2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar annişler ansılsınız
açtım ama ya<amadım çağan yeni uyudu ay bu çocuğun iştahsızlığı beni öldürecek göremicekmiyim ben bir gün ağzunı kendi açıpta yediği günleri ya yarım kase çorbayı bile içmedi yine
bugün muhabet kocalar galiba valla al birine vur ötekine hepsi aynı annemin bir lafı var zaten iyi bişey olsalar koca denmez lale sümbül denirdi onlara babamdan çok çekmiş zamanındada
benimkinin ailesi geliyor bugün pek mutlu bende onlara yemek hazırlıyorum içimden gelmese bile yapıyom işte ay hiç keyfim yok bugün valla işallah çabuk giderler daha geşmeden daral geldi bana

selammm
cok sukur kı doktor gorur gormez kaana bıseyı yokkkk dedıı
titriyor vara yoga dedıgımde hemen aynı seyı doktor yaptı boylemı dıye onun da ıkızlerınden bırınde bu varmıs :)) herkes korkuyor bısyı yok desemde ınanmıyor evdekıler dedı
neyden suphe edılır kı sıze yonlendırıldık dedım epilepsı dedı
eeg ye de hıc gerek gormedı ama ıstersenız cektırın ama gerek yok deyınce yuregıme su serptı

cok mutluyum hepınıze cokk tesekkur ederım
oyy duygulanımmmmm

cok gecmis olsun ozlemci ya cok sevindim canim :)
Allah saglik versin tum bebeklere

bizimkide formunda bu gece 2 saattir salliyorum uyumuyor ama aglamiyorda
birakiyorum yataga basliyor aglamaya
agrisi var desem sallarkende aglamasi lazim uzun sure oldu uyumadi
ne yapabilirim ki uyutmak icin birazda onun istekli olmasi lazim
sacmaliyorum dimi -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun özlem çok şükür birşeyi yokmuş,çocuğa eeg çektirmekde çok zor biz 7 yaşındayken kızıma çektirmiştik gözünü aç gözünü kapa kıpırdama o bil çok zorlanmıştı.

çok sevindim canım..allah evlatlarımızla sınamasın bizleri.

cok saol ınaysacm sana da kolay gelsın bak ıkı taktık vereyım sana

eve geldıklerınde el supurgesını ters cevır ıcıne toplu ıgneler at :))
bır de ayakkabılarının ıcıne tuz azıcık at :)))

oturamasınlar oturduklerı yer batsın rahtsız olsunlar dıye ıgneler tuz ise huzursuz olsunlar tatları kacsın dıye .)))))))

cok fenayım bılıyorum

vay özlem valla neler biliyon kıs öle
bak hele denim bakalım nasıl olcak zemuszemus

hepınıze cok ama cok tesekkur ederım
allahım hıc bı anne kuzusune dert vermesın

ozlem gercek mi onlar ??? :1shok: bence batil inanctir
bide supurgedeki igneler disari cikarsa supururken , caganda yerlerde
geziniyor eline gecerse Allah korusun
ay ben cok ince dusunurumde :)
bence iyi fikir degil , hem gunah kiz

ay kıslar gidimde yemek yapim ay hiç içimden gelmiyor yaa ama açta bırakılmaz şimdi hadi görüşürüz

ilahi yeşim resmen korku fılımı yazdın he :)))))

bana kayınvalıdem ogretmıstı bende ona tamam sen gelınce yaparım demıstım :))))))
severım valıde hanımı hatta annmden daha cok desem yerı olur

slm kızlar

özlem çok geçmiş olsun

hain planlar dönüyor ortalıkta :)) yazık kız yapmayın otursunlar doya doya hee unutmadan sizde kaynana olckasınız :)))

bu arada ayşegülü soranlar
annesine gitti yine bayramda gitmişti kaldı sanırım tatilini yapıp öle döner :)

ay şimdi aklıma ne geldı ben gıdermısın gelınıme boyle yaparmıs amanınnnnnn :)))))))
bı daha ne evıme alırm ne evıne gdıerım valla

slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…