2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım gercekten 1 kase birseyi yedirince en mutlu insan oluyorsun
ben zorla yedirdim şimdi kahvaltısını cep telefononun müziği ile
inşallah ece de yer biraz sonra

bende yedirdim bi kase ama baya uğraştım baby tv ve baby firstte sevdiği karakterler var onları izlerken yiyo yoksa savaşıyo kaşıkla

merhaba:))
okuyayım dedim ama gücüm yok valla,çok kötü hasatayım(
umarım herkes iidir,öpüorumopuyorumnanaktan

valla bende zorla yedırenlerdenım yemeyen cocuk cok zor gercektenonceden 1 kaseyı bıtırıdı ama yaklasık 3 aydır yarım kaseyı bıle zorlayarak yedırıyorum o yemeyınce ınsan gercekten cok uzuluyor bu rada balık yagını bende kullanıyorum 1 aydır felan ıcırıken bazen kıyafetıne dokuluyor yıkadımda bıle cıkmıyor kokusu iğrenç kokuyo ama ilginçki bizim kız tadını sevıyo

slm arkadaslar
siz bebeklerinize yemek sandalyesi aldinizmi ben almak istiyorum sizce alsammi bir iki aymi kullanabilirim acaba fikrinizi paylasirsaniz sevinirim
Birgülcüm, bende chicconun var.Çok rahatım.Yemek yedirirken oturtuyorum, rahat yiyoruz yemeğimizi.Öyle 1-2 ay kullanılmaz, en az 2-3 yaşına kadar oturabilir içine.Masanın boyuna da uygun, biz yemek yerken onuda sandalyesine oturtuyorum, arada ağzına bir kaç kaşık bir şeyler verebiliyorum .

eymeni tartırdım geldim...8600 olmuş kıyafetide üzerinde.iki ayda 400 gr almış..az değilmi yaCADIARZU
Faziletçim üzülme bu aylarda az kilo alması normal.Birde maşallah eymen çok hareketli , o yüzden yediklerini de yakıyor.
Nasılsınız, nasıl geçti kız kumu gezmesi_?:)))))

Merhaba kızlar hepinize.Son zamanlarda giremiyorum, daha doğrusu giriyorum ama sayfalara bakamadan bir şey çıkıyor kalkıyorum, arkasından da egenin huysuzluğu, hiç bir şey yapamıyorum.
Şimdilik tekrar çıkıyorum uyandı mızıldıyor.Onu alıp geleyim.

selam kızlar..
yeşim senin kızım maşallah duruyo demekki ben 1 tencere yemeği ancak yapabiliyorum temizlik için kadın geliyo ev darmadağın yinede valla bravo sana :hooray:vereliniortak

dün eşim kızıma fisher price ın sayı sayan kaplumbağasını almış müzik çalıyo tekerlekli kızım bayıldı ay şükür bi oyuncağın yüzüne baktı :dance:tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

selam kızlar..
yeşim senin kızım maşallah duruyo demekki ben 1 tencere yemeği ancak yapabiliyorum temizlik için kadın geliyo ev darmadağın yinede valla bravo sana :hooray:vereliniortak

masallah defneye o durmasa bende yapamam
o uyuyor uyumasada benimle yurutecinde yanimda oluyor
onunlada konusmaya calsisarak yapiyorum
normal uslu benim kizim teyzesi dis yuzunden arada yaramaz oluyor

ahucum dün gece hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakma elvin hasta düzelmedi daha onun haricine iiz çk şükür..siz nasılsınız??

herkese ii günler

slm hanımlar nasılsınız... Geçmişi okuyayım aybüke uyumuşken. Uyanınca doğruu anne-çocuk sağlığına gideceğiz.. Doğduğundan beri ilk kez burnu akıyor kızımın.. Çok kötü grip oldu, gece hırıltı ve öksürükten uyuyamadı. Şimdide uyandı hapşırıyo yada öksürüyor. Emzirdim geri uyuttum. Anlaşılan uykusu kısa sürecek hemen geçmişi okuyayaım..

merhaba herkese.hasta olan bebeklere geçmiş olsun.burun akıntısı bütün bebeklerde var.bende hasta olucam galiba,kırıklık var,her tarafım ağrıyor.umarım hastalanmamda bebeğimle ilgilenirim.

geçmiş olsun
geçmiş olsun tuğba biz hala düzelmedik bi hafta olacak pazar günü (
ya düzelsin artık kuzum..
kızlar 9.ayına giren bebişlere nice aylar diliyrm..
opuyorumnanaktan,biz de:))
merhaba herkese.hasta olan bebeklere geçmiş olsun.burun akıntısı bütün bebeklerde var.bende hasta olucam galiba,kırıklık var,her tarafım ağrıyor.umarım hastalanmamda bebeğimle ilgilenirim.

işallah canım..

ben de bi çorba içtim kendime azcık geldim ama nil hiç durmadan ağlıo,azcık uyudu şimdi mafoldumbenbi sürrü diş pörtlüo anlamadım ben bu işi:uhm:

umarım girebilirim geneopuyorumnanaktan

önemli değil burcucum biz iyiyiz
umarım iyileşir bir an önce elvincik
bugün okulum değişti yeni okuluma imza atmak için gittim normalde dersim yoktu o yüzden bakıcımda evde yoktu kızımı da götürdüm sadece imza attım sonra pazarımızı gördük geldik
yarım kase kıymalı şehriye çorbasını zorla yedi

Filiz ,Başak çok teşekkürler ,Allah büyük dert vermesin razıyız nezledir ,burun tıkanıklığıdır..
Ama nefes alamadığı için çok huysuz oluyor
Şimdi de içerde ağlıyor,20 dk önce uyutmuştum uyuyamadı,oralı olmuyorum
Kız Yeşimmmm
Ay keşke sen benim kapı komşum olsaydın,yaptıklarından verirdin değil mi birer tabak..Çok hayranım ben sana yaaaa..Maşallahhhhh,ben bi ıspanak yapacam sabahtan beriii,hala yapacam
Ayy,kendimden utanasım geldiiii

Chef çok sevindim gözünaydın
Demetcim sana da bol şans ..Ani gelen ya da ortaya çıkan kaynana pek makbul değildir..Zaten bunların makbul olanı da pek bulunmaz..Bulunsa da bizi bulmaz
Çok öpüyorum..K.tuğcu diiyosa 6 damla damlatalım..1 damla kesmiyor çünkü

slm millet yeşim cok beceriklisin masallah keske benimde kapı komsum olsaydın ben defneye bakardı sen kapasiteni daha bir arttırır bize de yapardın:)
gamze nbr nasıl zeynep doktora gittin mi

duygucum inş sizde düzelirsiniz...azı dişlerde ne yapacaız bilmem..kaçıncı diş bu sizin...inş çıkar hemencikk

yeşim valla bravooo sana...keşke bende senin komşun olsam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…