşağı itliyorum die ben keremi aşağya it:))
ıhh ııhh diye ses geliyo ama kafamı toparlayamadım çocuğu aşağı itlediğimi bağırınca anladım hemen kalktımhem komik hem korkunçtu yerler halıfleks Allah tan :)

ayy kıyamam yaa tabi battanıye gıbı yumusacık keremitoyu bbuldun :60:

selam kızlar
duru melek hoşgeldin!!!!!!!!!!!!!
darısı diğer hamişlerin başına
ayy oku oku yoruldum valla ne birikmiş bilgisayara virüs girmişti
kurtulduk çok şükür melisin fotoları kurtarılamayacak diye ödüm kopmuştu kurtarır kurtarmaz yedekledim
en kısa zamanda yaptıracağım

geçmiş olsun sinem fotolar kurtulmus hadı
benımde laptop gıdecek gıbı virus var sanırım uyarı verdı gecen gun, taradık bısı cıkmadı
nasıl yedeklenıo
bende resımler gıder dıye korkuyorum

oo müge bizimkide aynııııııııııııı eh tekme tokat gırışıyor resmen

şimdilerde laptop oyuncagı var

annenin A'sı
babanın B'si

ve 1-2-3-4-5 ögrenıyor ben 1 dıyorum o 2 diyor 5 kadar sayıyor ama bazen 4 unutuyorrrrr

annei ne kadar sevıorsun eliyle 10 yapıyor bazende ellerini sonunu kadar acıyor

eşimi adı feti

babanın adı ne dıyoruz feti diyor agzından o kadar şirin cıkıyorki kelimerle lokum gibi yemek gelıyorrrrrrrr

allhaım dertlerını hastalıklarını göstermesinnnnnnnn

eeeeeeeeeee 2 yaşlarında oluyolar koskocaman oldularrrrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar:

oyy maşallah bilmiş piliç e
erenle oturup a-b-c dıye saymaya başlıoruz ama ben a dedıkçe o b dıo :50:

iyi geceler herkese
biz bu saatlerde yatamıyoruz maalesef
hatta bu saatlerde hepten zıvanadan çıkıyor diyebilirim :S
herkesi öpüyorum

tuğbacım yedekleme harici bi hard disk veya flash bellek varsa ona atabilirsin
cd ye atabilirsin yada bilgisayarın c hard diskinden d ye at
umarım yardımcı olmuştur
ben ekstra bi hard diskim var ona attım ama yinede güvenmiyorum bu teknolojik ürünlere
fotoları toparladım cevahire ilk fırsatta gidip bastıracağım

Günaydın!
Sağol Sinemcim,eşime söyleyeyim ben de,bastıralım.Seninkilerin de kurtulmasına sevindim.
Tuğba,Eren in o hali ne öyle,maşallah.dün seyrettim de,ben bile seyrederken hop etti içim.Sen de cesaretlisin demek ki.Nazar değecek çocuğa,bence kaldır o videoyu:nazar:
Amca da az hınzır değilmiş,demek amcaya mı çekti ne:-)

Miray da kaka yaptıktan sonra hiçbirşey demeden gidiyor çekmeceden bezini getiriyor,istersen değiştirme:-))ama yapmadan söylemiyor tabi.

Perdeleri yıkıyorum bugün,ütü işim var yani bir sürü.Haftaya cumartesi günüm var,temizlik işlerini şimdiden halledeceğim.Haftaiçi de okuldan sonra dişçi işim çıkıyor:-(

Denizcim ela nasıl oldu,inşallah bal iyi gelmiştir.Ateşi de çıkmamıştır kuşumun.

çıkmadı elif dün akşamüstünden beri çok şükür..balgamlı öksürüğü var kustu çok fazla o yüzden.. ama ilaçsız geçiricez inşalh..öksürük geçene kadar yapıcam bakalım balı..
maşalah miraya da ..

Son düzenleme:
herkese iyi haftasonlarıııı
elanın ateşi çıkmamış süper:)
elif geçmiş olsun
dişçiden çok korkarım daha hiç gitmedim ama yavaş yavaş gitmem gerkiyor sanırım benimde diş etlerim acıyor ve diş köklerm sızlıyor

herkese güzel haftasonları olsunnnnnnn
burda hava sagnak yagışlı ve kapkaranlık sabahtan yaptım temızlıkleriiiiiii
yemeklerımde hazırrrrr

ütü falanda yok can sıkıntısı egeyle oynucaz şimdiiiiiii

hava kapkaranlık insanın içi daralıyorrrrrrrr

elif kolay gelsin canım
oh elanında ateşi cıkmamış iyi bari...

Son düzenleme:
Elaya çok sevindim.....
veeeee işte geldim burdayım ......
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye

aha tahminim tutuyor galiba sevginin kız mügenin erkek demiştim :))
hadi gözün aydın canım
Allah sağlık versin kız erkek farketmez

Elaya çok sevindim.....
kızlar dr tam emin olmamakla beraber kıza benziyor dedi çıkıntısı hafif var ama erkekten çok kıza benziyor hftya gel ayrıntılı bakalım dedi, herşey yolundaymış hayırlısı artık 150 gr olmuş fasulye

aaaaaaaaaaa süperrrrrrrr:))))))Allah gönlüne göre versin maşallah

slm kızlar hepimize iyi haftasonları sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok sevindimmmm cnm allah gönlünüze göre verir inşallahhh

elada iyiymıs çok şükür geçmiş olsun cnm tekrardan

ben mirayı yerim zilli şimdiden yüzük istıyorsa yarın eşinden neler isterrr affferin akıllı kızıma:16:

çook saolun kızlar..şimdi halkoyunları yarışması var oraya gidicez 1-2 saatliğine bakalım ela napıcak o kalabalık ve gürültüde..hoşuna gider iye düşünüyorum ya bakalım....
sevgi hayırlısı olsun cnm ama kız diyince bi heyecan yaptım..hep erkek diyodun yaa.. :emir_bebek:

Elaya çok sevindim.....

allah gönlüne göre versın sevgiiiiii

enımde tahmınım kızdıııı
hayırlısı :):):)

deniz orlarda yagmur yokmu buraya sabahtan beri seller yagıyor resmennnnnnn

slm kızlar

öncelikle sevgicim çooooooooookkkkk sevindim inş. kızdır darısı başıma :)
sağlıklı olmasıda bi o kdr sevindirici
Allah gönlüne göre versin
hep sürpriz bebişler gönülde yatan cinsiyet olurmuş :))))

bnmde 2li testimin sonucu haftaya gelecek en korktuğum test sonuçları

melek biz aynı iklimleri yaşıyoruz sanırım
burdada sabahtan bi seller gitti
bende pazara gittim
arkadaşlarla geldim eve eyvah eyvah2 yi almıştım onu izledik
sonra evi süpürdüm toz aldım derken bu saat oldu

Günaydın!
Sağol Sinemcim,eşime söyleyeyim ben de,bastıralım.Seninkilerin de kurtulmasına sevindim.
Tuğba,Eren in o hali ne öyle,maşallah.dün seyrettim de,ben bile seyrederken hop etti içim.Sen de cesaretlisin demek ki.Nazar değecek çocuğa,bence kaldır o videoyu:nazar:
Amca da az hınzır değilmiş,demek amcaya mı çekti ne:-)

Miray da kaka yaptıktan sonra hiçbirşey demeden gidiyor çekmeceden bezini getiriyor,istersen değiştirme:-))ama yapmadan söylemiyor tabi.

Perdeleri yıkıyorum bugün,ütü işim var yani bir sürü.Haftaya cumartesi günüm var,temizlik işlerini şimdiden halledeceğim.Haftaiçi de okuldan sonra dişçi işim çıkıyor:-(

Denizcim ela nasıl oldu,inşallah bal iyi gelmiştir.Ateşi de çıkmamıştır kuşumun.

elifcim o videoyu koydugum gun gordum bende. ben uyurken muzurluk peşindeler baksana:))
kakayıda soylemese bezini değiştirmeme izin verse razıyım
maşallah mıraya yakında atarsınız bezide

Elaya çok sevindim.....

ayy süper ya çok sevindim :64: darısı başımıza
küçük hanım kocaman olmuş bıle maşllahhh

slm kızlar

öncelikle sevgicim çooooooooookkkkk sevindim inş. kızdır darısı başıma :)
sağlıklı olmasıda bi o kdr sevindirici
Allah gönlüne göre versin
hep sürpriz bebişler gönülde yatan cinsiyet olurmuş :))))

bnmde 2li testimin sonucu haftaya gelecek en korktuğum test sonuçları

melek biz aynı iklimleri yaşıyoruz sanırım
burdada sabahtan bi seller gitti
bende pazara gittim
arkadaşlarla geldim eve eyvah eyvah2 yi almıştım onu izledik
sonra evi süpürdüm toz aldım derken bu saat oldu
pazara gıtmışsın o yagmurda :):):) be asla gıdemezdi hiç yagmadıgı dakikalar olmadıııııı

sıkıntıdan patladık egeyle sabahtan beri oyunlar oynadık neler yedik tv karsında saatler gecmedii

kapı önüne bıle cıksak iyi gelıyordu ege bugun kapıdan bile bakmadıı uyumadıda herzamanki gibii
şimdi eşimi aradım nelolur erken gel patlıcaz dedimm

patronunu beklıyormuş gelsin gelıcem dedi işi bıtmış

eyvah eyvah 2 cıkmış mı?
bizde alalım bari

herkese iyi akşamlar

Sultan bence de git çok fazla gecikmeden.Daha önce gelseydin bu kadar zor olmazdı dedi.

Miray ı annemlerle gezmeye yolladık öğlen.Dayımın torunu var,onunla oynuyorlar güzel diye gönderdim,oynasın biraz,çocuk gördüğü yok zaten.
Ben de işlerimi yapıyorum,eşim çay demlemiş,çay molasında buraya da bakayım dedim.

Eyvah Eyvah 2 ye biz tatilde gitmiştik,güzeldi,eğlendik:-)

Sehercim facede eklediğin mamalar çok nefis görünüyor.İyice aştın kendini,ellerine sağlık.Günün falan mı vardı,birçok şey yapmışsın?
Benim de haftaya günüm var,daha menümü belirlemedim:-(

Liman.o Kids de çok güzel puzzle oyuncakalr var,vaktim yok,sipariş vermedim ama yarın bir daha bakacağım.

eşim geldi ne olur dışarı cıkalım patlıcaz dedim yarın gidelim dedı yemek yedik ege uyudu bizde tv izliyoruzzzzzzz
arın öglen egeyi babamlara götürcek eşim
sonrada sinemaya gıdıcez avmde dolaşırız ay ayy oglum gelmicek ama dedelerinide 1 haftadır görmüyor özlemiştirrr

akşamada orda yemekteyızzzzz

regliyim nasıl agrılarım var sobada yanıyor sıcacık heme yatıcam kocişimi yanına byeeeeeeeeeeeeeee

Back
X