2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dagevi dentinox sürüyorum ama sızlıyo heralde izin vermiyo sürmeme cimcime zemuszemus
biri mama sandalyesi sormuştu birgül 38 miydi acaba???biz chicho nun almıştık 2 ay oldu 2 kılıflı,kademeli ön ve arka kısmı boyuda ayarlana biliyo çok memnunun yürütecide chicco onunda ayak boyu ayarlanıyo çok memnunum tavsiye ederimvereliniortak

mısırda bayram..
zaten Ramazan ayında her tarafı ışıklandırmış, süslemişlerdi, bayramda da aynı şekil devam..hava çok güzel oldugu için ev gezmesi falan yapmadık. dışarda buluştuk burdaki Türklerle bayramlaştık, gezdik tozduk işte..kuzum da bolbol sosyalleşti :)

geçmiş olsun kızlar, tr de salgın var heralde..birden soğuduysa havalar, mikrop oluşmuştur ısı farkından..bu arada burnu tıkalı olan bebişlerin yastığına "cold mix" damlatmaları iyi gelirmiş. serum fizyolojiği de biliyosunuzdur 1-2 damla değil, 7-8 damla damlatmak gerekiyor..kaynak "k.tugcu" kaydirigubbakcemile3

oo maşallah tribün kalabalık bende damladım çağanı uyutup malum bugün ev kalabalık kaçmanın en güzel yolu kk iyiki var hehe
hasta olan bebelere geçmiş olsun
yatanlara iyi gecler
bir cigara içip gelim balkonda

denizin kıyısında durmuşuz
ayaklarımızı suya salmışız
sen diyorsun ki ' şu ilerideki elli beşinci dalgaya yüzelim birlikte. bak o dalga ne kadar güzel!
' ben de ' hangisi? ' diye soruyorum.
daha sorumu bitirmeden yer değiştirmiş oluyor senin işaret ettiğin dalga
bak artık söylediğin yerde değil
elli beşinci değil de otuzbeşinci olmuş şimdi
giderek yaklaşıyor
yani zaten o bu tarafa geliyor
gelirken de elbet bir şeyler getiriyor yanında
şimdi önünde iki seçenek var
ya atlayacaksın denize, dalgaları filan unutup, sen de bir katre olacaksın onun içinde
ya da kıyıda durup, bekleyeceksin
dalgaların kıyıya vurup, parçalanmasını seyreyleyeceksin
o zaman da onlar birer katre olacak gözlerinin önünde
iki türlü yaşanır hayat eğer bir şeye benzeyecekse
ya kendini yok edeceksin hayatın içinde
ya da hayatı yok edeceksin kendinde. " Elif ŞAFAK

ıyi geceler hanımlar... Evet salgın varmış buralarda. Birde hepatit A imiş... Arkadaşım sakın hastanee götürme kızını sağlam kızını hasta edersin dedi... Herkes hasta yaaa... Bizimkiside keyifsiz.

Neyse ben gideyim aybükeyi uyutayım sonra kendimi:)

iyi geceler...

ohh ne güzel kaynatmışsınız...ayy herkes hasta yaa valla bu ocak bebişlerinden korkulur tam teşkilat bunlar..

filizcim ben senin ablan zannediyordum meğerse görümcenmiş...inş düzelir cnm yaa..gerçkten allah sabır versin..

gülce geçmiş olsun sizede inş en kısa zamanda gelir dişler...ağrı kesici falanda verebilrsin arada..en azından hafifletir acısını..

iyi akşamlar herkese
iştahımız hala yok ama zorla yediriyoruz canım 10 günde 400 gram aldırmayı başardık inşallah böyle devam ederse farkı azaltırız
hasta bebişlere geçmiş olsun bizim burnumuz biraz düzeldi

evet canım biz de çok mutlu olduk inşallah böyle gider de ortalamaya ulaşırız
sen nasılsın elvin nasıl?

merhaba kizlar
sabah beri yeni oturdum valla
micima moturu taktim resmen
Defnenin kahvaltisini verdikten sonra temizlige basladim
sonra yemek borek derken bu saat olmus
kizim da hic uzmedi beni bugun, Sanirim dun kakasini yapamadigi icin huzursuzdu
bende ogle yemeginden once 4 kasik yogurt yedirdim o iyi geldi kaka yapmaya basladi
bugun misafirlerim var hirs yaptim menuyu yapacam diye :) :hulya:
kirmizi mercimek corba
kiymali biber ve kabak dolmasi
taze fasulye ( burada cok zor bulunuyor)
ispanakli, patatesli ve peynirli carsaf boregi
yaptim birde cacik dusunuyorum

bu arada boregin icini sade ispanakli yapacaktim esimde patatesli sever
ama ben onu kizdigim icin yapmak istemedim ama maalesef ic yetmedi
tekrar patates ici hazirldim bu sefer oda yetmedi akannehir son hamura peynir koydum
ins guzel olmustur baya ugrastirdi beni
bu arada Defne uyuyor bende aski memnuyu izliyim bari :)
hepinizi opuyorum

cok guzel cok begendim
bende okuyayim bari kitabini netten bulabilirsem

Demetcim kendini fazla zorlama benim evde darmadagin napayim
cocuklu ev iste yerler o kadar cok sey topluyorumki gun boyu
Defne uzanabildigi herseyle bir iki tur atip sonra yere atiyor :)
abinin bebek isinede cok uzuldum
allah kimseyi aratmasin, cevremde var birkac kisi o sekilde
hep dua ediyorum Allah hepsinin kucagni doldursun diye
tekrar denesinler bak 5. olan varmis

Nazlican insallah duzelir egenin durumu ama o zaten erken dogmustu
suanki durumu onu dusununce kotu degil gibi geldi bana
anne sutu aliyor mu suan ?? ins kisa surede toparanir

hasta olan bebislerede sifa diliyorum

günaydın kızlar
bu ne hamaratlık yeşimcim börekler filan afiyet olsun misafirlerine ve size
ceylin 7 de kalktı bugün şu erken yatma işini hiç sevmedim ben
normalde bugün okulum yok ceylin yüzünden kalktım kalkmışken eşimi de geçirdim
kızıma kahvaltı olarak değişik ne yapayım diye düşünüyorum bakıcıya verirken kahvaltılık kaşık maması peynir büsküvi koyuyorum mecburen
şimdi kendim yedirirken değişik birseyler yapayım diyorum akşam da balık vereceğim kızıma

a.s. günaydınlar.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
bu sabah ece kahvaltısını yememek için ağladı ayy büyüdükçe zorlaşıyo şu yeme derdi zaten tv karşısında kanal değiştirerek yediriyordum.yere bıraktım şimdi biraz oyalansın tekrar denicem..
ayy bide pütür derdi var azcık bişey gelsin hemen öğürüyo nasıl alışcak merak ediyorum daha hiç dişimizde çıkmadı baya bi zaman alcak alışması. bizimkide kaşıkla yemeği sevmiyo elimle verdiğim zaman hemen ağzını açıyo bizim yediklerimizden yemek istiyo sanırım bize özeniyor cokacimcoook

merhaba chef gözün aydın kızın kilo almaya başlamış ne kadar mutlu oluyo insan değilmi emeğinin karşılığını alınca.onlar iyi olsun sağlıklı olsun mutlu olsun tek isteğimiz bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…