slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim
bence bir iki ay kullanmazsın baya kullanırsın yani sana bağlı ben cok memnunum iyiki almışım dediğim bi o var birde salıncağımız cok rahat mama yiyoruz orda mama haricide baya oyalanıo yemek yaapabiliorum onun sayyesinde tepsiye koyuyorum oyuncakları baya oyalanıyor
Yardımmmmmmmmmmm
Kızlar,kızım bütün gece uyumadı burnu tıkalı olduğu için..Serum fizyolojik falan kar etmedi..Nefes alamadığı için ağladı durdu..Sabah 6 da kalktım,7 de yola çıktım okula gitmek için..Peditus veriyorum,yastığını kocaadam yastığıyla değiştirdim..Çok uykum var
Ayyyyyyy,kar etmedi..Rahatsızlığı önceki gece başladı
Tecrübeli arkadaşlarım yardım
slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim
Yardımmmmmmmmmmm
Kızlar,kızım bütün gece uyumadı burnu tıkalı olduğu için..Serum fizyolojik falan kar etmedi..Nefes alamadığı için ağladı durdu..Sabah 6 da kalktım,7 de yola çıktım okula gitmek için..Peditus veriyorum,yastığını kocaadam yastığıyla değiştirdim..Çok uykum var
Ayyyyyyy,kar etmedi..Rahatsızlığı önceki gece başladı
Tecrübeli arkadaşlarım yardım
eymeni tartırdım geldim...8600 olmuş kıyafetide üzerinde.iki ayda 400 gr almış..az değilmi yaCADIARZU
YA KIZLAR kaşık kullanmayı sevmeyen tek bizmiyiz
kerem elimle verirsem yiyor ama kaşıkla verdiklerime pek sıcak yaklaşmıyooo
napsam kiii yaa..çorba içiremiyorum muhallebi yediremiyorummmmm
offffffff çok canım sıkkın
yavaş yavaş alışır merak etme... ezgide elimi itiyor kaşığı itiyor vuruyor..... ben onun eline bişeyler veriyorum onlarla oyalanırken kaşığı sokuyorum agzına... kaşığa odaklanmasın yani ... bizim vermediğimiz kalmadı kablolar kremler anahtarlıklar dene hepsini :))
selamlar herkese yemeklei yaptım çağan efendi aç uyudu yine
balımcım kıyafetleriyelmi 8600 geldi canım yoksa hariçmi hariçse bence gayet güzel kilosu
hasta olanlara geçmiş olsun
canım benım kızımda 8600 kıyafetlerıyle bı ara bende cokkkkkkkkkk canımı sıktım ama kılo demek saglık demek degıl doktorda normal dedı cok takmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?