2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bende komsu olurum sana yeşim
komsu komsunun külüe muhtaçmış dimi:)))))
zeyne bademiz nasıl oldu gamzeee
dr a gittiniz mi ne dedi
yastık hep kullan canm sf i de saat bası kullan
inş cabuk geçer

bizde diş yok hala geç kaldı gibi geliyor,kontrol ediyorum hiç kabarıklık yok.emeklemeye çalışıyor,poposunu kaldırıyor öylece kalıyor :) yada geriye doğru gidiyor.sabahları çok erken uyanıyor,nöbetler zaten yoruyor,birde üstüne irem erken uyanınca uykumu alamıyorum hep yorgun oluyorum.yakında misafirimde geliyor bu evde fazla mesai demek oluyor.ya yinede zayıflayamıyorum.

selam kızlar nasılsınız? bende çok fena gribim 3 gündür atlatamadım inş kuzumada
geçirmeden atlatırım şimdilik yok bişiy maşallah...
yeşim kıs ne raabet var sana bende mi istesem ne komşun olmayı neyse yok ben
senin dünürün olcam ya oda şükür payı... hehehehe
hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun.... ( nazar değdi ocak bebişlerine kıslar okuyuunnn)
dişleri çıkanlara hayırlı olsun diyelim...
9 ununa gireenlere nice aylar daha ailenle birlikte girmeniz dileklerimi ileteyim...

selalar anca yzabiliyorum herkes iyidir işallah
hasta olanlara geçmiş olsun
malum kaynanalr bizde bende regl oldum ölücem ağrıdan kıçlaını kaldırıp yemek yapmıyolar herseyi hazır bekliyolar
yeşim talep artmış bacım sana e böle komşuya can kurban

seda nbr??bebişlerin nasıl??

irem allah kolaylık versin...emioo mu irem nehir??kaç kilosun takma kafana verirsin zamnla

atandııııııııııııııııııııımsositososito4 yıldır atama bekliyodum atandım kaydirigubbakcemile2istanbul a atandımgamyoncuiremsuatasehir e :lepi:yarım gün bir okul :sm_cool:havalara ucuyorumhihoyyyt

Hayırlısı olsun filizcim, çok sevindim.Allah gönlüne göre vermiş:)))))
Bunu yazdım çıktım, ege uyandııııııı....

Filiz,Başak canlarımmm
Günün en güzel haberi Filiz in atandığını haber vermesi oldu,valla kendim atanmış gibi sevindim
Kızlar,Zeynep Bade bugün daha iyi çok şükür..Hala burun tıkanıklığı var ama dün gibi foşurdak değil..Dr u da aradık peditus ver dedi..Zaten veriyodum,sorular sordu getirmene gerek yok dedi
Çok şükür dün gece biraz daha fazla uyudu,önceki gece hiç uyumadık desek yeridir

lajoconde canım zeynep in iyi olmasına çok sevindimhihoyyyt
chadi tribünde gözüküyo selam veriyoruz almadan kaçıyo klava:anlamadım kafamçokkarıştı

laajoconde sen okula gidince zeynep e bakıcımı bakıyo nasıl ayarladın???
ben işe başlayınca ne yapıcam yaaa kızımdan nasıl ayrılıcam :çok üzgünüm:gerçi daha 7 ay var ama düşünüyorum iştesenağlama

ay bu akşam ıspanaklı börek yapayım dedim yeşiiiiiim hep senin yüzünden:roflol:ay aldığım yufkalar küçücük çıkmasınmı ıspanak yıkamaktan anam ağladı psikopat gibi tek tek kaç saat yıkadım uğraştım ve çok kötü oldu ıspanak yemeği gibi oldu sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…