2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esra sorun değil canım..
Başakcım benim kız da ölee..Sülük gibim bi de habire üstüme tırmanmaya çalışıyor
bi bakimm şu sanal alışveriş muhabbetine hiç dikkat etmedim

canım bu konuda tecrübeli biri olarak
kısa kollu bodi 60gr.
uzun kollu bluz 100gr
pantalon 120gr
çorap 10gr
boş bez 40 gr dolusu 150 bile oluyo
yani 250 az düşmüşler bence

aldıklarını satanlar oluo geri,birde kazen sürekli ekleyip duruo daha yenıya,takip etmek gereklı
enteresan fikir ama güzel işte alışveriş yapıp rahatlıom gerçek gibizemuszemus

selam herkese..
biz keyifsiziz bikaç gündür pazar güniçinde bir ishal başladı, hala devam ediyo..cırt cırt yapıyo kuzum, bu yüzden poposu pişik oldu..çok zormuş ya..keyfi iyi gerçi ama, iştahsız ve gece de uyanıp tekrar uyumak istemiyo..sabah 4-5 ayaktayız..gece uykusu hiç sorun olmamıştı şimdiye kadar,emip uyurdu..ama artık cin oluyo ((

gamze berrakta öle sürekli bana tırmanıo vede tırmalıo heryerımız çizik içinde
acaba işe gidip gelıoz ondanmı dedım ama herkesinki bölemiş meralde aynı dertten yakınmıştı başakda öle dio

ayçacım geçmiş olsun işallah bir an önce atlatırsınız ay hiç hasta olmasın bu kuzular ya çok üzülüyorum valla

sağol canım..beni sen anlarsın yine, biliyosun zaten iştahsız, şimdi iyice gitti..yediklerini de yemiyo, çok üzülüyorum bu duruma..hala 7 kiloyuz. tamam sağlıklı olsun gerisi önemli değil diyoduk ama artık ben takmaya başladım..

Basakcim yazdim tarifi bebeklerimiz bugun ne yedi bolumune

burcu ya cok uykusu var biliyorum, her zaman uyudugu saatler gozler kipkirmizi
dise bagliyorum napayim hemen uyandi yine mama yedirdim belki actir diye
salladim yatirdim hemen yine agladi sinirlerim harap resmen
ay esimede sinir oldum hiic umru degil ya , cok moralim bozuldu yine su adamin duyarsizligi
yatmis kanepeye horul horul uyuyor ben orda cebellesirken. offf ben aklima klava: klava:

gamzecim soyeyecem soyleyecem unutuyorum
su burnuna siktigin sprey gibi birseymi?
eger spreyse iyi degilmis o basinc yapiyrmus , biz eczaneye gittik almaya burnu icin
adam bize satmadi , dediki bu bebeklere zararli kimse demiyor ama cok zararliymis
onun yerine damla seklinde olanlari verdi. kucuk tupler halinde
adini hatirlayamiyorum ama goze bile konuluyordu
dr bir sor istersen.

keske benimde defneyi soyle birine birakip gitme sansim olsa ya
tahammulum artardi
cok daraliyorum surekli tepemde baba var ama yok tek basima bakiyroum resmen
ben bir daha bu adama cocuk filan yapmam lmaz: lmaz: klava: :mymeka: :mymeka:

alışveriş yapılan sayfada aldığınız nesneleri listeleyın var oraya tıklayınca her eşyanın altında geri sat ve hediye et var ordan yapıosunuz,
bu arada etiket puanı aşağıdaki etiketlere eklemekle oluomuş yeni öğrendim

esra saol canım yolladım ben güzelim çantamı hiç kullanamadan:)))))))))))
bu etiket olayını anlamadım ama etiket dedğin neki

ayça geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır
yeşim sürekli bakınca sabırda kalımıo insan sinirli olup çıkıo
ben işe gidince yada eşim işten gelince alıo benım üzerimden gidip uzanırum sonra hooopp yine kızıma enerjiyle bakıorum,eşin azcık yardım etse ya sana,zaten tek başınasın orda

başak mesaj kutusunun üstunde hani isimlerimiz yazıorya alishanın kokoş kızı ezranın kızı berrak falan die,işte oralara etiket eklemek yazı yazmak puanı arttırıo hemen alışveriş yapabilirsin

evet aldıklarımı yolladım hemen hediyeleriniz geldimi kıslar çok bişi alamadım ben ya herkese yollamak istiyordum ama hemencik puanım bitmiş ay alışverişide pek sevrim :))

başak canım sana çanta layım dedim ama yetmedi kedi yolluorum güle güle kullan

hemşom bayılırım çaya saol cicim

başak durrr kıss artmış puanım şimdi
aldım senin çantanı bu mydu
güle güle kullan bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…