2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Marsg,Barcli çok teşekkür ederim
şimdi uyuttum bakalım ne kadar gidecek..Bi de kel alaka ama buhar makinasını çalıştırdım bi çare işte..
Nezle diye çok sallamadım ama sevk aldım yarın için dr a götürcem
Eğitim camiası bu perş cuma için ek ders almıyomuşuz..çok aptalca değil mi

gamze geçmiş olsun canım
zor grip bebişlerde biliyorum
serum fiz. ve yastıkla yatırmaktan başka benimde tavsiyem yok malesef ama bir kaç güne geçer
merak etme bol emzir canım

slm millet nasılsınız

sedaaaaaaa burdayım
yogundum giremedim
gamze gecmiş olsun buhar mk. calıstırmakla iyi etmişsin ıhlamur da ver ahatlatır ben buhar makinesinin içine cok cok az vicks koymustum oda mentollensin diye belki işine yarar bu bilgiler

kurulu saat gibi ayın 10 unda regl olurdum hala olmadım ayın 24 ü bugun akannehirgerginim cok fena
hayatımdaki olumsuzluklar
sigaraya basladım iki yıl aradan sonramafoldumben
görümcem hala yogunbakımda:1ninca:
eşim eve az ugruyo genelde hastanede yani genelde demek yanlıs olur hepkafamçokkarıştı
metin huzursuz diş hala yokkafamçokkarıştı
ööööööööööööööööööööööööööööööööööfffffffffffffffffff:kedi:

ya az önce insan kaynıyodu burası huuuuuuuuuuu millet nereye gittiniz
hatice nbr

monte online görünce geçmişi okumadan yakalayayım seni dedim..
ne var ne yok, iyi misin?
ne haber var?

f.ebrr selam sana da,
nasıl oldu kızın, yiyor mu artık?

selam kızlar ...
bugün dr.kontrolüne gittik 4 diş birden geliyo dedi ayyyy alt dişlerimizde çift çıkmıştı akannehirgelişimimiz iyi çok şükür yalnız çok bağırıyokafamçokkarıştı sesini tanıyomuş birde çok hareketleyiz kilo alımını etkiler dedi kafamçokkarıştısağlıklı olsunda kilo önemli değil sırnaşık şey

gülce oooo ne güzel
nasıl gelinim keyfi yerinde mi hiç pas vermiyosun bana kız tarafı oldugun belli:)

okudum canım..
inşallah hayırlı haberler getirir yeni günler.
metişin dişinin gelmemesi sıkıntı haber değil, sıkma canını..
ablan da düzelecek inşallah..
sen sağlam olmaya çalış..
...
bayrama eşimin memleketne gittik biz, bayramdan önce 3 gün mesaiye kaldım, apar topar hazırlanıp gittik, eksik gedik hazırlanmışım haliyle.. k.validemlerle birlikte döndük, işin tatsız tarafı haberim yoktu geleceklerinden, bekar evi gibiydi ev, darmadağın... deli gibi yorgunken evi toparlamaya çalıştım bir de gece vakti çamaşır yıkadım astım.ertesi gün iş..
eşim hasta, Allahtan başında annesi babası var, nazı bana geçmiyor.
offf yatmak uyumak istiyorum.
abimlerin tüp bebek denemesi yine negatif çıkmış çok üzülüyorum yaaaa.
kopmak istiyorum biraz gerçek dünyadan demiştim arkadaşıma bugün elif şafak'ın aşk kitabını getirmiş. onu okuyasım, kk nın geçmişine bakasım ve facebook u karıştırasım var.
uyku da bastırıyor bir yandan, ev ahalisi dizi izliyor.
herkese iyi geceler.

dagevi boş ver evişini dinlen oğluna bak ....
benimde tüp bebek umutlarını yitirmesinler dayımın kızı 5.denemesinde tuttu şimdi 7 aylık hamile ...:dance:

ooooooo demet bir dokun bin ah işit:)sen de ben gibisin
msn ye girip maillerimi okumam lazım yarın ki yemekleri yapıcam
ask kitabını aldım 10 sayfa okudum okuncak
bu arada bayramın 3. günü elif safak ı gördüm

dagevi boş ver evişini dinlen oğluna bak ....
benimde tüp bebek umutlarını yitirmesinler dayımın kızı 5.denemesinde tuttu şimdi 7 aylık hamile ...:dance:

ay Allah tamamına erdirsin..
hayırlısıyla biz de alsak güzel haber.
Annem hastalığa kalacak..senağlama

aaa
resimlerde çok güzel görünüyor, öyle mi gerçekten?

ela calgel işe yarıyor denedin mi hiç, inşallah daha fazla sürmez kuzunun sıkıntısı.
aycaaa nasıldı mısırda bayram?
balım geçmişi okuyamadım ama gezinirken egeyle eymenin fotolarını gördüm maşallah kocaman olmuşlar..
chef nasıl oldu iştahınız?
nazlıcan seninle tanışmadık sanırım, selamlar sana da..
...
kızlar ya benim verdiğim puanlar görünmüyor, forumda mı bir sıkıntı var, benim bilgisayarda mı?

kızlarr, ne kaynatıyosunuz..
Allah isteyen herkese versin bu yaramaz veletlerden, benim abimlere de versin

selam kızlar hepiniz iyidir umarım.geçmii okuyacak halm yok walla.biz egeciğimle çok fena grip olduk.ben bir parça toparladım kendimi ama oğlum çok keyifsiz.2 gündür doktordayız.çok şükür iyi bir çocuk doktoru bulduk burda.ultrason da aynı çıktı sonucu.doktor oğluma kalori takviyesi olan bir mama başladı kilo alsın diye.birde proten takviyesi aynı toz mama gibi.umarım işe yarar çünkü hala 6600 gram.birde vitamini değiştirip minadexe geçtik.balık yağıda verdi doktor berbat kokuyor çok zor içirdim öğürdü durmadan yavrum.bakalım bunca şey bir sonuç verecekmi.neyse ben gidip yatayım hazır ege uyuyorken dinleneyim gece daha sık uyanır oldu hepinizi öptüm kızlar

iyi akşamlar herkese,selam filiz iyiyim sen nasılsın?hep okuyup çıkıyorum az öncede çıktım eceyi uyuttum
ecenindde burnu tıkalı tam düzeldi derken bayramda bozcaadaya gittik çok rüzgarlıydı hava onun dışında iiyis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…