kızlar anakucağında hangi marka tavsiye edersiniz.onlar aynı zamanda oto koltuğuda mı oluyr.bebiş 2.5 aylıkken otobüs yolculuğu yapıcaz.ana kucağında rahatça yatabilir mi.birde ana kucağı dümdüz yatak gibi oluyor değilmi.
maxi cosi cabriofix derim ben
kızlar doğumdan sonra alt çamaşır olarak nasıl şeyler kullandınız,şuan için doğum şeklim belli değil,sezeryan olursa düşük belliler acıtıyor mu? yüksek bel mi almalıyım? cevaplarsanız sevinirim...
cnm ben pamuklu ve çok düşük olmayan, kalın kenarlı götürmüştüm çok dar olmasa da iyi olur..malum sezeryan olursa sıkmasını ve dikiş yerine denk gelmesini istemezsin :)
bizde travel sistem kraft var hstden çıkarken bence araban da varsa anakucağı derim minicikken zor oluyor anakucağında çok güzel taşınıyor bizde 4-5 aylıkken bıraktık oturmak istemedi aynı zamanda arabayada takılabiliyor.
bence dar sakın olmasın bol olsun çünkü araya streril gazlı bez koyuyorlar baya kalın kanaman geçmesin diye zaten tay tay yürüyorsun çok birşey götürme bence ben çoğu şeyi geri getirdim kullanmadan.
ben 1 beden büyük almıştım
normal doğum gözüküyodu
ama aniden sezeryana dönüştü
acı duymuyosun cnm
zaten hissetmiyosun uzun bi süre sezeryan yerini
Kızlar, taşıma koltuklarından bahsetmişsiniz. Bende pierre cardinnin bir modelini almak istiyorum. Hafif bir taşıma koltuğu olunca onu tercih edeceğim. Kraft ve chiccolar ağır geldi bana.
Ama bir sitede yorumda taşıma koltuklarında yeni doğan bebeği taşımak için destek koymak gerektiği filan yazılmış. Bu doğrumu kızlar? Doğru ise bu nasıl bir destek. Yoksa sadece bazı markalarda mı bu sorun var?
Bu arada şu iç çamaşırı konusunda teşekürler. Hemen gidip, birde şöyle babaanne donu alacağım. İki tane hamile külodu aldım. Gidip şöyle büyük bendenlerden alayım. Large filan iyi olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?