2009 Nisan Kuzuları Bunlar En Tazesinden:)

canım allah analı bablı büyütsün bizde songünlerimizi beklerken neden sezeryandan pişman olduğuu açıklayabilirmisin hem daha karaını verememiş arkadaşlara yardımcı olur

Çünkü ağrı eşiği yüksek bir insana göre bile çok ağrı çektim. 2. günün sabahı ağlayarak uyandım. Tamam ağrı bir şekilde azaltılabilir spinal epidural gibi yöntemler de var ama onların da komplikasyonları oluyor. Spinal veya epidural yaptırıp 8-12 saat ayaklarımın hareketsiz kalmasını istemedim. Genel anestezi tercih ettim. Ağrı seti önerdiler sonrasında
gaz çıkışı problemi olabileceği için istemedim. Ben açıkcası annem ilk çocuğunu yani beni çok zor doğurmuş olduğu için korktum normal doğumdan. Bir de mesleğim gereği doğum görmüş olduğumdan ama kesilip biçilmeye değmez bence. Gerçekten endikasyon varsa yapılması gerekir tabi. Pek çok arkadaşım normal doğum bekleyip son anda bebeğin suyu azaldığı için, iri bebek olduğu için veya başka sorunlar nedeniyle sezaryen olmak zorunda kaldı ben de bunun başıma gelmesini istemedim. Yurt dışında tercih diye birşey yok. Kızkardeşim normal doğum yaptı ama orada bebek ve anne en az 1 hafta hastanede kalıyor tamamen iyileşmeden ve tek başına bebeğe bakabilmeyi beceremeden eve dönemiyor. Yıkamaya kadar uygulamalı eğitim veriliyor anneye.
Neyse lafı fazla uzattım. Siz yine de tercihi hekiminize bırakın.

teşekkür ederim açıklaman için ben en başından beri normal doğum taraftarıyım ama bazı sağlık sorunlarım yüzündende korkuyorum ve doktorumda bana ayrıntılı bir şekilde açıklama yapmıyor bakalım son ana kadar beklemeyi düşünüyoruz.

şirvancım beni listeye eklememişin canım........

6 nisan saat 20:20 de 3750 gr 51 cm olarak doğdu ...sezeryan olduk...eklersen sevinirim canım...

merhaba arkadaşlar
biraz yazmak için geç kaldım.3 nisan doğum tarihimiz.19:15 te sezeryan olduk.2900 gr 50 cm olarak doğdu kızım eklerseniz sevinirim :) bu arada adı begüm...

benim epidralden 3 saat sonra ayaklarım bacaklaım oynuodu memnun kaldım operasyondan zaten toplam doğum dikişle beraber 18 dakikaydı Allah razı olsun doktordan. sadaca eve gelince 2 gün ağrım oldu o kdr.

slm kızlar benım oglusumda 31 martta dunyaya geldı sezeryanla 3.260 gr 50 cm dogdu 39. haftasında dogdu :Allah herkesı hayırla kurtarsın tatmayanlarada tattırsın bu duyguyu inşallah.

bu günki sezeryanlardan haber gelmedi anca 2 3güne düşerler topiğe
cok merak ediyorum bakalım hayırlısıyla alırlar inşallah kucaklarına

Arkadaşım allah analı babalı büyütmenizi nasip etsinn..Çok sevindim senin adına..Oğluşunu benim için öp kokla tamam mı?

amanın şırvan benım bılgıler eksık,tamamlayalım demı,Nısan Ece 11 Nısanda doğdu 12 değıl,3650 gr,52 cmlık bır nısan kızı teyzesı bılgılerımızı tazelersın dımı,öpüyoruz herkesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…