2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi günler herkese kızlar nasılsınız?
duygucum geçmiş olsun
incicim gözün aydın Allahtan az kaldılar be arkadaşım düşünsene bir 10 gün kaldıklarını
deniz senin durumundan kurtulman için de her zaman duacıyım çünkü çok zor birşey
filiz takma kafana insan 2 günde alışıyor bende bırakıyorum işte hatta iyi bile oluyor haftasonu o kadar huysuz olan çoçuk haftaiçi bakıcıdan geldikten sonra çok uslu oluyor galiba ortam değişikliği iyi geliyor
ama çok şanslı bir mesleğimiz var ben 4 gün öğleye kadar çalışıyorum mesela

slm kızlar
ayyy bende çok kötüyüm dökülüorum,bu kız uymuo benımde geceleri ya,ağlayarak uyanıo hep,
tam ben yatıcam gece 12 gibi benimki uyanıo uyut yatır ağla bı daha uyut derken 1 i geçio zaten 6 da kalkıorum o 6 saatte 60 kere kalkmışımdır hiç uyumadık eşimle,7-8 ay boyunca düzgün uyuyan çocuk böle oldu ,şu dişer bir çıkaydı walla ona yoruom hep uyanmalarını

zaten arada uyuduğu saatlerdede dewamlı üstünü örtmekle geçıo,hortlak gibi oldum,üstünü örttüğüm an uyanıo,tulum işini bende düşünüom

hemşom gözün aydın gitmiş seninkiler

filiz en başta zor gelıo işe gitmek ama inan bana nefes alıosun moral oluo ben işten ewe geldiğimde yeniden şarj olmuş gibi sabrım yükselio,arada özlemek lazım bence

duygu geçmiş olsun nile
tuğba aybükeyede geçmiş olsun

ay kıyamam hemşom sna ya accık eşinle dönüşümlü bakın bare sende uykusuz uykusuz okul zor olur
duygu nilimede geçmiş olsun işallah önemli bişey yoktur ,
nohcoy aybükeyede geçmiş olsun işallah kolaycana atlatır
barçlicim ya bende sıkıştırıyorum ama çocuk bişeklde açıyor ya ayağında çorap kafasında şapka tutmuyor zaten beyefend, şimdi kış geldi üstüne örtüde istemiyor ay yazın rahatmış valla şort tişört yatırıyorduk

aybükenin odası hayırlı olsun güle güle kullansın
chefim idare ederiz işte ceylin nasıl bakalım

Kızlar merhabalar
Zeynep Bade daha iyi çok şükür..Ama yine de burun foşurdaklığı devam ediyor ,sürekli temizlemek gerekiyor..Habire serum fizyolojik sıkıyoruz,iyi mi kötü mü ediyoruz ne bilimmm
Peditus u kestim
Ya canım bişeye sıkıldı kızlar,paylaşayım
Bakıcıya başladık 2 gün oldu..Dün iyiydi sorun çıkarmamış..Fakat bugün çok ağlamış,babası bırakıp giderken de ağlamış..Bakıcı da da ağlamış..Benim bakıcı da bir çay kaşığı dolven vermiş hasta da ondan ağlıyor diye
ya canım sıkıldı,abla ben pek ilaç kullanmıyorum dedim
dolven verince rahatldı diyor.E Dolven ateş düşürücüymüş,içinde parasetamol var mı onu araştırmadım ama ben ilaç vermeyim diye uyardı beni
E şimdi bebek bu,günü gününü tutmuyor,dün mutluydu bugün mutsuzmuş
Gece de Esra nın dediği gibi uyumuyoruz
Zeynep gece uyuyan bi bebekti,şimdi cozuttu,ağlayarak uyanıyor,huzursuz..Zaten diş de yok piyasada
yani son 2 aydır cozuttu
e sabah 6 da uyandı,kadın uyutmuş çim biçme makinasının sesine uyanmış yarım saat sonra
amann
yan komşu,yeni de başladık şimdi ne diyim yaaaaaaa..Kadın da bilgili oysa
Ben ilaç kullanmıyorum dedim
Başakcım canım seni çok öpüyorum..Özledim de kız seni
Kerem imi de öperim

ınaysa gözün aydın canım
Benimkiler de acaip kıç yayarlar,zerre yardım etmezler
Eşşek gibi yapacaksın diyolar sanki bana,ölee hissederim bazen

Esra ben de 6 da kalkıyorum Allah yardımcımız olsun..
7.30 da ders başlıyor..Ayyy 8 ler falan zıvanadan çıkmış..Çok bi dövesim geliyor yaaaaa
Ama yapmıyorum elbetteopuyorumnanaktan

hemşom oda kalkıo zaten ama sonunda emzirerek uyttuğumdan 2 mizde uykusuz kalıoz
hediyemi beğendinmi hemşommzemuszemus

başakçım güzel bir şekilde ifade et canım kendi kafasına göre dawranmasın ilaç kullanma de

başak aynı canım bizimde 7.30 -12 20 benim ii oluda sabah karanlıkta sokaklarda bir ben birde köpekler 6.30 da çıkıorum dışarı
8 lerden 2 şube war bizde biri benim sınıfım zaten acayıp tırsıolar arahat edıorum öbürüylede bağrış çağrış geçıo işte,allahtan bu sene boyları küçükde dayılanmıolarkaydirigubbakcemile5

CANIM kereme bende çorba içiremiyordum bi iki gün direndim şimdi bir kaç kasık içiyor çok süükür ama ne diycem bak makarnayı yiyordu kerem yüzük makarna kaynatıp tereyağlıyordum tane tane ağzına verince kayıp gidiyor zaten bi dene belki çağanda taneli yemek istiyordur kaşık sevmiyordur

herkese merhaba bu arda kızlar ev göçüyoo yine kerem sürekli kucak modunda offffff
üstten bi dişimiz daha patlamış bu arada onun huzursuzluğu ve iştahsızlığı var yineeee

benimde 2 kabağım war,aklımdan geçıodu berrağada ii olur içine havuçda koyucam yoğurtla güzel yer bence,ama gözüm yatakta walla,sabah 7.30 uyanmış sonrasında 45 dk kadar uyumuş babasınıda uyutmamış zaten,o saatten beri hala ayakta,bende beklıorum uyusada azcık kestırsem yaaa

lajocum ah kıyamam ben ona hemende ilaç vermsin bakıcoda canım uykusunu alamayıncada huysuz olyuolar çağan öle en azından ,
calemetyjane canım bizim kaşık soru numuz yok bizimki iştah sorunu yoksa kaşık biberon sorun olmuyorda yemiyor sıpa işte makarnayı kız ben öle çk sevrim yermiki acaba akşama yapsammı
hemşom kıs süpermiş hediye nerden yolladın bakem
ana aşğıda ayçada var bacım naber emre napıyor

ay gamzecim pardon sana başak demişim şimdi farkettım,uykusuzluktan bacım hoş gör:kedi:

gözünüz aydın başak darısı bize ,hiç bişey yok huysuzluk dışında yapışık ikiz gibiyiz sürekli üstime abanıo,aynen her yer dandini,zaten berrak hanım yerde yorgan serıorum onun üstunde oyuncaklar bi yanda ıslak mendiller bı yanda örtüsü yeleği ayyyy daha cumartesi mıçımm koptu heryerı dip köşe yaptım hele bak şimdi hiç yapmamaışım gibi

bizde özledik gamzecim sizi
kolay gelsin valla zor bakıcı işi uumarım yakın zamanda alışır zeynep sever ablasını o zman daha rahat edersin sabr
ESRACım ben başak sen sanırım gamzeye başak demişsin:)))
filizin iş olmuş ya süper tebrik ederim filiz canımmm

http://www.kadinlarkulubu.com/xperience.php?go=shop

sanal alışveriş başlamış bu hafta kızlar
artık rep puanı falan yok,site içindeki kk tecrübe puanına göre alışveriş yapıosun hediye edebiliosun çok zevklı bakın benim aldıklarıma,yalnız herşey sınırlı sayıda çabuk tükenıo ona göre
hadi bakalım sanal alışverişe,bari burda keyif yapalım

incicim kerem 9 aylık oldu nerdeyse kaşıkla hiç yemiyordu desem yeri
yani ben elimle birşeyler vermesem onlarıda yemiyecekti
bilemezsinki sen akşama makarna yap bak yiycek bence
ben bu zamana kadar sebzeleri tavukları etleri hep haşlayıp elimle yedirdim
keşığada alışıyoruz umarım du bakalım

Biz son bir haftadır 9- 10 gibi kalkıyoruz sanırım hastalıktan. Geceleri tıkanıklıktan dolayı uyumuyor... Sürekli emiyor. Beş gibi biraz kendi kendine uyuyabniliyor...sonrada 9-10 da kalkıyor. Dün doktora randevu aldık bizimkisinini uyuyacağı tuttu geç kalkdık muayenede olamadık... Kızlar bu tartılarada akılsır ermiyor. ıki hafta önce çıtçıtlıyla 7950 gelen kızım.. ıki haftadan sonra kıyafetle 8750 kıyafeti düşülmüş 8500 geldi. ımkansız aybüke iki haftada 550 gram alamaz. Bir ayda bile okadar kiloyu zor aldı ki 1,5 haftadır hastayız. Sanırım önceki gitmemizde bir hata vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…