2009 Nisan Anneleri

hadi deniz gözün aydın ela etek giymiş:)

demirin kaydırağı hayırlı olsun kazasız kaysın inşallah :)

sağol sultancım ama kafayı çaktı şimdi :)
ananesiyle dedesi burda şımarıyo

ya yazarken aklıma geldi he müge şimdi ben yazarım çocuk düşer dedim yazmasammı falan ama düşmüş:(

eheheh yumuşak bi iniş yaptı cnm
ananesi başındaydı merak etme
uyuturken uuyuyakalmışım yine deli dana gibi dönüp durdu

bende öğle arası cevahire gittim debenhamstan elbise aldım yasoşa
doğum günü için çok renkli bişi. çingene gibi olacak ama hoşuma o gitti. dön dön zor beğendim valla. kaç kere karar değiştirdim...
güle güle gıysın ...
yasemin,demir,sevgi herkes güle güle giysin aldıklarını...
esen keşke sende gelseydin..ama geç kalmış sayılmazsın zorla sende şartları gelebilirsin belki cnm..
melek sende gelirken fazla eşya falan getirme bez ıslak mendil vs. bizden kullanırsın taşıma o kadar yol..kıyafet bile olur elanın mavi eşofmanı falan da var :))
sagol cnm benım
yarın bileti almaya gidecegım salı gününe bakalım
şirvanıda ararım yarın kesin gelıyor mu diyeeeeee

temizlik yapanlar da güle güle kirlensin tabi bende :)) bi tek yarına banyo kaldı..ee geze geze temizlik yaparsan böyle uzun sürer :)
elanın da kıyafet işi tamam..cuma ikramları yapıcam..süslerimizde var geçen seneden bol bol bi tek balon alıcam o kadar..cmrtsi öğleden sonra yapıcaz doğum gününü..bu arada etek giydirmeyi başardım çook mutluyum :)))
ayyyy heyecan bastı bak benıde cumada bizim dogum günü

balonlar asıldı bizim eheheheh

iyi akşmlar kızlar

bugün demir pek bi eğlendi
çıktık gezdik mc e gittik patates yedi
ordan bi ark.ın lokantası var oraya gittik enginar aldım hayatımda ilk defa yedim çok güzelmiş
çokda faydalıymış

bide kendime pijama takımı aldım hastane için
bide gecelik tarzı bişey alıcam tamamdır

demir şuanda kaydıraktan enteresan hareketlerle kayıyo başına bişey gelecek ondan korkuyorum
enginara bayılır eşim en sevdigi yemekkkkk afıyet olsun yarasın içindeki minigede
pijamalarınıda iyi günlerde kullan caım
eheheh yumuşak bi iniş yaptı cnm
ananesi başındaydı merak etme
uyuturken uuyuyakalmışım yine deli dana gibi dönüp durdu

ehehhh ege gecen sne ters kayıyordu kafa üstü kayıyordu saki ögretmışız gibi.........
canavar bunlarrrrrr

kızlar ben menüde bi kaç oynama yaptım

peynırlı ıspanaklı börek

haşhaşlı tatlı

mercımek köftesi

pastamız

arpa şehrıye salatası

olurmu acep

bide arpa sehrıye salatasını akşamdan yapsam olurmu dolaba koysam
aba cıkarsam dolaptan nasıl olur acaba

sağol melekcim
cnm menü süper daha ne olsun zaten çokta yenmiyo
arpa şehriye çok yoğurt yiyen bi salata o yüzden kuuruyabilir
çıkarınca kurumuşsa yoğurt eklersin

Melek ben arpa şehriyenin yeşilliklerini akşamdan yıkadım doğradım,kapaklı bir kaba koydum.Ertesi gün de şehriyelerini pişirdim.Yağ girince yeşillikler yumuşar,hoş olmaz.
Müge senin arpa şehriyen nasıl,yoğurt da mı konuluyor,benimkinde yok.Sanırım Melek de benim yaptığım gibi yapacaktı.

Saatler ileri alındıktan sonra çocukların uyku saatlerini naptınız yaa,Miray 22:30 da uyuyordu.ama şimdi uyuyamıyor,11 i geçiyor uyutana kadar.

slm kızlar yorgunluktan kollarım tutmuyor artık ya buraya bile bakamıyorum bugün badana bitti halıları yıkmaya verdım banyo dolapları portmanto içleri bitti çok şükür yarında mutfak dolaplarına giricem haftayada yatak odası gelıyor yatak başına duvar kağıdı yaptırıyorum yarında o gelıcekk offf daha çok iş varr ya birsürü şey attım baya düzenlendi ama umuyorum herkez ıyıdır herkeze bol uykulu geceler

yasemin,demir,sevgi herkes güle güle giysin aldıklarını...
esen keşke sende gelseydin..ama geç kalmış sayılmazsın zorla sende şartları gelebilirsin belki cnm..
melek sende gelirken fazla eşya falan getirme bez ıslak mendil vs. bizden kullanırsın taşıma o kadar yol..kıyafet bile olur elanın mavi eşofmanı falan da var :))
benim bel ağrılarım çok fazla, meriç te duran bir çocuk değil ölürüm yollarda... şimdide 20lik dişim şişti yanağım..çok ağrıyor.. hafta içi dimi 5 nisan da mı toplanacaksınız..
Saatler ileri alındıktan sonra çocukların uyku saatlerini naptınız yaa,Miray 22:30 da uyuyordu.ama şimdi uyuyamıyor,11 i geçiyor uyutana kadar.
bizimkine farketmedi 12 de uyuyordu yine 12 de uyuyor:)
slm kızlar yorgunluktan kollarım tutmuyor artık ya buraya bile bakamıyorum bugün badana bitti halıları yıkmaya verdım banyo dolapları portmanto içleri bitti çok şükür yarında mutfak dolaplarına giricem haftayada yatak odası gelıyor yatak başına duvar kağıdı yaptırıyorum yarında o gelıcekk offf daha çok iş varr ya birsürü şey attım baya düzenlendi ama umuyorum herkez ıyıdır herkeze bol uykulu geceler

ohh tertemiz olmuşş..
benim de yapmam lazım yafff..

günaydınn
melek menü güzel bence..ama arpa şehriye konusunda fikrim yok yapmadım hiç..kızlar yazmışlar zaten gerçi..
bende 2 tatlı 2 tuzlu 2 salata şeklinde düşündüm ya bi değişiklik olmazsa bakalım..
rus salatası
mercimek köftesi
pasta
truff
çocuklara kurabiye
susamlı yuvarlak küçük simirlerden
poğaça
elif ela nında uykusu attı 1 saat ne güzel meriçte oynama olmamış :)) tam erken yatıyo artık rahat ettim dedim saatler alındı :( 10 du 11 olduk yine..sabahları 10-15 dk erken kaldırıcam bakalım kendim kalkabilirsem..gerçi benimki erken kalkma meraklısı kendini güneşe göre ayarladığı için :))
tuğba güle güle kirlen ve kullanın aldıklarınızı cnm.. valla zor bende dolaplardan başladım işe bi sürü şey attım ve verdim ihtiyacı olanlara..her odadadan 2 şer poşet çıktı büyük büyük..ama mutfak öldürdü beni en zoru o..
esen melek salı ya da çarş gelecek o karar verecek artık..şirvan ya da benim için farketmiyo..geçmiş olsun bu arada..

Son düzenleme:
bende sorayım..ben herşeyi bi gün önceden yapıcam pasta süslemesi hariç ama mercimek köftesi kurur di mi onu cmrtsi yapmam lazım???

Son düzenleme:
mercimek köftesi bir gün önceden yaparsın üstünü streçle örtersin buzdolabındaa bişi olmuyo..
geçen yıl meriçin doğum gününde öyle yapmıştık biz.

günaydınlar

elifcim bnm arpa şehriye salatam
arpa şehriyeleri haşlıyorum
havuçları rendeleyip soteliyorum 2sini karıştırıp içine sarımsaklı yoğurt ve mayonez koyuyorum oluyo
ama dediğim gibi çok yoğurt yiyo

elanın menüsüde pek güzelmiş
esenin dediği gibi streçlersen bişey olmuyo bizde bazen öyle yapıyoruz

demirinde uyku saati şaştı 10 da uyurdu 10.30 a doğru uyuyo şimdi öğlen iyi uyuyuoda
sabah kalkışına bağlı gerçi

tuğbiş güle güle pislet evini cnm
bizde şimdi eşimle halıları yıkayacağız
en azından şu ilk kokusu gitse çok sevinicem midemi çopk bulandırıyo

Günaydın

Menüleriniz gayet güzel bayanlar................

Evleri temizleyenler güle güle kirletsin.............

Demir kaydırağını güle güle kullansın.........

Günaydın kızlar....
menüleriniz çoook güzelmiş Deniz senden kopya çektim bir aksilik olmazsa bende yapıcam
Amerikan salatası
pasta
çocuklara kurabiye şekilli şekilli tarifini yazsana deniz sen nasıl yapıyorsun ??
Susamlı küçük simit belki yaparım bunu arkadaşın eşi çok güzel yapıyor sende yazsana tarifini
poğaça
tamamen kopya oldu di mi ?? daha çok var unutmayayım diye şimdiden yazdım kağıda
belki birde müge nin erişte salatasını yapabilirim....

kendim yapıcam esen bi aksilik olmazsa inşallah..
sevgi al tabi cnm yanen menüyü beğendiysen ne güzel :))
susamlı simitler hazır alınacak bi tek çok güzel yapan bi yer var da :))
kurabiyenin tarifini yazayım..ben üzerine nutella sürüp şeker hamurlu ayılar yapıyorum bi de çubuklara takıyorum onu denedim güzel oluyo.
1 paket margarin
1 fincan pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
aldığı kadar un
az şekerli old. için üzerine damla çikolata ya da pudra şekeri koyuluyo normalde..
hafif kızarınca alıyosun..şekillerle de kolay süsleniyo..

GÜNAYDINNNN
yani artık öglen ama::)))

menüler süper gercekten
Allah yardımcınız olsun

tugva sende pek zor işe kalkıstın kolay gelsin
güle güle kirlenin

demirişkonun kaydıragı hayırlı olsun
kız müge ben senin annenle annemi öyle cok benzetiyorum ki
face yaptıgı yorumlar falan
demirelere bayılıyorlar
annem bana üvey anne muamelesi yappar
gözünden esirger demiri
en yakısıklı en süper demirdir
hadi be bastı bacak diyorum kızıyor bana:))))))

Back
X