Birgülcüm, bende chicconun var.Çok rahatım.Yemek yedirirken oturtuyorum, rahat yiyoruz yemeğimizi.Öyle 1-2 ay kullanılmaz, en az 2-3 yaşına kadar oturabilir içine.Masanın boyuna da uygun, biz yemek yerken onuda sandalyesine oturtuyorum, arada ağzına bir kaç kaşık bir şeyler verebiliyorum .slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim
Faziletçim üzülme bu aylarda az kilo alması normal.Birde maşallah eymen çok hareketli , o yüzden yediklerini de yakıyor.eymeni tartırdım geldim...8600 olmuş kıyafetide üzerinde.iki ayda 400 gr almış..az değilmi yaCADIARZU
selam kızlar..
yeşim senin kızım maşallah duruyo demekki ben 1 tencere yemeği ancak yapabiliyorum temizlik için kadın geliyo ev darmadağın yinede valla bravo sana :hooray:vereliniortak
geçmiş olsunslm hanımlar nasılsınız... Geçmişi okuyayım aybüke uyumuşken. Uyanınca doğruu anne-çocuk sağlığına gideceğiz.. Doğduğundan beri ilk kez burnu akıyor kızımın.. Çok kötü grip oldu, gece hırıltı ve öksürükten uyuyamadı. Şimdide uyandı hapşırıyo yada öksürüyor. Emzirdim geri uyuttum. Anlaşılan uykusu kısa sürecek hemen geçmişi okuyayaım..
ya düzelsin artık kuzum..geçmiş olsun tuğba biz hala düzelmedik bi hafta olacak pazar günü(
opuyorumnanaktan,biz de:))kızlar 9.ayına giren bebişlere nice aylar diliyrm..
merhaba herkese.hasta olan bebeklere geçmiş olsun.burun akıntısı bütün bebeklerde var.bende hasta olucam galiba,kırıklık var,her tarafım ağrıyor.umarım hastalanmamda bebeğimle ilgilenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?