2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim 12 yaşında oğlum var gözümü korkutmayın şimdiden başlamayım kara kara düşünmeye

slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim

bence bir iki ay kullanmazsın baya kullanırsın yani sana bağlı ben cok memnunum iyiki almışım dediğim bi o var birde salıncağımız cok rahat mama yiyoruz orda mama haricide baya oyalanıo yemek yaapabiliorum onun sayyesinde tepsiye koyuyorum oyuncakları baya oyalanıyor

bız aldık canım cok da memnunum neden bır ıkı ay olsun kı 15 kg kadar oturabılıorlamıydı neydı tam hatırlayamadım
sandalyemız olmasa ben bıtmıstım masada yanımzda oluyor hemde normalde mamasını yerkende rahat oluyor benım için

bende alim ozaman kararsiz kalmitim kizimda cok haraketli acaba icinde fazla oturmak istemesse diye

ben almanyadayim önerebileceginiz marka varmi burda chico bide roba var benim bildigim sizce alirken neye dikkat etmem gerek

ben chicco polly çift kılıflı mı ne onu kullanıyorum cokta memnununm hem temizlemesi kolay hemde cocuk rahatsız olmuyor icinde dolgu malzemesi iyi yumuşak yani tavsiye ederim

Yardımmmmmmmmmmm
Kızlar,kızım bütün gece uyumadı burnu tıkalı olduğu için..Serum fizyolojik falan kar etmedi..Nefes alamadığı için ağladı durdu..Sabah 6 da kalktım,7 de yola çıktım okula gitmek için..Peditus veriyorum,yastığını kocaadam yastığıyla değiştirdim..Çok uykum var
Ayyyyyyy,kar etmedi..Rahatsızlığı önceki gece başladı
Tecrübeli arkadaşlarım yardım

ay çok kötü ezgide 2 hafta cektik burun tıkanıklığını sonunda antibiyotiğe başladık hiçbir şey fayda etmedi canım ... bizim dr bebekler için illiodinle serum fizyolojiği eczanede karıştırttı biraz işe yaramıştı. eczaneye sor onlar bilir muhakkak.

slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim

ezgi ek gıdaya geçtiğimizden beri 3 aydır falan orda yiyior çok rahat alıştı artık. sen geç kalmışsın sanki umarım oturmamazlık yapmaz ... çabuk alışır. çok rahat iyiki almışız. bence 2 yaşına kadar kullanılır çocuk oturursa bayagı buyuk çünkü ... chicco benimki tek arkada tekerleği var birde hem önde hem arkada tekerleği olanlar varmış dene hangisi rahatsa onu al. taşımak zor agır cunku

çok geçmiş olsun elvinde hasta burnu çok tıkalı bende bizim yastıklardan koydum öyle yatıo artık..acayip hırlıo ve burnu çok akıyo..boazlarımız iltihaplanmış bizim.antibiyotikle balgam sökücü kullanıyo..bence sende dra git...ihmale gelmez çünkü allah korusun ciğere inebilir..dr bizim filme gerek gördü allaha çok şükür yokmuş ciğerlerinde bişi..

herkese merhabalar..özlem geçmiş olsun sevindim bşi olmamasına..

inci kolay gelsin sana..yemek yapmazsanda olmaz bi iki gün idare etçen artık..

fazilet dişiniz hayırlı olsun

yeşmcim sıkma canını sende bunların alayı aynı...
başka unuttuğum varsa kusuruma bakmayın

Birgün ben Kraft jenny aldım. Valla yemek yaparken, mamasını hazırlarken ona koyuyorum sıkılınca eline tahta kaşık , plastik tabak felan veriyorum oyalanıyor... ışe yarıyor:) benim için en önemli özelliği yükseklik kademesiydi, 5 farklı yükseklik ayarı var. biraz daha büyüyünce bizim masaya yetişebilir:)

eymeni tartırdım geldim...8600 olmuş kıyafetide üzerinde.iki ayda 400 gr almış..az değilmi yaCADIARZU

selamlar herkese yemeklei yaptım çağan efendi aç uyudu yine
balımcım kıyafetleriyelmi 8600 geldi canım yoksa hariçmi hariçse bence gayet güzel kilosu
hasta olanlara geçmiş olsun

bende almadım mama sandalyesı bı ara dusundun sonra vazgectım ama bız arabasını mama sandalyesı olarak kullanıyoruz malum burda havalar ogudu dısarı cıkamıyoruz bende bı guzel yıkadım sımdı onda yıyoruz mamalarımızı ama tabı bıraz alçak kalıyo masaya gore

eymeni tartırdım geldim...8600 olmuş kıyafetide üzerinde.iki ayda 400 gr almış..az değilmi yaCADIARZU

canım benım kızımda 8600 kıyafetlerıyle bı ara bende cokkkkkkkkkk canımı sıktım ama kılo demek saglık demek degıl doktorda normal dedı cok takmıyorum artık

YA KIZLAR kaşık kullanmayı sevmeyen tek bizmiyiz
kerem elimle verirsem yiyor ama kaşıkla verdiklerime pek sıcak yaklaşmıyooo
napsam kiii yaa..çorba içiremiyorum muhallebi yediremiyorummmmm
offffffff çok canım sıkkın

merhaba arkadaşlar.umarım herkes iyidir.kızımın burnu akıyor.havalar birden soğudu.nöbet çizelgesi değişmiş yarın nöbetçiyim yine.kızımdan ayrı 24 saat geçirmek çok zor geliyor,aklım hep bebişimde oluyor.hasta olanlara geçmiş olsun.

yavaş yavaş alışır merak etme... ezgide elimi itiyor kaşığı itiyor vuruyor..... ben onun eline bişeyler veriyorum onlarla oyalanırken kaşığı sokuyorum agzına... kaşığa odaklanmasın yani ... bizim vermediğimiz kalmadı kablolar kremler anahtarlıklar dene hepsini :))

bende öyle kandırarak bir kaç kaşık yedirebiliyorum derya
yoksa hiççç isteyerek almıyo yani
umarım dediğin gibi olur alışır zmanla tşk ederim canım

selamlar herkese yemeklei yaptım çağan efendi aç uyudu yine
balımcım kıyafetleriyelmi 8600 geldi canım yoksa hariçmi hariçse bence gayet güzel kilosu
hasta olanlara geçmiş olsun

kıyafetleriyle beraber 8600.iki ayda 400 gr almış yani.

canım benım kızımda 8600 kıyafetlerıyle bı ara bende cokkkkkkkkkk canımı sıktım ama kılo demek saglık demek degıl doktorda normal dedı cok takmıyorum artık

haklısın ama kilo aldığını görmekte mutlu ediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…