günaydın tüm annelere ve bebişlere
eymenin alttan bir dişi daha çıktı...üstten çıkması gerekmiyormuydufisfisfisbu defa çok huysuzlandı iştahı hiç kalmadı birşeyde yemiyor...
yeşim hepsi aynı bu erkeklerin..sabah bende kahvaltı hazırladm herşey hazır ama sadece çay koyulcak...ben eymenle uğraşıyorum gelmiş bana kahvaltı hazır değil diyor...bende hazırya işte dedim..çayı koymamışsın diyo hey allahım bardağa çay koymaya üşeniyor. g...kaldırda bi zahmet kendin koyuver çayıda dedim...sonra gitmiş koymuş çyını artık
eymenin alttan bir dişi daha çıktı...üstten çıkması gerekmiyormuydufisfisfisbu defa çok huysuzlandı iştahı hiç kalmadı birşeyde yemiyor...
yeşim hepsi aynı bu erkeklerin..sabah bende kahvaltı hazırladm herşey hazır ama sadece çay koyulcak...ben eymenle uğraşıyorum gelmiş bana kahvaltı hazır değil diyor...bende hazırya işte dedim..çayı koymamışsın diyo hey allahım bardağa çay koymaya üşeniyor. g...kaldırda bi zahmet kendin koyuver çayıda dedim...sonra gitmiş koymuş çyını artık
canım arasıra bebısı ona bırak baksın tabı heralde en fazla yarım saat olur ya neyse o zaman anlar bebek bakmanın zorlugunu sana karısmaz belkı ben oyle yapıyom kızımla ılgılenınce oda benden hıcbısı ıstemıyoyürü be yeşim kim tutar seni valla haklısın aynı hataları benimkide bazen yapıyor mirayı emziriyorum semraaa semraaa yavvv ne bağırıyorsun diyorum artık neyse bu erkeklerin kafası basmıyor güzelim sende sinirlenme sakin ol bırak kendi haline :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?