2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yürü be yeşim kim tutar seni valla haklısın aynı hataları benimkide bazen yapıyor mirayı emziriyorum semraaa semraaa yavvv ne bağırıyorsun diyorum artık neyse bu erkeklerin kafası basmıyor güzelim sende sinirlenme sakin ol bırak kendi haline :))

günaydııın...
yeşim güldürdün beni, kurallarına uyar umarım..akşam bizde de yemek konusunda benzer şeyler yaşandı. başı ağrıdıgından canı yemek istemedi ne yicem diye dolandı. ben kurmadım gerçi ama 2 kez sofra topladım :) çocuktan beterler boşver, takma kafana..

eymenle egehan da kıskandırıyolar valla..bu ne muhabbet vereliniortak maaşallah onlara, öptüm gıdışlardan..

Haklisin duygucum ya annesi saniryor dun bide sakayla annem olsa bana bakar
diyor akannehir e git baksin ozaman tutan yok seni dedim, daral getirdi cunku :)
semra seninkide oyle demek hehe :) komigime gidiyor simdide ya biz parmak ucuyla
gezelim evde uyanmasin diye o da bas bas bagirsin, al oklavayi pekmezimi akit demenin
baska yolunu mu bulmaya calisiyorlar anlamadim.

ayca bizimkide oyle aciktim aciktim diye dolaniyor kuruyoruz sofrayi
ayiptir demesi ( bir laf var ben yeni duydum hosuma gitti dile getirmmesemde ) kedinin
.... si kadar yiyor, adam gibi ye karnini doyur dimi?
acik bufemi kuralim sana
neyse
yarin misafirlerim geliyor kizlar ya hicte birsey yapmak istemiyorum
usengecligim tuttu
yarin temizlik yapayim sabahtan diyorum
yemekte
sehriye corba yapacam tavuklu
ispanakli borek
biber ve kabak dolmasi
cacik birde koz biber
yapmayi dusunuyorum. ama hepsi dusunce platformunda hayata nasil gecircem bilmiyorum
bu arada ana yemekte yok ortada
tatli olarakta elmali corekten yaptim az once cayla onu veririm
misafiri cok seviyorumda yemek yapmak zor geliyor -tatlicadiarzu-

uyutmadimi aybuke ?
bir derdi vardir kiyamam ya bizimkide cani yanarsa durmuyor
dun masallah guzel uyudu babasi sabote etsede

Uyutmadı... yatmadan önce muhallebi yaptım ağzında bekleterek, püskürterek oynayarak iki üç kaşık yedi.. Sonra saat başı uyandı emdi. Süt olmayınca doymuyor koyarken yerine tekrar uyanıyor. Saat dörtte uyandı, emdi yattı 15 geçe uyandı emdi yattı buçukta yattı.Yani yarım saat içinde 3 kez uyandık

günaydın tüm annelere ve bebişlere

eymenin alttan bir dişi daha çıktı...üstten çıkması gerekmiyormuydufisfisfisbu defa çok huysuzlandı iştahı hiç kalmadı birşeyde yemiyor...

yeşim hepsi aynı bu erkeklerin..sabah bende kahvaltı hazırladm herşey hazır ama sadece çay koyulcak...ben eymenle uğraşıyorum gelmiş bana kahvaltı hazır değil diyor...bende hazırya işte dedim..çayı koymamışsın diyo hey allahım bardağa çay koymaya üşeniyor. g...kaldırda bi zahmet kendin koyuver çayıda dedim...sonra gitmiş koymuş çyını artık

hoşbulduk cnm...

kızlar saç düzleştirici olarak hangi markayı önerirsiniz aceba:)

:)
hayırlı ossun yeni dişiniz:))
nilin bi üstten çıktı bi de alttan geliolülülülülülü
bu arada kuzum uyanıo,görüşürüssskaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

hayırlı olsun yenı dısınız bızım kız hıc dıs cıkarmadı daha babasına cekerse yandık babası tam 1.5 yasında cıkarmıs ılk dısını hemde ustten

canım arasıra bebısı ona bırak baksın tabı heralde en fazla yarım saat olur ya neyse o zaman anlar bebek bakmanın zorlugunu sana karısmaz belkı ben oyle yapıyom kızımla ılgılenınce oda benden hıcbısı ıstemıyo

hayirli olsun disiniz fazilet

duygunuda dedigi gibi hepiciii ayni bunlarin , Allah sabir versin bize

slm kızlar
bugün konu kocalarmı benimki şükür çok dikkat eder hatta evde ses yapan annesini kardeşinide devamlı uyarır karnı acıktığında kalkar hazırlar yermisin diede sorar.sadece ayaktaysam mutfaktan canı bişi istedidimi ister okadar yemek işinede karışmas çok anlamas yani onun dışında yardımcıdır benim kociş hakkını yiyemem.arada temizliğede yardım eder solsunn.bizde sorun bende acık sinirli bi yapım var benimm.kısıyorum kendiime ama napimm.kocişle ilgili tek kızgınlığım vardır oda aşırı işkolikliği okadar

bende eşimin hakkını yiyemem. her konuda destekler ve yardımını da esirgemez.... o yüzden onu çok seviyorum ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…