2009 Nisan Anneleri

Melek ben de çok beğendim,Ege çok tatlı çıkmış,tam da çerçeveye göre uymuş.
Sultan bizdekilerde hiç yokum ben.Fotoğrafçı inş CD olarak da verir de eklerim.

Bu sabah karşı rüyamda eşim ölmüş gördüm.Tam bizim pastamız ortADA duruyor,eşimin haberi geliyor.Allahım nasıl kötüydü ya,ağlamaktan gözlerim şişmiş.Bir posta da uyandıktan sonra ağladım.Allahım böyle birşeyi yaşatmasın,yazarken bile ağlıyorum
ay bide noldu..Ben tam ağlarken yatakta Mirayın sesi geldi.bize ilk dediği,ben ağlamıyommm,anne ağlıyooo.Yavrum ya,benim sesime uyanmış.Sonradan da taklidimi yapıyor,üüü üüü diye.

hayr olsun elif insan ister istemez etkisinde kalıyor ömür verilmiş derler

bende kesik el gördüm kötü şeyler çıktı korkuyorum zaten yarın için off
herkese iyi pazarlar bu arada

bizde çıktık site içinde basket oynadık parka gittik yorulduk geldik keremito uyuyor yarın zor bir gün olacak

merhaba kızlar,

Şirvan, Müge araba seçimleriniz çok güzel iki çocuklu olunca geniş araç gerekiyor gerçekten.
arkada iki çocuk koltuğu olunca çekirdek aile dışında kimse sığamıyor ne yazıkki.

Elif, Sultan ikinizde düşüncelerle uyudunuz herhalde ondan öyle sıkıntılı şeyler gördünüz.
İyiye yoralım iyi çıksın.

Miray'ın pastası çok zarif görünüyor.Diğer hazırlıklarınızda çok özenli olmuş ne güzel.
Ben niyeyse bu sene pek birşey yapmak istemiyorum.Geçen senenin etkiside olabilir.
Öyle kalabalık nişan gibi olduki ne çocuk birşey anladı nede biz anca hizmet ettik valla
çocuğumla fotoğrafım bile yok.

cok haklısın dilek ya izmetten başka bişey olmuyor keyıf alamıyorsun sohbet demıyorsun

onun için bi kadın tutmak lazım ehehehehehhhe:52::52:

heleki yemekli olursa aman aman benımde gecen sene akşam yemegı vardı pöff

bu see gündüz olucak allahın izniylee

şimle tatıştık ya hava yaz havası herkesler dışarda
kalk artık dedım saat 2 bıyerlere gıdelım egeyi gezdırelım yada babamlara bırakalım orada büyük bi park varda cok eglenıyor orada zaten dedesıne benden fazla düşkün desem yerıdır
bizde gezelim dedim

o yorgunmuş ta hastaymışta saydıda saydı bende agladım sinirlerımı oynattı şimidde egeyı aldı gıttı babamlara ama gelınce kesın yatıcak
şuan gözümle göresım yokkkk

Son düzenleme:
slmlarr
sabahtan beri temizlik hazırlık derken bu saat oldu anca oturdum
bide bağırsaklarım bozulmuş ay çok kötüyüm resmen traktör motoru gibi gırgır çalışıyo:9:
neler yedim yinede fayda etmedi yaa:50:

melekcim saçlarını güle güle kullan

tşkler kızlar inş. ağustostan sonra alırız arabamızı

şirvan o ne yavrum ben hayatta kullanamam o arabayı yada minibüsmü desem :33:

akşama mangal yapıcaz kocişle evi temizledik
o da sağolsun bütün balkon camlarını sildi oh mis gibi oldu
yarında perdeleri indirditicem bide halıları yıkadıkmı tamamdır oh mis gibi
kapıları cifleyip banyo fayanslarınıda sildirtiyimde iş kalmasın hihihiihi
sonrada isyan edip 1 ay gelmez herhalde:60::60:

sinemcim kardeşin için de üzüldüm.ama sınava girecek dimi?Morali bozuk diye mi bu senesi gitti diyorsun,yoksa kalkamayacak kadar mı kötü:-(
bu sene de acayip sınav tedbirleri almışlar.Bozuk para, saat bile olmayacak yanında.Hatta sınavda görevli öğretmenler bile bulundurmayacak bozuk para.Anahtar bile olmayacak.Arabasıyla gidenler araba anahtarlarını nereye sokacaksa!
Allah sınava girecekelrin yardımcısı olsun,emeklerinin karşılığını alsınlar.

yaaa ageçmişi okuyamadım sinemin kardeeşine ne olmuş elif..

Hastaydı bayadır,kusma ateş vs.Kaç dr. a gitmişler,film röntgen falan çekilmiş,en sonunda anlaşılmış ki,zatürre olmuş.:ama geç anlaşıldığı için de tedavisi gecikmiş.sınava da girecek,çocuk hala yatıyormuş:-(

ayyy canım yaa. çok geçmiş olsun
şu sınav sistemi değişmedi gitti.
kaç sene çalış aksi bir durumda tüm emekler boşa...

saat 5 de - 7de ve en son 9 da kalkış yaptık..

devrimcim gezelim canım biraz.. güneşte var.. içim kıpır kıpır valla..

iyi gezmeler sizede...

teşekkürler tatlişkolar
olan oldu sınav berbat geçmiş :((
hakkında hayırlısı böyleymiş ne yapalım
Allah sağlık versinde gerisi gelir Allah ın izniyle.

şirvan siz niye satıyosunuz arabayı ya süper araba

sinemin kardeşine bende çok üzüldüm o kadar çalış didin sınava gireme

haftaya cumartesi pazarda benim sınavlarım var :S

tuğbiş pastaya 120 lira ben olsam vermem çok ya

valla öylede oldu canım 2senelik emeği bugün boşa çıktı :((

canım jeep istiyordum ya hep, oyüzden değiştiriyoruz.
şuan kine sığmıyoruz artık . 2 çoçuk ve 2 araba koltuğu, arabaları falan derken .. olmuyor.
o yüzden geniş bir araç istedik..

2004 Range Rover Model year specifications and details

pazartesi bundan alıyor eşim (kaparo vermiş bakalım - kaskoları çok pahalıymış.. vazgeçmezse tabii)

,, inşallah kullanabilirim.. fazlaca büyük buda...
buda olmazsa kamyonet falan olacaktı herhalde :)))

güle güle kullan Allah kaza bela vermesin canım
istanbul da da büyük araba zor oluyor ama anadolu tarafındasın çok bilmem ama daha rahattır buraya göre

huhuhu sultaann güldürdün beni deliii minibüsü koymuş oraya valla bizide anca o paklar
2 çocuktan sonra serviste yaparız:27::9:

vayyyy şirvanım yakışırrrrr güle güle kullanın
bizdee arabayı değiştiricez
bizde bunu almayı düşünüyoruz eşimin şirketinde var arkası çok geniş ve muhteşem bi araba

2011 VOLKSWAGEN Tiguan 63500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 2921252

bkalım bi bebiş gelsinde çünkü bnm araba çok küçük artık evlendiğimizde almıştı eşim
şimdi bunuda doğum hediyesi olarak alıcak inş.

bizde bugün pazara gittik yarın mangala misafirler gelecek
meleekkk mangal yapıyomusunuzzz :1:

doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim elifcim evet ya bencede biri bu görevi üstlenmeli
yoksa unutuyosun misafirlerle ilgilenmekten

tatlım buda süpermiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sayı arttıkça arabayı genişletmek farz oluyor yani
:)))

hayr olsun elif insan ister istemez etkisinde kalıyor ömür verilmiş derler

bende kesik el gördüm kötü şeyler çıktı korkuyorum zaten yarın için off
herkese iyi pazarlar bu arada

bizde çıktık site içinde basket oynadık parka gittik yorulduk geldik keremito uyuyor yarın zor bir gün olacak

rüyalarınız hayra çıksın kızlar
bende ölüm ömrünü uzatır diye bilirim
kan gördüysen rüya bozulur canım canını sıkma

evet bende kan gördunmu bozulur ruya dıye bılırım sultan
bızde botanık parka gıttık hayvanları görmeye aman ne kalabalık selenın en sevdığı hayvanlar pap pap( yani ördek ) mama (maymun ) oldu basından ayrılmadı
oh muge temızlık bıtmıs ne guzel
uzulme melek benımkıde aynı gezmeyı sevmez ama ben takmam gelıyomusun derım gelmessede kendım gıderım derım bı bakarım cıkıp gelmıs

Sultan nerde olacak sünneti Kerem?Hastanede kalmazsınız herhalde dimi uzun,kalırsanız ziyeretinize gelirim.içini ferah tut sen de,çocuk daha da rahatlayacak.Fazlalıktan kurtulacak:-)Yarın arabanızı süsletin,Ucundan accuk da yazdırın:-))

Sağolun arkadaşalr,içime sindi benim de herşey,güzel geçti,herkes de beğendi.Ama dediğiniz gibi çok yorucu,kim ne yaptı ne yedi ne içti bilmiyorum.
Bir daha parti yapmayacağız diyoruz da,asıl partiler bundan sonra başlıyor.Çocuklar kreşe okula başladı mı parti sayısı da artacak.ama ben de bir daha akrabalarla büyük birşey yapmayı düşünmüyorum.

Biz de köye gittik bugün,halamın kızı genizeti ameliyatı olmuştu.Dünkülerin çoğuyla yine beraberdik,hava da çok güzeldi,çocukalr bahçede köpeklerle tavuklarla oynadılar.Dönüşte yağmur yağmaya başladı ve hala yağıyor.

sultan zor ama içini ferah tutmaya çalış cnm..insan çocuğunu hastaneye sokmak istemiyo ama allah beterinden saklasın siz basit bi olay için gidiyosunuz bunu düşün..kolay olur inşallah kerem hiç zorluk çekmez..

Melek ben de çok beğendim,Ege çok tatlı çıkmış,tam da çerçeveye göre uymuş.
Sultan bizdekilerde hiç yokum ben.Fotoğrafçı inş CD olarak da verir de eklerim.

Bu sabah karşı rüyamda eşim ölmüş gördüm.Tam bizim pastamız ortADA duruyor,eşimin haberi geliyor.Allahım nasıl kötüydü ya,ağlamaktan gözlerim şişmiş.Bir posta da uyandıktan sonra ağladım.Allahım böyle birşeyi yaşatmasın,yazarken bile ağlıyorum
ay bide noldu..Ben tam ağlarken yatakta Mirayın sesi geldi.bize ilk dediği,ben ağlamıyommm,anne ağlıyooo.Yavrum ya,benim sesime uyanmış.Sonradan da taklidimi yapıyor,üüü üüü diye.
hayır olsun diyelimde. iyi olsun.. ama bizdede ölüm haberi tam tersi ömrünü uzutır derler..
tabii aksi halde düşüncesi bile kötü ben babamdan sonra öyle bir düşünceye girmiştim.
çoçuklarım ufak .. ne seneryolar geçmişti aklımdan .. bizden uzak olsun diyelim.tabii genede allahın takdiri...
hayır olsun hayırlara karsı gelsın elıf omur vermıssın esıne canım olyle derler bıze daha da uzun hep birlikte yaslanın ınsallah
bu gun hava guzel gezmeye gıdelım dıyoruz burası yaz gıbıde bursada aynımı elıf
sabah burasıda bayaa güneşliydi. dıları çıktık. meğerse rüzgarda varmış.
bizde annem ve kardeşlerimle şile tarafına gittik.
akşamda bir arkadaşın doğum günü vardı oraya gittik yeni geldik.
burak durmadı bir türlü şimdide sallıyorum uyusunda bende yatım diye..
ama gözler fıldır fıldır bakıyor.
merhaba kızlar,

Şirvan, Müge araba seçimleriniz çok güzel iki çocuklu olunca geniş araç gerekiyor gerçekten.
arkada iki çocuk koltuğu olunca çekirdek aile dışında kimse sığamıyor ne yazıkki.

Elif, Sultan ikinizde düşüncelerle uyudunuz herhalde ondan öyle sıkıntılı şeyler gördünüz.
İyiye yoralım iyi çıksın.

Miray'ın pastası çok zarif görünüyor.Diğer hazırlıklarınızda çok özenli olmuş ne güzel.
Ben niyeyse bu sene pek birşey yapmak istemiyorum.Geçen senenin etkiside olabilir.
Öyle kalabalık nişan gibi olduki ne çocuk birşey anladı nede biz anca hizmet ettik valla
çocuğumla fotoğrafım bile yok.

bizde o düşüncede büyük araba istedik..
bakalım .. hayırlısı ..

bende bu sene şatafatlı bir doğum günü yapmayacağım .
geçen gün 2 gün üstüste dediğin gibi nişan gibiydi..
gerek yok..
bu sene böyle aile arasında olacak.
seneye .. bir yer tutp palyonça getirteceğim...
burakta 1 yaşında yürür inş. o zaman.

slmlarr
sabahtan beri temizlik hazırlık derken bu saat oldu anca oturdum
bide bağırsaklarım bozulmuş ay çok kötüyüm resmen traktör motoru gibi gırgır çalışıyo:9:
neler yedim yinede fayda etmedi yaa:50:

melekcim saçlarını güle güle kullan

tşkler kızlar inş. ağustostan sonra alırız arabamızı

şirvan o ne yavrum ben hayatta kullanamam o arabayı yada minibüsmü desem :33:

akşama mangal yapıcaz kocişle evi temizledik
o da sağolsun bütün balkon camlarını sildi oh mis gibi oldu
yarında perdeleri indirditicem bide halıları yıkadıkmı tamamdır oh mis gibi
kapıları cifleyip banyo fayanslarınıda sildirtiyimde iş kalmasın hihihiihi
sonrada isyan edip 1 ay gelmez herhalde:60::60:

bencede bu kadar iş yaptırırsan gelmez..
iyi gene yapıyor valla. helall olsun..

araba konusunda range rover diyorsan bende nasıl kullanacağımı bilmiyorum .
herkes de kullanamazsın diyor.. eşimde kullanırsın bişey olmaz diyor.
bakalım görecez artıkın ....
olmazsa yazı geçirir.. gezer tozarız rahat rahat .. kışada değiştiririz...
nasılsa alıştık değiştirmeye :)))

teşekkürler tatlişkolar
olan oldu sınav berbat geçmiş :((
hakkında hayırlısı böyleymiş ne yapalım
Allah sağlık versinde gerisi gelir Allah ın izniyle.
hakkında hayırlısı olsun canım ..
sanırım yatış olmayacak inş. gerek kalmaz
valla içim o kadar sıkkınki anlatamam

canım seni çok iyi anlayabiliyrum. 2 oğlan anası olaraktan..
inş. yarın sorunsuz. oparesyon olur.. ve en kısa zamanda toparlanır. iyileşir..
sünnet donlarından aldınmı..
onlar rahat oluyor..
gerçi bizimkiler daha şişi söylemiyor ..ama biraz zor olacak .. yerlerii silmek zorunda kalacaksın.
alırsan 2 tane birden al. biri kiirlenice diğerini giydiirirsin.

Sultannnn yeni okudum bitanem ya kusura bakma inşallah yarın su gibi akıp gider kolayca sünnet olur yakışıklı kuzum tam anlamıyla erkek olur. Sen güzel şeyler düşün Allah kötü şeylerden korusun bitanem hemencecik geçecek pıt diye.

Ben de söylemedim kimseye ama kızımda bir de vajen darlığı varmış nisanda çocuk cerrahı karar verecek operasyon olabilir düşün bi de Melek 2 aylık olacak o zaman ve operasyon geçirebilir. neyse güzel şeyler düşünelim dua edicem size bu akşam.

merhabalar

sultancım yarın bizleri zor bir gün bekliyor.su gibi aksın geçsin inşallah.benimde kürtaj olup olmamasına yarın karar verilecek.
ben kendi kendine düşsün diye bekleyemicem sanırım bir an önce iyileşmek istiyorum kanama ve ağrıdan bıktım

kürtaj bayıltarak mı yapılıyor acaba ben bayıltılmak istiyorum
son günlerde o kadar sıkıntı çektim ki 3 4 günde bir kontrol hep alttan muayene...
çok korkuyorum bayıltmadan yapacak diye :(

Tuğba,Allah yardımcın olsun,inş herşey yolunda gider.Bence bayıltarak yapılıyordur,pek de duymadım kimseden.

slm kızlar bizde dün gece arkadaşlarla eşimin doğum gunu için yemeğe çıktık eğlendık güzel oldu yarında badana yapılacak yatak odasına duvar kağıdı olucak falan filan iyice yoruldum taşı yıka ütüle off

sultişim yarın sabah arıycam yine şimdiden acill şifalar diliyorum

adaşım sanada acill şifalar inşallahh kolay geçer ..

günaydın arkadaslar..

tuğba hayırlısı allahtan.. ama üzüldm..

mirayın doğum günü çok güsel geçmiş..

melek sıkma canını canım...

aliye geçmiş olsun...

sultan bugün insallah su gibi geçer..

çiçek geçmiş olsun nisallah gerek kalmaz..

sinem benim erkek kardesim de doktor mağduru oldu aynı kaderi yasamışAR.. GEÇMİŞ OLSUN..

unuttuğum varsa kusura bakayın..
kesin vardır..

Back
X