2009 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar...
TuğbaCım herşeyin hayırlısı inş.istediğin zaman da güzel bir oğlişin olur..
SultanCım hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin damatlıklarını göstersin..
arabalar kocaman valla bende kullanamam bizde quasqaı istiyoruz ama bakalım kimbilir ne zaman alırız artık bizim araba hepten küçük çünkü...
şimdiden güle güle kullan şirvanCım hayırlısı olsun...
Melek' de üzüldüm ama sanki biryerlerde kendiliğinden düzelebilir diye de okumuştum nasıl anlaşıldı ki çiçek ?? göze geldiniz valla...
MelekCim sen de saçlarını güle güle kullan üzülme oluyor bizde dün çooook fena tartıştık konuşmuyorum şimdi :-((

günaydınlar

çiçekcim inş. hemencecik düzelir melek bebek gerek kalmaz

sultancım iyi haberlerini bekliyoruz ki zaten herşey iyi olacak cnm merak etme

şirvncım kullanırsın cnm ne var onda önceleri biraz zorlanırsın tabi büyük araba ama sonra alışırsın
temizlik konusunda valla ben bişey demiyorum kendi alıyo elimden sen yoruldun otur diyo :9:

tuğbiş eşinin yaşgünü kutlu olsun hep sizinle beraber nice mutlu yaşlara

tuğbacım bnm bildiğim kdrıyla bayıltarak yapıyolar cnm hakkında hayırlısı
bencede düşmesini bekleme çok kanaman olur bu seferde halsz kalırsın

bugün hava güzel gibi yağmurlu diyodu ama iyiyse artık bi dışarı çıkıp dolanmak istiyorum

dün demir çok eğlendi tauklarıda hüpletti maşallah
ama en sonunda koltuktan aşağı uçtu yumuşak bi iniş yaptı kendisi koruyo artık :)
kafaüstü gitti diye korktum yoksa çok soğuk kanlıyımdır
bide eline çay döktü Allahtan çok sıcak değildi hemen hamet.n sürdüm bişeyi yok çok şükür

ElifCim bayıldım bayıldımmmmmm
gözlerim doldu mirayı o haliyle görünce maşallah allah gelinlikli halini de göstersin size...
Çerçevelere de bayıldım renkli oluyor demek ki ben de sana zahmet senin orada yaptırmak istiyorum kutu dediğin gibi olmasın bizde sonuçta erkeğiz :-))

günaydınlar badanacı geldı bende bir bakayım dedimm heryeri yaptırmaya karar verdim olmusken heryer olsun dedık bakalım

sultanı aradım açmadı içeri almıslar eşini aradım beklıyırlar dedi ayy içim bir hoş oldu ya sultana cumartesıde geleyım yanına dedim kaynanası falan gelıcekmıs almazlar bosuna gelme dedi ama aklım hep orda hatta ihsanla konuşurken gözlerim doldu sesi çok kötü gelıyordu hayırlısıyla çıkarlar inşallahhhh

Demire geçmiş olsun MügeCim eşine de maşallah diyeyim...
Biz de dün ALp le showdaki yetenek sizsiniz minikleri izliyorduk onların taklidini koltukta yapınca yan düştü oyuncağın üzerine yanağı biraz morardı allahtan çok ağlamadı dün çok tatlıydı oğlişim bizde tavşanlara ot yedirdik kuğulara ördeklere tavuklarar baktık gıtgıdak mumurtam sıcak diyor tavuklara :-,))
Selin gelmedin mi daha nasıl geçti ????
Ay keşke sultan girmeseydi yeğenim de gelinimiz girdi de bayılarak çıkmıştı kan dan ben baya görmüştüm aslında canları korkudan yanıyor tam bayıltacaklar mıydı ki ??

günaydınnn
selam kızlar

bugün yine doktora gittik.geçen gidişimizde kese 8 haftalık bebeğe göre küçük demişti tabii kalp atışıda duymamıştık.fakat geç gebelik olabilir demişti doktorumuz.

bugüne kadar bekledik.lekelenmem hiç kesilmedi.bende ilaçlarımı almaya devam ettim.

fakat bugün kese büyümesine rağmen içinde bebiş yok.büyük ihtimal kese boş :(

pazartesiye kadar yine bekleyeceğiz.yine görünmezse ya ilacı keseriz kendi düşer ama kanama çekmek istememdersen kürtaj yaparız dedi.

hayırlısı böyleymiş.Rabbim böyle uygun görmüş.

ama beni 2. bebiş fikrine ısındırdı 7 8 kilo verip 2. bebiş çalışmasına başlayacağım :)
hayırlısı olsun inşallah sen de hazır olduğunda sağlıklı bir bebişin olur.

slm kızlar geçmişi okuyamadım
berbat bir gün geçirdim abartısız bütün gün pipi diye ağladı kerem
hastanede 4 tüp kan aldılar 4 kişi zor tuttuk ordakilerle
ben yanlız gittim biri olunca kerem daha çok şımarıyo oto koltuğunda falan durmuyor

akciğer filmi çekildi
işlemler yapıldı kısmetse pazartesi pipi gidiyor içim sıkılıyor ya:(

hastane bahçesinde otururken 10 yaşlarında bir kız vardı onun masasına oturdum
büyümüşte küçülmüştü sanki

kızla konuştuk böbrekleri çalışmıyormuş diyalize giriyormuş
kardeşim var dedi uludağ üniversitesinde o da kulakları duymuyor dedi
halime binlerce kere şükrettim

hastaneden sonra annemlere giittim

keremi parka çıkardım arabayla gittik ordanda bir yere gidecektik
park ederken park halindeki arabaya çarptım arabada hiçbişey yok arka arkaya olduğu için dokundum
başka bir yere park edip arabanın yanına gittim sahibi esnafmış orda bozuldu adam tabi ama arabada hibişey yok
çok mahçup oldum bütün günün stres ve sıkıntısıyla başladım ağlamaya hüngür hüngür ağladım
hala aklıma geliyor çok üzüldüm ya eşime söylemedim ama
bişey demez ama söylemek istemedim off çok yazdım kusura bakmayın ama çok doluydum :((

herşey üst üste gelmiş ağlamam da iyi olmuş biraz açılmışsındır. pazartesi de geçsin keremcik hemencicik iyileşsin. çok da güzel günleriniz olacak kafana takmamaya çalış

çok uzun geçmiş daha tam bakamadım yaa...
bizde çok güzel geçti haftasonu bol bol gezdik analtırım birazdan

çicek umarım operasyona gerek kalmaz.
alpe de çok geçmiş olsun Allah korumuş. Sevgi biran önce düzelirsiniz umarım :(
Sizde bi tatil yapın iyi geliyor :))
şöle kısaca anlatayım.
Benim için en öenmli olay memeden kese operasyonuna başladık perşembe 19:30 dan beri meme uff oldu. yara bandı var gerçi bir kere bakmak istedi uff deyince çok ısrar etmiyor. ama yasemin kadar bende etkilendim. çok zor geldi bıraktırmak. biraz bunalım takılıyor yasoş da. arada hiç yoktan ağlamaya başlıyor. onun için de daha iyi olacak inşallah dayanmam lazım. memelerde şişti ağrıdı biraz :(( bana daha çok sarılıyor hep kucağıma gelmek istiyor. sabahta uzun zamandır ayrılırken ilk defa ağladı ben de ağladım :(
cuma sabah ağvaya gittik çok sakindi kimseler yoktu. dere de deniz bisikletine falan bindik yasoş çok sevdi. parkta oynadı. kumlarda falan oynadı. akşam üstü şileye geçtik. şile daha güzeldi daha kalabalıktı. orda yemek yedik gezdik tozduk. sanki güneyde bir tatil akşamı geçirmiş gibi olduk. ordada kalamdık gece eve döndük. cumartesi eminönü gülhane oarkına gittik. arabasız vapurlar otobüsle çok yorulduk ama eğlendik. pazar sabah parka gittik öğleden sonrada suada da yemeğe gittik. ablamlar ve kardeşimle oda güzel geçti. trafik var diye arabasız gitik. dönüşte yağmur başladı. neyse metrobüse bıraktılarda çok ıslanmadan geldik :)))

gunaydın
cicek ınsallah gerek kalmaz operasyona canım
alpe gecmıs olsun sevgı sızınde aranız duzelır kısa zamanda ınsallah
demırede gecmıs olsun
sultanında inşallah rahat gecmıstır keremıtoda uzmez annesını
sanada kolay gelsın tuğbacım
tuğba allah yardımcın olsun benım bıldığım bayıltıyolar canım
selin guzel gecmıs gununuz ne guzel sevındım canım
aklımda kalanlar bunlar sımdı bı evı temızlıyım bakarım gene

oh SelinCim ne güzel yapmışsınız
eşim de sürekli şile yapalım mı diyor Alp' in biraz burnu akıyor ya cesaret edemedim havalar az daha ısınsın gideriz bebiş olmadan önce gitmiştik kışında ayrı bir güzel oralar...

oh SelinCim ne güzel yapmışsınız
eşim de sürekli şile yapalım mı diyor Alp' in biraz burnu akıyor ya cesaret edemedim havalar az daha ısınsın gideriz bebiş olmadan önce gitmiştik kışında ayrı bir güzel oralar...

havada çok güzeldi. ama genelde çok rüzgarlı oluyo şile. bize iyi zaman denk geldi. ben de uzun süre önce gitmişitim 6 sene falan olmuştu. ozamandan beri çok gelişmiş. gidin mutlaka. yazın da çok kalabalık oluyo çok da ertlemeyin gidişi...

slmlarr
sabahtan beri temizlik hazırlık derken bu saat oldu anca oturdum
bide bağırsaklarım bozulmuş ay çok kötüyüm resmen traktör motoru gibi gırgır çalışıyo:9:
neler yedim yinede fayda etmedi yaa:50:

melekcim saçlarını güle güle kullan

tşkler kızlar inş. ağustostan sonra alırız arabamızı

şirvan o ne yavrum ben hayatta kullanamam o arabayı yada minibüsmü desem :33:

akşama mangal yapıcaz kocişle evi temizledik
o da sağolsun bütün balkon camlarını sildi oh mis gibi oldu
yarında perdeleri indirditicem bide halıları yıkadıkmı tamamdır oh mis gibi
kapıları cifleyip banyo fayanslarınıda sildirtiyimde iş kalmasın hihihiihi
sonrada isyan edip 1 ay gelmez herhalde:60::60:
ohh güle güle pislen haklısınnnn gelmicek adam

günaydınlar badanacı geldı bende bir bakayım dedimm heryeri yaptırmaya karar verdim olmusken heryer olsun dedık bakalım

sultanı aradım açmadı içeri almıslar eşini aradım beklıyırlar dedi ayy içim bir hoş oldu ya sultana cumartesıde geleyım yanına dedim kaynanası falan gelıcekmıs almazlar bosuna gelme dedi ama aklım hep orda hatta ihsanla konuşurken gözlerim doldu sesi çok kötü gelıyordu hayırlısıyla çıkarlar inşallahhhh
ay benide aglatıcaksın ıumarım sorunsuz gecer kıyamam yaa

sanada kolay gelsin ohh temızlık gibisi varmı

bende yaz sonu istıyorum badana bakalım

çiçek bende duymuştum onu yok yok acıyorlar yada krem tarzında sanırım ilaç verıyorlar sorunsuz atlatırsınız umarım

bende üsten bi temızlık yapıyorum persembe egeyı anneme yollayayıp dipden bi temızlık yapıcam

1-2 saatlık işim var snra carsıda işlerım var size iyi sohbetlerrrrrrrrrrr

Günaydın

Sultan Allah mürüvvetini göstersin canım.......Şimdiye bitmiştir heral.......kolayca iyileşir umarım....

minik Meleğe de geçmiş olsun.....

selam

elifçim çok teşekkür ediyorum tarif için. tariften bile anlaşılıyor güzel bir börek olacağı. yapabilirim yani
ayrıca tekrar söyliyim. tam bir konsept doğumgünü olmuş bayıldım herşeye.mirayın hayatı boyunca herşeyi böyle güzel olsun inşallah

şirvan ve müge düşündüğünüz arabalar çok güzel. hayırlı olsun. biz de tiguan düşünüyoduk bir ara çok güzel araba
ama şimdi chevrolet captivaya taktık. bi gün kendimize büyük bi araba alırsak onu alırız kesin. 7 koltuk özelliği var en az 3 çocuk düşündüğümüz için tam bizlik:))
tuğbacım sen yazınca ben de bi tuhaf oldum. sultan için zor bi gün. herşey güzel olucak ama sonra keremito rahat edicek artık
selincim çok güzel bi hafta sonu olmuş çok sevindim valla. en iyisini yaptınız
biz de yazlıktaydık c.tesi akşam gittik. pazar da hava güzeldi selen dışarıdaydı hep, tam çıkarken başladı yağmur. istanbulda çok yağdı dün gece. tam ısınıyo derken yine soğudu hava

kocaman merhaba

cok özledim sizi

arabalar hayırlarla gelsin sirvan, muge ve düşünen herkese insallah

cicek kızcen hemen iyileşsin ins

selin mutlu haftasonları olmus cok sevindim

melek kocacını uyandırmak için yeni yollar bulmalısın sekerim:)))))

hasta bebeiş varsa cok geçmiş olsun

tüm dogum gününü kutlayan ve kutlayacak olan kuzuları öpüyorummm
bu ay biizm ayımız artık
düşünsenize 2 yıl önce heyecanla dogum haberlerini bekliyorduk
hiç unutmam demir eksikliğinden hastanede 3 gün yatmıstım
şirvan aramıstı
ne duygulanmıstımmmm

sultan bir erkek oldu kremsantın
damatlıgını da göstersin ins rabbimmmm

tugba rabbim sanada istediğin zamanda hayırlısıyla bir evlat daha versin canım gecmiş olsun

bu arada
ankaraya
eda ve oguzla beraber gelebiliriz
eda bende gelebilirim dedi günü birlik

tüm ankaralılara duyurulurrr
yada sizleri bekleriz efendimmmmmmm:::)))))

Didem nerelerdeydin cnm özledik seni...
buluşun buluşun ne güzel ankara da dert yanıyordu buluşma yapamıyoruz diye...

Back
X